Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By umetnik
Da li vam se nekada desilo, ili sam ja toliki "srecnik", da upoznate nekog decka (ili devojku) koji ima gotovo identicnu biografiju i ponasanje kao vas bivsi koga ste jako voleli i koga mozda jos uvek niste prezalili?

Ja sam se nedavno upoznao sa jednim deckom preko interneta, i razmenili smo brojeve telefona, culi se gotovo svako vece itd. Dogovorimo se da se nadjemo uzivo i da se upoznamo. Tako i bi. Decko je skroz ok, lud kao struja... :) Pocnemo mi da pricamo, i onda nastane sok kod mene... Gotovo svaki podatak koji je izneo, poklapa se sa biografijom mog bivseg (cisto da napomenem, ja tog bivseg uopste nisam spominjao!)... Znaci, gotovo identicna biografija... Ima skoro iste gestove kao i moj bivsi, koristi neke reci koje sam do sada cuo samo kod mog bivseg, pa tek sada od njega... I ja se tu malo skenjam... Bili smo zajedno, i bilo nam je super, ali ja ne znam sta da radim dalje... Decko mi je mnogo drag, ali bojim se da ako se zaljubim u njega, da cu u njemu voleti mog bivseg, a ne njega samog. Samim tim se stvara mogucnost povredjivanja njega sa moje strane, a to ne bih zeleo...

Sta biste vi uradili da ste na mom mestu? Svaki komentar je dobrodosao!
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne, moje bivse zene su potpuno razliciti tipovi persona, psihicki, fizicki...nicht nemaju zajednicko...

a u nekoj novoj potencijalnoj, ne bi trazila ni jednu ex (to mi je :bljak: )

ne znam, ne volim da delim savete...

uradi kako mislis da treba, pa sta bude ;)
Korisnikov avatar
By scout_finch
pa bude nekih zajednickih crta, al' daleko od toga sto se tebi desilo.
Korisnikov avatar
By umetnik
Originally posted by Azdaja
a u nekoj novoj potencijalnoj, ne bi trazila ni jednu ex (to mi je :bljak: )
Ja to ne zelim, ali kad je nesto toliko evidentno, ne mogu da zazmurim pred tim...
By Kragi
Originally posted by umetnik
Da li vam se nekada desilo, ili sam ja toliki "srecnik", da upoznate nekog decka (ili devojku) koji ima gotovo identicnu biografiju i ponasanje kao vas bivsi koga ste jako voleli i koga mozda jos uvek niste prezalili?
Tesko. Doduse ne kontam pitanje tj koja bi eventualna svrha upoznavanja bila? Ne bih mogao da upoznajem nekoga ako eventualno bivseg nisam prezalio, zarad veze tj. sa tom tendencijom. Sa druge strane nema puno onih koji mogu da se nazovu bivsim u pravom smislu te reci pa su sanse da mi se takva situacija desi 1:52425416541365315

Ne bih upoznavao ljude dok ne prevazidjem bivseg, a i zapitao bih se da li su te slicnosti zaista tolike ili ja jos uvek patim za nekim ...... (a mislim da je ocigledno, upoznao si decka a pricas nam o bivsem :doh: )
Korisnikov avatar
By umetnik
Originally posted by KgCS3
Tesko. Doduse ne kontam pitanje tj koja bi eventualna svrha upoznavanja bila. Ne bih mogao da upoznajem nekoga ako eventualno bivseg nisam prezalio, zarad veze tj. sa tom tendencijom. Sa druge strane nema puno onih koji mogu da se nazovu bivsim u pravom smislu te reci pa su sanse da mi se takva situacija desi 1:52425416541365315

