Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
koliko vam je bitno da voljena osoba, simpatija, sex partercic ima "place" ?

poslednjih nekoliko dana sam se bas drkunla u ovoj prici...
nekoliko mojih prijatelja bi pre izabrali osobu ili daju VECU sansu situiranoj personi...

sta vi mislite o tome?

aj da odgaK odg :)

meni nije bitno:)
imam svoj mali raj ( ne Falim se, nije uvek bilo tako...)
ali...i ona setnja sa voljenom osobom, paaaa, ne mozete ni kod nje/ njegovih... cmacete se kao da se poslednji put vidite, drzanje za ruke- srce ti punoooo hahaha...kres u autombilu... :lol:

ima i to neku svoju draz :)
Korisnikov avatar
By Winter
veoma je bitno da je osoba stabilna...kako u glavi tako i u novcaniku...znaci, da ima stan (ili bar pare za hotel)....da ima auto...da radi ...da je obrazovana, visoko, jel :alexis: .....logicno mi je da ocekujem u najmanju ruku onliko koliko i sama unosim u taj odnos...
Korisnikov avatar
By blabla54380
ne ulazim u vezu niti kres semu sa nekim ko nema najmanje dvoiposoban stan, centralno grejanje i klimu. kablovska se podrazumeva kao i parket ili eventualno broCki prod.
Korisnikov avatar
By Azdaja
i tako...ja :retard: dajem sansu situiranoj i "sirotoj" osobi, bem ti mene naivnu

(hahahah)
Korisnikov avatar
By Winter
pa meni ne das sansu...a ja em situriana, em nisam 'sirota'..em sam bre pametna i svasta jos nesto :tos:

:lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne mogu svima dati sansu.... :lol:

bez offova u ozbiljnoj temi :kakodane:
Korisnikov avatar
By Winter
cuj bez off-a... :lol: :lol: ...kako kad

''

(pogresih od tuge :lol: )
By Kragi
Nebitno potpuno a ujedno je to i jedino pitanje koje ne smes nikako da mi postavis ako pricamo o vezi :)
Ja se ceo svoj zivot drkavam na tu pricu (sto rece azdaja) :D
Ne znam, kad su emocije u pitanju potpuno sam nepragmatican i neracionalan i bio bih sa nekim no matter what. Ok kapiram da je sex bitna stvar, ali docice trenutak kada cu te pozvati kod mene ako si mi bas toliko vazan i ako u tebi vidim "potencijalnog", ali bih isto tako pre toga voleo da te vidim kako se sa mnom setas i na -10, ako ti je stalo :)
Bilo je nekih ok momaka koje sam u zivotu propustio ili pak oni mene bas iz tog razloga :) No sta cu ne pravim kompromise :D
i da kad me na chatu pitaju "Imas gajbu?" uvek odgovorim "Imam ali ti ne mozes da dodjes!" :smeh:
Toliko.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ni jedna osoba sa kojom sa bila nije imala svoju gajbu i nije zivela sama, ali mi to nije najbitnije, naravno zatrebaju oni momenti kada smo same, ali nista neizdrzivo.. Zivela ljubav! :love:
Korisnikov avatar
By Galateja
Važno mi je da je osoba spremna da radi na tome da zajedno dođemo do tog stambenog kutka.

Jako mi znači što živim sa devojkom. Mislim da bi mi drugačija situacija teško pala.

Volim ja i šetnje, ali po prirodi sam introvertna i ti zidovi mi jako znače. Oni su moji bedemi koji me štite od vremenskih nepogoda.

Mir, tišina i zagrljaj su moja emotivna hrana. Imam veoma veliku potrebu za tim.

:hypno: :hypno: :hypno:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Inace i kada bih imala gajbu, tj. kada je budem imala, necu svaku alu i budalu zvati unutra, to ce biti moje malo privatno carstvo u koje mogu da udju samo meni drage osobe.. :love:
Korisnikov avatar
By Galateja
E, da, da dodam... U jednom periodu života sam sa devojkom živela u garsonjeri od 17 kvadrata, opet u drugom periodu smo živele sa mojom mamom. Ponekad se komoditet žrtvuje zbog nekih prioriteta (navedeni u mom prethodnom postu).
Korisnikov avatar
By ROYAL
Ja, od nedavno, živim sam, ali sam i ranije bio u fazonu da sve žive ljude dovlačim u svoj stan (mislim na društvo), jer mi nekako nije uvek opušteno da sedimo po gradu i pijemo kafu, ili šta ti ja znam već...Meni treba domaća atmosfera, mnogo lakše se opustim :) Jes' da sam imao jedno jako neprijatno iskustvo, ali pustimo sad budalu...

