Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By BellyButton
Najcheshce ne osecam potrebu da pishem bilo kome vishe od 2 puta dnevno... Ni ja ne ochekujem da se meni neko cheshce javlja, ali ne volim kada mi se ne odgovori u roku od 10-ak minuta...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja, stvarno, ne mogu vise da se bavim sms dopisivanjem...

.....popizdim samo ako je vreme faktor...mada...tada bih ionako nazvala
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa pisemo se kada zelimo...nekad 10 puta dnevno nekad 1...opusteno. Ne volim da pricam telefonom, tako da uvek sam pre za to da mi saljnu neko sms nego da me zovu (sem onda kada nisam :D ).

Ako nekoga ne vidjam...ono...dugo...mnogo...kao sto je nazalos' cesto slucaj, umem da razmenim dosta smsova kada se nesto rasrondam...Ali drazi mi je net.

i sta sam ja sada rekla :wtf:
Korisnikov avatar
By Rei
Pa tako, dva, tri puta dnevno, imam osecaj da je sve preko toga smaranje... Mada me uvek obraduje kada stigne SMS od nejga. :) Cool je SMSovanje dok imash besplatne SMSove... Kad ih potroshish shvatish da troshish pare na presipanje iz shupljeg u prazno, messenger je toliko bolja stvar. :)
By Kragi
Ne postoji pravilo. Mislim da se uvek svako od nas obraduje sms-u kad ga šalje neko koga volite i do koga vam je stalo. Lično meni ume da prija posesivnost, te mi ne smeta ni 20 poruka dnevno, naravno ima trenutaka kada bi me tako nesto smorilo ali su oni jako retki....
Inače nisam fan sms komunikacije i tel mi prvenstveno služi za priču a ne dopisivanje.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by KgCS3
Ne postoji pravilo. Mislim da se uvek svako od nas obraduje sms-u kad ga šalje neko koga volite i do koga vam je stalo.
:up:
Korisnikov avatar
By mish_beli
Originally posted by Machkodlak
Originally posted by KgCS3
Ne postoji pravilo. Mislim da se uvek svako od nas obraduje sms-u kad ga šalje neko koga volite i do koga vam je stalo.
:up:
:blenta:
By alexandermagic
Ne pišem mu SMS-ove, ukoliko želim da ga čujem dok je na poslu, pozovem ga. Isto radim i kad je na putu. Tipkanje porukica me smara.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by WakeMeUpInside
Koliko cesto pisete voljenoj osobi u toku dana i da li vas nervira kad vam ne odgovori odmah na sms?
Kad god imam nesto da kazem, podelim, sta god. Nekad posaljem i vise od 15 poruka. Nemam neku kvotu za maksimum ili minimum, nego ako imam nesto da brbljucnem, ja pustim sms. Inace uvek imam kredit (osim u situacijama kad ga potrosim, pa me mrzi da izlazim da uplatim, retko se desi da bas nemam kod sebe kinte da uplatim bar 100 dinara).

E sad, kad mi devojka ne odgovori odmah na sms, ne nerviram se uopste. Jer to znaci ili da je necim zauzeta, ili da jos nije videla sms ili da nema krede. A onda u zavisnosti od toga da li sam samo nesto konstatovala ili je pitam nesto bitno u poruci ili sacekam da odgovori kad joj je zgodno, ili je nazovem.

Druga stvar bi bila da je to neko s kim sam tek u fazi muvanja ili smo se tek smuvale, onda bih to neodgovaranje protumacila na sasvim drugi nacin - ili bih mislila da je to neka sto hronicno nema kredita ili da je neozbiljna ili da pokusava da igra neku igricu ili da je neka nepristojna, i da - nerviralo bi me uzasno.
Korisnikov avatar
By Delete
Mogu smsovati do iznemoglosti, ali mislim da mi se nije desilo da ne posaljem/primim manje od 20 dnevno.
Kad god imamo sta da kazemo, a to nije nesto zbog cega bismo da zovemo ono drugo i izvlacimo iz kancelarije, ili odvlacimo od drugoh ljudi-posaljemo sms.
U zavisnosti na kakv sms cekam odgovor, nervira me neodgovaranje. Npr., ako idem kuci i iz gradskog (u kojem je nekad nemoguce telefonirati) posaljem sms sa pitanjem treba li da nam kupim neku klopu i ne dobijem odgovor do trenutka kad udjem u kucu, naravno da necu da podelim ono sto zateknem u frizideru. :lol:
Korisnikov avatar
By WakeMeUpInside
bash cesto xD ...I vidim da je to bash smara...ali ne razumem zashto onda kad joj ne pishem cesto pita sta se desava,sto joj ne pisem xD ko ce zene razumeti..hehe...A jako me iznervira ako mi na sms ne odgovori u roku od 10min...jer znam da nije zauzeta...
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Pišem joj po potrebi... Nemam potrebu da je zasipam sms-ovima.. Ne nerviram se kada ne dobijem odmah odgovor, jer kada mi je nešto zaista bitno ja je nazovem :D
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Pisem koliko imam potrebe za tim.

