Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By korisnicko_ime
Pozz svima
Imam 18 godina i jos uvek nisam imao decka. Problem je sto nisam super zgodan maco muskarcic, nego polu-fem decko prosecnog izgleda. Na svim sajtovima za upoznavanje 90% njih trazi iskljucivo NEFEM, i to posebno naglasavaju. Sta ja da radim ?
Da skocim sa Brankovog il da budem uporan i uporan.
Nisam 'tetka', ne peglam kosu, ne oblacim fensi stvarcice i ispijam kafice po ceo dan i tracam s drugaricama. Samo sam malo feminiziran i ne mogu to da kontrolisem - i imam utisak da me niko ne zeli i da nikome nisam privlacan. Strejteri misle da sam gej pa me izbegavaju, a gejevi kazu da sam tetkast pa me i oni izbegavaju. Da ja ipak odem u manastir ?

Moze li neko da me posavetuje sta/kako da radim sa svojim zivotom, jer sam potpuno sjeban ?
By Ulix
Ignoriši sve i radi šta hoćeš i kako hoćeš.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Ulix
:up:

It's their loss. :)
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by korisnicko_ime
Imam 18 godina i jos uvek nisam imao decka.
Ja imam 22 godine i još uvek nemam dečka aka nikad nisam bio u vezi aka nijedan poljubac nisam razmenio... Šta ćemo sad?
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by F8LeSS
Ja imam 22 godine i još uvek nemam dečka... Šta ćemo sad?

[F8leSS je naknadno izmenio post: Ja imam 22 godine i još uvek nemam dečka aka nikad nisam bio u vezi aka nijedan poljubac nisam razmenio... Šta ćemo sad?]
Prisutan. (19)
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Strix
Prisutan. (19)
Stricu, editovao sam post :P
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
A da, 'mal ne zaboravih:
Problem je sto nisam super zgodan maco muskarcic, nego polu-fem decko prosecnog izgleda.
Problem je sto su takvi ljudi kreteni, a takvi ti i ne trebaju.
By Kragi
Originally posted by Ulix
:up: ja bih samo dodao, vremenom ce sve doci na svoje (klise)

P.S. Sto pederi umeju da nabiju komplekse ne ume niko :D (ozbiljan sam)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kakvi su to sve ljudi oko tebe ukoliko je fem (blaga ili manje blaga) artikulacija razlog za potpuno izbegavanje?

Ne dozvoli da ti drugi govore ko si i sta trebas da budes.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Prisutan. (19)
Stricu, editovao sam post :P
Editovah i ja, s tim sto bih se ja ipak drzao originala zbog onog kiss dela.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Sve ce doci na svoje mesto, pre ili kasnije... :)
Samo budi strpljiv, SVOJ i ne slusaj mnogo sta ce neko od gejeva da kaze... :mazi:
Korisnikov avatar
By Loni
Joj maco previše si nesiguran u sebe.

No za sve su krivi iskompleksirani gejevi s romea, koji pričaju gluposti.

Na ovom svetu svako može da nađe svog para.
To mogu i transvestiti, (među muškarcima verovao ili ne
postoje trandžoljubi, koji su više strejt nego gej, ali preferiraju baš transvestite) a kamoli ljudi, koji su fem.

U manastir nikako ne treba ići jer je upravo to simbol institucije, koja gejeve diskriminiše.
Odlaskom u manastir dakle učvršćuješ i daješ legitimitet instituciji, koja je maltene najviše i kriva, što je nama trenutno tako kako je. Što liberalne vrednosti nikako da dođu u ovaj deo Balkana.

Ti si se zakačio za profile nekih budala s romea, koji su okačili slike qraca
i daju sebi za pravo da vređaju.

Najpre, sa 18 godina su svi gejevi manje ili više fem.
Pa i strejteri su tad još uvek samo dečačići.
Muževne crte ipak se dobiju nešto kasnije.

Kasnije se čovek opredeli hoće li u teretanu, u furanje bradice i kratke kose ili nešto drugačije.

A čak iako ostaneš fem to nije ništa strašno jer biti FEM ima i svoje prednosti.

