Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Ево, лето је, па су и сексуални нагони појачани, па мислим да је право време да вам пласирам овде неке изводе из сексолошке енциклопедије коју сам читала као млада девојка, да бих се едуковала у том смислу и била стручна кад ступим у брак за обављање брачних дужности. Енциклопедију ми је купио мој отац и рекао ми да је изучавам као Библију, јер ће ускоро да ме уда, па да мој муж буде задовољан у кревету са мном, да ме не би отерао и вратио на очеву грбачу.
Елем, аутор енциклопедије је неки Ђулијано Баларин, а ја ћу вам до краја лета из ње овде преносити најинтересантније делове. Да се млађи форумски нараштаји едукују.
Почињемо полако....
:fuckbed:
Korisnikov avatar
By Daliborka
BULBI VESTIBULI - erektivna tela nalik na maslinu, smestena bocno od predvorja rodnice u bazi prednjeg dela malih usana. Gradjena su poput spuzvastog, tj. sundjerastog tela muskog uda.
Korisnikov avatar
By Daliborka
AUTOEROTIZAM - zaljubljenost u sebe samog, koja katkada postoji kod muskaraca posle puberteta.
Opasnost od autoerotizma postoji ako se tokom godina razvije u oblike pravog narcizma ili onanizma.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Daliborka
AUTOEROTIZAM - zaljubljenost u sebe samog, koja katkada postoji kod muskaraca posle puberteta.
Opasnost od autoerotizma postoji ako se tokom godina razvije u oblike pravog narcizma ili onanizma.
:bale:
BTW jel ovo samo za muske?
By ~ Le Saint X ~
Ah, teta DAco, podrzavam ovaj mali prirucnik
mada, mozda ste trebali i ranije
ako je sudeci po mojim nagonima koji jesu leti divljacki za seksom
trebali ste jos sa prvom pojavom sunca da otvorite temu
:)
ja se vec izj*** sa &* ^^ %$$@$&()*+&^

elem, Blady...odnosi se na oba pola, koliko ja znam

jos jednom
:up:
za teta DAcu
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Jel ovo tema samo za dajkache ili?
Jesam zalutao jopet :lol:

Vidim da je Renoir tu pa reko da i ja dodjem-sigurno ima nesto interesantno :D
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Lakiboy_ns

Nije mico samo z adajkushe
ovo je za opste dobro svih nas

eto, ja sam s emozda izjebao toliko zadnjih meseci
a da mozda nisam znao neki korisni termin
:D

:lol:

Loki, Loki...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Well, ako je tema za opste dobro onda je podrzavam.

Evo ja cu da pocnem sa jednim terminom koji je vecini gejeva potpuna nepoznanica izgleda.

LJUBAV-intenzivan osecaj i emocija koja se javlja izmedju dve osobe i izaziva cudan osecaj zadovoljstva i lucenje hormona srece koji ne moze da se poredi ni sa cim drugim-sve to obicno bude praceno sa divljim, neobuzdanim i fantasticnim seksom :D
By ~ Le Saint X ~
Oh, tako si romantican, mon chou

nisam znao za taj termin do sada

hahha

:shok:
Korisnikov avatar
By Blady

e pedercino jedna
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Samo ti Lokija slusaj i daleko ces dogurati :sweet:

Evo jos jednog termina koji je cenim takodje potpuna nepoznanica vecini gejeva i dajkacha.

MONOGAMNA VEZA-emotivno/ljubavni odnos izmedju dve osobe pracen jakim emocijama i fantasticnim sexom.
Odnos koji dok traje iskljucuje sexualne i ljubavne odnose sa drugim osobama i zasnovan je na medjusobnom uvazavanju, postovanju i provodjenju lepih zajednickih momenata :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Black Lady

e pedercino jedna
Bleki ne budi militantna lezbejka :D
By ~ Le Saint X ~
Ako Blaki ne bi bila takva ne bi bila svoja

go girl!!!!

elem...bre, Loki jel me ti stalkujesh???
:d
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by ~anAMORphOsé~
Ako Blaki ne bi bila takva ne bi bila svoja

go girl!!!!

elem...bre, Loki jel me ti stalkujesh???
:d
You wish :lol:
Sto bi te stalkovao kad znam gde zivis, radis a znam i sve tvoje oficijelne i neoficijelne telefone, profile, znam i gde jedes burek :lol:

A Bleki nije bitcharka ona se samo pravi :milkacanic:

Nego da pustimo ovog matorog lezboza Dacu da pise ovde da joj ne urnisemo temu :indijanac:
By ~ Le Saint X ~
Pa, da...ti sve znas

ali, rekoh
napisao si da si video da sma ja tu,pa da vidis sta interesantno ima

oh...

kad cemo opet?
:fuckbed:

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Pa rekao sam ti-kad mi kupis kartu za Madonnu :lol: :rotflmao:

:lizalica:
Korisnikov avatar
By Combo
Ja msilim da je Balarin zanimljiv za izučavanje istorije seksualnosti, nikako edukaciju mladih forumskih naraštaja, teta Daco.

