Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By appLeTart
Dakle, prije svega želim iskoristiti prvopost da vas sve odreda pozdravim :)
Sa dečkom sam u vezi 3 sedmice, i spočetka je, kao i u svakoj vezi jel, bilo zaista super, sms-ke, prozivke, izlasci, poljupci... ali jučer kada smo se našli na kafi u gradu ćutao je kao zaliven, a ćutao sam i ja. Juče sam mu ja napisao i jedno pismo (znam da nije danas moderno pisati ljubavna pisma, ali šta ću) :) i on je topročitao - kada smo se čuli sinoć rekao je da me voli da to sve stoji, te da ga je samo najviše strah da u jednom trenutku neće ispuniti očekivanja koja mu postavim,i da ga to plaši da bi me mnogo povrijedilo... eh sad još je rekao doslovno "ti si u našoj vezi više uznapredovao i uspori da te sustignem".. ja sam mu na to rekao da je vrijeme pred nama i da se odnos treba graditi polako, te da ako sam već ja sad uznapredovao ili davao više, ne znači da u drugom trenutku neće on biti taj koji će se više zalagati ... to je jednostavno tako i u vezi se nikad ne može naći optimum... eh sad - dogovorili smo vrijeme nejavljanja do petka, dakle za dva dana, i rekao sam mu fino da razluči šta osjeća prema meni, i ako me zaista voli kako to i sam kaže, ne gleda na prepreke :) Nema MSN-a, nema cimanja, zvanja ili izlazenja do petka, a sve to sam odlučio sa ciljem da on dobro razmisli šta želi.
Eh sad, mene je najviše strah tog petka i nikako se dobro ne osjećam već danima, u strahu da ću ga bespotrebno izgubiti, a stvarno ga volim :(
Pusa svima :) šta vi mislite o tome?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
izvinjavam se, ovo je skroz off..ali meni se zbog tvog nika sada jako jede lenja pita sa jabukama
Korisnikov avatar
By Sunce
Nista nisam video, nista nisam cuo. Ne mislim vise nista kada su ovakve stvari u pitanju.

Ne slusaj savete, nego slusaj sebe!
By appLeTart
@hlaefdige :) lenja pita je zakon, hehe ne trebas se izvinjavati =))) jede se i meni vjeruj mi :P

@Sunce pa znam ja sve to, najgore je sto uopce nije problem u meni, ja mu ne krijem svoje emocije i ne bojim se njegovih ocekivanja jer sam ih spreman ispuniti, spreman ga voliti, i volim ga zaista jako jako mnogo! Nego je on jednostavno takav bio sinoc, da me naprosto strah sta ce mi saopstiti :(
Korisnikov avatar
By Combo
Ja samo da proverim još jednom ovo: zajedno ste 3 nedelje(sedmice)? Dvadesetak dana?
Korisnikov avatar
By Madonna
WE NEEEEED novi potforum "ne znam sta da radim, HELP!!"

ot: ne mislim :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by appLeTart
@Combo da, ali smo se poznavali od ranije
Ok.

Moje mišljenje je onda da ste brzo došli do pomenutih tema&dilema...
By appLeTart
Originally posted by Combo
@Combo da, ali smo se poznavali od ranije
Ok.

Moje mišljenje je onda da ste brzo došli do pomenutih tema&dilema...
On jednostavno hoce to vrijeme da razmisli i dao sam mu ga, sve je ok, barem mi kaze da me voli sve to, a onda u drugom trenutku hoce da razmislja o tome KOLIKO ce on biti spreman da ucini... mislim da ako nekog volis tu nema sta da se boji od ocekivanja, neka se ispune odmah neka ne, ili sam ja suvise idealista... ne znam ugl. mislim da mu je bezveze sto hoce da razmislja, a ja ovamo u emotivnom embargu...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Znate se manje od mesec dana a već ispaljujete "volim te"....srećno ali to nije ljubav.
Korisnikov avatar
By Sunce
A ko ste vi da sudite da li je za nesto vreme ili nije? Nema pravila!
Korisnikov avatar
By jenny
pa dobro, ti si siguran u svoja osećanja, on nije..
a možda si i malo preforsirao čoveka..
jedino što možeš (a to znaš i sam) je da sačekaš i vidiš šta će biti..

ali neizvesnost ubi! znam.. :)

u svakom slučaju, srećno sa tim! :)
Korisnikov avatar
By SabotagE
Ja mislim da se on malo uplasio svega...Tri nedelje je relativno malo.
Korisnikov avatar
By jenny
pa moguće..pogotovo ako je ovaj još grunuo svom snagom (mislim s obzirom da je zaljubljen do ušiju)
Korisnikov avatar
By Combo
Dobro...ubrzano ide sve pa ni taj petak nije daleko.

