Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
da li ste ikad prevarili partnera/ku ?

da li posle njihovog "oprosta" nastaviti vezu ili je finisirati?!

:harmonika:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ja kada god sam prevarila ja sam i priznala, uvek se ta veza nastavljala...

Zavisi to od dosta faktora da li se veza nastavlja ili ne, zavisi i zbog cega je doslo do prevare...
Korisnikov avatar
By Azdaja
naravno...

da objasnim?! :)

moju sadasnju devojku sam prevarila sa ex, sa ex se vise necu vidjati (nadam se, tj ubedjujem sebe da necu) ali, nikad nisam varala, pa mi je bzvze da ostanem sa sadasnjom jer sam pogresila...

eto :)

PS zvezdo, nista od bana :lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by starky
Svaku prema zaslugama.
:lizalica:
Ako je TA neka zasluzila da je prevaris, zasto jednostavno ne raskinuti to sranje od veze, nego vracati jedna drugoj u nedogled? :misli:
By ...Sitnicava...
Sa sadašnjom ostani samo ako si SIGURNO raščistila sa bivšom.
I ako ti je stalo, razume se.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Pa...

Ja ne mogu da se pohvalim da mi je vernost jaca strana... :kesa: :kesa: :kesa:

Nisam prevario samo dva momka sa kojima sam bio... :jbg:

Onog koga smatram ljubavlju svog dosadasnjeg zivota i MZD-a...

Svaki od njih je, na totalno drugaciji nacin, bio poseban u mom zivotu... :blush:

Ipak... ja sebe smatram casnim preljubnikom... uvek sam informisao partnera o svojim aktivnostima i njemu ostavljao odluku hocemo li ili necemo ostati zajedno...
I uglavnom jesmo... :cigareta:

edit: Zaboravih da dodam... preko prevare ne prelazim...nikad... ni pod kojim uslovima... :sudija:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne znam, pogresila sam i ne mogu ostati s njom, ne bitno sto mi je oprostila kad sam zajebala... :retard:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Ja sam ultra monogaman, tako da dok sam sa nekim - s njim sam, i veran sam do srzi .

E sad, da li bih presao preko prevare...? Da sam na ovo pitanje naleteo pre nekoliko godina, ispalio bih k'o iz topa - ne. S godinama sam se promenio, valjda gde se sad i vezujem za momke iz drugacijih razloga nego pre 5 godina...

Ako bi me decko prevario, seli bi, porazgovarali i videli moze li da se poradi na tome-ako je bio cisti seks, presao bih preko toga, nisam paranoican u smislu da ne verujem vise, da zovem svaka dva minuta, da postavljam silna pitanja ako nije odgovorio na poruku istog trenutka i sl.

Ali, ako ne moze u oci da me gleda dok pricamo o tome, ili ako daje bilo koji signal da je tu bilo nesto vise od seksa, ja tu vise nemam sta da trazim. U tom slucaju bih okrenuo ledja i otisao, zarad dobrobiti obojice.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Azdaja
ne znam, pogresila sam i ne mogu ostati s njom, ne bitno sto mi je oprostila kad sam zajebala... :retard:
Tebi i nije nesto previse stalo do nje.. Jer da jeste ti bi se trudila oko nje, pomogla joj da zaboravi, da uspostavite opet iskrenost i poverenje, ovako cim ti dizes ruke olako znaci da kod tebe nesto ne shtima u vezi te sadasnje..
By ...Sitnicava...
E, sad, da li ne možeš da ostaneš sa njom zbog griže savesti, nesigurnosti po pitanju bivše ili zbog toga što ni sama ne znaš da li ti je dovoljno stalo do sadašnje, proceni sama. :)
Korisnikov avatar
By Mikili73
Originally posted by ok_decko
Ja sam ultra monogaman, tako dok sam sa nekim - s njim sam, i veran sam do srzi .

E sad, da li bih presao preko prevare...? Da sam na ovo pitanje naleteo pre nekoliko godina, ispalio bih k'o iz topa - ne. S godinama sam se promenio, valjda gde se sad i vezujem za momke iz drugacijih razloga nego pre 5 godina...

