- 27 Apr 2009, 02:20
Koliko cesto pisete voljenoj osobi u toku dana i da li vas nervira kad vam ne odgovori odmah na sms?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by KgCS3
Ne postoji pravilo. Mislim da se uvek svako od nas obraduje sms-u kad ga šalje neko koga volite i do koga vam je stalo.
Originally posted by WakeMeUpInsideKad god imam nesto da kazem, podelim, sta god. Nekad posaljem i vise od 15 poruka. Nemam neku kvotu za maksimum ili minimum, nego ako imam nesto da brbljucnem, ja pustim sms. Inace uvek imam kredit (osim u situacijama kad ga potrosim, pa me mrzi da izlazim da uplatim, retko se desi da bas nemam kod sebe kinte da uplatim bar 100 dinara).
Koliko cesto pisete voljenoj osobi u toku dana i da li vas nervira kad vam ne odgovori odmah na sms?
Originally posted by alexandermagicLepo recheno, isto vazhi za mene.
Ne pišem mu SMS-ove, ukoliko želim da ga čujem dok je na poslu, pozovem ga. Isto radim i kad je na putu. Tipkanje porukica me smara.
Originally posted by WakeMeUpInsideNe nervira me, a uglavnom dobijem odgovor brzo.
Originally posted by ZwezdicaVala baš!!!
Ih.. ovde niko ne razmenjuje poruke, svi doziraju, bla bla bla, kao da kada se volite da vam pada na pamet doziranje... Ne lazite, lazovcine !![]()
Originally posted by bigirlvas 2 niste merodavne po to pitanju, ali nikako!Originally posted by ZwezdicaVala baš!!!
Ih.. ovde niko ne razmenjuje poruke, svi doziraju, bla bla bla, kao da kada se volite da vam pada na pamet doziranje... Ne lazite, lazovcine !![]()
Evo, moja devojka i ja smo danas razmenile oko 25 komada (znači, 50:0 za mts), a recimo da smo ustale dosta kasno i plus još pričale fonom jedno 40 minuta i sad je ona na đendanu nekom...
Što znači da bi broj poslatih/primljenih poruka bio veći za bar 50% (ako ne i 100%)...
To su uglavnom poruke tipa "šta radiš", "miss u" i sl. I obožavam kada primim sms od nje. I obožavam da joj ih šaljem (jer znam da svaku dočeka sa osmehom na usnama).
![]()
Što se tiče nerviranja ako nema odgovora... Kako kad... Nekad me iznervira ako ne odgovori u sekundi, a nekad ne... Valjda sve zavisi od toga kako se ja osećam u tom trenutku i koliko mi nedostaje njena pažnja...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!