A onda će sve da bude jasno. Jasno i harmonično.

:)
Korisnikov avatar
By beodecko
...u strahu da ću ga bespotrebno izgubiti, a stvarno ga volim :(
Ja sam jako tvrdoglav i imam obicaj da 6 puta lupam glavom o isti zid, ali jedno sam skoro naucio - nikada nikoga ne gubis bespotrebno. Ako ste vec nakon tri nedelje dosli do toga da razbijas glavu o tome da li ces ga izgubiti, onda je to svakako s razlogom i ma koliko rizikovao da sada zvucim grozno, poucen licnim iskutvom reci cu ti - taj razlog je vrlo jednostavan, niste jedan za drugog i tacka. I bolje je sto ti je tu glupavu floskulu "napredujes brze od mene" prosuo sada nego nakon 7 meseci ili dve godine, jer te sa takvom osobom to evidentno ceka, pre ili kasnije. Nema u vezi tih fazona - ti napredujes brze, ja sporije. Kurac malo. Samim tim sto vezu ne vodis sam nego u dvoje, vreme koje provodite zajedno utice na obojicu, i ako jedan "razvija osecanja brze" od drugog, tu nesto debelo ne stima i vreme je da se evakuises.

Sto se tice ovog dela "a stvarno ga volim"... Joj... Nemoj to sebi da radis. Nakon tri nedelje mozes da budes samo potpuno zaljubljeni i zaslpljeni magarac ciji jezik pokrecu hormoni, ili bezosecajna budaletina koja zbog raznih strahova, kompleksa i ko zna cega ne dozvoljava da se osecanja razvijaju, mada naizgled sve stima. Ti vidi ko je tu ko od vas dvojice. Nema toga "starno ga volim" u tom periodu. To dodje, i to tek onda kada shvatis da napredujete istim tempom, ili kada uspe da te navede da to pomislis, pa makar i lazno.

I opet kazem - nisam ja hejter koji bi sada da te skenja, samo samo preziveo sve to nekoliko puta i sada vec kontam da bi neko mogao i da napise enciklopediju sa ovim pravilima igre i bila bi bez greske u 99% slucajeva. A da se uvek nadamo da smo mi bas onaj 1% - to je tako ocekivano i ljudski...

Nego, iskuliraj ti to, dok je mozes bez traume i sa nekoliko sati kukanja drugarima, pa da posle pevas sto si se resio jos jedne osobe koja te nije vredna, ni tebe ni tvojih osecanja...
Korisnikov avatar
By Combo
Sad će Sunce da dobije napad gušenja.
Korisnikov avatar
By beodecko
joj nadam se da nece. ja samo ispalio iskreno misljenje. i, nazalost, cini mi se objektinvo.
By appLeTart
hvala vam svima i tebi beodecko posebno na obimnom komentaru :)
evo ponovit cu ti jos jednom, da je ON rekao da me VOLI i sta god sa emotivnog plana je pocelo, ON je bio prvi koji je to rekao, prvi je rekao ljubavi, prvi je rekao i volim te, ja ga isto volim, ali mu to nisam htio reci odmah, da ne bi stekao dojam da ja nesto prenaglo ocekujem, dakle on je zapoceo, mene je to upalilo i sta sad da radim, vrijeme vratiti ne mogu, jedino sto se stvarno potajno nadam dobrome ishodu... to je ovaj petak ali je vrijeme rastegnuto i po cijeli dan sta radim - razmisljam o tome sta sam to ja pogrijeso u svemu tome, bio sam samo iskren, pa cak sam i ja bio incijator toga damu dadnem vremena da razmisli, stvarno ne znam sta se desava, kaze da me voli, nece da me izggubi, kazem mu sinoc pa ako vec ne znas sta hoces OTKACHI ME, kaze ne zelim da te izgubim, zelim biti s tobom... i onda ja naravno 1001 pitanje i 2002 potpitanja i 3003 mognucnosti trazim u cemu sam JA kao iskren momak u pogledu njega zaista pogrijesio... :(
i da, oborio sam licni rekord od ponedjeljka do danas sam smlatio 2 flashe vodke :)
Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by V I V I S E C T
Znate se manje od mesec dana a već ispaljujete "volim te"....srećno ali to nije ljubav.
:up:

pa posle tri nedelje jos traje zanesenost....

