Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Merkur
Ispricacu vam citavu genezu slucaja, pa mi dajte misljenje ili savet jer ne znam sta da radim, i sta se desava...zbunjen sam:
Naime, pre 5 meseci upoznam se sa jednim momkom (8.godina mladji od mene) tako sto nas je spojio zajednicki frend jer smo obojica izasli iz veza, sje*ani i tako dalje. Krene ono pravo muvanje i poceli smo provoditi svaki dan zajedno, i super se zabavljati. Vec na pocetku nase veze, on mi je rekao da ne moze imati seks, jer mu je u glavi stalno ex, i da jednostavno ne oseca nikakav sex drive uopste....Ja sam razumeo to, i nisam insistirao na seksanju. U medjuvremenu, idemo zajedno na more, presao je da zivi kod mene, upoznao me sa svojom kevom, prijateljima. E, otkada zivimo zajedno pocinjem sumnjati da li su i njegova ocekivanja i zelje iste. Razlozi su sledeci:
- jos nema seksa (imali smo neki oral pre 2 meseca, i to je to)
-svaki moj pokusaj da imamo nesto on se sklanja ili me odguruje
-stalno ide kod drugara, i nikada nije kuci (sticem utisak da me izbegava)

I ja se bojim, stalo mi je do malog....da li je preterujem u forsiranju seksa, pa on izbegava jer mu je neprijatno? da li je moguce da decko od 22 godine ima seks blokadu? da li se ja pretvaram u sponzora?
Recite mi sta da radim, i kako da se postavim...mozda je neko od vas imao slicno iskustvo?
By Kragi
A jel mu kupujes garderobu?? Mozda je nezadovoljan brandovima koje mu kupujes? :nerd:
Mozda je krevet u tvojoj spavacoj sobi neudoban za sex?! :nerd:
Mozda se kara sa drugarom? :nerd:
Mozda ti zaboravis da se tusiras pre pokusaja da imate nesto, pa te on zato odgurne ili se skloni ?! :nerd:

ko zna sta sve tu moze da bude ..... :D
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by KgCS3
Mozda se kara sa drugarom? :nerd:
By alexandermagic
:lol: , neki pederi mi nikad neće biti jasni...

Kako misliš da mu je neprijatno da imate sex, a nije mu smetalo da pređe da živi kod tebe?
Elem, mislim da te samo iskorištava, mada i nije baš najpametniji. Da jeste bistar, imao bi full sex sa tobom da ti ne bi sumnjao. :sweet:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by alexandermagic
:lol: , neki pederi mi nikad neće biti jasni...

Kako misliš da mu je neprijatno da imate sex, a nije mu smetalo da pređe da živi kod tebe?
Elem, mislim da te samo iskorištava, mada i nije baš najpametniji. Da jeste bistar, imao bi full sex sa tobom da ti ne bi sumnjao. :sweet:

Pa super mu ide i bez sexa.
Korisnikov avatar
By Merkur
??? hvala na OZBILJNIM odgovorima...pomislio bih i ja to sve, ali opet...bio sam kod njega kuci, upoznao me sa svojima, predstavlja me prijateljima....
ja zasigurno dajem mnogo njemu, i bojim se da me zaista ne iskoristava na najgori moguci nacin....ali evo i ja, mator konj, pa sam nakon raskida od svakog ocekivao da bude moj eks...ne znam...strasno mi je i da pomislim da mu treba sponzor...danas cemo pricati o tome...pojede me oakva situacija!
znam za preko grane, a da li i ovde ima takvih pedera, koji hoce da ih neko izdrzava?
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Merkur
znam za preko grane, a da li i ovde ima takvih pedera, koji hoce da ih neko izdrzava?
Takvih pedera svuda ima.
By Kragi
Jao pa nemoj danas bre :( Pusti ga jos koji mesec, bar do zimovanja, mozda sve dodje na svoje :D
Korisnikov avatar
By beodecko
hm... a mozda da das decku jos malo vremena?
nije to bas cist sponzorluk cimi mi se.
ok, evidentno je da ima koristi od tebe, ali kontam da se mozda radi i o tome da on jednostavno uziva u paznji, prolazi kroz neki proces isceljenja, lize rane, kako bi babe rekle, a da ce se u nekom momentu otvoriti i za seksualni deo price.
ja licno bas imam problem da nakon duge veze iz koje izadjem povredjen spavam sa nekim drugim, i to tako ume dosta dugo da traje. i ne radi se o tome da me taj neko ne privlaci, vec imam izvesnu dozu gadjenja prema ideji da me dodirne neko ko nije onaj koga sam voleo... bude par nedelja/meseci, pa prodje. verujem da je vreme tu individualni faktor.
Korisnikov avatar
By antibiotic
rotkve mu strugane.
sorry, ovo sve mi ni na sta ne lici... moj je utisak da ga ti ne privlacis ni upola koliko on tebe.
Nisi neki klinac kako bi tolerisao takve price, a vala nije ni on kako jos uvek ne bi znao sta zeli ili kako bi mu trebalo toliko vremena da preboli svog bivseg.
Bez seksa se ne moze previse dugo, a cim bude imao prilike da se savata sa nekim seksi deckom, ne verujem da ce da ga odgurne i kaze kako jos nije spreman ili kako ima tebe s kojim nema seks...

