Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By sladak_dechko
Sta raditi kada zelis da se ubijes, a u porodici postoji osoba koja te koci u tome jer ti znaci mnogo? Znam... Sad ce svi reci isto: "Ti si lud, pa gde da se ubijes, zivot je pred tobom! Daj, svi problemi se daju resiti!" Meni je, vise, dosta svega, ovaj zivot se samo sastoji od patnje, bola i tuge. Zasto bih ga ziveo ako je takav i ako nijedan dan ne mogu da budem srecan? Zasto bih ziveo zivot u kome ljudi sami svet u kome zive upropascavaju i grabe se za novcem i moci? Osecam se tako nesposobnim, tako slabim... Moje srce se pretvara u led. I ono najgore - zivim u krugu koji se ponavlja, krugu u kome zelim da okoncam svoj zivot, ali se plasim kako ce npr. moja majka, koja mi puno znaci, ziveti posle toga (ili pak nece, jbg). Zasto mi svi kazu konstantno da treba da se borim, da ne treba samo da klanjam? Zasto svi kazu: "Ti mislis da drugi bolje zive... Ta ima i gorih od tebe. Zivot nece da te mazi..."? Ja razumem sve to, ali ne razumem zasto moram bas svaki jebeni dan da dozivljavam neke neprijatnosti i da shvatam koliko sam, u stvari, bezvredan. Licno, ne volim sebe, mrzim sebe svim bicem jer sam bezvredan i konstantno dozvoljavam drugima da me iskoriscavaju. Priznajem, jesam neka pickica lol, a po zakonu prirode samo jaci opstaju, ne. Ali ja nisam jak iako prezivljavam sve iz dana u dan i trpim. "A fighter who loses constantly", tako nazivam sebe. Cak ne osecam ni da pripadam Srbiji kao naciji. Nikad nisam sebe priznavao kao Srbina. Jbg, ljudi me oterali od sebe i pokazali kakvi su. Toliko hladnokrvno zelim da se oprostim od svega, ali nemam cim da se ubijem, to je najstrasnije. Da bar imam pistolj bilo bi mi lakse mnogo... Svaki dan mi pokazuje koliko ja ne pripadam ovom svetu, nijednoj grupi, nema nikog slicnog. Pokazuje mi koliko sam slab i smotan... 17 godina mi je ako nekom znaci. Ukoliko nekog zanimaju neki detalji slobodno pitajte. Inace, voleo bih da cujem ljude koji su bar pokusali samoubistvo ili razmisljali o tome. Ne shvatite me pogresno, ne salim se ja, problemi nisu mali.
By Kragi
da, toliki si pesimista i toliko ne voliš tj. mrzis sebe i misliš loše o sebi da ti je nick sladak_dečko....
Korisnikov avatar
By sladak_dechko
Originally posted by KgCS3
da, toliki si pesimista i toliko ne voliš tj. mrzis sebe i misliš loše o sebi da ti je nick sladak_dečko....
Ovo je veoma stari nick, odavno je kreiran, danas upravo trazim od admina da promene.
By Kragi
oktobar prošle godine.... za 6 meseci TOLIKA promena?
Korisnikov avatar
By sladak_dechko
Originally posted by alexandermagic
:lol:

OnT: Postoje psiholozi.
Pa da, hehe, hvala.
Korisnikov avatar
By sladak_dechko
Bilo je i tih pomisli pre toga, ali je tom mesecu sve izgledalo malo drugacije. Oktobar je oktobar, sad je sad. :njuska: Duze vreme traje to.
Korisnikov avatar
By sladak_dechko
aha, dobro ...
Kako god, hvala na pomoci u svakom slucaju.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Sta raditi?
Pa shvatiti da eventualnim samoubistvom neces apsolutno nista resiti, neces kazniti time one za koje mislis da su te povredili, neces kazniti ceo svet za koji predpostavljam da mislis da je nepravedan i surov prema tebi...jer ovaj svet za koji mislis da je surov ce nastaviti da se okrece sa tobom ili bez tebe :odrasti:

Takodje treba da shvatis da sa 17 godina svi ljudi manje vise prolaze kroz tu egzistencijalnu krizu kao ti sada.
Ti si trenutno u najgoroj i emotivnoj najburnijoj fazi puberteta i normalno je da si hiper-senzitivan. tako da je to divljanje emocija i povremeni osecaj otudjenosti od okoline, beznadja i neshvacenosti normalan za tvoje godine jer je to sve proces formiranja licnosti i to za godinu dve prodje polako sa 19-20 godina se vec osecas kao drugi covek :D

Takodje eventualnim samoubistvom bi propustio sve one lepe stvari koje te cekaju u zivotu i koje mozda sada izgledaju daleko ali se dese svima kad tad.
Ne propusti priliku izmedju ostalog da osetis kako je kad se prvi put ozbiljnoi zaljubis, ne propusti priliku da se osetis najsretnije na celom svetu samo zato sto vidis NJEGA kako se smeje.....ne propusti.....:bisou:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ja sam pre nedelju dana skakao od srece, a sada i sam razmisljam o svemu sto je napisao.

Rodimo se - umremo.
Sve izmedju je samo ubijanje vremena.
Pa azsto onda ne ubiti sebe, a ne vreme.
Originally posted by Lakiboy_ns
Ne propusti priliku izmedju ostalog da osetis kako je kad se prvi put ozbiljnoi zaljubis, ne propusti priliku da se osetis najsretnije na celom svetu samo zato sto vidis NJEGA kako se smeje.....ne propusti..... :bisou:
Ne propustam, ali kakva je pa vajda od toga...
Korisnikov avatar
By Delete
Ok, želiš da se ubiješ i ja to poštujem.
Ali, razlog koji navodiš da to ne učiniš mi nije jasan. Taj razlog je tvoja majka, zar ne?
Manje-više, mnogi adolescenti u tvojim godinama se osećaju odbačenim od društva, okruženja, porodice i zapadaju u velike krize i skloni su da učine pregršt nepromišljenih poteza, koji ih samo još više vuku na dno.

Rekao si da možemo da ti postavljamo pitanja, pa bih ja da ti postavim jedno, na koje ćeš, nadam se, iskreno da mi odgovoriš.
Da li bi ti pomoglo da na neko vreme odeš u nepoznatom pravcu, da niko ne zna gde si, da živiš drugačijim načinom života, okružen nekim novim ljudima, običajima, kodeksom i da dobiješ šansu za neki novi početak...tu provedeš neko vreme, regenerišeš svoj duh i osećanja, a onda se posle izvesnog perioda vratiš u svoje sadašnje okruženje?
Iako sam obećala da ću da postavim samo ejdno pitanje, prekršiću napisano, pa ću da postavim još jedno. Da li ćeš posle tog perioda provedenog negde, moći da se vratiš na svoje sadašnje mesto boravišta i da se osećaš, ako ne potpuno spokojno, onda barem spokojnije nego sada?
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by sladak_dechko
Sta raditi kada zelis da se ubijes, a u porodici postoji osoba koja te koci u tome jer ti znaci mnogo? ...............
izvini, slatkisu, ali na ovaj forum su dobrodosli samo srecni, sobom zadovoljni, jednom nogom u pm, forumasi ciji postovi ce da ozare lica ostalih forumskih kreacija kao jutarnje sunce, ovaj forum ne zeli nesrecne i depresivne srpske(a da ne pricamo o drugim nacionalnostima) pedere.. da, da.. wrong door... :sigh:

nadam se da sam bio dovoljno predvidLJiv :pokazuje: (grab it while u can jay)

jednostavno je, znaci ti mnogo, a ne zelis da je unistis(tu osobu), tako da je bolje da samo jedno od vas pati.. navicices se :mazi:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Pa zar je dotle doslo? Hajde i ja da pitam nesto, sta si ti konkretno uradio da promenis stvari koje ti smetaju?
Korisnikov avatar
By jenny
A što ne posetiš nekog psihologa?

Neće ti forum biti od bogzna koje koristi..niti treba, kad već postoje stručni ljudi...

