Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Danas sam shvatila koliko te volim i koliko mi znacis. Javi mi se, zelim da budem sa tobom a znam da i ti isto zelis.

I sve ovde napisano je istina.
Pitas se da li je tebi namenjeno? Da draga, ove reci su samo zbog tebe, tebe koja citas sve ovo sada. :love:

Sutra, kada te budem mrzela, bices za mene bezosecajni kreten. Da se nosis odakle si dosla, ne zelim vise da gledam ni te tvoje reci a lice cu u inat da zaboravim.

I sve ovde napisano je istina.
Pitas se da li je tebi namenjeno? Da draga, ove reci su samo zbog tebe, tebe koja citas sve ovo sada. :sekirica:

U medjuvremenu, mozda cu ti upucivati pesme jer ih niko sem tebe nece cuti, poneki poljubac jer to niko sem tebe nece videti ili cu ti javiti gde cemo se naci jer to niko sem tebe nece saznati.

Da, jeste istina je.
Pitas se da li je tebi namenjeno? Da draga, ove reci su samo zbog tebe, tebe koja citas sve ovo sada. :cool:
By ...Sitnicava...
J..., šta je ovo?
Ironišeš zbog nedostatka intime kad forum uzme maha ili...? :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
"Ucenaaaaa
TO JE ATAK NA MOOOOJ LIK"
(Vendi)

Hocu reci, sve to si mogla napisati na temi ,,Sta mu/joj trenutno zelite reci". :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Svaka cast J.., u dva pasusa si opisala lezbo drame :hail: :smeh: Meni jasno sta 'osh da kazes :shake:
By J...
the1whowished, nisi (samo) ti inspiracija. :peace:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Naopako da sam samo ja. I sama vidim sta je uzelo maha, kako kod mene, tako i kod drugih.
Korisnikov avatar
By Dina
Pa dobro svi smo mi ovde malo egzibicionisti ili malo vise... :smeh:

Ali ako se ova tema odnosi na onu - "sta ti trenutno zelim reci" ta tema i meni zna da bude cesto smesna. Mislim ne verujem da bih je nesto ni iscitavala da nisam moderatorka pa moram... :sigh: I dobro neke su poruke simpaticne ali neke... upucene nekom licno kao da taj nema u2u ali ne - objavljuje mu se na forumu pa tako pitaj boga koliko ociju sazna nesto licno pre onoga kome je upuceno... A vrhunac su svadje sa sve cascavanjima i "lepim" zeljama zbog kojih ja uglavnom i citam, pa to ode na neko drugo mesto tj u korpu za djubre ;) Ali opet ostaje pitanje zasto ljudi nesporazume moraju da razrese ili ne razrese pred svedocima...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Dina
Ali opet ostaje pitanje zasto ljudi nesporazume moraju da razrese ili ne razrese pred svedocima...
Na to im se dize kita/klica.
Korisnikov avatar
By Dina
A tako... :lol: Nije mi to do sad palo na pamet...

Ja sam sve mislila da su to osobe koje ne mogu sebe da iskontrolisu ili nesigurne u sebe pa im treba necija potvrda sa strane da su u pravu, da su oni dobri a drugi zli i tome slicno...
Korisnikov avatar
By Darling
Ja sam sinoc imala takav "napad", bas mi je lepo posluzila tema da se izduvam, jer nisam imala sa kim da pricam u to vreme...posle sam obrisala.... :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Sta joj zelite reci i nije tako strasna tema, kada pogledas brdooooooo gluposti i mrznje na ostalim temama medju postovanim nam forumashima !