Moj fem poznanik, koga ću u ovom kontekstu zvati DIOR doživljava nešto što mi ostali ne možemo.
Njega tipovi startuju na običnim mestima.
Startovali ga u vojsci (odatle ga i znam), i imao je seks tamo.
Startuju ga u basu, na strejt žurci.
Tačno znaju da ne mogu da se ispale.
I to kakvi tipovi? Prave baje.

S druge strane znam nekoliko muževnih gejeva, koji vole baš nežne fem dečake, a izbegavaju muževne jer sebe gledaju kao dominante aktivce, pa im ne treba još jedan.
Jedan je biseks, dvojica su gej.

Najverovatnije da je stvar u tome što ti ako si fem privlačiš drugu vrstu muškaraca od većinskog ,,romea''.
Ti verovatno privlačiš muževne gejeve i biseksualce.

Njih ima, jedino što ih na romeu ima manje.

Srbija je na žalost trenutno toliko homofobična da biseks muškarci (čak iako su više strejt) ostaju u strejt vodama iz straha.

Zato nam se čini da je njih manje, ali ih ima.

A da ne govorim o tome kolika je prednost biti mlad.
Ti imaš samo 18 godina i mnogi bi bili ihaha srećni da osvoje takvo mesance.
:-)

Samo malo sigurnosti, i umesto romea bolje izađi na neku žurku. Videćeš da će biti bolje.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Oh yeah, fuck Romeo.

It's evil. Evil I tell ya. :egzorcist:
Korisnikov avatar
By WoWLover
Ja imam poneke fem tikove, takodje nekontrolisane, pa sam izlazio sa nekim jako dobrim tipovima koji se i ne loze bas na fem likove. Jeste to trajalo kratko, al mojom krivicom :D
U stvari, kad upoznas nekog i dopadnete se jedan drugom takve stvari nisu bitne. Ako se ne dopadnete - there's plenty fish in the sea.
Korisnikov avatar
By 2kune
Sa 18 godina i največi mačoi su pičkice... Osim u očima drugih 18godišnjaka... No, sve da i jesi femi, tko kaže da je to odbojno? Mois, npr, imadem širok dijapazon pa volem i femi čačkalice i mačo nilske konje... i obrnuto... Tj. ne nalazim tipove prema fotorobotu white trash autohomofobnog tranzicijskog kapitalizma.
Rekla i ostala živa... :pms:
Korisnikov avatar
By Loni
Budaletine romeovske.

Kad vidim kako kompleksiraju mlade naraštaje potpuno sam se iznervirao.
Kompleksaši.

Mali i ne zna s kim ima posla. Pola njih smanji godine za 5. Glume bog zna kakve face, kao traže ovakvog i onakvog - te sportistu, te bildera te intelektualca, a u stvari pojebali bi se sa svakim ko ima slobodnu gajbu, nego prepisuju jedni od drugih profile da bi eto malo glumili ,,teške ženske''.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Originally posted by Loni
Budaletine romeovske.

Kad vidim kako kompleksiraju mlade naraštaje potpuno sam se iznervirao.
Kompleksaši.

Mali i ne zna s kim ima posla. Pola njih smanji godine za 5. Glume bog zna kakve face, kao traže ovakvog i onakvog - te sportistu, te bildera te intelektualca, a u stvari pojebali bi se sa svakim ko ima slobodnu gajbu, nego prepisuju jedni od drugih profile da bi eto malo glumili ,,teške ženske''.
Sve su to jedna obicna iskompleksirana gamad. Nek' mi oproste moderatori na ovakvim recima, ali stvarno bih voleo da nadjem neku blazu rec, ali ne mogu... :sigh:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Campos_boy_20
Taj romeo je s****e od sajta... :drama:
Nemoj tako... Eto, imadem i ja profil tamo... I jasno piše što i koga tražim... :lol:
By korisnicko_ime
Hvala :)