Ako bi me decko prevario, seli bi, porazgovarali i videli moze li da se poradi na tome-ako je bio cisti seks, presao bih preko toga, nisam paranoican u smislu da ne verujem vise, da zovem svaka dva minuta, da postavljam silna pitanja ako nije odgovorio na poruku istog trenutka i sl.

Ali, ako ne moze u oci da me gleda dok pricamo o tome, ili ako daje bilo koji signal da je tu bilo nesto vise od seksa, ja tu vise nemam sta da trazim. U tom slucaju bih okrenuo ledja i otisao, zarad dobrobiti obojice.

Slažem se u potpunosti.
By ...Sitnicava...
Originally posted by Zwezdica
Tebi i nije nesto previse stalo do nje.. Jer da jeste ti bi se trudila oko nje, pomogla joj da zaboravi, da uspostavite opet iskrenost i poverenje, ovako cim ti dizes ruke olako znaci da kod tebe nesto ne shtima u vezi te sadasnje..
Da. Ja sam tako. Jedini mogući način. I uspela.
Korisnikov avatar
By Azdaja

hm, nije bas tako...

bila mi je dobar prijatelj pre veze, znamo se dugo, ali da, povredila sam je...

presla je preko toga, ja ne bi oprostila prevaru, i drka me savest samo tako...

i da dubim na glavi, meni "u glavi" to ne bi bio TO, jer sam zajebala...

:staromornaseljanka:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Nisam prevario ni jednog decka, bar do sada.

hm, nije bas tako...

bila mi je dobar prijatelj pre veze, znamo se dugo, ali da, povredila sam je...

presla je preko toga, ja ne bi oprostila prevaru, i drka me savest samo tako...

i da dubim na glavi, meni "u glavi" to ne bi bio TO, jer sam zajebala...

:staromornaseljanka:
Ono sto bih ti ja predlozio je da malo sacekas i ohladis glavu.

Ne, ne mislim da si seljanka to sto se tako osecas je normalna reakcija i potrebno je neko vreme da stvari dodju na svoje mesto. Ako ti je oprostila i znaci ti jos uvek nemoj prebrzo da donosis odluke.
Korisnikov avatar
By Azdaja
dobro je, nisam selja, ali sam staromodna do panja...
pogresila sam, ne mogu zamisliti TAJ oprostaj, ne mogu sama sebi oprostiti...

kuma mi je psihic, ali forum je bolji od terapije :smeh:

znas sta je jos problem :) sto se moja ex i ja jako JAKO privlacimo, ne mogu ni garantovati da se necu opet videti s njom :magneti:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
dobro je, nisam selja, ali sam staromodna do panja...
pogresila sam, ne mogu zamisliti TAJ oprostaj, ne mogu sama sebi oprostiti...

kuma mi je psihic, ali forum je bolji od terapije :smeh:

znas sta je jos problem :) sto se moja ex i ja jako JAKO privlacimo, ne mogu ni garantovati da se necu opet videti s njom :magneti:
Znas kako kazu psiholozi da je prevara dobra da se osvezi veza. :lol:

To sa bivsima nije da nije istina. Uvek postoji odredjena doza privlacnosti i ubedjen sam da je to glavni razlog zasto neko ne moze da ostane u normalnim odnosima sa bivsim.

E sad, niko ne moze garantovati mnoge stvari, rizikujes pa vidis. :)
Korisnikov avatar
By ok_decko
Mislim da moras da ohladis glavu malo, da se distanciras od obe. Deluje mi kao da si u tamnom vilajetu-ako uzmes kajaces se, ako ne uzmes kajaces se...