Ko još primenjuje one načine kontracepcije. O pojasu nevinosti da ne govorimo, a i sam rečnik je prevaziđen.

Ajde, to o neželjenoj trudnoći nama ovde i nije interesantno, jel...ali stavovi o homoseksualnosti su danas neprihvatljivi, recimo...

Slika
Korisnikov avatar
By Daliborka
Dakle, ova seksoloska enciklopedija je iz 1965 godine, pa nije ni cudo sto su neke definicije iz nje prevazidjene, ali je tim pre sve ovo za nas interesantnije...
Drago mi je sto je ova seksoloska diskusija naisla na veliko interesovanje, idemo dalje...

HOMOSEKSUALNOST - sklonost prema odnosima sa osobama istoga spola. Rec je o psihickim poremetnjama, jer homoseksualnost nije vezana uz anomalije spolnih organa niti uz nemogucnost da se upotrebljavaju u normalnom spolnom odnosu.
Danas se nastoji da se na homoseksualnost vise ne gleda kao na sramotan porok. Ustanovljeno je da sklonost prema osobama drugog spola ponekad uzrokuju i endokrine poremetnje, zato se danas neprirodno ponasanje homoseksualaca smtra bolescu koja zahteva strucno lecenje da bi se homoseksualac vratio normalnosti.
U mnogim zemljama homoseksualnost se ne kaznajava, vec je progone samo ako izaziva druge prestupe, kao sto su opscenost na javnom mestu ili zavodjenje.....

Homoseksualci se dele na pseudohomoseksualce, osobe u kojih se biseksualnost iz detinjstva nije razvila u heteroseksualnost pa ih zato jednako privlace oba spola. Muske homoseksualce zatim delimo na pedofile, koje privlace decaci, ali cesto samo na afektivnom planu, njihova su suprotnost gerontofili, koji osecaju nagon prema starcima, uraniste ili tzv. prave pederaste, medju koje se ubrajaju i tzv. transvestiti, koji su prave zene u muskom telu sa slabo razvijenim genitalnim obelezjima....
By ~ Le Saint X ~
Teta DAco
ja samo jos jednom da Vas podrzim u Vasoj misiji

Vi ste mene naucili mnogo toga
te mi je drago sto ce i ostali forumasi d akoriste beneficije Vaseg iskustva
:kiss:
Korisnikov avatar
By Combo
Rekoh li ja. Pogledajte samo koje gluposti pod homoseksualnost.

Dobro, dobro...samo da se zna, ti mladji koji naidju ovde a kojima je tema i namenjena, koliko sam shvatio teta Dacu u uvodnom postu.

Ne bi valjalo da neko nesigurno dete udje i vidi da je
homoseksualnost-psihički poremećaj.
Ja mislim da se slažemo oko toga, a možemo da listamo enciklopediju i smejemo se dalje.

Teta Daco, mogu li da vas zamolim da nam napišete o masturbaciji šta tamo piše? Ako ima ono o uticaju masturbacije na psihu.
Korisnikov avatar
By Daliborka
O svemu sto vas dalje interesuje pisacu sutra, jer sam sad prebukirana...
By J...
Originally posted by Daliborka
Dakle, ova seksoloska enciklopedija je iz 1965 godine, pa nije ni cudo sto su neke definicije iz nje prevazidjene
Ko je stariji, Daliborka ili enciklopedija? :lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja sam rodjena 1959., pa ti izracunaj ko je stariji, ja ili enciklopedija...
:nokti:
Korisnikov avatar
By Combo
Teta Daco, pa to ove godine jubilarni rođendan.

Jel bio ili tek treba da bude?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Bio u junu, ali ja ne proslavljam jubileje, niti primam jubilarne nagrade, jer jos svoju poslednju rec nisam rekla, imam jos dosta toga od sebe da pruzim...
:crta:
Korisnikov avatar
By Combo
Naravno, kad ste vi u pitanju - ne sumnjam.

Ipak, treba to da se obeleži...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!