Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Svi vi koji ste u vezama, dugim, kratkim, gay, lez, str8, podelite sa nama lepa desavanja, slatke sitnice, dogadjaje koji vas odusevljavaju, zanimljive situacije, kako ste se smuvali, pomirili, upoznali.......

Podelite sa nama sve ono lepo i vredno u vasoj vezi.. :love:
Korisnikov avatar
By Azdaja
cim budem u vezi (opet) odgovoricu :lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by LordOfSex
''

:lol:
:lol:

To je lepo u tvojoj vezi? Karleusha i dark room? :lol:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by Zwezdica

To je lepo u tvojoj vezi? Karleusha i dark room? :lol:
:shok:

Virila si, voajerko jedna. :smeh:
Korisnikov avatar
By Winter
a na sve to si onaj najljigaviji oblik papcine.
na meni si nasla ego bildat.
prestrasno

ovo su mi upravo rekli...eto ti zamena za ljubav :lol: ......elem, ne bum tu delila svoje najintimnije trenutke sa voljenom mi (o)sobom :ogledalce:
By Çâðê_DUP
uh stvarno lepo pitanje....upoznale se u 6 ujutru obe posle mature[a mimoisle se na kraju iste 2sata pre susreta, jer smo bile hotel do hotela...], od tada fliiiiiiiip aut...totalni :hyper: :love:
trenutno najveci utisak putovanje od 16 dana[svaka od nas povela drugaricu:lol: -idioti] sendvici na ajfelu,goluzdravo kupanje u dubrovniku, izgubljeni u crnackoj cetvrti,smejuljenje u satoru,cvetovi ,oko nas svet a mi ni jednog momenta ne razdvajamo pogled,naravno propraceno komentarima "sadrzaja" autobusa punog ludaka,bogoslova i navijacha-a da ne pricham o vevericama i ostalim devojchicama... :lol:

najsmesniji deo u vezi je kada je nas je cimala lez konobarica koja nas je skontala u str8 kaficu u koji smo chesto dolazile, da hoce trojku iskljuchivo sa nama i da je to jedinstvena prilika, odbile smo je al smo izashle zajedno par puta nakon toga...

volim sto u nasoj vezi nema materijalnog dela, drzi nas betonsko srce...
:kiss:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Alter ego, volim vase postove na ovakvim temama, bas se vidi da se volite.. :hug: :love:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Winter
prestrasno

Jbt ja nista ne razumem sta si ti napisala.. :iskolacen:
By Çâðê_DUP
Alter ego, volim vase postove na ovakvim temama, bas se vidi da se volite.. :hug: :love:
fala:mazi:

ono sto je meni chudno je shto se dugi ne izjashnjavaju u ovakvim temama, as if nothing cute happend ever.....

betonsko srce osim shto ga nadjete na ulici mora biti puno ljubavi,smeha i tolerancije.....:opacupa:
Korisnikov avatar
By maka
Mislim da bih mogla satima da pisem na ovu temu,ali vec sam to zapisala :)

Danas je hladno,smrzoh se,nedostajes mi,setila sam se nas dve na Zlatiboru,kucetina od milion kvadrata,a nas dve na krevetu u kuhinji pored sporeta na drva,volimo se :) :love:
Korisnikov avatar
By Delete
Mi da delimo, a Zwezdica, kao autorka teme, ce da voajerise...mudro, nema sta. :D
Korisnikov avatar
By jenny
prestrasno

ma neka je načepila, pusti :lol:

on: nećem da delim po forumu, mogu jedino da ti otpevam pomenutu Karleušinu pesmu ^^
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
prestrasno

zvuci kao nesto sa chata.
Korisnikov avatar
By Winter
ama nije sa čata...to je moja sada već bivša drugarica rekla meni sinoć.....ah, nismo si nikad ni bile nešto preterano dobre :alexis: ...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
ama nije sa čata...to je moja sada već bivša drugarica rekla meni sinoć.....ah, nismo si nikad ni bile nešto preterano dobre :alexis: ...
Ali sta to znaci? :cita:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by ALTER_EGO
fala:mazi:

ono sto je meni chudno je shto se dugi ne izjashnjavaju u ovakvim temama, as if nothing cute happend ever.....

betonsko srce osim shto ga nadjete na ulici mora biti puno ljubavi,smeha i tolerancije..... :opacupa:
Ni ja ne razumem. ALi na temi: OBrijana bulja ili ne, svrsavanje u usta ili ne ima 96 str. :doh: Jbg..