Vec se osecam bolje posle ovoga sto ste napisali.
znam da sam nesiguran u sebe, valjda sam jos klinac i svakakva sam ponizenja pretrpeo do sad od homofoba i hetero budala (mrs pedercino, idi igraj lastis, ...), a onda kad sam konacno skupio hrabrosti da se ubacim u gay svet, i trazim drustvo/vezu, .. nisu me bas prihvatili. Traze Bred Pita ocigledno. I nije mi jasno zasto je romeo pun tih maco pedera, koji vole muskarce a glume neke baje i frajere, druze se sa strejterima i mole boga da ih neko ne provali sta su. Gde se kriju neki normalniji gay ljudi u ovoj zemlji ? Ili su muskarcine, latentni gejevi / i frajeri koji muvaju ribe a ovamo vise na romeu, ili su tetke koje ne izlaze iz gay klubova i koje se tetkare po gradu i zive u oblacima. Kad cu naci nekog normalnog i pravog koji ce me ceniti i voleti takvog kakav sam. A valjda ce sve doci na svoje, zivot je predamnom.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Campos_boy_20
Taj romeo je s****e od sajta... :drama:
Yep!
Originally posted by 2kune
Eto, imadem i ja profil tamo...
imade i ostatak foruma. Jbg.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
OFF:
idi igraj lastis,
Lastis :love:
Korisnikov avatar
By 2kune
Pa to i velim... Onda taj sajt vrijedi koliko i ovaj forum. ;)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by 2kune
Pa to i velim... Onda taj sajt vrijedi koliko i ovaj forum. ;)
Ja to nisam rekao. :pilat:
Korisnikov avatar
By WoWLover
Kad god odem na Romeo, deprimiram se. Tamo su ljudi zli :pljuje:
Evo, od njih petoro koje sam upoznao na romeu, cetvorica su bas preterala u sopstvenoj deskripciji. Nisu mi se svideli uzivo. I uglavnom svi hoce samo sex, tako da ako trazis vezu - poslusaj Lonija i izadji negde.

p.s. onaj peti je izuzetak :) decko mojih snova :D

Dakle, imas sanse da na sajtu nadjes nekoga za tebe, ali jedino ako imas njuh za ruzne babojebce koje bi samo da ga umoce u mlado meso. sry for bad language ^^
By Kragi
Hvala :)

Vec se osecam bolje posle ovoga sto ste napisali.
:mazi:
znam da sam nesiguran u sebe, valjda sam jos klinac i svakakva sam ponizenja pretrpeo do sad od homofoba i hetero budala (mrs pedercino, idi igraj lastis, ...), a onda kad sam konacno skupio hrabrosti da se ubacim u gay svet, i trazim drustvo/vezu, .. nisu me bas prihvatili.
Nisi jedini, sa tim problemima smo se manje vise svi susretali, bili aktivni ili pasivni, fem ili ne ...
Traze Bred Pita ocigledno.
Docekace ga .... :roll:
I nije mi jasno zasto je romeo pun tih maco pedera, koji vole muskarce a glume neke baje i frajere, druze se sa strejterima i mole boga da ih neko ne provali sta su.
Zato sto imaju mnogo vece komplekse i mnogo su vise nesigurniji od tebe
Gde se kriju neki normalniji gay ljudi u ovoj zemlji ?
Ima ih smao ne mogu da dodju do izrazaja od gorepomenutih, ali se svakako daju naci (dobrodosao na forum :sesir: )
Kad cu naci nekog normalnog i pravog koji ce me ceniti i voleti takvog kakav sam. A valjda ce sve doci na svoje, zivot je predamnom.
Sve si rekao u poslednjoj recenici :)
Korisnikov avatar
By WoWLover
Kad cu naci nekog normalnog i pravog koji ce me ceniti i voleti takvog kakav sam. A valjda ce sve doci na svoje, zivot je predamnom.
moram jos da dodam da ni mnogi strejt ljudi nemaju vezu u tvojim godinama... imam neke drugarice od 20 godina koje nikad nisu imale decka i drugove koji jos nisu imali devojke...
Korisnikov avatar
By 2kune
Ja to nisam rekao. :pilat:
Najbolji sapun je onaj napravljen od sala uzetog estetskim liposukcijama forumaša. :klavir:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!