Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By sleepingsun
Ajde da promenim..koja vam je najgora ispala..kada ste muvali nekog ko vam se svideo..a taj neko vas najstrasnije poklopio i izvredjao..
ili da ste se muvali sa nekim.dugo..a onda se ta osoba naglo povukla..zanimaju me oni odvratni slucajevi jer sam ih se u poslednje vreme naslusala poprilicno...:zid:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
na jednoj zurci totalno razvaljen snimim tipa i zaljubim se :zid: :tea: :zid: i onda nekoj random cici kazem kako sam skroz nalozen "na onog tamo u kosuljici", a ispostavi se da je to njen decko:doh: Ali bilo je skroz kul, rekla mi je da se na njega stalo loze likovi i da je to skroz kul kompliment:D

cek, ovo bas i nije bilo muvanje? Ovo je samo ispala. Najgora.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
da,jbm li ga,ja ne rekoh moju ispalu..dopisivala sam se sa jednom klinkom 57 pisama dugometraznih smo razmenile na inbox..i na kraju ona me napusi kao pa ona ima devojku..ja u cudu..
i posle vidim status njene devojke..valjda nas je provalila :ninja:
Korisnikov avatar
By Delete
sleepingsun, objasni to malo bolje, molim te.
By ~ Le Saint X ~
hmmm...konfuzan ti je uvod...
mislim, nesto mi najgore muvanje nema mnogo veze sa time da mi se neko svidja i sad me zavlaci jer to zna...

sta znam...

kao brat Delete, ocekujem elaboraciju da bih smislenije odgovorio
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
i tako ispade da sam ja ipak odgovorio na temu? :blenta:

Imam ih jos. Ali ovo je malo drugacije:

dopisujem se istovremeno sa dva tipa na romeu. Jedan mi je skrooz sladak, i dugo se dopisujemo, ali naravno nista "cico, duso" nego diskutujemo o muzici, knjigama :roll: . Elem, sa drugim dogovaram kres u narednih par dana, i obecam mu da cu obuti stikle i hulahopke (divnih li dana,baj d vej...). Prodje nekih nedelju i vise, ja upao u neke poslove - jedva da sam otvarao romeo.
Jedno popodne mi stigne poruka od jednog od njih, ja pogresno ukapiram da je ovaj tip za sex (a gle cuda - NIJE! :doh: ), dogovorimo sastanak uvece. Ja provedem popodne u silnim pripremama - bas mi je bilo do sexa, da budem iskren. I uvece izadjem ispred grada, da ga sacekam - i ukapiram da je to nije taj tip. Nista, kontam da je opusteno, popijemo pice u gradu, super se ispricamo, prosetamo, i ja ga pozovem kod sebe da jos sjedimo i slusamo muziku.
Pristao je,i podjemo put stana. Negdje na polovini stepenica mi je sinulo,ali tad je vec kasno - uvodim ga u sobu i pravo sa vrata na fotelji perika, carapice, lakovane crvene stikle na podu, lubrikant i kondomi na stolu pored. :nope: :nope: :nope:

Bilo je toliko glupo da sam jednostavno iskulirao ikakav pokusaj maskiranja, samo se okrenuo ka njemu i rekao "Upoznaj Peggi. Mene, samo mnogo zgodniju."(mislim, morao sam bar malo da razbijem tenziju, on je promijenio 7 boja u minuti).
Posle 5 minuta je posao, "jer zuri doma, kasno je". Nikad vise ni glasa, ali u tom periodu mi nije ni trebao neko ko nebi mogao da isprati moj proces rodne identifikacije,so to speak.

uzas..
Korisnikov avatar
By sleepingsun
:shok2: :shok2: :shok2: :shok2: :shok2:

jaoooooo.......

e stvarno,price su ti...totalno za temu :)
Korisnikov avatar
By Rei
Upoznao nas je zajednichki poznanik. S, upoznaj N (svidjash mu se, shapuce mu na uvo)... Drago mi je, meni takodje... Onda je S brzim hodom otishao.

