Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
ova tema bi mogla komotno u zezanje i opustenciju...ali, mislim da je bolje ovde:D

elem, rucak kod njenih/njegovih roditelja, idete li? iskustva? da li vam je neprijatno? ili ili? :D

sutra idem kod devojkinih u hr na rucak, nije aut tako da dolazim kao poslovna sUradnica iz serbije (i to je istina..), navalila đevojka, zeli da vidi kako cu se njenima svideti, pa... :)

:veverica:

fala na odgovorima :) ako uopste neko odgovori :smeh:
By Ulix
Nije mi neprijatno. Štaviše, volim da jedem kod dečkovih roditelja. U stvari, kad malo razmislim, njegova mama mi kuva više nego moja mama.
Žena se zgrozila kad je čula šta sve jedem u menzi, pa svaki put kad odem do njega, ona mi napravi nešto za ručak ili večeru, jer je duboko ubeđena da nema prave zamene za domaću hranu. I hvala joj na tome. :love:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Pa, ja bio relativno skoro :D I bilo mi malo neprijatno, tj. imao sam malu tremu kako će sve to izgledati :D :D :D
Ali prošlo je bolje nego što sam očekivao, opušteno maximalno :D :D :D

Čak sam i zavese kačio :smeh: :smeh: :smeh: (bar neka korist od moje visine :smeh: )
Korisnikov avatar
By Tungi
Nisam nikada bio u prilici da ruchavam kod bivsih,a mislim da se to nece nikada ni desiti.U svakom slucaju,zelim ti srecan put i lepo se provedi.:)
Korisnikov avatar
By Azdaja
hvala dragi, javicu kako je proslo :) :lol:
Korisnikov avatar
By ROYAL
E, ženče, opusti se, ne postoji ni teoretska šansa da im se ne svidiš, to, prosto, nije moguće :hug: :hug: :hug:
Korisnikov avatar
By Azdaja
znam, nisam neUrozna, cak opustenzi skroUz - malo uzbudZena :lol:

ne zivi s njima, aliiiiiiii, zeli da vidi kako cu im se svideti:)

eee...ti si kacio zavese, a ja prosle god pomerala šporet i krecila dnevnu... :pucaodsmeha: hahahah

:hug: :hug: :hug:
Korisnikov avatar
By ROYAL
:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

Ti i ja nikad nećemo ostati gladni - forumaši, ako treba džabalesku radna snaga zovite AždaHu i mene :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
:smeh:

ali, nikaaad :lol:

da li sam rekla da sam nosila i ugalj sa ex? :smeh: pa smo nafrkale ratnicke boje po licu...i dodje njena mama da vidi sta radimo i optuzim doticnu da me je "uskrabala" - zamisli kako je mama izgrdila :smeh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Nije mi neprijatno. Štaviše, volim da jedem kod dečkovih roditelja. U stvari, kad malo razmislim, njegova mama mi kuva više nego moja mama.
Žena se zgrozila kad je čula šta sve jedem u menzi, pa svaki put kad odem do njega, ona mi napravi nešto za ručak ili večeru, jer je duboko ubeđena da nema prave zamene za domaću hranu. I hvala joj na tome. :love:
Kad ovako nesto procitam, meni je mnogo lepo. Ulix, da napises knjigu o lepooj gej ljubavi. :hug:
Korisnikov avatar
By Mage
Ja nikada nisam bio kod njegovih zato što on nije outovan, ali on često ruča kod mene :) Nije nimalo neprijatno ;)
Korisnikov avatar
By Azdaja
nema veze sto nije autovan, pa...sto te ne pozove kao drugara?

(mozda ovo nisam trebala napisati, ali...nek' ide zivot hahaha )
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by Azdaja
:smeh:

ali, nikaaad :lol:

da li sam rekla da sam nosila i ugalj sa ex? :smeh: pa smo nafrkale ratnicke boje po licu...i dodje njena mama da vidi sta radimo i optuzim doticnu da me je "uskrabala" - zamisli kako je mama izgrdila :smeh:
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Rado idem po pozivu na ručkove, a u najupečatljivijem sećanju mi je ostao odlazak u selo kraj Svilajnca, na Zavetine, seosku slavu kod familije mog bivšeg prijatelja pre par godina.
Četiri dana smo slavili i preslavljali - cela njegova familija, on i ja, a jedini uslov koji mi je nametnuo pre nego što smo otišli je da ne pijem alkohol, da se ne bih nešto izlanuo, jer sam predstavljen kao poslovni saradnik.
Taj uslov sam ispoštovao i siti smo se za ta 4 dana najeli srbijanskih specijaliteta, uključujući i pržena svinjska crevca.
:vegi:
Korisnikov avatar
By krpica
nikada nikada NIKADA VISHE ! bilo je strashno .
zamislite maminog sina (u ovom sluchaju devojka al ko da nije )koji drka na svoju mamu . e ,kod takvih ljudi... na ruchku .

:astral2:
:cigareta:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mage
Ja nikada nisam bio kod njegovih zato što on nije outovan, ali on često ruča kod mene :) Nije nimalo neprijatno ;)
I sad zbog toga što on nije outovan ti nikad ne ideš kod njega na ručak ?
To nema smisla, zaista. Nije red.
Idi ti kod njega i reci mu da nisi došao da ga outuješ, već da ručaš .
Kakve veze ima outovanje sa ručkom ?
Nikakve.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja bih voleo da dovedem denija na slavu. Bas bi bila fora. Ali bez perike, ne ide...
Korisnikov avatar
By *deni*
Samo me pozovi, vrlo rado ću doći.
Korisnikov avatar
By *deni*
A perike će biti na stendbaju, diskretno spremljene u torbi, da se izvuku i koriste ako se ukaže zgodna prilika.
:kosa:
Korisnikov avatar
By Sunce
Azdaja da da oglas: "Uz nadoknadu glumim devojke gej momcima. Mogu mnogo da popijem , pojedem, a roditelje sarmiram osmehom, a u slucaju da ne upali - i pesnicom. Radim po satu."
Korisnikov avatar
By Azdaja
ako mi propadne biz, obecavam da hocu...hahahah :)

sunasce, kako si mi?:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!