Što se tiče stambene situacije kod neke druge osobe, nije mi stvarno ni najmanje bitno ko šta ima i ako ima, koliko ima, ali kapiram da se pitanje ne odnosi na ukupno imovinsko stanje, već je vezano za situaciju "'oćemo, ali nemamo gde". Meni u toj situaciji nije bzv ako neko pita "imaš li stan" ili da ja uputim isto pitanje, ili "sa kime živiš" jer, niko tu ne planira nikome da se instalira na gajbu, već im treba mesto gde će da se ... viđaju nasamo :D ili da provode vreme, nije ni bitno.

Opet kažem, meni nije bitno.
Korisnikov avatar
By Azdaja
onda nas pitaju zasto smo vencani....mislim ono... :lol:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Pa, jbg, para na paru ide :smeh: :smeh: :smeh: Iliti, nekretnina na nekretninu :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Tungi
Oduvek ziveo sam i sto reche Galateja,"zidovi mi jako znache",tako suzni,i ta glasna tishina mi veoma prija.I sasvim sam se orodio,bez i da mi fali josh ko.Blazeni MIR:alexis:
By жњ
Naravno da ne bih inzistirala na tome, naročito ne u početku, kada je to toooootalno nevažno. Isto kao i to da li ima diplomu fakulteta, najnovijeg audija, jahtu, bankovni račun na kajmanskim ostrvima i privatni helikopter.

Stambeno rešenje je tema koja se podrazumeva, ako u ničem drugom, onda u nekom dugoročnom planiranju veze, ali to je već druga tema.

A gde obavite ono... hmmm... snalaženje! Ne može se baš stalno u šumicu, ali se može donekle intimizirati i u kolima, i kući kada mamu i tatu oteraš u vikendaju. :merlinka:

S druge strane kapiram da ima onih koji gaje malo drugačiju skalu vrednosti i za njih imam pesmu:

''
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Za sex obavezno, mada volim da se :fuck: u i svom stanu. :smeh:

Ovako zavisi, pozeljno je neki dobar auto i eventualno neki stancic "cca" 100 kvadrata, dobro placen posao se podrazumeva :pare: . :lol:
By Kragi
Originally posted by жњ
Naravno da ne bih inzistirala na tome, naročito ne u početku, kada je to toooootalno nevažno. Isto kao i to da li ima diplomu fakulteta, najnovijeg audija, jahtu, bankovni račun na kajmanskim ostrvima i privatni helikopter.

Stambeno rešenje je tema koja se podrazumeva, ako u ničem drugom, onda u nekom dugoročnom planiranju veze, ali to je već druga tema.

A gde obavite ono... hmmm... snalaženje! Ne može se baš stalno u šumicu, ali se može donekle intimizirati i u kolima, i kući kada mamu i tatu oteraš u vikendaju. :merlinka:

S druge strane kapiram da ima onih koji gaje malo drugačiju skalu vrednosti i za njih imam pesmu:

''

:klap: and 100000 X :hail:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Azdaja
ali...i ona setnja sa voljenom osobom, paaaa, ne mozete ni kod nje/ njegovih... cmacete se kao da se poslednji put vidite, drzanje za ruke- srce ti punoooo hahaha...kres u autombilu... :lol:

:up:
u tome i jeste najveca draz
ispisala si moje misli :D ,mada ja bih dodala
da to[cmakanje,setnja,afto] uopste ne mora da nestane onog momenta kada se neko situira ili im se desi to da mogu da odu gajbi kod jednog od....

ali ovde moze i da se postavi pitanje kako vracate osecaj[setnje...] ako situiranjem izgubite tu draz?
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by ALTER_EGO
Originally posted by Azdaja

:up:
u tome i jeste najveca draz
ispisala si moje misli :D ,mada ja bih dodala
da to[cmakanje,setnja,afto] uopste ne mora da nestane onog momenta kada se neko situira ili im se desi to da mogu da odu gajbi kod jednog od....

ali ovde moze i da se postavi pitanje kako vracate osecaj[setnje...] ako situiranjem izgubite tu draz?

u potpunosti se slazem:)

e, kad vecina odg na temu, mozemo otvoriti novu...kako povratiti staru DRAZ vezi, dok niste imali gajbu...:smeh:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Trebalo je da se uselimo posle leta.
Trebalo je...