A ni đavo nije tako crn kao što izgleda ;)
Korisnikov avatar
By Jovanaaa
Sta raditi kada zelis da se ubijes, a u porodici postoji osoba koja te koci u tome jer ti znaci mnogo? Znam... Sad ce svi reci isto: "Ti si lud, pa gde da se ubijes, zivot je pred tobom! Daj, svi problemi se daju resiti!" Meni je, vise, dosta svega, ovaj zivot se samo sastoji od patnje, bola i tuge. Zasto bih ga ziveo ako je takav i ako nijedan dan ne mogu da budem srecan? Zasto bih ziveo zivot u kome ljudi sami svet u kome zive upropascavaju i grabe se za novcem i moci? Osecam se tako nesposobnim, tako slabim... Moje srce se pretvara u led. I ono najgore - zivim u krugu koji se ponavlja, krugu u kome zelim da okoncam svoj zivot, ali se plasim kako ce npr. moja majka, koja mi puno znaci, ziveti posle toga (ili pak nece, jbg). Zasto mi svi kazu konstantno da treba da se borim, da ne treba samo da klanjam? Zasto svi kazu: "Ti mislis da drugi bolje zive... Ta ima i gorih od tebe. Zivot nece da te mazi..."? Ja razumem sve to, ali ne razumem zasto moram bas svaki jebeni dan da dozivljavam neke neprijatnosti i da shvatam koliko sam, u stvari, bezvredan. Licno, ne volim sebe, mrzim sebe svim bicem jer sam bezvredan i konstantno dozvoljavam drugima da me iskoriscavaju. Priznajem, jesam neka pickica lol, a po zakonu prirode samo jaci opstaju, ne. Ali ja nisam jak iako prezivljavam sve iz dana u dan i trpim. "A fighter who loses constantly", tako nazivam sebe. Cak ne osecam ni da pripadam Srbiji kao naciji. Nikad nisam sebe priznavao kao Srbina. Jbg, ljudi me oterali od sebe i pokazali kakvi su. Toliko hladnokrvno zelim da se oprostim od svega, ali nemam cim da se ubijem, to je najstrasnije. Da bar imam pistolj bilo bi mi lakse mnogo... Svaki dan mi pokazuje koliko ja ne pripadam ovom svetu, nijednoj grupi, nema nikog slicnog. Pokazuje mi koliko sam slab i smotan... 17 godina mi je ako nekom znaci. Ukoliko nekog zanimaju neki detalji slobodno pitajte. Inace, voleo bih da cujem ljude koji su bar pokusali samoubistvo ili razmisljali o tome. Ne shvatite me pogresno, ne salim se ja, problemi nisu mali.
U redu. Zivot ti se zgadio i ti sada zelis da ga okoncas.
Hajde mi, molim te lepo, objasni zasto? Kakvi su te to silni problemi snasli, sta je to s cime ne mozes da se nosis? Nisi ni jedan konkretan razlog dao za primer. Sta to nisi postigao u zivotu, a trebao si, sta nisi uspeo da ostvaris, a znacilo ti je? Zasto si omrznuo sebe?
Uzmi papir i napisi stvari koje te motivisu da zivis i one koje te pobijaju u tome. Stavi na papir i sve ono sto bi ti eventualno trebao da uradis da poboljsas svoju situaciju. Pa izvagaj.
Ili, jos bolje, kupi ili uzmi neku staru svesku i u nju svako vece zapisuj sve lepo sto ti se u toku dana desilo... Zapisi sve stvari i dogadjaje koji su ti tog dana izmamili osmeh. Pisi o svojim uspesima, o svojim kvalitetima, pisi o ljudima koje volis. Pisi samo LEPE, vesele i srecne dogadjaje. Neka to bude tvoj dnevnik srece. Nemoj sad sa kazes kako ti se nista lepo ne dogadja jer cu misliti da si jos vece dete nego sto to sada smatram, nemoj da kazes da nemas kvalitete jer ti necu verovati.
Nauci da se nosis sa svojim problemima, oni su tu da te nesto nauce. Resavajuci ih postajes jaci, iskusniji. Prihvati zivot takvim kakav je, a ZIVOT JESTE TEZAK, ne samo tebi svima je. Kada tu cinjenicu jednom shvatimo, kada zaista prihvatimo da je zivot tezak, to nam postaje nevazno. Prihvatajuci to, mi prevazilazimo tu cinjenicu i tada zivot prestaje da nam bude tezak. Zasto si tako neodgovoran? Gde ti je disciplina?
Mislim da treba imati hrabrosti da se izvrsi suicid, ali treba biti i budala. Bolje tu snagu i hrabrost usmeriti za svoje dobro, a ne protiv sebe.
PREKINI DA SE SAMOSAZALJEVAS, jadno je i nicemu ne vodi. Da si malo stariji rekla bih ti da treba da te bude sramota, ali ipak si ti u kriticnim godinama.............
Gledaj samo sebe, nauci da se volis i postujes i budi optimista pri pogledu na buducnost. Glupe ideje zaboravi, sve ce biti u redu.
By alexandermagic
Originally posted by jenny