:)
Korisnikov avatar
By sleepingsun
kreten:seljache:

mislim na ovog sto je ispalio Rei
Korisnikov avatar
By sleepingsun
Originally posted by ~anAMORphOsé~
cek,cek...ti si promenila naziv teme????

:opatica:

pa da..da bi bolje razumeo,,rece mi da je nepovezano,A sad odgovaraj
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by sleepingsun
zanimaju me oni odvratni slucajevi jer sam ih se u poslednje vreme naslusala poprilicno... :zid:
sta, nije ti dosta?

:lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Najstrašnija ispala verovatno na jednoj žurci na NBGD ...

Sedeo sam sa tipom koji je stvarno extra hot .. pričali smo o svemu i svačemu bar pola sata .. i počeo je da mi daje signale da mu se dopadam ... i kada sam ga pitao da li je sam sa podsmehom je odgovorio: "Ne mogu da verujem da si pomislio da sam ja zainteresovan za tebe!"

Tad kad u zemlju nisam propao, znam da nikad neću :)
Korisnikov avatar
By .L O S T
sto bre u zemlju da propadnes?
sto si pricao sa iskompleksiranom budalcinom???
ta recenica sve govori, on nek se stidi
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by .L O S T
sto bre u zemlju da propadnes?
sto si pricao sa iskompleksiranom budalcinom???
ta recenica sve govori, on nek se stidi
Sada to shvatam ... i znao bih kako da odgovorim. Tada sam mislio da će srčka da me strefi ...
Korisnikov avatar
By decko
Ja mislim da mi je najgora ispala bila u prvom srednje ili to bese kraj osmog, znam samo da je bila neka velika zurka i da sam se muvao sa jednom devojkom koju sam upoznao preko drugarice i koja mi je celu tu noc govorila kako joj se svidjam, kako sam sladak bla bla..ja hepi posto mi se svidela, u jednom trenutku krenem da je poljubim a ona mi mrtva hladna zalepi samarcinu i prodere se kako ima decka i da se pomerim. :kesa:
Ae sto me udarila i sto me je zavlacila celu noc ali sto me tako pred njih 30 koje poznajem spustila...huh :)
Najezih se samo kad se setim svoje face nakon toga :lol:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
e djubrare jedne.Trebao si ti njoj da klepis samarcinu pa ona jedino dsa pamti pod koji bi poljubila nakon sto ni je udario:vatrica:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Najgora ispala ?
Pa kad mi je onomad Cica Gajić u koju sam bila jako zaljubljena rekla mrtva hladna
" Daco, kul si i dobra si u duši, ali nemaš renome. Obična si radnica, nemaš perspektivu, a meni treba žena od karijere i budućnosti. Zato zbogom ! "
:nazalost:
Jako me je ujela za srce ovim rečima ta Cica Gajić, pa sam se od tolike tuge i bola isto veče naderala vinjaka, otišla joj pod prozor i otpevala serenadu :

" Cico, veštico, božije stvorenje
više volem da te ljubim
no da jedem pečenje "
:peva: :gitara:

Posle sam još malo bolovala, noću žalila, a do zore sve prebolela i evo me - živa sam !
:vijaca:
Korisnikov avatar
By decko
Hahaha...ma u tom trenutku sam bio izgubljen jer nisam kontao sta se desava pa sam jedno 30 sekundi kao koza stajao ukocen u mestu i pokusavao da ukapiram gde sam pogresio tj. sta sam uradio da me tako odjebe :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by decko
Hahaha...ma u tom trenutku sam bio izgubljen jer nisam kontao sta se desava pa sam jedno 30 sekundi kao koza stajao ukocen u mestu i pokusavao da ukapiram gde sam pogresio tj. sta sam uradio da me tako odjebe :lol:
I meni je isto tako uradila jedna devojka. Samar sam zaradio, ali ne pred masom. :giggle:
Korisnikov avatar
By decko
Bolje. Ovako je bilo bas bas brutalno :maska:

