Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzi
naslov nisam u trenutku bolji mogla osmisliti :)
ali rech je o ljudima koji jednostavno nisu za vezu, kontate na sta mislim, ja definitivno kapiram da postoje osobe koje jednostavno ne mogu, nisu, ne zele ili sta vec biti u vezi tj. sa nekim , e pitanje glasi slazete li se sa mnom i sta mislite zasto je to tako?

Unapred tnx.
Korisnikov avatar
By m..
ja sam bila jedna od njih, iako sam pokusavala da ne budem. pitanje nailaska prave osobe (tj, osoba), bar kod mene.

nisam htela da budem u vezi po necijim pravlima, po necijem tajmingu, po necijem kako ta osoba zamislja da veza terba da izgleda i razvija se, pod tudjim uslovima. kad sam naisla na ljude s kojima moze da se razgovara i dogovara tek onda sam mogla, htela i zasista zelela.

sva sreca pa ne tripuju svi ljudi da treba da se odreknes celog svog sveta zarad njihove ljubavi.
Korisnikov avatar
By Galadriel
razlozi mogu biti razni
da, ima takvih ljudi

mozda, pogotovo u gay svetu zato sto dugo ne nailaze na ni blizu kompatibilnu osobu

zato sto su mozda samozivi i/ ili ne vole kompromise i ustupke radi bilo koga

zato sto ce mozda pre uvek biti zaljubljeni ( jer to dodje i prodje i dodje i prodje pa biraju takav zivot ) [poem]One should never marry, because one should always be in love. [/poem]

ili zato sto se mozda prosto ne zaljubljuju

moze biti i neki tezi problem emotivne prirode, trauma...

ili sve to zajedno
dunno
Korisnikov avatar
By maka
naravno da postoje. ipak mi je najdraze ka se neki bas takvi zaljube pa ne znaju sta ih je spopalo. takdoje verujem da postoje ljudi koji ne mogu da vole samo jednu osobu,vec vole vise njih..
Korisnikov avatar
By blabla54380
meni je do pre nekoliko godina bilo nepojmivo da imam vezu sa deckom. kakva crna veza sta ce meni to u zivotu, nisam ja iz te price :D kad ono medjutim :smeh: svakom dodje pre ili kasnije taj trenutak.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja nisam.

Ja ne zelim.

Ja ne mogu.

:zastava:

Ali kada kroz koju godinu (ako sve bude kako treba...) odem na svoju zeljenu destinaciju, racunam da ce se deo toga promeniti.
Makar moja zelja, ako nista drugo.

Zasto?
Pogresno mesto, a odatle i sve ostalo, dakle i pogresno vreme i pogresni ljudi.
Korisnikov avatar
By Winter
Originally posted by shut
nisam za vezu :sudija:
:shamar: ..kuš tamo...oženjen si, pa i nisi za druge veze..nej da te ja dovatim :oklagija:
By ...Sitnicava...
Ne verujem da postoje ljudi koji nisu za vezu, ali verujem da postoje periodi kada su nesposobni za vezivanje.
Korisnikov avatar
By blabla54380
ne bih rekao da se radi o (ne)sposobnosti za vezivanje, vec o uopstenom kapiranju sebe, pa i postavljanje sebe u odnosu na spoljasnju okolinu.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Mozda ne zele da budu u vezi dok ne pronadju osobu koja ce im u potpunosti odgovarati... :neznam:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by ...Sitnicava...
Ne verujem da postoje ljudi koji nisu za vezu, ali verujem da postoje periodi kada su nesposobni za vezivanje.
Mislim da postoje ljudi koji su nesposobni da vole ikoga sem sebe i samozivi do beskrajnih granica, znam bar 3 takve osobe...
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Campos_boy_20
Mozda ne zele da budu u vezi dok ne pronadju osobu koja ce im u potpunosti odgovarati... :neznam:
pazi ne pricamo o tome (koliko sam ja azdahu razumeo). ne pricamo o traznjeu onog pravog, o fazama kad je covek dovoljan sam sebi, o periodma kad mu odgovara da bude sam. pricamo o nekome ko ne zeli vezu a da mu je sve potaman.
Korisnikov avatar
By Dina
Moja jedna nekadasnja drugarica i ja smo imale jos davno obicaj da delimo ljude na one koji funkcionisu uvezano i individualiste. To jeste jako pojednostavljeno ali opet vrlo lako vecinu osoba iz mog okruzenja mogu da svrstam u te dve grupe. To ne znaci da individualisti nemaju veze ali i tada zadrzavaju nezavisnost, a takodje mogu da dobro funkcionisu i bez njih. A oni koji su vecito uvezani, pa ne mogu da bas mislim da su uvek nalazili odgovarajuce ljude, oni prosto ne mogu da funkcionisu van veza i kad izadju iz jedne brzo sledi sledeca, ako se i ne preklope.

