Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Sa druge teme, koja je antipod ovoj:
Originally posted by Hys.
Sta su vam "crvene zastavice" ili znaci upozorenja kada se zabavljate sa nekim?
Da li uvek pobegnete cim primetite "zastavice"?
Da li ste ikada ignorisali "zastavice" samo da bi se iste vratile i bajtovale vas in d ass, iliti ujele za guzu :namig2: ?

Ideja za post sa drugog sajta, posto isti ima 12 strana tamo (i dosta zanimljivih i crnohumornih odgovora) da vidim kako bi to ovde bilo :)

Znaci, koji su to znaci, koji vam govore da bi vam osoba prijala, bar u nekom vremenskom periodu? Sitnice koje vam kazu-"aha-to mi se dopada"-razlozi zbog kojih cete izaci sa osobom i drugi put?
Korisnikov avatar
By Sunce
Kad vidim da mi se kita digla na njega, obavezno zelim opet da ga vidim.

Kad svrsim bez dodira, onda zaprosim.

Dobra interakcija, osecaj da se "cujemo", osmeh.

Ja imam izreku "zvezdica na nebu". Nesto mi se dopadne jako, i ja mu postavim zvezdicu u svoje nebo.

Najlepsi je osecaj kada razgovor lepo tece, toliko lepo, da imam utisak da bi mogao da traje vecno.

Prijatno me iznenadi neko ko se vrati - upamti nesto sto sam pricao i onda se nadoveze. Recimo, forumas Nocturnal to ume, njemu sam bas rekao da mi se dopada to povezivanje. Dakle, osobe koje imaju paznju.

Super je kada neko uspe da me zasmeje. I obrnuto, kad znam da uspevam da zasmejem. To u zivotu mozda najvise volim - da zasmejavam druge.

Kad rekoh glas - jako mi prijaju osobe koje obracaju paznju na glas i nacin govora. Nekad se iskljucim iz razgovora i pokusavam samo boju glasa da ispratim i osetim.

Volim osobe koje analiziraju, koje kopaju, i kojima moje analiziranje ne smeta.

Dopada mi se kada je neko kreativan, kada se to oseti u prici.
Korisnikov avatar
By Winter
Pa osoba mi prija ili ne....nema tu sitnica koje mi kažu da bi mi osoba prijala...elem, znači ako prija ona meni i ako prijam ja njoj...ondak ona kaže 'kad se vidimo? ' i eto ga drugi izlazak :lol: ...... Razlozi, da mi paše mentalno, tj da nisam sve vreme samo ja pričala, ili samo ona..već da smo imale normalnu i zdravu komunikaciju....koja nije bila samo o svetskoj ekonomskoj krizi, već o svemu i svačemu...i da mi se fizički dopadne...a i ja njoj.......i tako to :mag:
Korisnikov avatar
By svejedno
Neam ja te zastave..bas sad procitao i onu drugu temu..al je nemam ni dejtove, to je drugo..

..

Nego, zastavu moze dobije..posle ..hm...interakcije ,)

..

Ne, akcija je u tome sto ja osobu ne uzimam u obzir pre...fizicke interakcije, recimo.

..

Mozda samo malo neozbiljnije shvatam veze/osobe od vecine?
Korisnikov avatar
By Sunce
Ma ti si svejedno, pa zato.
Korisnikov avatar
By scout_finch
kad pokusavam da budem duhovita a ona se svaki put nasmeje iz sazaljenja. znaci da je saosecajna.
By Kragi
postoji samo jedna 'plava zastavica' - kada srce kaze to je to :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Sunce
Kad vidim da mi se kita digla na njega, obavezno zelim opet da ga vidim.

Kad svrsim bez dodira, onda zaprosim.

Dobra interakcija, osecaj da se "cujemo", osmeh.

Ja imam izreku "zvezdica na nebu". Nesto mi se dopadne jako, i ja mu postavim zvezdicu u svoje nebo.

Najlepsi je osecaj kada razgovor lepo tece, toliko lepo, da imam utisak da bi mogao da traje vecno.

Prijatno me iznenadi neko ko se vrati - upamti nesto sto sam pricao i onda se nadoveze. Recimo, forumas Nocturnal to ume, njemu sam bas rekao da mi se dopada to povezivanje. Dakle, osobe koje imaju paznju.

Super je kada neko uspe da me zasmeje. I obrnuto, kad znam da uspevam da zasmejem. To u zivotu mozda najvise volim - da zasmejavam druge.

Kad rekoh glas - jako mi prijaju osobe koje obracaju paznju na glas i nacin govora. Nekad se iskljucim iz razgovora i pokusavam samo boju glasa da ispratim i osetim.

