Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Svako od nas ima sliku savrshenstva, mentalni obrazac i osobine koje savrshen mladic ili riba treba da ispunjavaju.

I onda Vam se desi kao meni, da se takav lik ushunja u vash zivot a vi ga vidite kao odbojnu aseksualnu spodobu.
:psiholog:

Ali to nije kraj, poshto sam zakljuchio da nije problem u poznavanju zelja i nedostatku introspekcije vec u nesvesnoj blokadi...deo mene je siguran da nisam bio dobar za njega. I taj deo me je blokirao.

Taj minijaturni deo podsvesti je u stanju da izmeni sve moje obrasce svesti chak i da ugushi moje zelje i htenja. Dovoljno dugo da odjebem sliku savrshenstva. Kada to savrshenstvo ode...uhvatim sebe kako mislim.."u bre pa ti si jedan konj, idiote jedan, jesi li ti uopshte normalan." :luda:

Da li ste "uhvatili" sebe da jednostavno ne/svesno blokirate sebe od ispunjenja svojih zelja? :misli:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Uvek!
Niko te ne moze zeznuti kao ti sam.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by V I V I S E C T

Da li ste "uhvatili" sebe da jednostavno ne/svesno blokirate sebe od ispunjenja svojih zelja? :misli:
Da, kada nisam smela da odem posle koncerta kd lang da je upoznam dok je potpisivala cdJove. :D

:picketina:

Sem tada, ne, nikada.
By Ulix
Ne, nisam. Zivot je dovoljno kratak i zeznut da ne treba mnogo oklevati. Ako imas priliku da dobijes ono sto zelis, onda to treba iskoristiti.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Ulix
Ne, nisam. Zivot je dovoljno kratak i zeznut da ne treba mnogo oklevati. Ako imas priliku da dobijes ono sto zelis, onda to treba iskoristiti.
Po tom sistemu i ja pokušavam da funkcionišem, ali mi se opet desi da se ponekad blokiram.
By Swanheart
nekad je ipak potrebno imati muda i uraditi pravu stvar bez "blokada"
zivot je ipak previse kratak.

:beba:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
ako naletim na to sto me toliko privlaci, zasto sto smatram skoro savrsenstvom, imam tu blokadu, ali dozivom neki klik, i zaboravim na sve, idem glavom u zid, grebem i borim se da dobijem sta zelim. ali...kad dobijem sta zelim, ne ispunjava me toliko koliko bih zelela...krecem ubrzo ka sledecem "savrsenstvu"...to je kod mene problem :glupan:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Swanheart
nekad je ipak potrebno imati muda i uraditi pravu stvar bez "blokada"
zivot je ipak previse kratak.

:beba:
Ma nije fazon u mudima, bar ne trenutno.
Jednostavno ti ta osoba postane antipatichna, izgubish interesovanje za nju. Kada ode tek onda se opametish.
By J...
Svako od nas ima sliku savrshenstva, mentalni obrazac i osobine koje savrshen mladic ili riba treba da ispunjavaju.

I onda Vam se desi kao meni, da se takav lik ushunja u vash zivot a vi ga vidite kao odbojnu aseksualnu spodobu.
:psiholog:

Ne desava mi se jer ni jednu osobu ne posmatram kao savrsenu vec odmah pokusavam da otkrijem koliko ima mana i da li te mane ja mogu da podnesem.
By Pending-For-A-Bending
Tako nesto...
Obicno kad mi se neko svidi a ja mislim da nisam dobar za njega onda ga pokusam smuvati sa nekim od mojih prijatelja
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by E. M. O.
Uvek!
E.M.O. ovo ti mažnjavam kao potpis...:lol:
By Kragi