Vidi, izvagaj, sta gubis, koliko gubis, da li je bolji vrabac u ruci ili golub na grani ili nesto trece - novo parcence :D

Od mucenja same sebe nemas nista, a nije ni toj devojci nista bolje, ne uleci u zacarani krug.
Korisnikov avatar
By Azdaja
znam...izolejsn iz majka :)

hvala drugari na odgovorima :)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Imao sam par pokusaja prevare- nije uspelo. Nekako na kraju uvek odustanem. Ali nekako sam to uvek radio u periodu kada moja veza puca pa i nisam dobio priliku da priznam. :D

Jednom sam prevario i to na vrlo drzak nacin. To je bilo sa namerom. :trep:
Nikada nisam rekao niti sam imao potrebu za tim. A i taj neko je zasluzio mnogo vise. Brzo se i ta prica zavrsila.

naravno...

moju sadasnju devojku sam prevarila sa ex, sa ex se vise necu vidjati (nadam se, tj ubedjujem sebe da necu) ali, nikad nisam varala, pa mi je bzvze da ostanem sa sadasnjom jer sam pogresila...

Vec si jednom otvorila temu vezanu za tu ex ex? Pominjala si da ne znas kako da se otrgnes? :shmi:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Hoće li mi iko objasniti koncept prevare? Neko ima seks sa nekim van veze -- so what? Je l' se druže ljudi van veze, je l' idu na kafu, je l' rade masu stvari sa drugim ljudima, a ne sa partnerom? Pa što je seks -- još samo jedna obična stvar u moru običnih stvari -- tako poseban da on određuje nekakav fatalan gest prevare posle koga mora da se sedi i razmišlja i oprašta i ne znam ni ja šta... Je l' neko imao seks van veze? Jeste? Ok. Je l bio dobar sek? Jeste. Još bolje. Idemo dalje. A ne da se moralističke besmilice preuzete od strejt modela života tako automatski i nekritički prihvataju -- ne slažete se da je homoseksualnost loša, praktikujete je, ali "prevara" nikako da izgubi taj besmisleni status teškog prekršaja.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Machkodlak
Imao sam par pokusaja prevare- nije uspelo. Nekako na kraju uvek odustanem. Ali nekako sam to uvek radio u periodu kada moja veza puca pa i nisam dobio priliku da priznam. :D

Nikada nisam rekao niti sam imao potrebu za tim. A i taj neko je zasluzio mnogo vise. Brzo se i ta prica zavrsila.

naravno...

Vec si jednom otvorila temu vezanu za tu ex ex? Pominjala si da ne znas kako da se otrgnes? :shmi:

ista ta :kesa:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Dušan Maljković
Pa što je seks -- još samo jedna obična stvar u moru običnih stvari
Kako kome. Seks je divna, neobicna stvar, zato je i interesantna. Da je obicna, onda ne bi bila tako interesantna. I ne bih je povezivao i izjednacavao sa ispijanjem kafe. Pises tako definisano, kao da je to to, apsolutna istina.

Mada, razumem sta zelis da kazes. Nismo svi tako sirokogrudog shvatanja i tako velikog kapaciteta. To je verzija teoreticarki - levicarki, koje sve vole, a zapravo nikoga ne vole. Pogledati "Misterije organizma" Dusana Makavejeva. :lol:

I da, ne bih imao nista protiv da moj eventualni decko spava sa drugim. Kada je veza dobra, onda to ne smeta. Mada, teorija je jedno, a praksa sa sobom nosi sto cudi.

:)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Hoće li mi iko objasniti koncept prevare? Neko ima seks sa nekim van veze -- so what? Je l' se druže ljudi van veze, je l' idu na kafu, je l' rade masu stvari sa drugim ljudima, a ne sa partnerom? Pa što je seks -- još samo jedna obična stvar u moru običnih stvari -- tako poseban da on određuje nekakav fatalan gest prevare posle koga mora da se sedi i razmišlja i oprašta i ne znam ni ja šta... Je l' neko imao seks van veze? Jeste? Ok. Je l bio dobar sek? Jeste. Još bolje. Idemo dalje. A ne da se moralističke besmilice preuzete od strejt modela života tako automatski i nekritički prihvataju -- ne slažete se da je homoseksualnost loša, praktikujete je, ali "prevara" nikako da izgubi taj besmisleni status teškog prekršaja.

kako bi meni bilo lepo da i ja tako razmisljam, meni je i kiss prevara :lol:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Ako podjemo od toga da je jedna ljubavna veza ukljucuje- poverenje, postovanje, toleranciju, ljubav, razumevanje. Onda prevara kao teski prekrsaj nije bas besmislena.

