i tako ispade da sam ja ipak odgovorio na temu?
Imam ih jos. Ali ovo je malo drugacije:
dopisujem se istovremeno sa dva tipa na romeu. Jedan mi je skrooz sladak, i dugo se dopisujemo, ali naravno nista "cico, duso" nego diskutujemo o muzici, knjigama

. Elem, sa drugim dogovaram kres u narednih par dana, i obecam mu da cu obuti stikle i hulahopke (divnih li dana,baj d vej...). Prodje nekih nedelju i vise, ja upao u neke poslove - jedva da sam otvarao romeo.
Jedno popodne mi stigne poruka od jednog od njih, ja pogresno ukapiram da je ovaj tip za sex (a gle cuda - NIJE!

), dogovorimo sastanak uvece. Ja provedem popodne u silnim pripremama - bas mi je bilo do sexa, da budem iskren. I uvece izadjem ispred grada, da ga sacekam - i ukapiram da je to nije taj tip. Nista, kontam da je opusteno, popijemo pice u gradu, super se ispricamo, prosetamo, i ja ga pozovem kod sebe da jos sjedimo i slusamo muziku.
Pristao je,i podjemo put stana. Negdje na polovini stepenica mi je sinulo,ali tad je vec kasno - uvodim ga u sobu i pravo sa vrata na fotelji perika, carapice, lakovane crvene stikle na podu, lubrikant i kondomi na stolu pored.
Bilo je toliko glupo da sam jednostavno iskulirao ikakav pokusaj maskiranja, samo se okrenuo ka njemu i rekao "Upoznaj Peggi. Mene, samo mnogo zgodniju."(mislim, morao sam bar malo da razbijem tenziju, on je promijenio 7 boja u minuti).
Posle 5 minuta je posao, "jer zuri doma, kasno je". Nikad vise ni glasa, ali u tom periodu mi nije ni trebao neko ko nebi mogao da isprati moj proces rodne identifikacije,so to speak.
uzas..