Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
:lol: Gledao sam Dinastiju na TV...
doduše ne verujem da je Deks Dekster znao da smo u vezi
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by jukie
:lol: Gledao sam Dinastiju na TV...
doduše ne verujem da je Deks Dekster znao da smo u vezi
:smeh:

Ne secam se. Prvu pravu ljubav sam upoznao na romeu :shmi:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by stefanmanzel
Kako ste upoznali prvu osobu sa kojom ste bili u vezi?Ja upravo preko ovoga sajta...
Prva veza i prva ljubav... da li je...

Nego reci mi, koliko ste sati, ili (za divno cudo) dana zajedno?
Korisnikov avatar
By Blady
startovala me je u klubu, na nekoj zurci..
Korisnikov avatar
By pthalo
na internetu. u 2000 na blog sajtu gde obe smo pisale blog, tražila sam da li ima ljudi koji su gej u mom gradu i gle, bila je jedna četrnaestogodišnja devojka. (ja sam tada imala 16 godine). upoznale smo preko bloga, pisale smo se, chat na aim. ali bile smo zavisne od roditelja kada smo htele da se vidimo. moja mama je bilo protiv toga, ali njena majka je bila kul, tako da smo imale šanse da se vidimo :)
Korisnikov avatar
By Burak
Naslov teme je prva ljubav, tako da... ne postavljajte glupa pitanja.
Korisnikov avatar
By pthalo
ali prvi post je "Kako ste upoznali prvu osobu sa kojom ste bili u vezi?"

valjda njemu prva ljubav je bila prva osoba sa kojom je bio u vezi. i meni je bilo, mada sam bila klinac, i nije bilo punoletna ljubav :)
Korisnikov avatar
By Burak
Moja prva ljubav.........
Davno je to bilo, upoznao sam ga na moru sasvim slučajno, međutim bili smo previše nezreli da bi išta uspjelo..
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by burak-BL
Naslov teme je prva ljubav, tako da... ne postavljajte glupa pitanja.
jos jedna potvrda da ne postoje glupa pitanja, samo glupi odgovori.
By ...Sitnicava...
Kod mene su prva ljubav i prva veza sinonimi, tako da mi je svejedno na šta se u uvodnom postu misli. :)

Uglavnom, upoznala sam je na chatu.

U homo-jazbini, gde drugde.
Korisnikov avatar
By SabotagE
Poznavali smo se godinama,isli zajedno u osnovnu skolu.Ni dan danas mi nije svejedno kada ga vidim.Ne volim ga vise,ali...
Korisnikov avatar
By Galadriel
nisam sigurna, sve je proslo pa se sad osecam kao da ce se tek dogoditi :D
Korisnikov avatar
By simarrgL*
nadjoh je odje, na oglasima :lol:

raskinule pre jedno dve nedelje.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Moja prva ljubav, :radosnice: desila se u prvom razredu osnovne, bila sam malo opterecena deckom koji se zvao Sreten.. Pokazilvala sam mu ljubav tako sto sam ga tukla na odmorima, lepila zvake na stolicu, cepala bukval :giggle: ... Pa je onda njegova mama dolazila kod moje mame kuci da joj kaze da prestanem da joj maltretiram sina, sta je ona seljanka znala sta je ljubav. :lol: Onda sam molila uciteljicu da me stavi da sedim sa njim, pa kada mi je i dozvolila, on nije dolazio u skolu, jer nije smeo da sedi pored mene, mislio je ko zna sta cu tek tada da mu radim, i tako.. :lol:
Korisnikov avatar
By maka
^

hahahhahah

tacno zamisljam malu Zveki kako ga lema haahahaaha
Korisnikov avatar
By maka
ont :

moja prva ljubav je bila nesrecna ahahaah 4,5 godina je trajalo. ali bilo je vise platonski,onako iskreno dechachki sam je volela,bez namere da imam sex sa njom ili bilo sta.

