Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mia91
E,ovako.....ja sam Mia,nova sam na forumu...nova u svemu ovome zapravo.Do skoro je u mom zivotu sve bilo savrseno,skola,izlasci,momci...sve je bilo da kazem normalno.A onda se pojavila Ana.devojka koja se u trecoj godini prebacila u moj razred iz neke druge skole.iz prva mi je bila totalno nezanimljiva,kako da kazem,nije bila neko s kim bih zelela da se druzim.drugi svet.pomalo muskobanjasta,po hodu i oblacenju..svira gitaru i bubnjeve,pali se na motore i automobile,trenira neki borilacki sport,smeje se stvarima koje su meni glupe,ne slusa domacu muziku.znaci,ni u snu se ne uklapa u moje drustvo.Ja stvarno ne znam kako,ali ta devojka koja je neprimetno usla u moj zivot je meni postala centar misli,dogadjaja i zivota uopste.zivot mi se deli na pre i posle Ane.dugo sam odbijala da poverujem da sam se zaljubila u devojku..I ne znam jel sam toliko odlepila zato sto je to prva i jedina zenska osoba o kojoj toliko mislim i koju volim??!sta da radim??!pokusala sam da joj se priblizim,ali ja nemam o cemu s njom da pricam duze od 10 min :( . A tek mi je problem sto ne smem da joj kazem koliko je zelim,sanjam,volim.jer ne znam da li je lez. Ja ovo nemam kome da kazem,niko me nece razumeti :( . Tacnije,moj drug gay zna,al sad nije u srbiji pa nemam kome da kukam.na njegov nagovor sam je startovala al smsom s njegovog broja.tad je rekla da je ne smaram, kao ne moze da se zamisli s ribom odvratno joj je.A koliko sam upucena ni jedan decko joj se ne svidja...ah, muka mi je od svega.zelim da cujem vasa misljenja jer sad ce kraj trece god, ona se najverovatnije opet seli pa je vise necu vidjati :( ., sta da radim????????????????????
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mia91
ja nemam o cemu s njom da pricam duze od 10 min
Ovo ti je dovoljan razlog da poslušaš bananicu
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
E neka su ti rekli. Misli vise na sebe i o sebi. A ona... esemes je bio jasan, ali, ako ce ti biti lakse, - reci joj. :crveni:
By J...
Mia91, pitaj je jel hoce da te uci da sviras gitaru.

:gitara:
Korisnikov avatar
By Delete
svira gitaru i bubnjeve,pali se na motore i automobile,trenira neki borilacki sport,smeje se stvarima koje su meni glupe
Izvini, u koju skolu idete? :trep:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Jao, popricaj ti malo s Candy, pa da vidis kako cr te proci.
Korisnikov avatar
By Mia91
Originally posted by jukie
ja nemam o cemu s njom da pricam duze od 10 min
Ovo ti je dovoljan razlog da poslušaš bananicu
kapiram da ste u pravu,ali meni je tesko kad je tu,a jos gore kad nije.i ne moramo da pricamo :) mada volim da slusam njen najlepsi glasic.....
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
ma brate idi u temu Sta da radim, pa da vidis.
By Pending-For-A-Bending
On nije u Srbiji pa ne mogu da mu kukam, ali sam na njegov nagovor startovala devojku SMSom
Klise "svira gitaru i bubnjeve,pali se na motore i automobile,trenira neki borilacki sport"
-Svako ko zna da postavi smajli na naslov teme, da upise potpis pri registrovanju i mood, a da se tek danas registrovao mi zvuci kao dupli nick nekog starog korisnika/stalkera na forumu.

Detektiv PFB
(kupite moju knjigu "Kako da prepoznate dupli nick na forumu"
Korisnikov avatar
By Mia91
Originally posted by the1whowished
E neka su ti rekli. Misli vise na sebe i o sebi. A ona... esemes je bio jasan, ali, ako ce ti biti lakse, - reci joj. :crveni:
ja sam uvek samo na sebe mislila,to je lose.prvi put volim nekog ko je totalna suprotnost meni,to je kapiram prava ljubav :) .Rekla bih joj,al ne znam kako bi reagovala
By iWanna
kapiram da ste u pravu,ali meni je tesko kad je tu,a jos gore kad nije.i ne moramo da pricamo :) mada volim da slusam njen najlepsi glasic.....
Skoro svaki model mobilnog telefona podrzava glasovni zapis, pa se nadji u blizini dok ona prica da je snimis i resen problem. Ili ako imas kameru mozes i da je video-zapises. Ali pre toga snimi pola odeljenja da ne bude providno.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Pending-For-A-Bending
On nije u Srbiji pa ne mogu da mu kukam, ali sam na njegov nagovor startovala devojku SMSom
-Svako ko zna da postavi smajli na naslov teme, da upise potpis pri registrovanju i mood, a da se tek danas registrovao mi zvuci kao dupli nick nekog starog korisnika/stalkera na forumu.

