Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Hans
Ne.
Korisnikov avatar
By Mikili73
Da bio bih, ali nakon odvikavanja u kojem bih i ja sudelovao :bic:
Korisnikov avatar
By Witch Princess
Originally posted by Mikili73
Tako se uglavnom zanose partneri narkomana, u fazonu ja cu mu pomoci da se izleci, zbog mene ce prestati :nope:
Dok ta osoba sama ne odluci, mozes se ti nasaditi na trepavice nema svrhe.
Korisnikov avatar
By Mikili73
Originally posted by Witch Princess
Tako se uglavnom zanose partneri narkomana, u fazonu ja cu mu pomoci da se izleci, zbog mene ce prestati :nope:

Ne zanosim se ni u kom slučaju, pokušao bih samo, a nikada niko ni zbog koga ne mora ništa da uradi ili ne uradi. Svako je sebi sudija, a na tebi je da pokušaš da pomogneš.
Korisnikov avatar
By Azdaja

znas sta....

ne vristim na nju da se odvikne, nema 5 god i sama je svesna problema...
mogu je ganjati svaki minut to da ostavi, a ako ona to ne zeli sama - dzabE mi...

takva osoba ne treba to da radi....TAKVA - retko sam u zivotu srela takvu fenomenalnu osobu...
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
bila sam 3 puta i neka hvala vise.
prevelik je teret. i previse sam izgubila... :nope: :rida:
Korisnikov avatar
By Witch Princess
Originally posted by Azdaja
znas sta....

mogu je ganjati svaki minut to da ostavi, a ako ona to ne zeli sama - dzabE mi...

takva osoba ne treba to da radi....TAKVA - retko sam u zivotu srela takvu fenomenalnu osobu...
:potapsava: ne znam sta da ti kazem, ako ona to zeli budi uz nju, pruzi joj podrsku i ljubav i uspece :)
Korisnikov avatar
By Winter
odjebi tu osobu i njen problm, jerbo je očito da pored sve svoje posebnosti nije dovoljno inteligentna da sama shvati koliko si šteti....ne možeš ti njoj pomoći sve dok ona sama ne uvidi šta radi...
Korisnikov avatar
By Azdaja
znas sta....

:potapsava: ne znam sta da ti kazem, ako ona to zeli budi uz nju, pruzi joj podrsku i ljubav i uspece :)

ako ona to zeli, pruzi joj PODRSKU?! u smrkanju?! pa nisam debil...
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Winter
odjebi tu osobu i njen problm, jerbo je očito da pored sve svoje posebnosti nije dovoljno inteligentna da sama shvati koliko si šteti....ne možeš ti njoj pomoći sve dok ona sama ne uvidi šta radi...

inteligentni ljudi se ne drogiraju?!
Korisnikov avatar
By Witch Princess
Moj bivsi decko se drogira kao i celo njegovo drustvo, mama mu je zdravstveni radnik i svojim sam ocima gledala sta je sve pokusavala, ali bezuspesno :( ... A pre toga je bio uspesan sportista. Iskreno se nadam da ce prestati :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Winter
hmm...šrmkanje, kao i svaka druga droga , utiče ne mozak, dolazi do nekog pogrešnog povezivanja....vremenom se sprže ti neki jbga ne znam šta su , nervi,šta li...i droga je neophodna kako bi osoba mogla da funkcioniše...jer ona počinje da vrši tu vezu...umesto tih neuron.....bila je na diskaveriju jedna jako dobra emisija o tome (o hemijskim procesima u mozgu, pod dejstvom narkotika, alkohola i sl)...toliko upamtih...
Korisnikov avatar
By Witch Princess
znas sta....

ako ona to zeli, pruzi joj PODRSKU?! u smrkanju?! pa nisam debil...
O ne :doh:
Ako zeli da se odvikne, ako ima volju da ostavi drogu. To sam mislila :)
Korisnikov avatar
By Winter

očigledno joj samosvest nije na dovoljnom nivou, ili misli kako joj neće biti ništa, jer je postala u toj meri ovisna, da ne može rasuđivati ispravno :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Witch Princess
Svasta...
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Crazy_Bee
bila sam 3 puta i neka hvala vise.
prevelik je teret. i previse sam izgubila... :nope: :rida:

svaka cast na zivcima....
Korisnikov avatar
By Dr. M
hmm...šrmkanje, kao i svaka druga droga , utiče ne mozak, dolazi do nekog pogrešnog povezivanja....vremenom se sprže ti neki jbga ne znam šta su , nervi,šta li...i droga je neophodna kako bi osoba mogla da funkcioniše...jer ona počinje da vrši tu vezu...umesto tih neuron.....bila je na diskaveriju jedna jako dobra emisija o tome (o hemijskim procesima u mozgu, pod dejstvom narkotika, alkohola i sl)...toliko upamtih...
Bi li mi pojasnio prvi deo recenice? :puzzle:

Smrkanje je droga??? :shok:

PS. Ja bi kazao da ti o drogama i narkomanima nemas nikakvo prakticno znanje... :zongler:
Korisnikov avatar
By NewYorker
Bio sam. I bilo mi je teze da ga ostavim bas zbog toga. Nisam mogao da ga gledam kako se unistava,
a nisam mogao ni da ga ostavim samog kad sam mu potreban. Sada je na lecenju u Francuskoj, i nadam se da
mu to uspeva.
Korisnikov avatar
By Winter
Originally posted by Dr. M
hmm...šmrkanje, kao i svaka druga droga , utiče ne mozak, dolazi do nekog pogrešnog povezivanja....vremenom se sprže ti neki jbga ne znam šta su , nervi,šta li...i droga je neophodna kako bi osoba mogla da funkcioniše...jer ona počinje da vrši tu vezu...umesto tih neurona.....bila je na diskaveriju jedna jako dobra emisija o tome (o hemijskim procesima u mozgu, pod dejstvom narkotika, alkohola i sl)...toliko upamtih...

PS. Ja bi kazao da ti o drogama i narkomanima nemas nikakvo prakticno znanje... :zongler:
a ja bih rekla da ti nisi ni pročitao šta sam ja napisala :roll:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by NewYorker
Bio sam. I bilo mi je teze da ga ostavim bas zbog toga. Nisam mogao da ga gledam kako se unistava,
a nisam mogao ni da ga ostavim samog kad sam mu potreban. Sada je na lecenju u Francuskoj, i nadam se da
mu to uspeva.

njoj je divno - kako god ovo zvuci...nije jos"propala" - ovo je jos tupavije :glupan:

sledece nedelje trabale bi zajedno u nemacku, zbog njenog posla, a nemaaaaaaam zelju....
tj pocela sam da zvocam kao baba, a od toga nikakve vajde...
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Dr. M
hmm...šmrkanje, kao i svaka druga droga , utiče ne mozak, dolazi do nekog pogrešnog povezivanja....vremenom se sprže ti neki jbga ne znam šta su , nervi,šta li...i droga je neophodna kako bi osoba mogla da funkcioniše...jer ona počinje da vrši tu vezu...umesto tih neurona.....bila je na diskaveriju jedna jako dobra emisija o tome (o hemijskim procesima u mozgu, pod dejstvom narkotika, alkohola i sl)...toliko upamtih...

a ja bih rekla da ti nisi ni pročitao šta sam ja napisala :roll:
Jesam, jesam...

Ali smrkanje je jedan od mnogobrojnih nacina konzumiranja raznih vrsta narkotika ( speed, heroin, kokain ) i samim tim mi

" šmrkanje, kao i svaka druga droga " nije bas najjasnije...
Korisnikov avatar
By Winter
svaka druga droga=ine tabletice,travurine i druge tvari koje se ne ušmrkuju...uopšte ne razumem šta ti nije jasno :roll:
Korisnikov avatar
By Azdaja
svaka druga droga=ine tabletice,travurine i druge tvari koje se ne ušmrkuju...uopšte ne razumem šta ti nije jasno :roll:

velika je razlika izmedju travice i kokaina, heroina...
Korisnikov avatar
By NewYorker
Originally posted by NewYorker
mu to uspeva.

njoj je divno - kako god ovo zvuci...nije jos"propala" - ovo je jos tupavije :glupan:

sledece nedelje trabale bi zajedno u nemacku, zbog njenog posla, a nemaaaaaaam zelju....
tj pocela sam da zvocam kao baba, a od toga nikakve vajde...
A sta je ovde tupavo?
Korisnikov avatar
By Winter
ama znam pobogu, šta vam je svima.... :doh: ....pod šmrkanjem i jesam mislila na one koje se konzumiraju na taj način, a pod ovim drugim sve silne koje se ne konzumiraju tako.....i nije uopšte to bila tema ove teme :roll: ...
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Nisam bila u vezi sa nekim ko se drogira i sumnjam da bih ikada bila.

Neko ko se drogira moze da te voli koliko god, ali je mala sansa da ce tebe izabrati pre droge. Pogotovo sto ti kazes da se ona za sada dobro drzi. Samim tim se verovatno zavarava da je to sve ok i da nema problema.

Sve i da neka osoba pristane na lecenje, to je prebolan, predugacak, retko kada uspesan proces, koji ja licno nemam volje da prolazim sa nekim ko mi nije rod rodjeni.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!