Neće ti forum biti od bogzna koje koristi..niti treba, kad već postoje stručni ljudi...
Tačno. Sad to treba da pojmi i da preduzme konkretne korake.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Jovanaaa
Mislim da treba imati hrabrosti da se izvrsi suicid
Upravo suprotno, treba biti kukavica pa to uciniti.
By Kragi
Originally posted by E. M. O.
Originally posted by Jovanaaa
Mislim da treba imati hrabrosti da se izvrsi suicid
Upravo suprotno, treba biti kukavica pa to uciniti.
Slazem se :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sve ima svoju cenu... kao i samoubistvo, a to je bol i tuga koju ce osecati tvoji bliznji.

Savet:
Nemoj.

Ma prvi sam ja nestrpljiv i zeljan promene, i odlaska odavde... ali to ne dolazi preko noci, nazalost, makar ne svima nama, te stoga moras jos koju godinu da trpis i da omogucis sebi bolji i lepsi zivot.

Odredi cilj, i kreni u pohod!
Korisnikov avatar
By Jovanaaa
Zavisi iz kog se ugla posmatra. Naravno da je samoubistvo ono poslednje i da je kukavica onaj koji bezi od svojih problema..... Ali s druge strane, treba imati izvesnu dozu hrabrosti pa presuditi sebi jednom za uvek. To sam htela da kazem.
Korisnikov avatar
By Jovanaaa
Originally posted by Dirrty
Odredi cilj, i kreni u pohod!
:up:
Korisnikov avatar
By Madonna
Eto vidis, mnogo korisnih saveta!

lol
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by shut
Eto vidis, mnogo korisnih saveta!

lol
I nadam se malo iskustva.
Korisnikov avatar
By Dirrty
^
^
^
Ma da, vecina nas iz zagrobnog zivota kucka savete :lol:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Dirrty
^
^
^
Ma da, vecina nas iz zagrobnog zivota kucka savete :lol:
Mislio sam na pokusaj samoubistva.
By J...
Ja razumem sve to, ali ne razumem zasto moram bas svaki jebeni dan da dozivljavam neke neprijatnosti i da shvatam koliko sam, u stvari, bezvredan. Licno, ne volim sebe, mrzim sebe svim bicem jer sam bezvredan i konstantno dozvoljavam drugima da me iskoriscavaju.
A zasto dozvoljavas drugima da te iskoriscavaju? Ako si svestan te svoje mane zasto ne bi radio na tome da je se resis?

Bezvredan je samo onaj ko sebe tako nazove. Zamisli npr. ljude ubice, kriminalce oni bi trebalo sebe da smatraju bezvrednim jer sa drustvenog aspekta to i jesu. Medjutim oni cesto sebe veoma vole. A to znaci da je sve u nacinu na koji posmatras sebe. Ako krenes da posmatras sebe kao zanimljivu i vrednu osobu ubrzo ces se tako i osecati. I treba da naucis da uzivas u malim svakodnevnim stvarima. Smatraj se srecnim sto imas nekog kome znacis, neki nemaju nikoga a ta depresivna faza ce proci (i ponovo doci). U medjuvremenu moze da ti se desi i nesto zanimljivo sto ne bi zeleo da propustis. ;)

offtopic: Ne mislim ni da je kukavica ni da je hrabar neko ko se ubije. Potrebno je samo biti dovoljno ocajan.
Korisnikov avatar
By Myto
Pod hitno pocni da se drogiras. :cheer:
By J...
Originally posted by Myto
Pod hitno pocni da se drogiras. :cheer:
:neto:

Ja htela da mu kazem da se pod hitno zaljubi ali onda sam se setila da bi verovatno bilo nesrecno zaljubljivanje, pa nisam. :jbg:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!