Ali dobro, recimo da ga je nesto stvarno spucalo i da te zaista voli, onda po meni postoje 2 varijante - ili je to onda toliko jako da ce trajati ceo zivot, ili ce i prestati da te voli istom brzinom kojom te je i zavoleo.

Svakako srecno, a sto se tice cekanja, well, waiting really is a bitch, ali sto se mora-mora se :yes:
Korisnikov avatar
By HARP
Da li si gledao "Brod plovi za Šangaj"
"Da li me volite?
Da!
Potpišite ovde.
Jel sada sve u redu?
Da"

Kada se ljudi obostrano zaljube briga njih što Mađarska nema more, lupaju gluposti itd...

Videćeš, za sve ima vremena :)

oft.
@hlaefdige meni se jedu palačinke :D
Korisnikov avatar
By AbD
i da, oborio sam licni rekord od ponedjeljka do danas sam smlatio 2 flashe vodke :)
beodecko ti je dobro napisao i slažem se potpuno s njim, nadam se da smo obojica u krovu tho.

s pozitivnije strane, mislim da je vrlo šarmantno da si smlatio tu vodku i tamani je i dalje - činjenica da si nervozan, uplašen, emotivan i zaljubljen je fantastična i to te čini malo više živim čovjekom od polumrtvih zombieja utopljenih u mlitavom iščekivanju još mlitavijeg sutra.

voli, pati, jebi majku njemu i životu (ako te odjebe) ili ga voli najviše na svijetu (ako je sve okay)... ...ali budi živ i budi zadovoljan da ti srce proizvodi stvarne osjećaje koji su lijepi i koji bole. jetra će pretrpiti par dana overloada. ;)
Korisnikov avatar
By Sunce
Sad će Sunce da dobije napad gušenja.
...Ha, ha, ha, oteo sam pumpicu protiv gusenje dedici na ulici posle citanja beodeckovog posta. Pretera decko sa savetima. Pusti otvaraca teme da sam pliva kako zna i ume. :mete: Nisu u pitanju bubuljice pa da savetujem...ili visak kiliograma. Zajebana tema je u pitanju.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by AbD
beodecko ti je dobro napisao i slažem se potpuno s njim, nadam se da smo obojica u krovu tho.

s pozitivnije strane, mislim da je vrlo šarmantno da si smlatio tu vodku i tamani je i dalje - činjenica da si nervozan, uplašen, emotivan i zaljubljen je fantastična i to te čini malo više živim čovjekom od polumrtvih zombieja utopljenih u mlitavom iščekivanju još mlitavijeg sutra.

voli, pati, jebi majku njemu i životu (ako te odjebe) ili ga voli najviše na svijetu (ako je sve okay)... ...ali budi živ i budi zadovoljan da ti srce proizvodi stvarne osjećaje koji su lijepi i koji bole. jetra će pretrpiti par dana overloada. ;)
Hese je pisao: "Ljubav nam nije data toliko da nas raduje, koliko da nam pokaze koliko mozemo da izdrzimo patnju." Ili slicno.
By appLeTart
Originally posted by AbD

Ma nema... vodka idet kakzhe i obychnaya voda :P hehe ma volim ga fkt, problem toga je sto se mi znamo od prije, intenzivirasmo nashe izlaske, ja sam samo bio iskren i pruzao mu svi paznju i sad naravno dok cekam, ufatio sam se "vodice" ne kazem da je super rjeshenje, ali je kud i kamo lakse :) ja sam pozitivista u dushi pa se nadam da ce i on stati iza svojih rijeci i pustit da bude kao i ranije i da ga volim :)
offtopic - od jutros u 9h me proziva tachno svako 90 min, iako smo rekli nema kontakta, a ja tako zamamljen ga prozovem isto... stacu - kako sam vec rekao, ne mogu sam protiv sebe, a vama svima hvala pa me trpite ;)
By appLeTart
srce kuca k'o tuzni timpan na crvenom trgu, a dusha je zategnuta ko usijane strune balalaike :) dusha je providna ko flasha vodke a ljubav duga kao TSR Moskva-Vladivostok...
By appLeTart
iiiiih tek 21h :( i cijela noch, pa cijeli dan... pa opet duga noc pa tek PETAK :(
i love him so much.... :)
Korisnikov avatar
By Combo
Da si jedno 50 godina stariji, pa da te upoznamo sa Stefijem...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Da si jedno 50 godina stariji, pa da te upoznamo sa Stefijem...
Ma jebes Stefija, taman za mene.

Pridji k Rumenci.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!