Ne. Premda sam hvatao druge (da ne zvucim prepotentno) i iskreno mislim da je posledica blokade zapravo strah ... Valjda je uvek bolje ono "ne nemoj mi prici..." :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Da li ste "uhvatili" sebe da jednostavno ne/svesno blokirate sebe od ispunjenja svojih zelja?
Ovim ujedno repliciram na temu ,,Vas talenat" (ili sl.).
Maestro je pred vama! Maestro paralogickih odluka, the1whowished. :ozbiljan: :sveca:
Bas sam danas pricala i mislila o tome koliko sam u stanju da zanemarim sebe ili sebi okrenem ledja/glavu. :tornado:
...deo mene je siguran da nisam bio dobar za njega. I taj deo me je blokirao.
(...)Taj minijaturni deo podsvesti je u stanju da izmeni sve moje obrasce svesti chak i da ugushi moje zelje i htenja.
Ne, ja sebe samo uredno ignorisem. :cigareta: ,,Neglecting, to neglect"- to je prakticno zlocin, krivicno delo u najmanju ruku, je li.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by deran
Uvek!
E.M.O. ovo ti mažnjavam kao potpis... :lol:
Ma slobodno.
Korisnikov avatar
By ROYAL
E, vidiš, to je moj pattern u ponašanju, što više nešto želim, sve se više od istog ne/svesno udaljavam.
Kad mi do nečega nije stalo (ili mi je stalo onako) to, obično, prođe k'o 'ladna voda, a čim se na nešto primim - e vidiš, tu i tad nastaje blokada, i onda se pretvaram u onu žabu iz crtaća ("Hello my baby, hello my honey...").
S tim što ja nemam te momente naknadne pameti, kao, skapirao sam tek posle, da je tako ja bih bio na konju, nego ja uvek unapred...

Danas samo potvrdih da sebe dobro poznajem...

Jebo mi pas mater...

P.S. Šta će meni neprijatelji, govorim tiho i nosim sebe sa sobom :vezan:
By жњ
deo mene je siguran da nisam bio dobar za njega. I taj deo me je blokirao.

nekoliko smernica na kojima mozes raditi:

- kakvu ulogu ima pomenuti "deo" u tebi, nevezano od date osobe? sta taj deo radi inace? imenuj ga...

- sta zele ostali delovi tebe koji se mogu ticati doticne osobe i kakve su njihove uloge, kao i odnos snaga u odnosu na taj deo koji si pomenuo? sta bi oni radili da nema pomenutog "dela"?

uvek "nas" ima vise i uvek se mozemo poigrati :kolo:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
OMG!
Kad smo kod blokade, upravo sam shvatio da nisam drkao vec mesec dana
By Ulix
OMG!
Siguran sam da govorim u ime celog foruma kada kazem da smo presrecni zbog toga sto smo ovo saznali.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Kolegi treba dobar podsticaj... Ko je voljan da se žrtvuje za E.M.O.-vo dobro???
By Speculum Columbae
Ја никада нисам био толико близу испуњењу својих жеља да их блокирам.Тужно, али истинито.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by ROYAL
E, vidiš, to je moj pattern u ponašanju, što više nešto želim, sve se više od istog ne/svesno udaljavam.
To je i moja boljka... Nekakav autodestruktivni mehanizam... Ili se samo plashim da ce mi to neshto shto zelim postati beznachajno onog trenutka kada ga budem imao, iako se obichno to ne deshava...
By Pending-For-A-Bending
Pa znam ja.
Ocu da se roknem!
OK> I ja bih da se roknem. Sa nekim velikim sexy medom. Ili da roknem nekog malog medu
Korisnikov avatar
By Rei
Pa znam ja.
Ocu da se roknem!
Slika

:rock:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
OMG!
And once again...
Only this time, make it 2
Korisnikov avatar
By horus.
imam jako izrazenu podsvest, pa u skladu sa tim sam u stanju da sebe sabotiram do bola... ako naidje neka promena koja mi moze doneti dobro, ako narusava moju savrsenu kolotecinu, podsvesno reagujem i dizem zid oko sebe...
:duh:
Korisnikov avatar
By blabla54380
cuj da li sam se uhvatio nekad, ja sam se bre rodio blokiran :P
Korisnikov avatar
By Khons
naravno. s tim sto se to kod mene javlja u dve varijante: ponos tj inat i ono "nisam ni zasluzila/nisam dovoljno dobra" bla bla.

jbg svesna sam toga, ponekad radim na tome, ponekad ne, umem da "hendlujem" koliko toliko pa me i ne pogadja preterano. osim kad me (redje) bas spuca. ali dobro, prodje.
Korisnikov avatar
By Aisha
Zbog blokade
trenutno
(izmedju ostalog)
idem na psihoterapiju (imam tri banke i krajnje je vreme!)

Ne zelim vise da plivam u zhabokrechini straha i bezhanja!

Strah je posredi
nedostatak samopouzdanja...
to se sve moze prochistiti

:mete:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!