+Eskarina Gejl
Dakle, svoju biseksualnost objasnjavam tako sto nisam neko ko se zaljubljuje u pol vec u osobu!
(ne znam vise ni sama po koji put pisem ovu recenicu na forumu!!

)
To,da sam bi sam ukapirala onog trenutka, kada sam se prvi put poljubila sa devojkom, koja mi je bila jako bliska drugarica jos u osnovnoj skoli. (Sa 14 god.)
Svoju prvu vezu sa devojkom sam imala , sa 16 godina, iako je bila samo platonska,nismo imale seks, jer je ona tada jos bila nevina,a ja nisam bila sigurna da li ona zeli da ja budem ta,prva i plasila sam se da ce se kasnije pokajati, tako da od seksa nije bilo nista

mada sam uzivala sa njom u lepim petinzima, koje smo imale, i kada sam sa devojkom, nekako mi seks nije toliko primaran, jer zene su mi nekako suptilnije po tom pitanju, i zahtevaju vise neznosti, i psihicke satisfakcije, nego sam seks, kao sto je to slucaj sa muskarcima. Iako sa svakim tipom sa kojim sam bila, je bio na neki nacin femme

(podsvesno "naginjem" ka muskarcima koji imaju to nesto zensko u sebi ).
If you know what I mean?
Tako da od kada sam stupila u seksualne odnose (15), znam da sam biseksualna, tako se izjasnjavam, i nisam imala nikakve "faze".Verujem da vecina ljudi to negde u nekom trenutku dozivi,ali to je samo trenutak, koji se verovatno manifestuje u jos ranom pubertetu.Onda, kada postajemo polako svesni svoje seksualnosti, i svog tela itd...
Mada sam sebi par puta rekla "od sada vise neces biti ni sa jednim muskarcem u zivotu!" jer sam bila povredjena, nisam ni kapirala koliko mi je slomila srce ta devojka sa kojom sam bila prvi put!!tako da tu nema nekog pravila.Biseksualnost uopste nije jednostavna, iako mozda deluje tako. Ljudima kada kazem da sam bi, oni odmah u glavi imaju sliku mene sa nekom devojkom, i to im je naizgled lepo, ali ne razumeju da to nije samo seks u pitanju, vec nesto mnogo vise od toga!!!
Ne kazem da ne bih mogla da budem u "kres-varijanti", sa devojkom,ako obe to zelimo, ali posto nisam nikada bila u takvoj situaciji sa zenskom osobom, ne mogu da se izjasnim.Sa muskarcima sam probala to nesto kao "kres -varijantu", i iskreno nije mi se svidelo uopste!!!
Tako, da eto..Ne znam sta bih jos mogla da dodam??