:)
Korisnikov avatar
By Li
Mene jos nisu ispalili jer dobro procenim situaciju pa kada vidim da nema svrhe da se trudim batalim tu osobu koliko god da mi se svidja... a desilo mi se da ja jednog lika ispalim jako ruzno...
Naime... napila sm se na jednoj privatnoj zurci kod sada vec moje bivse i smuvala se sa jednim njenim drugom koji je iz drugog grada... i posto se ja njemu mnogo dopadnem razmenimo brojeve i posle nedelju dana zakazemo sastanak... naravno on dodje u Ni zbog mene i ja krenem da se nadjem sa njim... i kada ga ugledam onako trezna odseku mi se noge momentalno kada sam ga videla kako se skockao ko za grand i molim boga da je bar normalan... a ono jos gore cim je zinuo i progovorio jedva sam cekala da odem kuci... odemo mi tako u neki kafic na picence ... prosetamo se tvrdjavom i on krene da me isprati i tu se malo ljubimo ovo ono... i cim mi dupe videlo kucu pocnem od srece da ljubim vrata... i sutradan mu pustom poruku da mi ne treba momak ovo ono nemam vremena za vidjanje... i on me je posle toga jos nedelju dana molio da se vidimo opet i slao brdo drugara i drugarica da me teraju... a ja sam se jedva odkacila... fiju... kad se samo setim sta mi je on sve pricao na dejtu... brate..... jos uvek se najezim kada pomislim...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Li
...Naime... napila sm se na jednoj privatnoj zurci kod sada vec moje bivse i smuvala se sa jednim njenim drugom koji je iz drugog grada...
:smeh: :mazi:
Jao, slatko moje dete, kako si ti meni iskrena.
Ljubi te teta Daca.
:mama:
Korisnikov avatar
By Li
Originally posted by Daliborka
Originally posted by Li
...Naime... napila sm se na jednoj privatnoj zurci kod sada vec moje bivse i smuvala se sa jednim njenim drugom koji je iz drugog grada...
:smeh: :mazi:
Jao, slatko moje dete, kako si ti meni iskrena.
Ljubi te teta Daca.
:mama:
Hvala teta Daco... ja sam uvek iskrena... naivna sam ko francuska sobarica :happy:
Korisnikov avatar
By Blady
Pa....bilo mi je odvratno kada sam morala da prestanem da komuniciram sa osobom, koliko bi ona shvatila da imedju nas nema nista..
Korisnikov avatar
By Li
Jao ja sam imala problem i sa najboljim drugom koji je i dan danas zaljubljen u mene... kada smo bili treca godina srednje skole on me startovao na jednoj zurci i ako smo vec tada bili nerazdvojni drugari... i ja sam morala u lice da mu kazem da me ne privlaci i da ne mogu da se smuvam sa njim jer smo dobri drugari ( a tada sam bila zaljubljena u naseg zajednickog naj druga sa kojim nikada nisam na zalost ostvarila vezu) i da ne kvarimo to... i onda je on jednom drugom prilikom kada se napio krenuo da me napinje i mi se tada posvadjamo i nismo pricali godinu dana i to nam je bio najtezi period u zivotu... jedva sam prezivela... i onda nas zajednicki drugari pomire i evo i danas dan smo nerazdvojni prijatelji... ali zato sa njim ne mogu da pricam o tome ko mi se svidja i sta vec jer me uvek tuzno pogleda... ili kad mi nedaj boze neko pridje ... bilo je tu raznih tuca... al aj da sam ja neka zenska pa i da razumem nego ajde... :drama:
Korisnikov avatar
By Myto
Muvao sam se sa nekim strancem u USA (glatka i pristojna konverzacija tece na engleskom) i prisao nam je njegov drug, koji se ljubazno osmehnuo i pozdravio me, a onda na srpskom upitao strendzera ko sam mu ja. I strendzer mu odgovori "ma neki pozadinac, nije ukapirao da sam hetero".
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!