Dopada mi se kada je neko kreativan, kada se to oseti u prici.
Uh, tako lepo rečeno i toliko slično mojim plavim zastavicama da skoro i nemam šta da dodam.
:zen:
By ...Sitnicava...
Originally posted by Sunce

Prijatno me iznenadi neko ko se vrati - upamti nesto sto sam pricao i onda se nadoveze.

E, ovo prepisujem. :)

Dalje, oduševljavaju me osobe koje su suptilne, u smislu da ne gestikuliraju previše, da imaju dikciju i intonaciju u skladu sa onim što pričaju. Volim kada stavljaju akcenat na "prave stvari", odnosno kada hvataju poentu onoga što ja pričam i nadovezuju se smislenim pitanjima/primerima. Padam na manire, na obazrivost... Npr, kod sadašnje devojke me je oduševilo to što ima običaj da mi sipa piće kada naručimo (banalan primer), ali to nije bilo samo u početku da bi me oborila sa nogu svojim kvazimanirima, nego inače to radi. To da li ume da me zasmeje mi i nije naročito bitno jer mi je draže da možemo o ozbiljnim temama da pričamo nego da se kikoćemo po ceo dan. Naravno, poželjno je da imamo donekle sličan smisao za humor.

Ima još dosta tih "plavih zastavica", dopuniću se kad se setim.

I, da, Hys, pohvala za temu. :)
By ...Sitnicava...
Već sam se setila. :D

Dopada mi se kada dotična voli životinje i decu, kada je saosećajna.

Još ako su joj slatke pustinjske lisice, nema nam kraja. :lol:
Korisnikov avatar
By SabotagE
Odusevljava me kada pamti neke meni bitne sitnice.
Odusevljava me kada voli poeziju.
Odusevljava me kada je iz Vojvodine (ma to je najplavlja zastavica ;) )
Odusevljava me kada je voljna da me nauci necemu u cemu je dobra.
Odusevljava me kada ume da ceni moju paznju i moje vreme.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Razlozi zbog kojih bih izašao sledeći put jesu:

- sličan smisao za humor
- kada ume da ceni moje vreme i pažnju
- kada zna da me nasmeje, čak i kad mi nije do smeha
- kada je dzentlmen (npr. kada naručujemo piće pita " Šta želiš da popiješ ", kada mi sam sipa piće, to me stvarno oduševljava)
- slična interesovanja
- kada je voljan da me nauči nečim novim
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by ...Sitnicava...

Još ako su joj slatke pustinjske lisice, nema nam kraja. :lol:
:smeh: :smeh:

Dovoljno je da nema crvenih zastavica i da mi se opet gleda sa tobom osobom.
Jer realno tek posle dva tri vidjenja mozes ustanoviti da neka osoba zaista poseduje neku osobinu ili ne.
Korisnikov avatar
By Blentavo savrsena...
Eto npr odusevljava me...
pod jedan , kad je devojka IsKRENA I KAD MI KAZE SVE ma kakva god bila istina,

kad da neki znak paznje , npr sedimo u lokalu u drustvu i ona ni u jednom momentu nestavi mene u drugi plan i kad u toku price zna mozda i nesvesno da me dodirne, okrene se, nasmeje mi se, jednom recju ne zaboravi me ni na sek. ne pricam o ljubakanju i davljenju po separeima nego jednostavno malom znaku paznje... (imala sam jednog tipa davno, davno,koji kad krene prica u drustvu zaboravi na ceo svet , ni ne pogleda ni u jednom momentu dal sam se smorila pozelenela ili umrla pored njega dok je vodio glavnu rec. najezim se od toga...uh:snupi: :shrug: )

u prevodu kad vidim da se trudi, a to mogu biti i sitnice,
kad voli decu i planira ih u buducnosti,
kad prihvata to sto je lez bi ili sta vec,
kad znajuci da sam ljubomorna izbegava date situacije,
kad zna da me isprati, pokrene ili uspori kad je to potrebno (jer ja se nekad ponasam ko malo dete koje zeli lizalicu:beba:, treba to istrpeti) u prevodu kad ima visok prag tolerancije , moze to biti i samo za mene...
kad mi ne prebacuje za moje ludosti,
kad zna da me posavetuje,
kad ima svoje ja,
kad vidim da je puna samopouzdanja .