Mozda on stvarno ocekuje od tebe da lupis o sto i kazes ili sve ili nista, mozda tada bude vise cenio i tebe i tvoju ljubav i sve sto cinis za njega. Pokazi malo karakter, to ce ga navesti da malo razmisli o svemu...
Korisnikov avatar
By m..
Mozda mali prosto ne uziva u sexu, ne s tobom, nego nikako?
Ili ima nekih ozbiljnijih problema.

Ili nesto od gorenavedenog?

A nece ni da prica o tome?

Bas gadna stvar.
Korisnikov avatar
By Tomek
...danas cemo pricati o tome...
Ovo je uvek najbolje resenje... Sve karte na sto... Direktno i bez okolisanja...

Ako ne dobijes odgovarajuce odgovore - raskid.

Malo je cudno kako mu je pet meseci veze dovoljno da se useli kod tebe i upozna te sa porodicom i prijateljima, a nije dovoljno da preboli bivseg...
By APACH
ja bih pokrenuo ozbiljan i iskren razgovor na tu temu. Pozvao bih se na potrebe tela i duha. Izrazio bih i razumevanje i strpljenje za stanje njegovog libida.

Rezultat tog razgovora bi trebalo da bude jasan smer objasnjen sa njegove strane kuda to sve ide.

Nakon toga bi trebalo da ti stvari budu malo jasnije u smislu vredi li biti strpljiv i ulagati u to ili ne.

Ne treba zaboraviti da neki imaju decka samo kao privezak. Pederska su to posla. A ni str8eri nisu nista bolji.
Korisnikov avatar
By lorna
Trebalo bi da otvoreno pričate o trenutnim potrebama, eventualnim ciljevima i željama koje ste uneli u vezu... A možda da popričaš o njemu sa prijateljima koji su vas spojili, ukoliko proceniš da ne možete da razgovarate, ili ukoliko posumnjaš da nije iskren prema tebi.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Tomek
...danas cemo pricati o tome...
Sve karte na sto... Direktno i bez okolisanja...
:up:
Korisnikov avatar
By Merkur
Juce sam otisao do jednog naseg prijatelja, i malo se raspitao o svemu. Svako ima samo lepe reci za njega...te emotivan, te jako dobar, te suvise zreo za svoje godine...ali pazite, nijedna ruzna za njega nije pala. Ja cu svakako sa njim da razgovaram o ovome, ali sam hteo da budem pripremljen za taj razgovor. Juce je cak bacio i malo ljubomore kad sam mu rekao da idem kod tog naseg prijatelja macana.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
A ako mu je stalno ex u glavi, što onda ulazi u novu vezu? Mislim, ako to još nije raščistio i ako je toga svestan, šta onda traži u novoj vezi? Uostalom, meni je cela priča postavljena na vrlo lošim osnovama -- i ti si raskinuo, obojica ste sjebani, ali eto -- hajmo u novu vezu!?

I šta na kraj dobijemo -- sexless relationship. To može i da ide pod šifru prijateljstvo, a zajednički život pod šifru cimerisanje.

