Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By .L O S T
dopisivanje na romeu. lep razgovor.

i u jednom trenutku decko me pita za face pic:no:

kazem mu da face pic nikad nisam slao i necu, ali nije frka da pustim cam pa da gleda koliko sam ruzan. Na sta on meni odgovori da ga cam uopste ne zanima, samo face pic ili prekidamo komunikaciju.
na to mu kazem da je kolekcionar slika tj. drkach na iste i da je valjda bolja cam nego slika, koja uopste i ne mora biti moja.

ali on kaze da je samo face pic bitna.

(i naravno nije je dobio:klap: )

ali se ja pitam ko je ovde lud, da li ja ne shvatam nesto.... :predaja: :predaja: :predaja:
By Kragi
Ti!! Zato sto se cimas sa takvim likovima na Romeu :D (malo se salim nemoj da se ljutis) :D
Korisnikov avatar
By Dzi
Ko je lud, a ko zbunjen? :eureka: :lol:
Korisnikov avatar
By Dzi
smatram da si ispravno postupio i da si u pravu :yes: .. sh'a te briga neka njih lude i zbunjene ;) :smeh:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Ma ja sam od romea davno odustao, pre tri godine sam obrisao nalog tamo. A uvek sam smatrao da je chat zmijsko leglo, a romeo kulturiska, kad ono...

Nijednom nisam upoznao normalnog decka tamo, mozda nisam imao srece. Sve pacijenti poput ovog opisanog u temi... zasu :retard:
Korisnikov avatar
By Azdaja
da li postoji zenski romeo?! :bacamseupromet: :kesa:
Korisnikov avatar
By Azdaja
da odgovori...

slazem se sa bliznakinjom, ti mu ponudis cam(100x bolje), a on seljak hoce sliku - ko zna sta je hteo s njom... :vudu:
Korisnikov avatar
By Madonna
meni samo nije jasno zasto mu nudis cam a ne das sliku? i on koji nece cam a hoce sliku?

obojica ste ludi :sudija:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by Azdaja
imas gaydargirls, ali to ti je tuga bozija, jednom su oneya i angelina777 isle tamo, nisu se nesto ovajdile... Mada, ako si raspolozena za avanture van Srbije, onda ima plenty, plenty fish in the sea :pervert:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by ok_decko
imas gaydargirls, ali to ti je tuga bozija, jednom su oneya i angelina777 isle tamo, nisu se nesto ovajdile... Mada, ako si raspolozena za avanture van Srbije, onda ima plenty, plenty fish in the sea :pervert:

jao, pa...ni jedna moja zena nema veze sa forumom, chatom itd, tj nisam ih preko neta upoznala...

ako bi neku advenchrs van serbije, kofer u auto i brm brm... :lol:
By ...Sitnicava...
On uopšte nije lud jer zna čovek šta ga od tebe zanima,
pa isto i traži, a tebe ne kapiram kako te ne mrzi da se bakćeš tom polemikom.
By stonecoldcrazy
Mozda je hteo da ti ukrade identitet. Posle digne kredit na tvoje ime ili uzme auto na lizing. :djavo:
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by operativni kadar
Gde je ovde ljubav?
gde je ovde šta? :lol:
By Hans

Nijednom nisam upoznao normalnog decka tamo, mozda nisam imao srece.
Biće da nisi imao sreće... :) Ja sam je eto imao i desilo se...sadašnja veza mi traje kao nekome brak...
Nikad ne treba da odustaješ od svojih principa pošto taj dečko verovatno nije neki koji bi ostario sa tobom. Jasno, ti to ne znaš sada ali tu je to negde. To je suština. Da je malo normalniji, možda bi mu bila dovoljna i kamera. On je verovatno jedan od onih koji na profilu pišu kako su normalni i tako to...možda jesu svom društvu koje toleriše sve i svašta jer je to cool, možda se lepo oblači i visi po splavovima ali mene zanima šta je sa emocijama. Gde je tu potreba za emotivnim životom i uopšte, potreba da se ne bude sam. Izgleda da su sajtovi za druženje doveli dotle da nam više prijatelji, ljubav, vernost na taj način nisu potrebni...
Drugo, ja sam nekada, u vreme Romea, često razmišljao o psihološkom profilu tih momaka i iskreno, oni su željni nekakvog priznanja za svoja savršena tela, to što oni dobro izgledaju nije dovoljno njima, to se radi u cilju privlačenja pažnje, laskanja...opet, vrlo su arogantni, pritom jako neuki i neinformisani...skoro sam sa drugom koji "čačka mečku" na Romeu, video da su ti isti ljudi i dalje tu..e, to je već bio vrhunac...
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by .L O S T
dopisivanje na romeu. lep razgovor.

i u jednom trenutku decko me pita za face pic:no:

kazem mu da face pic nikad nisam slao i necu, ali nije frka da pustim cam pa da gleda koliko sam ruzan. Na sta on meni odgovori da ga cam uopste ne zanima, samo face pic ili prekidamo komunikaciju.
na to mu kazem da je kolekcionar slika tj. drkach na iste i da je valjda bolja cam nego slika, koja uopste i ne mora biti moja.

ali on kaze da je samo face pic bitna.

(i naravno nije je dobio:klap: )

ali se ja pitam ko je ovde lud, da li ja ne shvatam nesto.... :predaja: :predaja: :predaja:
pa sta sad tu nije jasno i zasto bi neko morao da bude lud? a uzgred, ne razumem kako nije frka za web kameru, a frka je za fotke, misim zbog printskrin-a?
Korisnikov avatar
By .L O S T
nije stvar u frci, vec u principu:maljkovic:
Korisnikov avatar
By ok_decko
:up:

I sta mu uopste znaci to insistiranje? Nekad jednostavno ne razumem... :plavuso:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by operativni kadar
Gde je ovde ljubav?
:iskolacen: :iskolacen: :iskolacen:

Ljubav?

Na sex berzi?

Sad sam sve cuo... :qqlele:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ima, ali je za str8 devojcice. smokvica :-)
Korisnikov avatar
By ns.happy

I sta mu uopste znaci to insistiranje? Nekad jednostavno ne razumem... :plavuso:
pa, ako je on postavio svoje slike,onda razumem instistiranje, da vidi sa kim prica. ako nije, e onda je samo :gubitnik:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by ns.happy

pa, ako je on postavio svoje slike,onda razumem instistiranje, da vidi sa kim prica. ako nije, e onda je samo :gubitnik:
Tako je.
:zastava:
Korisnikov avatar
By KiWi
nešto slično mi se desilo jutros
Originally posted by KiWi
Jutros ... ostavio sam komp sa romeom uključenim, ali je status "Odsutan" ... vraćam se za 15 min i vidim poruke od iste osobe:

1.
slike su ti jako napaljive hajde da se kresnemo imam gde

2.
evo ovo su moje slike
(i šalje par slika na kojima se vidi samo dupe)

3.
sta je? nisi zadovoljan? evo jos jedne
(i šalje jednu koju je već poslao)

4.
more da se nosis ti u tri lepe pizde materine! pun mi je kurac takvih kao ti! sta bre oces? debeo si ko prase a mislis da mozes da maznes najboljeg frajera? e pa izvini stoko ali zadovolji se nekim iz tvoje lige!

samo mi nije jasno zašto ne šalješ sliku face ali se "daješ" na cam ... kao da neko ne može da pokupi screenshot sa cama i opet ima tvoju sliku, čak i svežiju nego onu koju bi eventualno poslao ...
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by ns.happy
ima, ali je za str8 devojcice. smokvica :-)
:lol: Ma baš! :rotflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!