Ja svakako spadam u ove individualiste, ne znam sta mi sve smeta u vezama, ali drugi ljudi i ja nismo se bas cesto nalazili. Ali mislim da je osnovno, sto cak mislim da je neki minimum, su neke stvari koje vredjaju inteligenciju. Npr osoba mi govori da sam lepa, privlacna, bla bla, to meni ne mora da govori nikad ili vrlo retko, znala sam da sam privlacna sa 14 godina, razni su mi se tada udvarali i bili zaljubljeni u mene i to mi je tada bilo vazno... A sa druge strane ne mogu nista da se dogovorim ili tog istog laskavca nema nigde kad mi je potrebna pomoc. Jedina osoba koju sam u zivotu srela da je postovala moje vreme, da je tu kad mi je potrebno, da svaki dogovor lako ide je moj sadasnji muz :) To je svakako atipicna zajednica ali kod mene eto te tipicne nikako nisu funckionisale...
Korisnikov avatar
By Mars
Došlo vreme da je biti u vezi sramota.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
pa, ima takvih ljudi, a razlozi mogu biti vishestruki....

Mozda sam i ja takva--bas sam okoreli individualista-- i mozda nisam za dugu, ozbiljnu vezu, ali mozda se to i promeni kad/ako naidje prava osoba.... u principu, kod mene je glavni "problem" sto mi treba mnogo prostora za mene licno, tako da moje veze ne traju jako dugo, tj,. ne prerastu u nesto bas ozbiljno, ali to ne znaci da jednog dana necu naci osobu koja ce me skapirati i s kojom cu moci da gradim ozbiljnu i dugu vezu. Zapravo, kod mene nije to da ne zelim takvu vezu, nego prosto ne zelim po svaku cenu....
Korisnikov avatar
By Li
Ja sam pre bila u fazonu da mi treba veza, a onda sam i bila sa jednom devojkom preko godinu dana. Kada se to zavrsilo resila sam da je bolje da neko vreme soliram... i bile su to lepe godine...
.

Ali mi ipak nedostaje necija paznja.

:nunchake:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by nsBeckie
Mozda sam i ja takva--bas sam okoreli individualista
Ili što bi moja majka rekla njenooj prijateljici (kad je mislila da je ne čujem):

"A ti znaš mog..... - niti može, niti hoće sa ljudima." :smeh: :love:

(preteruje, naravno, radi se uoravo onom zadnjem iz tvog posta - da imam jako nizak prag tolerancije i da ne prihvatam nešto po svaku cenu...pa sad....ko prođe prođe...)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Dina
Moja jedna nekadasnja drugarica i ja smo imale jos davno obicaj da delimo ljude na one koji funkcionisu uvezano i individualiste. To jeste jako pojednostavljeno ali opet vrlo lako vecinu osoba iz mog okruzenja mogu da svrstam u te dve grupe. To ne znaci da individualisti nemaju veze ali i tada zadrzavaju nezavisnost, a takodje mogu da dobro funkcionisu i bez njih. A oni koji su vecito uvezani, pa ne mogu da bas mislim da su uvek nalazili odgovarajuce ljude, oni prosto ne mogu da funkcionisu van veza i kad izadju iz jedne brzo sledi sledeca, ako se i ne preklope.

Ja svakako spadam u ove individualiste, ne znam sta mi sve smeta u vezama, ali drugi ljudi i ja nismo se bas cesto nalazili. Ali mislim da je osnovno, sto cak mislim da je neki minimum, su neke stvari koje vredjaju inteligenciju. Npr osoba mi govori da sam lepa, privlacna, bla bla, to meni ne mora da govori nikad ili vrlo retko, znala sam da sam privlacna sa 14 godina, razni su mi se tada udvarali i bili zaljubljeni u mene i to mi je tada bilo vazno... A sa druge strane ne mogu nista da se dogovorim ili tog istog laskavca nema nigde kad mi je potrebna pomoc. Jedina osoba koju sam u zivotu srela da je postovala moje vreme, da je tu kad mi je potrebno, da svaki dogovor lako ide je moj sadasnji muz :) To je svakako atipicna zajednica ali kod mene eto te tipicne nikako nisu funckionisale...
Otprilike to. Ja sam skroz i sasvim ok sa sobom kad sam solo. Vezu shvatam dovoljno ozbiljno da je ne bih pokusavala bas sa svakim, ali kad naletim na nekog s kim to moze da funkcionise 85-100%, vise sam nego voljna da pokusam. To ne znaci da se inace ne zaljubljujem ili da ne volim ljude. Bivala sam i jako zaljubljena i jako volela pa nisam htela da realizujem vezu za koju sam negde predosecala da ne moze funkcionisati na nacin na koji bi mi prijao, medjutim par puta sam pristala da pokusam na tudje insistiranje (pa je u sustini bio promasaj, iako sam volela). Do sada sam naletela na samo jednu osobu s kojom to zapravo funkcionise. Dakle voljna sam da pravim kompromise i poprilicno easy going unutar veze, ali ne pristajem da zbog veze izgubim sebe, ne pristajem na ucene i necu i ne mogu da se menjam ili da se foliram da se menjam, moram biti 100% svoja, a ako nekom to ne odgovara - nek si nadje drugu.

