Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Jel ovaj romeo dobar za nesto ili?

Ostani na romeu, bre.
7
27%
Mani se corava posla!
9
35%
Koga boli kurac?
10
38%
Prvi dan i tipovi bez slike koji bi odmah da se "upoznaju" irl, neki tip sa mnogo problema koji zali sto ne idem na gay pride da bi mogao da mi razbije glavu i neki sto mu smeta sto na webcam nije imao moju potpunu i nepodeljenu paznju. Pa jbg valjda mogu da pricam i sa drugim ljudima,posebno sto nam je bio prvi put da razgovaramo a on vec trazi cam.

Dalke, jel da se smaram s ovim dalje ili da lepo ugasim profil i cekam Beograd? Thouhts, opinions, polls.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
jeste dobar necemu! trazi temu "Romeo izlivi mozga"
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Romeo je specifičan sajt za dejtovanje.. Na žalost, mnogo je onih koji imaju problema sa sobom, pa i sa drugima... ali opet, ima i onih "normalnih". Naravno, ovaj pojam je za svakoga drugačiji... Ti prosudi šta je za tebe normalno i drži se toga, a na ostale nemoj trošiti svoje živce... Ja sam glasao za opciju "Ostani na romeu, bre." jer smatram da i na tom sajtu možeš naići na ok osobe... Malo samo obrati pažnju i biće sve ok :D I da, poseti temu "Romeo izlivi mozga" i obogati je sa po kojim postom :D
By Kragi
sto rece hans_87 dobar je ako studiras psihologiju, tamo imas materijala za doktorat! :D
Korisnikov avatar
By .L O S T
ume da me zabavi u trenucima dosade
nadje se poneko ok za sex
a za sve ostalo me.....:dropdead:
By Kragi
^ ma gluposti, ovde se zekimo, sve je to individualno a u velikoj meri zavisi i od toga da ti definises sta zelis... nije iskljuceno da se na romeu upoznaju sjajni ljudi kao sto an iste mozete naleteti i ovde i na chatu i sl ... :)
Originally posted by shut
boga ti?
:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Rei
Romeo ti je kao onaj quote za science fiction romane - 90% of science fiction is crap, than again, 90% of everything ever written is crap
Korisnikov avatar
By 2kune
Akoš tražit EUropejca onda je sajt odličan. Akoš tražit po Balkanu onda se obrati lokalnim Parkovima i nasadima. :marinac:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Ja romeo nikada nisam video kao nesto strasno niti sam obracao paznju na razno-razne debilitete.
Iskren da budem bio sam srecan kada sam prvi put video plavi sajt na svome ekranu (to je bilo kada sam uveo net).
Meni jednom pomogao. Preko romea sam upoznao jednu divnu osobu i posle toga ne mogu da pljujem po njemu.

Svako tamo moze da nadje ono sto zeli, bitan je nacin na koji trazi.
Mene jos nije razocarao.
Korisnikov avatar
By m..
dobar je da ti izadje kafa kroz nos od smejanja na tudje poruke u stilu "zena mi ode na vasar, ima snicli i jogurta", "polizem ti smegmu, ako si znojav iz teretane", "devojka mi na moru, dodji da ti razvalim u masnu guznu picku" omfg.
Korisnikov avatar
By Holden Kolfild
Originally posted by m..
dobar je da ti izadje kafa kroz nos od smejanja na tudje poruke u stilu "zena mi ode na vasar, ima snicli i jogurta", "polizem ti smegmu, ako si znojav iz teretane", "devojka mi na moru, dodji da ti razvalim u masnu guznu picku" omfg.
Ok, ovo nije trebalo citati pre dorucka.

:psiholog:
Korisnikov avatar
By agent-fisher
hm, odbijen od 5 razlicitih ljudi. wow. izgleda da moram drasticno da snizim standarde i da prekinem da gnjavim privlacne ljude...

:placko:
Korisnikov avatar
By BellyButton
1. Samo 5?
2. Zakljuchio si da su privlachni po fotografijama falusa i trbushnjaka?
Korisnikov avatar
By Tungi
Tamo nema pozdravne poruke,samo egzibicionizma,mene umorishe sa "nogama i golim dupetima":burner:
Korisnikov avatar
By agent-fisher
Originally posted by BellyButton
1. Samo 5?
2. Zakljuchio si da su privlachni po fotografijama falusa i trbushnjaka?
1. U jednom danu.
2. Ja uglavnom samo gnjavim one sa slikom lica ili trazim sliku lica posle 2-3 poruke. Samo kite i dupeta nisu dovoljna da bih mislio da je neko privlacan.

Mislim da ono sto me nervira na svim dating sajtovima je to sto je vecina ljudi previse privlacna za mene. Nekako ima malo onih za koje mislim da imam sansu kod njih :/ Uh, sto nema neki sajt samo za ruzne. To bi bilo odlicno.
Korisnikov avatar
By Madonna
kapiram da si mlad ali...

ma nista.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Pa, reci mu, shut...

Nisu, sreco, ti ljudi lepi koliko se lepim predstavljaju :)
I, definitivno morash da poradish na samopouzdanju :kiss:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by undoing
heh.
:rotflmao:

sta je HEH?
Korisnikov avatar
By agent-fisher
Pa, reci mu, shut...

Ma ja moram da poradim na svom fondu za plasticne operacije...
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by agent-fisher
neki sto mu smeta sto na webcam nije imao moju potpunu i nepodeljenu paznju. Pa jbg valjda mogu da pricam i sa drugim ljudima,posebno sto nam je bio prvi put da razgovaramo a on vec trazi cam.
Ovde reagujem-em što mrzim MSN,pa još kad mi neko traži da "ćaska",a ja moram po minut da čekam odgovor......... :avalon:

MoNumentalno gasim MSN.:sudija:
Korisnikov avatar
By ok_decko
romeo je takva pijaca, da to svet video nije... :pljuje:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nije vredno truda, ne ne.

Mada, po mom skromnom misljenju vise nista (tog tipa) nije vredno truda... ali to je vec neka peta tema.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by KgCS3
sto rece hans_87 dobar je ako studiras psihologiju, tamo imas materijala za doktorat! :D
slažem se .. mada ima i ok likova :D
Originally posted by Dirrty
Nije vredno truda, ne ne.

Mada, po mom skromnom misljenju vise nista (tog tipa) nije vredno truda... ali to je vec neka peta tema.
Pre bih rekao da si se ti zasitio nego da nije vredno truda ... ima se šta za pronaći ako znaš tačno šta tražiš ...
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by agent-fisher
Pa, reci mu, shut...

Ma ja moram da poradim na svom fondu za plasticne operacije...
hajde ti nama daj lepo nick pa da te svi djuture posetimo :)
By Kragi
kiwi to rekoh u svom drugom postu na ovoj temi :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!