"Ceprkanjem iza ledja" svome partneru, covek mora da narusi sve ono sto jedna veza ukljucuje. To jeste tezak prekrsaj za jednu ljubavnu vezu.
Ako se nekome posvetis i das mu sve, a pritom na njega gledas kao na sebi ravnoga i onda ukapiras da je doticni sve to bacio zbog ovoga ili onoga, neces na stvar gledati kao lak prekrsaj.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Machkodlak

naravno...

ista ta :kesa:
Ako se secas da sam i ja bio u istoj situaciji onda ce ova vest mozda nekako da te obodri. U poslednje vreme sam nekoliku puta sreo tog lika(nekad je to bio moj covek, moja ljubav, moje sve a sad je "taj").
Njegovo prisustvo je pocelo da me iritira. Gledam u njega i cudim se sta sam ja to video na njemu i protracio skoro dve godine svog zivota?
Nije ostala ni trunka tog osecaja da mi je potreban. Proslo je. :)
Korisnikov avatar
By SabotagE
Ma *ebes vezu,ako si vec staromodna i ne mozes sebi da oprostis sopstvenu prevaru.
A sto se privlacnosti tice,niko vam ne brani da se...khm...i van veze... ;)
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by Sunce
Pa što je seks -- još samo jedna obična stvar u moru običnih stvari
Kako kome. Seks je divna, neobicna stvar, zato je i interesantna. Da je obicna, onda ne bi bila tako interesantna. I ne bih je povezivao i izjednacavao sa ispijanjem kafe. Pises tako definisano, kao da je to to, apsolutna istina.

Mada, razumem sta zelis da kazes. Nismo svi tako sirokogrudog shvatanja i tako velikog kapaciteta. To je verzija teoreticarki - levicarki, koje sve vole, a zapravo nikoga ne vole. Pogledati "Misterije organizma" Dusana Makavejeva. :lol:

I da, ne bih imao nista protiv da moj eventualni decko spava sa drugim. Kada je veza dobra, onda to ne smeta. Mada, teorija je jedno, a praksa sa sobom nosi sto cudi.

:)
Divna je stvar napisati i pesmu, pa niko oko toga ne diže dževu, iako nije posvećena njemu, nego plavom nebu ili kojoj zvezdi. Ta mistifikacija seksa mi je krajnje bezvezna -- ne dakle promišljanje o seksu kao o jednom zanimljivom fenomenu o kome ima šta da se kaže, svakako -- već kao nešto što je iznad svega ostalog, nedokučivo i krajnje misteozno, a onda tako mutno postavljeno uzdignuto na pijedestal. A zašto je, recimo, čin umetničkog stvaranja manje zagonetan i zanimljiv, zašto su naučna otkrića manej fasicnantna od orgazma, itd.

No, to nema veze sa "prevarom". Prevara ima veze sa dominatnim morlanim kodom -- koji kaže da je imati seks van veze prekršaj ali NE KAŽE ZAŠTO već podrazumeva da je to tako -- i sa tretmanom ljudi kao privatne svojine, kao predmeta, onoga što mi filozofi zovemo postvarenjem (međuljudskih odnosa). Odnositi se prema partneru kao prema sopstvenom posedu i zabranjivati mu realizaciju seksualne želje sa drugim -- ima li nečeg "neemotivnijeg" i represivnijeg od toga?