S tim, da se ogradim, prvih godinu dana kako sam bivala sa zenama jesam htela vezu po defaultu, jer pod jedan nisam znala kako veze izgledaju uopste onako iznutra, a drugo onda nisam znala ni sta tacno ja hocu od veze, pa su iskustva bila mahom dizasterozna i iz njih sam dosta naucila - za pocetak kako veza ne bi trebalo da izgleda, pa onda skontala sta ja hocu od svega toga, sad ne pristajem na nista manje od onog sta mi odgovara.
Korisnikov avatar
By lorna
Naravno da postoje ljudi koji nece, ne mogu ili ne zele da se vezuju.

E sad, ovo "veza" za svakoga od nas drugachije zvuchi. Za Dinu, na primer, biti u vezi ili braku znachi da dvoje ljudi poshtuju vreme jedno drugog, da su tu kad su potrebni jedno drugom, da svaki dogovor ide lako... To je idealna kombinacija kada znamo shta hocemo i gde idemo, i doneli smo (neke) odluke.

Bitni su i stepeni vezivanja, jedan odnos, kakav god da je, gradi se. Nisu svi i u svakom momentu spremni da ulazu sebe, gradeci neshto "zajednichko". Naravno, ima i onih individualaca koji su u vezi jer im je tako lakshe da dodju do svojih ciljeva. To nije loshe, jer kad radimo na sebi, to je odlichno i za nekoga ko je pored.

Slazem se sa Sitnichavom da postoje periodi kad ljudi nisi spremni za veze, posle duge veze na primer. (Mada, ima i onih koji moraju odmah da ulete u novu, jer ne mogu da funkcionishu van nje)
Korisnikov avatar
By Mars
Ima i onih koji u novu vezu ulete dok su još u staroj.

:sladoled:
Korisnikov avatar
By Madonna
^well duh
Originally posted by Winter
Originally posted by shut
nisam za vezu :sudija:
:shamar: ..kuš tamo...oženjen si, pa i nisi za druge veze..nej da te ja dovatim :oklagija:
:uplasen: :goesbacktoitshole:
Korisnikov avatar
By lorna
Originally posted by Mars
Deshava se i to.
Jer mozemo da volimo vishe ljudi istovremeno, reche neko napred.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa jeste. Desi se, šta sad...

:sladoled:
Originally posted by nsBeckie
zakljucak: ima svakakvih (ljudi) :lol:
Ma ljudi su tu privremeno - to je zbog Kosmosa i ravnoteže u njemu.

:D
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Originally posted by Sprinter
Originally posted by Campos_boy_20
pazi ne pricamo o tome (koliko sam ja azdahu razumeo). ne pricamo o traznjeu onog pravog, o fazama kad je covek dovoljan sam sebi, o periodma kad mu odgovara da bude sam. pricamo o nekome ko ne zeli vezu a da mu je sve potaman.
Pitanje je dvosmisleno... :) Ako vec treba da odgovorim zasto nisu u vezi a sve im je potaman, onda neka bude zato sto jednostavno ne zele da se vezuju iz ne znam se kog razloga...
Korisnikov avatar
By m..
pa ja, recimo za 95% ljudi, prosto nisam za vezu, kontam da njih uopste ne zanima da li sam za vezu sa nekim drugim, verovatno bi radije da nisam uopste.
By Kragi
Originally posted by lorna
Originally posted by Mars
Deshava se i to.
Jer mozemo da volimo vishe ljudi istovremeno, reche neko napred.
Ne slazem se, ali je to valjda individualno :D
Originally posted by lorna
E sad, ovo "veza" za svakoga od nas drugachije zvuchi.
Upravo. Mislim da niko od nas ne voli samocu u patoloskom smislu i da smo svi negde predodredjeni za vezu, samo je pitanje nacina na koji je tumacimo i kapiramo :)
Sta uopste znaci ova tema tj. pitanje, i na sta se konkretno odnosi?
Ja nisam za monogamnu vezu (?). I poligamne veze su veze, odnosno pokazatelj toga da imate predispozicija za istu i niste imuni na vezivanje :)
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by KgCS3
Ja nisam za monogamnu vezu
molim?!

ti i ja smo zavrsili.

:smeh:
By Kragi
Originally posted by Sprinter
Originally posted by KgCS3
Ja nisam za monogamnu vezu
molim?!

ti i ja smo zavrsili.

:smeh:
Izvlacis iz konteksta retoricko pitanje koje nije moj stav nego pitanje na sta se tema odnosi. Imam utisak da je autorka iste mislila na monogmne veze, a takav utisak sam stekao i na osnovu odgovora ostalih forumasa :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!