- 09 Mar 2009, 06:33
Ok, hajde ovako .... Upoznate nekoga ko vam se dopada i polako pocinjete da gradite vezu. E sad, kazu da se kvalitetan odnos bazira na prihvatanju osobe (njegovih ili njenih vrilna i mana), bez pokusaja nametanja svojih vrednosti, navika ili pak pokusaja menjanja osobe sa kojom ste, a opet neminovno je da neke kompromise moramo napraviti i prilagoditi se jedno drugom.
Zanima me vase misljenje vezano za "tolerisanje" partnerovih zelja, potreba (u krajnjem slucaju i nedostataka) , i eventualnih promena koje ste u zivotu morali ili ste spremni da napravite zbog veze (da ne kazem ljubavi)?
Koliko drzite do svojih principa u jednom takvom odnosu i koliko se potiskuje vasa individualnost?
U kojoj meri se gasi JA kada dodjemo u fazu MI?
Zanima me vase misljenje vezano za "tolerisanje" partnerovih zelja, potreba (u krajnjem slucaju i nedostataka) , i eventualnih promena koje ste u zivotu morali ili ste spremni da napravite zbog veze (da ne kazem ljubavi)?
Koliko drzite do svojih principa u jednom takvom odnosu i koliko se potiskuje vasa individualnost?
U kojoj meri se gasi JA kada dodjemo u fazu MI?