J... lepo napisano... :potapsava:

AKo je tema ironična odlazim, forum ionako obiluje ironijom i sarkazmom da moze da se izvozi na druge forume.. :drama:
By J...
Originally posted by Zwezdica

AKo je tema ironična odlazim, forum ionako obiluje ironijom i sarkazmom da moze da se izvozi na druge forume.. :drama:
Tema je onakva kako je ti shvatis. :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by J...
Originally posted by Zwezdica

Tema je onakva kako je ti shvatis. :)
Svi su je shavtili ironično i sa podsmehom, meni je ipak ovo sto si napisala lepo... Pa, verovatno sam ja luda, posto je vecina drugačije shvatila.. :maji:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Shvatam egzibicionizam u potpunosti, ponekad sam čak došla u iskušenje da napišem nešto od toga što želim reći samo na sajtu, a ne i uživo.

Nego, ako ja napišem nešto na forumu, gde će svi to pročitati, onda se gubi lična priroda poruke. Postaje važno da drugi vide šta je napisano, a gubi se vrednost sadržaja.

Nekako me onda to podseća na pozorište, gde imate dijalog između dva glumca i gde poruku u suštini oni ne namenjuju jedan drugom već publici. Samo što je u pozorištu to uspeh kada publika primi poruku, a privatnom životu bi trebalo da poruka stigne u namenjenom obliku do druge strane, a ne do publike...
:eureka:
By ...Sitnicava...
Originally posted by Freya
Shvatam egzibicionizam u potpunosti, ponekad sam čak došla u iskušenje da napišem nešto od toga što želim reći samo na sajtu, a ne i uživo.

Nego, ako ja napišem nešto na forumu, gde će svi to pročitati, onda se gubi lična priroda poruke. Postaje važno da drugi vide šta je napisano, a gubi se vrednost sadržaja.

Nekako me onda to podseća na pozorište, gde imate dijalog između dva glumca i gde poruku u suštini oni ne namenjuju jedan drugom već publici. Samo što je u pozorištu to uspeh kada publika primi poruku, a privatnom životu bi trebalo da poruka stigne u namenjenom obliku do druge strane, a ne do publike...
:eureka:
Pa, ti, vispreno čeljade, zvučiš kao da ti je Galateja devojka! :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja mislim da je J... izreklamirala pominjanu temu... Tek ce sad biti posecena :lol:
Korisnikov avatar
By starsailor
ma J... idi bre... :lol: pogledam naziv teme, pogledam ko je postavio temu, udjem, citam do kraja i trazim smajli :nerd:
srce mi je stalo, prepade me, pomislila sam another one bites the dust :D
Korisnikov avatar
By Myto
Meni ova tema deluje kao copy/paste "Sta mu/joj zelite reci".

Molio bih autorku da mi (ukratko) objasni razliku izmedju ove dve teme.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Tema namenjena meni?!

Kako divno, hvala!
Korisnikov avatar
By Dzi
a, jbg kad je gs malo seosko izdanje :lol:

btw najvise mi se dopala rima!:radosnice:
Korisnikov avatar
By Val
Brateeeeee...oko chega nervoza! :smeh:

Pustite nas da se igramo bre. :giggle: Vi´sh, taman sam htela da vam opricham novosti, al´ necju... Sad me sramota! :D
Korisnikov avatar
By sleepingsun
bash je gotivna..pogotovo razlicita tumacenja iste:eifranloo:
By J...

:up:

Slazem se sa onim sto su napisale Freya, Dina i Hys.

Originally posted by starsailor

srce mi je stalo
To je jedan od ciljeva teme. :D

Originally posted by Myto

Molio bih autorku da mi (ukratko) objasni razliku izmedju ove dve teme.
Ako se sve objasni, onda vise nije zanimljivo. :slika:

Originally posted by Superstar!
Joj...nisi trebala... :blush:
Originally posted by bananica
volim i ja tebe
Originally posted by Dirrty
Tema namenjena meni?!

Kako divno, hvala!
:sesir:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Originally posted by ...Sitnicava...
....
Pa, ti, vispreno čeljade, zvučiš kao da ti je Galateja devojka! :lol:
:ua: :zvezda: :ua:

;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!