- 05 Jun 2009, 06:19
Sta raditi kada zelis da se ubijes, a u porodici postoji osoba koja te koci u tome jer ti znaci mnogo? Znam... Sad ce svi reci isto: "Ti si lud, pa gde da se ubijes, zivot je pred tobom! Daj, svi problemi se daju resiti!" Meni je, vise, dosta svega, ovaj zivot se samo sastoji od patnje, bola i tuge. Zasto bih ga ziveo ako je takav i ako nijedan dan ne mogu da budem srecan? Zasto bih ziveo zivot u kome ljudi sami svet u kome zive upropascavaju i grabe se za novcem i moci? Osecam se tako nesposobnim, tako slabim... Moje srce se pretvara u led. I ono najgore - zivim u krugu koji se ponavlja, krugu u kome zelim da okoncam svoj zivot, ali se plasim kako ce npr. moja majka, koja mi puno znaci, ziveti posle toga (ili pak nece, jbg). Zasto mi svi kazu konstantno da treba da se borim, da ne treba samo da klanjam? Zasto svi kazu: "Ti mislis da drugi bolje zive... Ta ima i gorih od tebe. Zivot nece da te mazi..."? Ja razumem sve to, ali ne razumem zasto moram bas svaki jebeni dan da dozivljavam neke neprijatnosti i da shvatam koliko sam, u stvari, bezvredan. Licno, ne volim sebe, mrzim sebe svim bicem jer sam bezvredan i konstantno dozvoljavam drugima da me iskoriscavaju. Priznajem, jesam neka pickica lol, a po zakonu prirode samo jaci opstaju, ne. Ali ja nisam jak iako prezivljavam sve iz dana u dan i trpim. "A fighter who loses constantly", tako nazivam sebe. Cak ne osecam ni da pripadam Srbiji kao naciji. Nikad nisam sebe priznavao kao Srbina. Jbg, ljudi me oterali od sebe i pokazali kakvi su. Toliko hladnokrvno zelim da se oprostim od svega, ali nemam cim da se ubijem, to je najstrasnije. Da bar imam pistolj bilo bi mi lakse mnogo... Svaki dan mi pokazuje koliko ja ne pripadam ovom svetu, nijednoj grupi, nema nikog slicnog. Pokazuje mi koliko sam slab i smotan... 17 godina mi je ako nekom znaci. Ukoliko nekog zanimaju neki detalji slobodno pitajte. Inace, voleo bih da cujem ljude koji su bar pokusali samoubistvo ili razmisljali o tome. Ne shvatite me pogresno, ne salim se ja, problemi nisu mali.