Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By .L O S T
Ona i ja smo prinudjeni da dobar deo dana provodimo zajedno. Ona se pali na mene. Puno. Zeli da ja imam sexualnu (valjda i romanticnu) vezu sa njom. To moguce nije. Iz faze igranja recima presla je u agresivnu. Napadna do mere da mi to jako smeta.
San je svakog str8asa. Imala je svakog koga je zelela. Osecam kao da sam prvi koga ne moze da dobije i da je postala nervozna. Ona ne razume sta se to dogadja. Poceo sam da je izbegavam. Odreagovala je lose.
Ja to vise ne mogu da trpim i ne znam sta cu. Da joj se outujem necu, da se foliram i lazem ne zelim, pocinje sve to da mi ometa svakodnevni zivot. Ona zeli buducnost sa mnom, a mene je decko pitao kad sam zadnji put gledao Mizeri:rida:
Korisnikov avatar
By wlan
Kresni je i sve u redu
Korisnikov avatar
By deran
Oprosti,ali pgledah u tvoj potpis,pa mi smešno-mogao je 'ladno biti naslov teme...:smeh:
Korisnikov avatar
By wlan
pa nije fora kondom,fora je da joj napravi bebu i da ima zasta da zivi:D
Korisnikov avatar
By .L O S T
Znam ja da je to plan, nista novo:palacinke:
Korisnikov avatar
By wlan
sacekaj statusa da te posavetuje on se razume u ribe :roflmao:
Korisnikov avatar
By Mars
Strašno je to. Proganjanje kući, proganjanje u gradu. Zajednički prijatelji. "Pa kad ćemo mi na to piće odemo već jednom?" Naravno, kad proradi sujeta, onda još gore.

Pa to pokrene okolinu...A šta njoj fali?! Pa jel si ti normalan?! Pa u čemu je problem - zašto nećeš s njom?!

Jedna se perfidno sprijateljila sa mojom mamom...

A najbolja je bila jedna...tako, proganja u gradu, tek stane ispred mene i počne da priča, nekim jezivim, laganim glasom: "Nemoj ti mnogo da biraš, znaš...ko zna gde ćeš da nađeš ljubav svog života. Možda je ona tu negde, u blizini...Možda upravo stoji ispred tebe a ti to ne znaš..."

Ne znam šta da ti kažem.
Korisnikov avatar
By wlan
mozes misliti koliko mu je bitna :roflmao:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Mars
Najbolja je bila jedna...tako, proganja u gradu, tek stane ispred mene i počne da priča, nekim jezivim, laganim glasom: "Nemoj ti mnogo da biraš, znaš...ko zna gde ćeš da nađeš ljubav svog života. Možda je ona tu negde, u blizini...Možda upravo stoji ispred tebe a ti to ne znaš..."
:pucaodsmeha:

AHAHHAHHAAHHAAHA
Korisnikov avatar
By .L O S T
Mislim da je dobra osoba. A stalo mi je do mere da moram da provodim vreme sa njom 5 dana nedeljno.
Korisnikov avatar
By wlan
Onda imas veliki problem,batice
Korisnikov avatar
By wlan
ma resavaj to pod hitno nemoj da se ludiras!
Korisnikov avatar
By wlan
Kazi da si izasao skoro iz veze i da ne bi da pocinjes nesto novo,dotle ce ona da se ohladi
Korisnikov avatar
By Mars
Kaži da si impotentan.

Sa 13 godina si pao sa konja kad su te vodili u lov na lisice i od tad ti se ne diže.
Korisnikov avatar
By wlan
ne,ovo za bivsu vezu je bolje
Korisnikov avatar
By wlan
Joj Boze,ja savetujem ali nedao Bog da mi se nesto slicno desi!
Korisnikov avatar
By .L O S T
ma da kazem da me je riba iz duge veze nakon raskida bacila sa konja?

(zasto sve ruzno moram da prebacim na :luda: ?)
Korisnikov avatar
By jenny
Pa da mu se ponudi da mu bude rame za plakanje...:obesen:
Korisnikov avatar
By Mars
Nije bolje jer ona neće da se otkači od njega, nego će želeti da PRIČAJU o tome. I želeće da baš ona bude TA koja će da mu pomogne da je preboli. Klin se klinom izbija i slične gluposti.

A kad joj kaže da nema ništa od seksa, e TAD će da se ohladi.

Edit: Evo jenny kapira.
Korisnikov avatar
By wlan
mozda ali ne zaboravi da on treba da provodi pet dana u nedelji sa njom...zajebano je
Korisnikov avatar
By wlan
nemoj samo da je karas,please :(
Korisnikov avatar
By jenny
jao wlan koji šizofreni saveti :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
javi gde si je zakopao, nabavicecmo krec :-)))
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam za tehniku zastrašivanja. Najludji mogući predlozi za seksualne varijante, ideje za ubacivanje i trećeg, četvrtog...

Jedna se tako otkačila. Slala malo posle poruke tipa "BUDALO BOLESNA! IDI SE LEČI" ii slično :lol: al je prošlo.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ma budi direktan,po kratkom postupku "Ne bih te ni daljinskim shaltao",taj rad:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Toliko korisnih saveta - a ona samo JEDNA.

:smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!