I zamalo da zaboravim nesto jako bitno

sa mnom kurva u krevetu , a dama na ulici. :lepeza:

Jesam li zahtevna?? :nesiguran: :shrug:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Misliš, setićeš se, a ne satićeš se? ;)

Nisi zahtevna... :giggle:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by scout_finch
kad pokusavam da budem duhovita a ona se svaki put nasmeje iz sazaljenja. znaci da je saosecajna.
Koji si ti kralj :lol:

OT:

Ono sto je Sitnicava pomenula :)

Mnogo je super kada razgovor tece, onako, lako. Da ne zelis da se zavrsi.

I evo velike, plave zastavurcetine, sa Lornine teme o jeziku:

Ortak- as in "bas je ortak lik"-osoba koja je spremna da izadje u susret, dzek je u drustvu, nije smarac i obicno ima smeh iz stomaka i pije vops domacinski (opciono, ali bitno je nekako da nije bas strejter sto se tice "poroka"Mora da cirka kad izadje u kafanu). Ortaci su pozeljni kao ortaci, i cuvaju se ljubomorno, posebno za sive dane.

Dzek-osoba koja je siroka, nije pizda za kintu i ne grebe se. Ortak je obavezno i dzek.

Dzentlmen-ortak koji je pritom i seksi onome ko ga karakterise kao dzentlmena. :pervert:

Mislim, ne moze se sve to videti na prvom vidjanju, ali teNdeNcija da je neko dzentlmen/vuMen, se moze opipati o da.

Ja sam od onih koje smatraju da feminizam nema veze sa lepim manirima, and yes, thank you for opening those doors for me, and pulling up a chair for me, and taking off my coat :yes:

Padam na old school, pa to ti je.
Korisnikov avatar
By Sutekh
dakle, ovo sto si navela
Ortak- as in "bas je ortak lik"-osoba koja je spremna da izadje u susret, dzek je u drustvu, nije smarac i obicno ima smeh iz stomaka i pije vops domacinski (opciono, ali bitno je nekako da nije bas strejter sto se tice "poroka"Mora da cirka kad izadje u kafanu). Ortaci su pozeljni kao ortaci, i cuvaju se ljubomorno, posebno za sive dane.
upoznao sam jednog bas takvog medu juce i mogu ti reci da mi se bas djasvi zbog toga sto je takav. skandalizovao sam se kolicinom kontanja i odlicne hemije izmedju nas dvojice. skroz je u tom fazonu. nije agro. srdacan je. a to je osobina koju ja ne posedujem i koja mi je jednostavno wow i za svaki respect.

i to sto je uspeo da me oraspolozi spontanoscu i izuzetnim smislom za humor. plakao sam od smeha pored njega. ne secam se kome je to uopste poslo za rukom.

i to sto je muskarac. u svakom smislu te reci. ponasanje, razmisljanje, energija, gestikulacija, govor. a ne suicidalna placi-picka.

i to sto zraci samouverenoscu.

bas bih voleo da se budim sa njim.
Korisnikov avatar
By Hys.
awwwww...kjut, bre! :hug:

A i ja mnogo volim srdacne ljude. Kada to osetim kod nekog, imam odmah zelju da ga/je zagrlim :meda:
Korisnikov avatar
By Sutekh
mislim da srdacnost ne moze da se isfolira. mozda i moze, ali bas tesko.

i dodao bi listi plavih zastavica:

1) kad imam zapravo o cemu da pricam sa tim nekim i kad me taj neko ne smori posle 5 minuta verbalne diareje. sad kad malo razmislim.. vodio sam bas malo kvalitetnih i intelektualno stimulativnih razgovora sa mojim bivsim tipovima. verovatno su bivsi zbog toga. ako neko ko je stariji od mene 10+ god, ne moze da me mentalno isprati, vec samo da mentolski dominira, onda bolje nek se ubije, jer samo prdi i zauzima mesto na zemaljskoj kugli.
2) kad nemam zelju da tu osobu toliko psihicki izmaltretiram da bi je vratio u vrtic ili u proslu inkarnaciju, u zavisnosti od raspolozenja.
3) i ogromna plava zastavica je ona iskonska dobrota i neiskvarenost u coveku. toga je jako malo.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Sutekh

i to sto je muskarac. u svakom smislu te reci. ponasanje, razmisljanje, energija, gestikulacija, govor. a ne suicidalna placi-picka.

i to sto zraci samouverenoscu.

:lol:

Meni je ovo tako slatko napisano. Voleo bih da mogu da tako jasno definisem stvari.