riba je str8. nikad nismo bile tugerdr. bile smo best friends. forever. ali se vise ne druzimo. i tako.
Korisnikov avatar
By Azdaja
hahhah moja prva ljubav je Koka (Koviljka iz zabavista) :lol:

ona PRAVA ljubav se desila pre 9god, za mene je bila najlepsa zena na svetu...vidimo se ponekad slucajno ili mozda cak namerno :lol: , udala se (drago mi je zbog toga :) ) srecna je, i dan danas mi posalje cvece kad je u So - odbijala sam dugo, vise ne... imamo odnos bez odnosa, sa sitnicama kao sto je cvece i uvek mi je na neki nacin drago kad je vidim, iako nema nista medju nama i nikad vise biĆi nece... :)

bila je prva prava ljubav :) a posle nje je dosla druga, treca...i ni jedna osim poslednje :smeh: nije ostavile neki utisak... :)

e, nije bitno da li je prva, peta, deseta, "poslednja"...kad se najmanje nadas DESI se...;)
Korisnikov avatar
By Sutekh
negde u 17oj sam se zaljubio u jednog (tada) potpukovnika... ah, godinu dana idile :) beshe lepo :tamoamo:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
bila sa deckom dve godine u vezi i shvatim da sam se zaljubila.. ali ne u njega, nego u tada najbolju drugaricu :lol:
sada se smejem, al tada mi je bilo uzasno, imala sam 18 godina, pre toga se tripovala da sam bi i da mi se cure samo onako svidjaju, a da nema sanse da se zaista zaljubim...
patila sam za njom godinu dana, i prebolela je kad sam naletela na prvu devojku sa kojom sam bila u vezi. :)

posvadjale smo se zbog neke gluposti, i ona nece od tad vise nikakav kontakt sa mnom... mozda je i skapirala da sam se zaljubila u nju, pa zato... ali uvek se rastuzim kad pomislim na nju, ili kad prodjem kroz Dusanovac, ili kad joj bude rodjendan, iako je proslo vec 5 godina kako je nisam videla
Korisnikov avatar
By Mage
Moja prva ljubav je bila drugarica sa treninga :) Joj bože kad se setim baš sam bio odlepio za njom, a ona je imala dečka i za nju sam bio samo dobar drug (klasika :sigh: ). Sećam se da nisam više mogao da se pretvaram pred njom da nisam zaljubljen pa sam je onako brutalno ispalio i rekao da me smara i da neću više da se družimo :( Baš sam bio kreten al' šta ćeš...

Kada gledam iz sadašnje perspektive, malo mi je čudno da mi se svidela devojka jer mi se to nikada ranije niti posle nije desilo. Možda tada još nisam bio jasan sa svojom seksualnosti... :misli: Ali posle nje mi se strašno svideo jedan dečko i tada sam bio siguran da sam gej :tetka:
By Speculum Columbae
Moja prva ljubav je bila toliko snažna da tu osobu još uvek volim, a verovatno uvek i hoću.
Bukvalno ljubav mog života.
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Moja prva ljubav je bio jedan dečko iz cirkusa "Vargas", :luda: koji je u naše zabavište išao samo nedelju dana. Nije govorio srpski. U stvari, služio se mešavinom svih jezika Austro-Ugarske + nekim neartikulisanim kricima. :puzzle: Svejedno - bio je zasita prelep! I na kraju smene, uzme mene vaspitačica za ruku i upari me sa njim na izlazu iz zabavišta. A ja sam bio toliko zaljubljen i srećan, da sam se spotaknuo i pao u živicu kraj staze. I kada me je vaspitačica konačno isčeprkala, on više nije hteo da mi pruži ruku! Samo je kreštao. :awesome:
By Hans
Još u osnovnoj školi, negde u 5 razredu je bilo par dečaka koji su mi bili simpatični ali to naravno nije bila zaljubljenost već neka vrsta kregerovske naklonosti prema osobi istog pola. A prvo pravo zaljubljivanje se desilo relativno skoro.
By Hans
Originally posted by _LuKa_

Moja prva ljubav je bio jedan dečko iz cirkusa "Vargas", :luda: koji je u naše zabavište išao samo nedelju dana. Nije govorio srpski. U stvari, služio se mešavinom svih jezika Austro-Ugarske + nekim neartikulisanim kricima. :puzzle: Svejedno - bio je zasita prelep! I na kraju smene, uzme mene vaspitačica za ruku i upari me sa njim na izlazu iz zabavišta. A ja sam bio toliko zaljubljen i srećan, da sam se spotaknuo i pao u živicu kraj staze. I kada me je vaspitačica konačno isčeprkala, on više nije hteo da mi pruži ruku! Samo je kreštao. :awesome:
:)
Ovo mi se jako dopada.
Korisnikov avatar
By Oziris
U osnovnoj skoli. Decko sa kojim sam sedela u klupi ceo treci i cetvrti razred. Joj moje tuge i ocaja kad su nas razred u 5-om podelili na dva odeljenja. Danima sam plakala. :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!