Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Kada mi kupi pakovanje cokoladnih bananica.
By Ulix
Originally posted by pipinveliki
Kada ste sigurni da vas partner voli?
Uvek.
Korisnikov avatar
By Rei
Kad izadje bez mene, pa mi pijan shalje SMSove u sred noci
By pipinveliki
Originally posted by Delete
Kada mi kupi pakovanje cokoladnih bananica.
Originally posted by Rei
Kad izadje bez mene, pa mi pijan shalje SMSove u sred noci
:yay:

imam dva od tri imam dva od tri
za sada :meda:

mislim imo :zid: :duh:
By Kragi
Kad je srecan u momentima i vremenu koje provodimo zajedno ....

Kad ode vani i sedne u neki net caffe da bi sa mnom pricao na messengeru 2 sata :) (na njegovo insistiranje)

Kad podjem kod njega i usput kupim Fantu exotic, jer je volim, i svaki naredni put to dobijem za posluzenje :D
By Pending-For-A-Bending
@Rei: Very cute!

-Kad mislim da me voli? Kad me slusa i zapamti sitne detalje (Znam da davim dugim i besmislenim pricama) (bio s jednim deckom i kad god smo jeli onaj Prince keks ja sam kukao da nema dovoljno cokolade izmedju keksa. Kad se vratio sledeci put iy Grcke doneo mi je taj keks ali s "EXTRA CHOCOLATE"! )
By Kragi
Originally posted by Pending-For-A-Bending
@Rei: Very cute!

-Kad mislim da me voli? Kad me slusa i zapamti sitne detalje (Znam da davim dugim i besmislenim pricama) (bio s jednim deckom i kad god smo jeli onaj Prince keks ja sam kukao da nema dovoljno cokolade izmedju keksa. Kad se vratio sledeci put iy Grcke doneo mi je taj keks ali s "EXTRA CHOCOLATE"! )
:up:

da paznja je uvek znak ljubavi ..... :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
kad odem da ga vidim u sred noci.
kada ga zovem pijan.
kada uradim nesto sto on voli a ja ne.
kada ne hejtujem nesto sto on voli a ja ne.
kada ne mogu da prevalim onu rec na v.
kada mu kuvam.
...

tek sada procitah uvodni post

Na osnovu cega pruzate poverenje?
Ima li posebnih momenata kada se bas osetite voljenim i sta cini da se tako osetite?
jbg. ajd onda sve ono samo zamenimo uloge. plus da mi da bubreg. i predstavi kevi.
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni je vazno da znam da ja volim.
By pipinveliki
Originally posted by ns.happy
i predstavi kevi.
to je tri
Jbteeeeeee koliko sam bio tjorav
By pipinveliki
Originally posted by ns.happy
kad odem da ga vidim u sred noci.
kada ga zovem pijan.
kada ne mogu da prevalim onu rec na v.
zatvaraj temu skonto sam da sam :glupan:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Jedan dechko mi je sramezljivo tutnuo u ruke maslachak...onda je pocheo prichu kako se borio sa zmajevima za taj maslachak...iako sam video da ga je ubrao pored puta. I dalje imam taj maslachak i dalje jedan deo mene veruje da je horda zmajeva poginula zbog tog maslachka.

I dashak vetra na dlanu mozhe da bude ocharavajuci ako zna kako da se upakuje.

Tako da je moj odgovor trud i razumevanje.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by V I V I S E C T
Jedan dechko mi je sramezljivo tutnuo u ruke maslachak...onda je pocheo prichu kako se borio sa zmajevima za taj maslachak...iako sam video da ga je ubrao pored puta. I dalje imam taj maslachak i dalje jedan deo mene veruje da je horda zmajeva poginula zbog tog maslachka.

I dashak vetra na dlanu mozhe da bude ocharavajuci ako zna kako da se upakuje.

Tako da je moj odgovor trud i razumevanje.
Napisao sam vec negde da me Vivisect odusevljava. Da li zbog proleca? Divno bice i divan post! :)
By Kragi
Jao jeste :sweet: @ V I V I S E C T
Korisnikov avatar
By m..
Kada se odrekne svih prijatelja zbog mene, autuje roditeljima, zabatali hobije i skolu, pa mi je dostupna 24/7, kada mi obeca da ce mi donirati organe ako mi zatrebaju, te potpuno izmeni karakter i navike da bih se ja pored nje osacala ugodno i da, ne sme da prica sa drugim ljudima, osim mene. Lol, salim se of kors. Nista od navedenog.

Pa ako provede duze od 2 meseca sa mnom u vezi, mislim da je to sasvim dovoljan dokaz, lol. Za sada je jednoj poslo za rukom.

