Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
ah sad... ne moze to tek tako nikad ili uvek... sve zavisi i od kvaliteta veze i od razloga razlaza...
nekad je moguce, e nekad vala i nije.
ja sam sa manjim delom mojih bivsih u totalno ok odnosima, nismo ono super naj naj...ali se ne koljemo, ne pljujemo se medjusobno.

:potapsava: sto da ne, ako je to ikako moguce? ^^
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Crazy_Bee
ah sad... ne moze to tek tako nikad ili uvek...
naravno :)

ako ti je bivši zivotjeljut sigurno nećeš ostati dobar ortak sa njim (jer on to ne želi), pa samim tim ovo moje "uvek" ne pije vodu :)

Ali, ako je moguće, da :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
verujem da da. sta vise. ali ne verujem da bih bio u stanju kafenisati i imati tu ''regularnu'' vrstu druzenja.
By ...Sitnicava...
Sa svim bivšim sam u dobrim odnosima i uvek ću se truditi tako da bude.
Kada nestanu emocije sa obe strane i ako nema gneva, naravno.
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Ne.

I to ne zato što ja ne želim, nego zato što je moje iskustvo pokazalo da ona/on uvek kada se sretnemo posle raskida napadno želi da mi da do znanja kako joj ide super, kako je sva uspešna i u međuvremenu je osvojila 3 oskara i 4 nominacije itd... a jedva da sam šta i pitao. Preterivanje i neprirodnost na sve strane. A to najviše mrzim (šta li ja radim na ovom forumu :lol: ).

I čim ode razgovor u stranu- na nesigurnu teritoriju /tamo gde nije osvojila sve oskare/ zna da bude vrlo neprijatno.

POTPUNO druga osoba- posle raskida kao da je nikad nisam poznavao.

Eto zato ne. Nikada više ne možemo da imamo normalan razgovor, bez cimanja i sujete, iako ja uvek spuštam loptu-ali tad to ne pomaže.

A ako se malo neobavezno dofatimo u nekom momentu iako je VALJDA jasno da nismo opet zajedno- posle toga se obično preselim na južni pol na par godina.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by baboonbaba
Ne.

I to ne zato što ja ne želim, nego zato što je moje iskustvo pokazalo da ona/on uvek kada se sretnemo posle raskida napadno želi da mi da do znanja kako joj ide super, kako je sva uspešna i u međuvremenu je osvojila 3 oskara i 4 nominacije itd... a jedva da sam šta i pitao. Preterivanje i neprirodnost na sve strane. A to najviše mrzim (šta li ja radim na ovom forumu :lol: ).

Jao ja nikako da sretnem bivseg u poslednje vreme... a bas imam da mu saopstim da sam se udala :smeh: Ali dobro moze da saceka da diplomiram, dobijem dete i tako jos ponesto pa da se slatko ispricamo... ;) :dina:

Ma salim se, mada u svakoj sali... ;)
Korisnikov avatar
By bothways
Mislim da je moguce, ako se obe strane slazu sa tim. Imam OK iskustva do sada sa takvim stvarima.
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Originally posted by Dina
Jao ja nikako da sretnem bivseg u poslednje vreme... a bas imam da mu saopstim da sam se udala :smeh: Ali dobro moze da saceka da diplomiram, dobijem dete i tako jos ponesto pa da se slatko ispricamo... ;) :dina:

Ma salim se, mada u svakoj sali... ;)

A ta li si... YOU ARE NOT ALONE :sveca:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kada pogledam u proshlost, skoro svi likovi posle raskida su prichali svashta o meni. Par njih je pokushalo da mi napakosti i proganja. Shta vishe malo njih je ostalo fer i korektno i s njima sam u kontaktu, isprichamo se, s vremena na vreme popijemo kafu itd. Ostale sam bukvalno proterao iz svog zhivota, zhelim im sve najbolje ali shto dalje od mene to bolje.
Korisnikov avatar
By castor
Sa vecinom sam u ok odnosima. Sa jednim posebno. Kada smo raskinuli nismo se culi neko vreme, ali sada se dopisujemo i cujemo gotovo svakodnevno. I mnogo mi prija.
By Kragi
Originally posted by ...Sitnicava...
Sa svim bivšim sam u dobrim odnosima i uvek ću se truditi tako da bude.
Kada nestanu emocije sa obe strane i ako nema gneva, naravno.
:up:

da kad prestanu emocije ... mada dobar odnos nije isto sto i prijateljstvo ... nekako ne verujem u prijateljstva posle ozbiljnih emocija niti se iskreno trudim da ga uspostavim :)
Korektan odnos je ok, osim u retkim slucajevima :)
By iWanna
Originally posted by baboonbaba
(šta li ja radim na ovom forumu :lol: ).
ja se navuk'o

ali ima leka
Korisnikov avatar
By unic0rn
Zavisi kako smatras prijateljstvo, ali u klasicnom smislu def. jako jako tesko. Mislim Will i Grace su to uspeli, tako da znaci da je moguce :lol:

Korektan odnos, drugarstvo itd, to je vec nesto drugo.
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Mislim da je moguce, govoreci iz licnog iskustva...

Sa svima bivsima sam ostao u vise nego dobrim odnosima i to ne u smislu korektnog odnosa, nego i vise od toga...

Sa jednim sam i po okoncanju veze nastavio da zivim zajedno i to je trajalo 3 i po godine, za to vreme sam u njemu imao zaista prijatelja, (i on je u meni imao pravog prijatelja, ali ne mogu da govorim u njegovo ime, da li je on to tako i video, forumas je, pa se nadam da ce progovoriti o tome), medjusobno smo se pomagali na sve moguce nacine. U to vreme i on i ja smo imali veze koje su bile manje ili vise uspesne, a ja sam i sa tim ljudima koji su prolazili kroz moj ili slobodno mogu da kazem nase zivote, ostao i dalje u dobrim odnosima. I sada kada vise ne zivimo zajedno, redovno se i cujemo i posecujemo. Samo sa jednim od bivsih nisam bio u dobrim odnosima, na moju veliku zalost to vise ne mogu ni da ispravim, jer je pokojni. Kratko pre njegove smrti smo i uspostavili kakav-takav kontakt, ali udaljenost i vreme koje je proslo ucinili su svoje da se taj kontakt sporo intenzivira, a ja i sada osecam krivicu sto nisam to vreme iskoristio... ali to nije tema...

Licno mislim da svaka veza, koliko god trajala i bila duboka, ostavlja trag, tako da izjave tipa: "svi bivsi su pokojni za mene, idioti, kreteni, djubrad koja ne zasluzuju moju paznju i vreme" su neverovatno pljuvanje po sebi, a sa druge strane, pa nece biti da njih ___ (upisati broj bivsih) ne valjaju, a samo ti, jadan posten i navukli te mangupi...
By alexandermagic
Kad sam ja u pitanju - ne.

Muškarac sa kojim sam dijelio postelju mi ne može biti prijatelj. Od trena kad raskinem izbjegavam bilo kakav dalji kontakt s tom osobom. Takav sam.
Korisnikov avatar
By m..
To najvise zavisi od samog odnosa... S nekim sam kool, neke ne postoje. U stvari najbolja sam sa 2 koje ne zive nigde blizu, tako da to ne bih okarakteisala kao prijateljstva, ali...

S druge strane, bar sa dva blizka prijatelja (muska) su prijateljstva izrasla iz neuspelih pokusaja veze ili neceg slicnog, i ti ljudi stvarno spadaju u moje najblize prijatelje, porodicu maltene.
By жњ
Da, ali tek kada se slegne mulj i izbistri situacija. Ako jedna od dve strane i dalje muti vodu - ne.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Vrlo moguce, kada nema vise onih ljubavnih emocija i kada ni jedna strana nema ikakvih emocija i teznji ka drugoj i kada nema potrebe za sujetnom, uterivanjem k..., dizanjem svoga zivota i pravljenjem od njega nesto sto nije...
Korisnikov avatar
By Li
Sa momcima u jako losim odnosima...
A sa bivsom sam u extra samo zato sto moramo povremeno da zivimo zajedno... :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Azdaja
moguce je, ali ne i kod mene... :neto:

ostala sam dobra samo sa ex momcicem, eksperimentalna faza od pre 10 god... jako je dobar covek i veoma smo bliski :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!