"suicidalna placi-picka" :smeh: Gde ode, bre...
Korisnikov avatar
By Sutekh
Sunce, ti si odavno zaslo.. U kom si fazonu, ble? :D

Znao bi gde sam otisao da si imao tu nesrecu da u rodjenoj kuci, na rodjenoj stolici, citas na rodjenom kompjuteru prepisku izmedju 2 odrasla "muskarca" koja glasi, ahem:

on: "da li si se ti jebao sa tim malim?"
moj ex: " pa znas... pa ovaj... pa hajde, pricacemo molim te"
on: "Ne!!! Evo, upravo sam pokusao da obrisem sve tvoje kontakte, da blokiram sve tvoje naloge, da.. da... Ali nisam uspeo. Ali moram! Moram srusiti i ovaj most"
moj ex: "neces valjda da srusis i ovaj?!?!?!?!??!?!!???"

bolje da me je udarao ciglom u glavu nego sto mi je priustio da procitam ono..
Korisnikov avatar
By Sunce
Ma pusti budale. Ali da ti kaze nesto Sunce: isti taj muskarcina sa muskom gestikulacijom, glasom, osmehom i dr. moze da bude tri puta veca gnjida od placipicke. I to najcesce i jesu. Recimo, budu malo sa nekim, a onda kazu: "Znas, ne mogu, ja ipak vise volim devojke, a i zelim brak!". Isto tako, mogu da imaju sto i jedan problem da budu sa nekim samo zato sto im njihova muskost to ne dozvoljava. Zele sve, a ne mogu nista.

Dela su najvaznija....

...ali dobro, razumem, to spoljasnje pakovanje je takodje bitno.

Pre neki dan cekam u redu u prodavnici, i jedan tip (picka 100 %, ali starija) bukvalno flertuje sa muskarcem: "A koji je najbolji sok, da li od jagode ili od breskve?...pa ne znam koji da uzmem...a koji si ti pio? Pa ne znam, neodlucan sam...Kako Vi to ne znate kad radite, koji je najlepsi"

Mene je bilo sramota zbog njega. Nije mi smetala feminiziranost nego ljigavstina. Fem tipovi znaju da budu jako simpatik, ali ima mnogo fem tipova....

A te muskarcine volim da unistavam :evil: Svetim se tati! :smeh:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Sumnjam da moze da bude veca gnjida od one zene sa bradom sa kojom sam imao nesrecu da koegzistiram duge 3 nedelje, jerbo ona je ozenjena i lagala je i zenu i mene i tog rusitelja mostova i tog ortaka i verovatno sebe.. tu kolicinu lazi moj zeludac ne moze da svari.

ja sam bas kapirao da nemam nista protiv ozenjenog pederaja, ali ispostavilo se da imam i te kako. to ne da mi je crvena zastavica, nego je crveni karton.

lose si me skontao.. ne istice on to sto sam naveo ni na koji nacin.. on je toliko spontana osoba da je to zapanjujuce. znam na koji profil ljudi si aludirao. al ovaj je pravi meda dobric :) ma mislim, nisam cak ni u fazonu neke veze (mada bi voleo). dovoljno mi je i to sto sam ga upoznao. nije muskarcina, jednostavno je normalan muskarac (kao, zar to postoji?)

a ova tetketina me je davila "a jesam li lep?", "a jesam li smrsao", "a jel trebam da ispeglam kosulju?". Zeno bre, skini mi se sa kursa...

edit: i nije biseksualan. sto je takodje plus :) ) nemam nista protiv, samo ne zelim pored sebe.
Korisnikov avatar
By Sunce
:smeh: E, super si, stvarno!

Dobro, meca dobric je ok! :up: Istina, kad je neko fenomenalan, dovoljno je da ga gledas, slusas, da nista ne ocekujes i da kazes, ok, povratio mi je veru da tako nesto postoji.

Sto se tice toga sto si doziveo: nauci iz svojih gresaka. Kad krene neko da "zvuci" kao taj prethodni u startu (ne mislim na boju glasa, nego na razvoj dogadjaja), samo preseci. Meni su prva iskustva bila poput tragikomedija koje sam gajio do besvesti. I uvek sam upadao u slicne gluposti jer nisam "sekao kako treba na pocetku". Igrao sam se proveravanja hipoteza.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Fala :)

Pa upravo tako. Jedva sam ga namolio da krene sa nama na neki rodjendan. Rekao sam mu ja da ja sa ovim nemam sta da pricam i da cu sedeti u cosku i smoriti se. Molio sam ga 15 minuta :D

Poenta je sto je ovo meni daleko-ohoho od prvog iskustva :opatica: Mada, ovo se vise nece ponoviti, ne ne :P

Jel je olaksavajuca okolnost to sto seksa nisam imao 2 godine pre toga? :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!