I ta glupost o praksi i teoriji koju si napisao, to opšte mesto -- teorija je valjana samo ako radi u praksi, a ono teorijski istinito je istinito i praktično. Kao naučnik, trebalo bi to da znaš. Dakle, neka ti se dečko seksa sa drugim, seksaj se i ti, a to "spoljno poigravanje" učinite delom vaše intime i veza će da cveta. Kao Frida Kahlo i muž joj, primera radi.
Korisnikov avatar
By Sunce

Divna je stvar napisati i pesmu, pa niko oko toga ne diže dževu, iako nije posvećena njemu, nego plavom nebu ili kojoj zvezdi. Ta mistifikacija seksa mi je krajnje bezvezna -- ne dakle promišljanje o seksu kao o jednom zanimljivom fenomenu o kome ima šta da se kaže, svakako -- već kao nešto što je iznad svega ostalog, nedokučivo i krajnje misteozno, a onda tako mutno postavljeno uzdignuto na pijedestal. A zašto je, recimo, čin umetničkog stvaranja manje zagonetan i zanimljiv, zašto su naučna otkrića manej fasicnantna od orgazma, itd.
Ne mislim da je seks vrhunska pojava, samo sam rekao da nije obicna stvar. Misteriozan, magican i neobican je odnos dva bica, magicna je interakcija, a seks je najcesce deo toga. Mozda je problem u meni - ja ne znam sta je to obicna stvar. Mogao si postaviti i pitanje: "Zasto se zaljubljivanje i ljubav stavljaju na pijedestal, zasto su naucna otkrica i umetnicka stvaranja manja?" Ako je jedno dobro, ne znaci da umanjuje drugo - nismo poredili.

No, to nema veze sa "prevarom". Prevara ima veze sa dominatnim morlanim kodom -- koji kaže da je imati seks van veze prekršaj ali NE KAŽE ZAŠTO već podrazumeva da je to tako -- i sa tretmanom ljudi kao privatne svojine, kao predmeta, onoga što mi filozofi zovemo postvarenjem (međuljudskih odnosa). Odnositi se prema partneru kao prema sopstvenom posedu i zabranjivati mu realizaciju seksualne želje sa drugim -- ima li nečeg "neemotivnijeg" i represivnijeg od toga?
Slazem se! Ali, o tome se moze razmisljati i pricati. Ni meni nije jasno zasto se podrazumeva. Pitao si sta je prevara. U toku veze, ako to moze tako da se kaze, partneri pricaju, upoznavaju se, dogovaraju se. Prevara je, po meni, krsenje nekih dogovora. Ona ne mora da bude iskljucivo vezana za sex, logicno. Seks sa drugim partnerom nije toliko strasan ukoliko ne utice na druge stvari.

I ta glupost o praksi i teoriji koju si napisao, to opšte mesto -- teorija je valjana samo ako radi u praksi, a ono teorijski istinito je istinito i praktično. Kao naučnik, trebalo bi to da znaš. Dakle, neka ti se dečko seksa sa drugim, seksaj se i ti, a to "spoljno poigravanje" učinite delom vaše intime i veza će da cveta. Kao Frida Kahlo i muž joj, primera radi.
Da, uvek postoji razlika izmedju teorije i prakse. Poznajem decka koji je isto tako "promovisao" ideje koje pominjes, ali je na kraju "platio na Cupriji", nasao se u cudu. Ukratko: izvisio je.

Nema te teorije koja se moze primeniti na sve ljude identicno, niti teorije koja istovetno svetli u svakoj vezi. Fundamentalno i aplikativno se razlikuju, makar bilo i najopstije mesto. Apsolutna je samo brzina svetlosti, ako cemo da mesamo nauku, sve ostalo je relativno. Tako je cika Ajnstajn utvrdio, a Teoriju svega (da se sve moze proracunati) nije uspeo da iznese.

Frida Kalo, koju stalno pominjes u ovakvim slucajevima, je jako patila zbog toga sto je njen muz spavao sa drugim zenama. Pogledaj i film "Frida" - najkraci put da se uveris. A i da nije patila, i da je nije pogadjalo, nismo svi Fride.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Hm... primetih par jako sebicnih i licemernih komentara.
Nisi veran, gotovo nikada... a prevaru ne bi oprostio nikada?
Hm... i bitno je da priznas, i da se pokajes (shatro!) i da sve bude ok.

To je po meni stoka. :shtap:

Nista licno.

Odgovor na temu:
Veza i ja... ne ne...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!