Ne bih upoznavao ljude dok ne prevazidjem bivseg, a i zapitao bih se da li su te slicnosti zaista tolike ili ja jos uvek patim za nekim ......
Da, ali ja sa tim bivsim nisam vec godinu dana... Posle njega sam bio samo sa jos jednim deckom, ali nesto kratko... Ne mogu da kazem ni da sam ga prezalio ni da nisam, jer kod mene to nastupa tako sto mi bude super dug vremenski period, gde ne razmisljam o njemu, i onda je dovoljan jedan dan kada mi padne na pamet i ja se skenjam... I da, ovaj jeste BIVSI... u svakom mogucem smislu...
By Kragi
Ne mogu da kazem ni da sam ga prezalio ni da nisam, jer kod mene to nastupa tako sto mi bude super dug vremenski period, gde ne razmisljam o njemu, i onda je dovoljan jedan dan kada mi padne na pamet i ja se skenjam... I da, ovaj jeste BIVSI... u svakom mogucem smislu...
Izvini ja i dalje mislim da ga nisi prevazisao ... i da, raskid ne podrazumeva i prekid emocija, to sto je neko "fizicki" bivsi ne mora da znaci da je bivsi i "mentalno" ....

P.S.
Bez namere da te omalovazavam zaista, sad sam pogledao profil i shvatio da si 1990 godiste .... Ne moram vise nista da dodam :) I josh nesto cu ti priznati: ja sam se mnogo infantilnije ponasao u nekim "zrelijim" godinama (ako ti je za neku utehu)
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Ja mislim da se ti samo tripujes i jos nisi prezalio svog bivseg.

Nije mi se desilo, svaka osoba je drugacija i karakteristicna na svoj nacin.

Nemoj da ulazis u nesto ozbiljnije ako nisi siguran da to zelis. Jer onog trenutka kada taj neko ukapira da ti je samo rame za utehu dobices :noob:
By Hans
Nije mi se dešavalo ništa tome slično jer se svi sa kojima sam bio, a nije ih bilo mnogo, dosta razlikuju jedni od drugih...drugo, ne znam zašto bih išta tražio tuđe u nekom drugom..cilj valjda beše da svi budemo svoji koliko je moguće. Desilo mi se nešto drugo. Naime, relativno skoro sam upoznao jednu stariju osobu koja je bila kod mojih u poseti..gledajući je tako neko vreme, uvideo sam da me neverovatno podseća na moju babu koja je umrla pre nekoliko godina a za koju sam bio jako,jako vezan. Kada se gužva razišla,mislio sam mnogo na to i potom jako dugo plakao. Najgore je kad krenu sećanja. Nakon toga mi je bilo u neku ruku lakše . Strašno je kako sličnost može biti izražena u tolikoj meri. Mene je eto, malo prodrmala...Što se tiče tvoje problematike...ako ti te osobine kod bivšeg nisu smetale, onda pronađi u sadašnjem to što je "samo njegovo" i tako će s vremenom slika o bivšem možda izbledeti i ti ćeš se navići. Novi dečko je svakako novi i ne može biti stoprocentna kopija bivšeg. Tragove bivšeg u novom koristi kao uspomenu na nešto lepo, ako ta sličnost nije nešto loše..ne verujem da te to može sputati da budeš srećan sa nekim drugim...ako prepreke nisu tako velike, onda se prepusti..good luck! :dance:
Korisnikov avatar
By blabla54380
da sam na tvom mestu ne bih se mnogo proseravao, vec bi oberucke prihvatio nesto sto se ne "dobija" svaki dan. jel ti lepo sa njim? jeste. sta koji kurac sad imas da unpared filozofiras sta ce biti. nek bude kako bude, pa sve i da na kraju ipak budes povredjen nece ti pasti kruna sa glave.