Azdaho, kako si mi ubola temu...
Koliko god vremena da provedemo zajedno, nekako mi nije dovoljno. ZELIM DA JE TU! Nedostaje mi, stalno, cim se rastanemo. Cini mi se da me to koci u svemu. Ne radi se ovde samo o seksu, za to se nekako i snadjemo. Radi se o onim momentima kada potpuno opusteno mozemo da budemo intimni, da uzivamo, makar samo naslonjene jedna na drugu gledale tv.

(Jenny, fala ti! Imas od mene litar krvi ako treba, a znas koliko se bojim igle.)
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja redovno zovem drugarice i drugove kući, svidelo se to ostalim ukućanima, ili ne.
To što još uvek nemam rešeno stambeno pitanje, tj. nemam svoj stan, uopšte ne znači da se snebivam i ustežem, nego se i u porodičnoj kući ponašam onako kako bih se ponašao i da živim sam.
Kad mi dune, iznajmim neku garsonjericu na mesec, dva, ili tri, pa tu priređujem raskalašne tulume, kao što je to letos bio slučaj.
No, pošto sad otplaćujem preskupi laptop koji sam kupio na kredit, prinuđen sam da se gajbim samo u porodičnoj kući, barem dok ne otplatim poslednju ratu skupocenog laptopa.
:zen:
Dakle, suština je da vrlo rado primam goste, a i bez ustezanja odlazim u goste, kad me neko pozove, naravno i ne pravim oko toga neko pitanje. Stambene jedinice su zato da se koriste i služe nama, a ne mi da robujemo njima.
To je praktična stvar za što širu upotrebu, a ne svetinja, kao što mnogi ljudi rezonuju.
Korisnikov avatar
By Delete
Nije mi bitno da draga mi osoba ima stan, sobu i sl., ali je pozeljno. Narocito je pozeljno u zimskom periodu, kad setnje ne traju satima, kad se aktivnosti na otvorenom smanje na minimum, pa ne mozemo otici na basket, badminton, rolanje i zajednicke trenutke i aktivnosti moramo "preseliti" u 4 zida.
Sex u kolima moze biti prilicno neizvodljiv na -10, jer za jedan pristojan sex potrosis dovoljno goriva na grejanje, da bi se posle kajao/la zasto nisi platio neku sobicu i uzivao dovoljno dugo i kvalitetno, umesto sto se guzis po sedistima, menjacima, volanu...

S te strane, sasvim mi je razumljivo necije pitanje u vezi sa stambenim statusom, jer neko nije spreman da se bas toliko zrtvuje za trenutke provedene sa drugom osobom, koju btw, tek upoznaje i za koju nije ni siguran da li ce mu u zivotu postati dovoljno vazan da ta zrtva bude put ka necemu jako bitnom.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja zivim sam na gajbi vec godinama unazad tako da mi nije bitno da li voljena osoba ima stan ili ne (to jest da li zivi sama pa moze da prima kasno vecernje posete).

Ja nekako volim da imam svoj komfor, mir i tisinu i intimu pa kad mi dodje decko mozemo lepo da zatvorimo vrata i radimo sta nam volja bez straha da ce neko upasti ili slicno :D
Korisnikov avatar
By SabotagE
Razmisljala sam pre neki dan o ovome i sad vidim Azdaja ima temu. :)

Mislim da je super kada neko ima svoj prostor (ma koliki on bio) i gde moze imati malo intime sa svojim partnerom.
Kada sam imala vezu sa devojkom koja je zivela sama,nismo se odricale prirode i automobila,cisto da unesemo malo zivosti u vezu. :D

A kad sam sa nekim ko nema svoj kutak,onda malo intime imamo u kolima,ili ja pozajmim stan od ortaka ili ortakinje,a njima zauzvrat dam auto da se vozikaju par sati. :)

Nije mi najbitnije da neko ima gajbu,sobu,garsonjeru,ali opet prija mi taj osecaj zajednickog gledanja filma,spremanja klope itd itd...
Korisnikov avatar
By jenny
Jenny, fala ti! Imas od mene litar krvi ako treba, a znas koliko se bojim igle.

:lol: :kiss:

Ja imam obrnut problem, meni fali žena.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!