Sve je to meni suspektno i u krajnjoj liniji promašeno.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by APACH
ja bih pokrenuo ozbiljan i iskren razgovor na tu temu.
Sve je rečeno ovim. Ne dozvoli mu da se izmigolji dok ne rešite to.
Korisnikov avatar
By Delete
Ma sutni njega, ja cu da ti budem decko i imacemo sex najmanje jednom u 2 meseca. :sladoled:
By Kragi
danas cemo pricati o tome...pojede me oakva situacija!
I jeste li pricali????? Kako je protekao razgovor??? :D Sta ti je rekao???
(napravili smo internu kladionicu ko je bio u pravu) :D
Korisnikov avatar
By beodecko
mogu da se kladim da je razgovor zavrsio svadjom, a svadja ludim dvocasovnim sexom lol :D
By Kragi
^
Imaj u vidi da se Merkur josh nije oglasio, a samim tim nam je ishod nepoznat ....
Reci koliko ulazes, kvota za tvoj ishod je 2,75 ?! :smeh:

Kvote:

- Razgovor se nije ni desio = 1,05
- Posvađali su se i raskinuli = 1,65
- Posvađali su se a kasnije imali sex = 2,75
- Razgovor ok protekao, ali su josh uvek bez sexa = 2,00
- Razgovor ok protekao, sexa bilo mada je pokusao da ga izbegne = 2,25
- Okrecu novi list, od danas imaju redovan sex = 3,10

Dodatak:

Veza opstaje = 1,85
Veza ne opstaje = 1,75
Korisnikov avatar
By beodecko
Originally posted by KgCS3
^
Imaj u vidi da se Merkur josh nije oglasio, a samim tim nam je ishod nepoznat ....
Reci koliko ulazes, kvota za tvoj ishod je 2,75 ?! :smeh:

Kvote:

- Razgovor se nije ni desio = 1,05
- Posvađali su se i raskinuli = 1,65
- Posvađali su se a kasnije imali sex = 2,75
- Razgovor ok protekao, ali su josh uvek bez sexa = 2,00
- Razgovor ok protekao, sexa bilo mada je pokusao da ga izbegne = 2,25
- Okrecu novi list, od danas imaju redovan sex = 3,10

Dodatak:

Veza opstaje = 1,85
Veza ne opstaje = 1,75
hahaha, e lud si...
ok, ostajem pri opciji 3, a sto se dodatka tice, ja sam pri stavu da uprkos trenutnom pozitivnom ishodu veza ipak na dugiricno ne opstaje - mada je to mozda samo moje lose iskustvo... :dina:
Korisnikov avatar
By Delete
Tipujem na "-Razgovor ok protekao, ali su josh uvek bez sexa = 2,00".
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Delete
Tipujem na "-Razgovor ok protekao, ali su josh uvek bez sexa = 2,00".
me too :D
Korisnikov avatar
By Madonna
da sam na njegovom mestu, posle ovog tipovanja, ne bih se vise oglasio u temi :novine:

doduse, ne bih ni otvarao help me temu in d frst plejs :sarana:
Korisnikov avatar
By Merkur
hah posto se ispederisali temu i sve izbanalizovali, reci cu vam samo da smo pricali o ovome. Takodje bih napomenuo da sam resavam svoje probleme a da sam temu otvorio jer me samo zanimalo da li je neko imao ili cuo za slicnu situaciju...Jos jednom se zahvaljujem na ozbiljnim odgovorima i savetima...
Korisnikov avatar
By Mikili73
Nemoj se ljutiti, ali meni to liči samo na situaciju da nemate međusobno nikakvu komunikaciju. Priča, priča i mnogo priče je potrebno u jednoj vezi, ako se već misli nešto ozbiljnije, a pogotovo da se neko preseli onako kod tebe i uđe ti u svakodnevni život......
Korisnikov avatar
By KiWi
hah posto se ispederisali temu i sve izbanalizovali, reci cu vam samo da smo pricali o ovome. Takodje bih napomenuo da sam resavam svoje probleme a da sam temu otvorio jer me samo zanimalo da li je neko imao ili cuo za slicnu situaciju...Jos jednom se zahvaljujem na ozbiljnim odgovorima i savetima...
Ja ne znam kakve si odgovore očekivao kada si u vezi sa čovekom koji očigledno voli nekog drugog. Izgleda da su ostali učesnici bili previše fini da ti odgovore da je to zapravo gubljenje vremena ... i tvog i njegovog.
By Kragi
^ Nije poenta u tome .... To sto ti kazes je, ja mislim, i njemu ocigledno a ne samo nama ..... Mislim da postavljac ove teme nema zapravo muda da preseca i da je tema postavljenja bas zato da bi dobio podrsku :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!