Zivela ljubav..:yay:
Korisnikov avatar
By m..
pa te stvari su nepodeljive u tom smislu. ako recimo napisem da uzasno volim da sa zenom lezim na kaucu i komentarisem nesto na tv-u, kontam da neko treci niti moze da vidi tu sliku niti da skonta koliko mi je lepo. mozda da dodam da ima onaj momenat kad se kao 2 fokice sinhronizovano okrenemo na drugi bok, ali opet...
ne znam koliko bi nekom drugom imalo smisla da napisem da kad vozimo bajs ja volim da vozim iza nje i gledam kako okrece pedale jer je preslatka. i tako to.
Korisnikov avatar
By Galateja
Svi vi koji ste u vezama, dugim, kratkim, gay, lez, str8, podelite sa nama lepa desavanja, slatke sitnice, dogadjaje koji vas odusevljavaju
Objektivno nevažan događaj, ali meni jako važan u tom momentu.
Kada smo devojka i ja išle na Madonim koncert imale smo one najeftinije karte (bronzu) i onda pošto ništa nisam videla buljila sam u video bim. E, onda mene devojka stavi na leđa. Eto, nikako ne mogu objasniti zašto mi je značio taj gest. Naravno, nije radi koncerta kao koncerta, da mi je Madona značajna kupile bi skuplje karte, već je reč o toj moćnoj poziciji sedenje na tuđim leđima. Onda mene devojka opet pita vidim li sad šta, na šta ja odgovorim da vidim neke buvice kako skakuću od kojih je jedna žuta. :blenta:
Korisnikov avatar
By *deni*
Da, to sedenje na tuđim leđima ume da prija ljudima.
Jednog sam momka sitnije građe tako nosio kad se u gradu nalokao kao životinja i nije mogao da hoda.
Probudio se u krevetu posle i do zla boga je bio oduševljen kako sam, eto, brinuo o njemu i kako sam divan itd.
Meni, koji se uvek bolje osećam kad nekom nešto pružim, dajem, nego kad primam, bilo je toplo oko srca zbog njegove tolike zahvalnosti.
Lično, ne mogu da se setim trenutno ni jedne slatke sitnice kojom me je neki od bivših momaka oduševio, iako ih je fakat bilo.
Uglavnom su mi priređivali neprijatnosti.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By .L O S T
onog dana kad shvatis da te njegov problem boli podjednako kao da je tvoj na dobrom si putu.:ribica:
By Kragi
Eto, na danasnji dan pre neki 5 godina sam zeleci da budem originalan kupio domen www.*****volimte.com i uradio jedan site, zeleci da nekome kazem da ga volim na neki nesvakidasnji nacin :sesir:

Doduse, prica ima veze sa prosloscu ali mi je pala na pamet a mozda je i adekvatna za ovu temu :D
Korisnikov avatar
By tintily
Poruka za dobro jutro koja me doceka kada ustanem u podne. Neopisiv osecaj zadovoljstva i topline kada uspem da joj izmamim osmeh i nacin kojim vrhovima prstiju cupka krajeve kose posle istog. Takve stvari su mi posebne .
Korisnikov avatar
By beodecko
trenutak kada lezim u njegovom krilu, sa glavom na njegovim grudima, a on se nekako nemoguce izvije i stavi istovremeno glavu na moje grudi... i tako lezimo skoro sat, jedva i progovarajuci... nakon toga se osecam kao mobilni posle punjenja, sveze i spremno za sve :)

poruka za dobro jutro i nacini kojima pokusava da ta poruka svaki put bude nova i interesantna, a ne shvata da je samo njegovo ime na vrhu displeaj posebno...

terapija obraz-na-obraz koju cini mi se niko ne razume tako dobro kao on...

i jos mnogo lipih stvari al' ne smim rec hehe
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!