Inace - dokaz mi je ako mi ukazuje poverenje, ne uslovljava me, ne pokusava da me menja i prilagodjava, ne biva posesivna, a s druge strane biva pazljiva, slusa, obraca paznju na moje potrebe, ima razumevanja za neke moje gluposti... Mislim to nekako bude ocigledno.
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
kad je sve receno samo pogledom, kad joj nije tesko da se bar malo zrtvuje zbog mene...kad ucini nesto za mene, a ne ocekuje nista zauzvrat...
isto tako i ja pokazujem...
ima tu jos tako svasta nesto, ali eto ...za sad toliko
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Pa ja sam zaista jednostavan po tom pitanju :)
Sve što treba da uradi je da popije lekove za spavanje zbog mene, pa, ako to preživi treba da iseče vene i to u emo fazonu, pa, ako i to preživi treba da skoči sa mosta po svom izboru..
E tada ću znati da me zaista bezuslovno moj dragi voli... Do tada, sve je jedno lepo i opušteno zezanje... :D
By Ulix
Originally posted by m..
Mislim to nekako bude ocigledno.
:up:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Čim nešto počne da liči na "potvrdu", to je verovatno znak da nešto nije u redu u tom odnosu.

Ono što reče Ulix - "Uvek."

E, ali kod mene postoji jedan problem...

PMS koji je ravan lobotomiji i/ili transformaciji psihološkog profila.
Tada se briše sve što važi u uobičajenim okolnostima,
a ja postajem posesivni i kakav god hoćete mister Hajd.

Sreća te ljudi koji me dobro poznaju tad ne uzimaju zdravo za gotovo to što u toj fazi pričam, radim itd.
A skoro mi je neko rekao da se taj proces odražava i na moju fizionomiju, gestikulaciju, boju glasa - što je baš spooky.

Enivej, 90% vremena nisam u pms-u, pa mogu da pričam o tome kako sam sigurna u nečiju ljubav i bez da mi neko ide uz nogu sve vreme.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Kada izadje iz kafica da mi kupi kinder jaje.. :love:

Kada pere kosicu samo zato sto ja dolazim, čak iako nije prljava (jer je volim tek opranu). :love:

Kada me uvek jako zaaaaaaaagrli kada se vidimo, nebitno ko je tu i gde se mi nalazimo.. :love:

Kada me juri po krevetu da me grli u snu, nesvesno i nesecajuci se toga ujutru. :love:

Kada mi kleci i peva u sred kluba pesmu Time of my life (to je bilo i ljubavno i smesno). :giggle: :love:

(seticu se jos, za sada samo ovo)
By alexandermagic
- ne pokušava da me mijenja, jer me voli kao osobu s vrlinama i manama,

- ne sputava me i ima bezgranično povjerenje u mene.
Korisnikov avatar
By Val

Na osnovu cega pruzate poverenje?
Ima li posebnih momenata kada se bas osetite voljenim i sta cini da se tako osetite?

Uuuuuuuuuuuuuh...kakvo komplikovano pitanje. U stvari...pitanjA ! Svaka osoba dobije moje potpuno poverenje sve dok ga ne prokocka besmislenim lazhima. Ne znam da li uopshte ikada mozhemo biti sigurni. Ali, mozhemo osetiti, ako sami sebi usadimo u glavu da nas neko voli. Znachi, vodjeni smo svojim sopstvenim osecjajem.

Recimo, trenutak kada dodjem kucji s posla, a chekaju me punjene paprike. E TO je za mene jedan od primera ljubavi! :sigh:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Kada partner zna bolje od tebe sta je to sto ti treba i to ti pruzi na takav nacin da ostanes bez teksta i oboren sa nogu... To moze da bude neki sitni gest, paznja, neka sitnica, u svakom slucaju nesto sto mi je iz ovog ili onog razloga bitno. Meni to govori da me osoba sa kojom sam u vezi dobro poznaje, da ima sluha za moje zelje i potrebe i da joj je stalo do mene sto mi je jako bitno. Naravno, sve ovo ide dvosmerno.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by m..
Kada se odrekne svih prijatelja zbog mene, autuje roditeljima, zabatali hobije i skolu, pa mi je dostupna 24/7, kada mi obeca da ce mi donirati organe ako mi zatrebaju, te potpuno izmeni karakter i navike da bih se ja pored nje osacala ugodno i da, ne sme da prica sa drugim ljudima, osim mene. Lol, salim se of kors. Nista od navedenog.
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
kad pocne pored mene da se ponasa potpuno slobodno....kad radi svakodnevne stvari bez obzira da li sam ja tu ili ne....kad izgubi stid, zent, i blam......i to lako.....

kad moze da ode bilo gde sa bilo kim, bilo kada....bez posledica....a spontano shvati da mu/joj je lepo bas tu pored mene.......

takoreci.....kad je situacija iz one "if you love somebody, set them free"...pa taj neko ode...i vrati se :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne tražim, niti očekujem ni od koga nikakve potvrde ljubavi.
Šta će mi to ?
Iskreno nas voli samo rođena majka, to sam davno shvatio, sve ostale vrste
" ljubavi " su prolazne i nestabilne.
Ali zato očekujem lojalnost i korektnost.
To svakako.
I sam sam uvek bio lojalan i korektan, ginuo sam za ljude sa kojima sam bio u bilo kojoj vrsti prisnih privatnih odnosa, pa sam to očekivao i od njih.
Mnogi su me izdali, ali ne marim. Bitno mi je da ja nisam nikad nikog izdao, što znači da nisam izdao sebe i svoje principe.
Korisnikov avatar
By Allkey
kad god me u nekoj žurbi uhvati, zavuče u neki ćošak i poljubi. <3
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!