Pisem sms-ove. Uglavnom s velikim zadovoljstvom. Osobe koje dobijaju moje sms-ove me na iste i inspirisu. Mogucnost da sve to mogu i da kazem, okrenem broj, neko se javi i ja izgovorim, me jos vise motivise da srocim sve u reci. Na ekranu. To daje osobama kojima ih saljem mogucnost da ih nanovo citaju, smisle odgovor, delete-uju ih ili jednostavno ne odgovore. Mogucnosti su bezbrojne.
Bogu hvala na report-ovima, pa vise nema fora tipa "Jao, pa nije stigla poruka..."

U svakom slucaju, analizom necijih poruka mozete svasta saznati s kim se vi to, u stvari, dopisujete. Ne govorim samo o gramatici, pravopisu, vokabularu i prelomu poruke. Govorim o stavovima, razmisljanjima, fokusiranosti, motivisanosti, zelji, posvecenosti, britkosti...

Poznati zvuk. Opet isto uzbudjenje. Nova poruka? Od koga li je? :) Reci... Reply. Write new. Dobro poznati teren. Send. Report.
:)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by LordOfSex
Bogu hvala na report-ovima, pa vise nema fora tipa "Jao, pa nije stigla poruka..."
Mada se desavaju i takve stvari... :cheer:
By sense
par sms-ova ujutru, popodne i pred spavanje :yay: i u specijalnim sit. kad se nesto dogovaramo...
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Strasno me nervira cesta razmena poruka, pogotovu na pocetku veze. Jos ako su u poruku ukljucena tepanja i gugutanja i dizanje u nebesa posle nedelju dana poznanstva :barf: ... Mislim necu ja odbiti nekoga ko mi se jako svidja zbog takvog ponasanja, ali definitivno mi vise prija doziranost i neka vrsta suptilnog flerta u porukama.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by alexandermagic
Ne pišem mu SMS-ove, ukoliko želim da ga čujem dok je na poslu, pozovem ga. Isto radim i kad je na putu. Tipkanje porukica me smara.
Lepo recheno, isto vazhi za mene.
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Originally posted by WakeMeUpInside
Koliko cesto pisete voljenoj osobi u toku dana i da li vas nervira kad vam ne odgovori odmah na sms?
Ne nervira me, a uglavnom dobijem odgovor brzo.

Mrzim porukatanje i brzo dam do znanja da ako nešto želi može da me pozove, ne da šalje SMS-ove.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ih.. ovde niko ne razmenjuje poruke, svi doziraju, bla bla bla, kao da kada se volite da vam pada na pamet doziranje... Ne lazite, lazovcine ! :procitajpravilnik:

Razmenjujem jako cesto poruke, tipa vise od 20 dnevno i volim da ih kuckam, to mi je super... Volim jako cesto da se cujem dopisujem sa osobom sa kojom sam, ako to ljubav, onda je to mnogo vise izrazeno..

Sto se tice neodgovaranja na poruke, uvek pretpostavim da je necim zauzeta, makar to bilo pranje kose ili kuvanje kafe ili da jednostavno nije cula i to mi je ok i tolerishem.. Nerivra me kada mi neko pusti sms, neobaveznu i ocekuje da u sekundi odgovorim na nju (sto je jako chesto, posto se ne odvajam od mobilnog, pa je vrlo verovatno da sam ljude navikla na to :misli? ) i onda mi salje jos 5 poruka tipa : STO NE ODGOVARAS? :doh:

E, da i jako me nervira, znaci PIZDIM od toga kada mi neko iskulira poruku u razmaku od par h... Tada bi toj osobi razlupala tel. o glavu.. :andjela:
Korisnikov avatar
By toni79
nervira me kad mene pitaju sta ne odgovaram odma aaaaarrrghhhhh....
osim ako nije neka nova u diru pa mi je jos napeta, nekako me proslo pisanje poruka. radje nazovem
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Zwezdica
Ih.. ovde niko ne razmenjuje poruke, svi doziraju, bla bla bla, kao da kada se volite da vam pada na pamet doziranje... Ne lazite, lazovcine ! :procitajpravilnik:
Vala baš!!!

