- 12 Maj 2009, 05:28
Mislim da je moguce, govoreci iz licnog iskustva...
Sa svima bivsima sam ostao u vise nego dobrim odnosima i to ne u smislu korektnog odnosa, nego i vise od toga...
Sa jednim sam i po okoncanju veze nastavio da zivim zajedno i to je trajalo 3 i po godine, za to vreme sam u njemu imao zaista prijatelja, (i on je u meni imao pravog prijatelja, ali ne mogu da govorim u njegovo ime, da li je on to tako i video, forumas je, pa se nadam da ce progovoriti o tome), medjusobno smo se pomagali na sve moguce nacine. U to vreme i on i ja smo imali veze koje su bile manje ili vise uspesne, a ja sam i sa tim ljudima koji su prolazili kroz moj ili slobodno mogu da kazem nase zivote, ostao i dalje u dobrim odnosima. I sada kada vise ne zivimo zajedno, redovno se i cujemo i posecujemo. Samo sa jednim od bivsih nisam bio u dobrim odnosima, na moju veliku zalost to vise ne mogu ni da ispravim, jer je pokojni. Kratko pre njegove smrti smo i uspostavili kakav-takav kontakt, ali udaljenost i vreme koje je proslo ucinili su svoje da se taj kontakt sporo intenzivira, a ja i sada osecam krivicu sto nisam to vreme iskoristio... ali to nije tema...
Licno mislim da svaka veza, koliko god trajala i bila duboka, ostavlja trag, tako da izjave tipa: "svi bivsi su pokojni za mene, idioti, kreteni, djubrad koja ne zasluzuju moju paznju i vreme" su neverovatno pljuvanje po sebi, a sa druge strane, pa nece biti da njih ___ (upisati broj bivsih) ne valjaju, a samo ti, jadan posten i navukli te mangupi...