Detektiv PFB
Jos ako taj neko ne "lupa" space taster iza zepete i tacke, nije tesko provaliti o kome je rec. :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Pokusala sam da joj se priblizim,ali ja nemam o cemu s njom da pricam duze od 10 min :(
Tebi očajnički treba tutor. Ima ljudi (poput mene) koji inspirisani nekom osobom mogu da blebeću do prekosutra.

Najstrašnije što može da ti se desi je da te izignoriše. Ako te gotivi ili mrzi, ima šanse da joj se približiš!
Korisnikov avatar
By Mia91
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Klise "svira gitaru i bubnjeve,pali se na motore i automobile,trenira neki borilacki sport"

Detektiv PFB
da dupli nick :) i ovaj jedan mi je previse.e a kako mislis klise,sta zelis time da kazes??
Korisnikov avatar
By toni79
ah, krenula da nesto i napisem al su me Pending-For-A-Bending iDelete obeshrabrili :lol:
Korisnikov avatar
By Mia91
Originally posted by KiWi
Pokusala sam da joj se priblizim,ali ja nemam o cemu s njom da pricam duze od 10 min :(
Tebi očajnički treba tutor. Ima ljudi (poput mene) koji inspirisani nekom osobom mogu da blebeću do prekosutra.

Najstrašnije što može da ti se desi je da te izignoriše. Ako te gotivi ili mrzi, ima šanse da joj se približiš!
apsolutno si u pravu :) ja sam nju ignorisala dok se nisam zaljubila,a kad sam se zaljubila onda sam je jos vise ignorisala.sad je ne ignorisem :)
Korisnikov avatar
By Mia91
Originally posted by iWanna
Skoro svaki model mobilnog telefona podrzava glasovni zapis, pa se nadji u blizini dok ona prica da je snimis i resen problem. Ili ako imas kameru mozes i da je video-zapises. Ali pre toga snimi pola odeljenja da ne bude providno.
pa nije lepo zezati se s tudjom mukom :)
Korisnikov avatar
By Mia91
Originally posted by J...
Mia91, pitaj je jel hoce da te uci da sviras gitaru.

:gitara:
lep konkretan predlog :)
Korisnikov avatar
By Mia91
Originally posted by Delete
svira gitaru i bubnjeve,pali se na motore i automobile,trenira neki borilacki sport,smeje se stvarima koje su meni glupe
gimnaziju
By iWanna
Originally posted by sofia
Pa,ja sam ozbiljna.Mada se osecam neozbiljno :pervert:
Korisnikov avatar
By sofia
Pa,ja sam ozbiljna.Mada se osecam neozbiljno :pervert:
otkud ja ovde?
Korisnikov avatar
By Delete
gimnaziju
U Beogradu? Zasto si tako skrta na recima, daj nam jos korisnih informacija...
By iWanna
otkud ja ovde?
bio sam lenj da otkucam isto to :shrug:
Korisnikov avatar
By sofia
otkud ja ovde?
bio sam lenj da otkucam isto to :shrug:
:potapsava:
Korisnikov avatar
By Mia91
gimnaziju
U Beogradu? Zasto si tako skrta na recima, daj nam jos korisnih informacija...
Ne u NS-u.A ja mislila da sam vas smorila maximalno.Sta da kazem....Osim da pitam-kako da znam da li je ona gay :)
Korisnikov avatar
By Delete
Osim da pitam-kako da znam da li je ona gay :)
Upoznaj je sa the1 i ona ce posle 5min. da ti kaze. :smeh:
Korisnikov avatar
By Mia91
Osim da pitam-kako da znam da li je ona gay :)
Upoznaj je sa the1 i ona ce posle 5min. da ti kaze. :smeh:
moracu :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!