fraza jeste ali ocigledno je malo ko razume, pa mora da se ponavlja da zivot je kratak da bi ti sada kalkulisao na digitron svoje ponasanje. uzivaj u trenutku i nauci da se nosis i sa losim stvarima.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Mozda je to neka poruka da se vratis bivsem. ;)
By Kragi
phaahhaaahhahahaahhahaaahahhaahhaah
e niste normalni ... :shocked: :shok2: :shocked: :shok2: :shocked: :shok2:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ja se izvinjavam, ne mogu da odgovorim ozbiljno, jer naslov teme mi je :roflmao: :shiparica:
Korisnikov avatar
By Galadriel
:pucaodsmeha: :rotflmao:

to sam i ja pomislila bilo me blam da kazem :D :mini:

ont: lepim se za isti mentalni sklop te za mene tema bas i nije diskutabilna :hekla:
Korisnikov avatar
By Azdaja
i koliko ti je vazno sta bi mi sve ovde rekli...mozda je bas TO TO....

pokusaj, bolje i to nego da razmiljas sta bi bilo kad bi bilo ;)
Korisnikov avatar
By Sing
Vidovita Zorka je svojevremeno govorila o ovom fenomenu...
Korisnikov avatar
By .L O S T
mozda nije slucajnost sto si opet sreo bas takvog momka, vec si ga podsvesno nasao jer ti fali bivsi....:mucka:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Слажем се са Лостом...

Неретко се дешава да тражимо момке који по свему потсећају на наше бивше и после се чудимо како је могуже да се неко сличан појавио....

Па појавио се јер си ти таквог момка тражио...

Упијају се само оне ствари које нас потсећају на бивше и прихвата се такво стање партнера....

Дакле... ако ти је бивши био млађи од тебе... свесно гледај да следећи буде пар годанa старији :lol:

Да ти се не би десило слично... мада нема правила....

Мени се нешто тако десило 2002 године када сам раскинуо везу које је трајала пуне две године...
Сви су личили на њега, овај се смејао као он, онај је спавао као он... бла бла...

А онда сам сконтао да постоји "пост" период у којем још увек у нама тиња нешто,
и сва дешавања у том перидоду опоравка од раскида, немају тежину и не представљају реално стање свести...

:wink2:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Sto vise budes trazio slicnosti sve ces ih vise naci ... neko vec rece, je l' ti lepo ... jeste ... batali mozak i uzivaj!
Usput, naziv teme je skandalozan!!! :smeh:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Назив теме би могао да се окарактерише и као

"Бивши ми кара садашњег" :)

:fuckbed:
By ...Sitnicava...
Originally posted by Azdaja
ne, moje bivse zene su potpuno razliciti tipovi persona, psihicki, fizicki...nicht nemaju zajednicko...
:up:

Nije mi se nikada to desilo.
By RuznaGlupaZla

....

Nije.

Ne bih obraćala pažnju na komentare. :)
Korisnikov avatar
By Nuriel
svi moji bivsi lice na prvog... samo su upgrade verzije ...i mladje

to je cool , novi modeli sa daskom tradicije :grouphug:
By жњ

Ja sam se nedavno upoznao sa jednim deckom preko interneta, i razmenili smo brojeve telefona, culi se gotovo svako vece itd. Dogovorimo se da se nadjemo uzivo i da se upoznamo. Tako i bi. Decko je skroz ok, lud kao struja... :) Pocnemo mi da pricamo, i onda nastane sok kod mene... Gotovo svaki podatak koji je izneo, poklapa se sa biografijom mog bivseg (cisto da napomenem, ja tog bivseg uopste nisam spominjao!)... Znaci, gotovo identicna biografija... Ima skoro iste gestove kao i moj bivsi, koristi neke reci koje sam do sada cuo samo kod mog bivseg, pa tek sada od njega... I ja se tu malo skenjam... Bili smo zajedno, i bilo nam je super, ali ja ne znam sta da radim dalje... Decko mi je mnogo drag, ali bojim se da ako se zaljubim u njega, da cu u njemu voleti mog bivseg, a ne njega samog. Samim tim se stvara mogucnost povredjivanja njega sa moje strane, a to ne bih zeleo...

poglej barnumov, iliti forerov efekat :hekla:

http://en.wikipedia.org/wiki/Forer_effect
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!