Evo, moja devojka i ja smo danas razmenile oko 25 komada (znači, 50:0 za mts :smilegrin: ), a recimo da smo ustale dosta kasno i plus još pričale fonom jedno 40 minuta i sad je ona na đendanu nekom... :nesiguran: Što znači da bi broj poslatih/primljenih poruka bio veći za bar 50% (ako ne i 100%)... :hypno: To su uglavnom poruke tipa "šta radiš", "miss u" i sl. I obožavam kada primim sms od nje. I obožavam da joj ih šaljem (jer znam da svaku dočeka sa osmehom na usnama). :)

Što se tiče nerviranja ako nema odgovora... Kako kad... Nekad me iznervira ako ne odgovori u sekundi, a nekad ne... Valjda sve zavisi od toga kako se ja osećam u tom trenutku i koliko mi nedostaje njena pažnja...
By Hans
Imam srecu da ga chesto vidjam, tako da mi sms nije neki problem... :kiss:
Korisnikov avatar
By Jovanaaa
To dopisivanje i flertovanje u porukama mi je interesantno pre veze ili na pocetku veze... Posle se redovno proredi... Uzasno mrzim kada me devojka smara 24h dnevno sedam dana u nedelji. Ili kada me obavestava gde je i s kim, a ja je ne pitam. To mi svaka radi. Pa se jos ljuti ako ne odgovorim u roku od dve sekunde. To mi je nesto naj naj najgore, zar nije lepse kada vam ne odgovori odmah, pa onda razmisljate sta radi, sto ne odgovara... Volim takve igrice, lupanje ceznje i to :volinevoli: ...
"Jer sreća je lepa samo dok se čeka,
dok od sebe samo nagoveštaj da..."
Korisnikov avatar
By foolish
Originally posted by bigirl
Originally posted by Zwezdica
Vala baš!!!

Evo, moja devojka i ja smo danas razmenile oko 25 komada (znači, 50:0 za mts :smilegrin: ), a recimo da smo ustale dosta kasno i plus još pričale fonom jedno 40 minuta i sad je ona na đendanu nekom... :nesiguran: Što znači da bi broj poslatih/primljenih poruka bio veći za bar 50% (ako ne i 100%)... :hypno: To su uglavnom poruke tipa "šta radiš", "miss u" i sl. I obožavam kada primim sms od nje. I obožavam da joj ih šaljem (jer znam da svaku dočeka sa osmehom na usnama). :)

Što se tiče nerviranja ako nema odgovora... Kako kad... Nekad me iznervira ako ne odgovori u sekundi, a nekad ne... Valjda sve zavisi od toga kako se ja osećam u tom trenutku i koliko mi nedostaje njena pažnja...
vas 2 niste merodavne po to pitanju, ali nikako!
slobodno mogu da kazem da preterujete!
stalno, ali stalno, jedna poruka za drugom, onaj telefon joj stalno pisti :flaming:

on:
generalno mnogo vise volm da se cujem sa nekim posto me kuckanje nekada zaista smara...
a ne sme da se ljutim kada mi neko ne odgovori odmah na poruku posto sam ja odvratan kada je u pitajnu odgovaranje bilo kome posto cesto ne mogu odmah da odgovorim na poruku, a posle totlano zaboravim i zna da prodje par sati/dana dok ja opet naletim na poruku i nakanim se da odgovorim...

volim da primi/posaljem porukice za dobro jutro. ok mi je da se napise ako se desilo nesto zanimljivo ili se setim necega, ali sad da se kuckam sa nekim ceo dan, da se obvestavamo ko je kad piskio, udahnuo, trepnuo me bas smara i gusi.
Korisnikov avatar
By scout_finch
ne pisem poruke,bas ne volim to,uvek pozovem ako treba nesto da joj kazem,tako da ponekad imamo i po 10 razgovora od minut ipo :lol: i gotovo nikad ne odgovaram na poruke,a ako odgovorim to je samo ako se moze odgovoriti sa da,ok,vazi,ne znam...
imala sam jedan telefon 3 godine i ukupno poslato 150 poruka:D
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by foolish
vas 2 niste merodavne po to pitanju, ali nikako!
slobodno mogu da kazem da preterujete!
stalno, ali stalno, jedna poruka za drugom, onaj telefon joj stalno pisti :flaming:
Teško da pišti kad ga večito drži na mute/vibraciji!!! :njanjanja:
By Çâðê_DUP
ja sam uglavnom na poslu ceo dan,chekam da se probudi onda me nazove
iskljuchili su mi rachun pre 3 meseca pa joj ne pishem chesto-osim ako se ne ogrebem
pishe ona meni,a ja sve to nadoknadjujem sada kad sam kupila novu karticu:D
mada ne mozhe se mnogo reci u 160 karaktera a da taj neko to vec ne zna
ne volim telefonske razgovore i dopisivanja,vishe volim kontakt direkt....
Korisnikov avatar
By Li
[quote]Originally posted by Jovanaaa
To dopisivanje i flertovanje u porukama mi je interesantno pre veze ili na pocetku veze... Posle se redovno proredi... Uzasno mrzim kada me devojka smara 24h dnevno sedam dana u nedelji.

Do ovde se slazem u potpunosti...:kletva:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!