- 26 Avg 2009, 12:00
Dakle, prije svega želim iskoristiti prvopost da vas sve odreda pozdravim
Sa dečkom sam u vezi 3 sedmice, i spočetka je, kao i u svakoj vezi jel, bilo zaista super, sms-ke, prozivke, izlasci, poljupci... ali jučer kada smo se našli na kafi u gradu ćutao je kao zaliven, a ćutao sam i ja. Juče sam mu ja napisao i jedno pismo (znam da nije danas moderno pisati ljubavna pisma, ali šta ću)
i on je topročitao - kada smo se čuli sinoć rekao je da me voli da to sve stoji, te da ga je samo najviše strah da u jednom trenutku neće ispuniti očekivanja koja mu postavim,i da ga to plaši da bi me mnogo povrijedilo... eh sad još je rekao doslovno "ti si u našoj vezi više uznapredovao i uspori da te sustignem".. ja sam mu na to rekao da je vrijeme pred nama i da se odnos treba graditi polako, te da ako sam već ja sad uznapredovao ili davao više, ne znači da u drugom trenutku neće on biti taj koji će se više zalagati ... to je jednostavno tako i u vezi se nikad ne može naći optimum... eh sad - dogovorili smo vrijeme nejavljanja do petka, dakle za dva dana, i rekao sam mu fino da razluči šta osjeća prema meni, i ako me zaista voli kako to i sam kaže, ne gleda na prepreke
Nema MSN-a, nema cimanja, zvanja ili izlazenja do petka, a sve to sam odlučio sa ciljem da on dobro razmisli šta želi.
Eh sad, mene je najviše strah tog petka i nikako se dobro ne osjećam već danima, u strahu da ću ga bespotrebno izgubiti, a stvarno ga volim
Pusa svima
šta vi mislite o tome?

Sa dečkom sam u vezi 3 sedmice, i spočetka je, kao i u svakoj vezi jel, bilo zaista super, sms-ke, prozivke, izlasci, poljupci... ali jučer kada smo se našli na kafi u gradu ćutao je kao zaliven, a ćutao sam i ja. Juče sam mu ja napisao i jedno pismo (znam da nije danas moderno pisati ljubavna pisma, ali šta ću)

Eh sad, mene je najviše strah tog petka i nikako se dobro ne osjećam već danima, u strahu da ću ga bespotrebno izgubiti, a stvarno ga volim

Pusa svima