Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
joj ja bas tesko...mada.....znam da bih mogla ukoliko bi mi partner dao do znanja da ima problem sa tim....
Korisnikov avatar
By KiWi
Bez problema ...

Problem je kada naiđe neko mnoooogo seksi ... onda zna i da mi se digne (sećate se mog pisanija od pre koju godinu), e to je problem!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Sad, zavisi na koji se nachin iskazivanja emocija misli. Ljubljenje, vatanje i tome slichno ne dolazi u obzir, to mogu da kontrolishem.
Al iskazivanje emocija pogledom ne mogu da zadrzim nikad. Primer: dechko i ja smo se posvadjali na stanici i on je ushao u bus (ja sklopio veoma tuznu facu, skoro pred plach), a do prozora u busu sedi drugarica iz srednje na chijoj se faci videlo da je neshto skontala. Blam do bola. :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa bas si me navela na razmisljanje.
Nekako sam ushemljen da bi se napolju trebalo suzdrzavati pa to prihvatam kao nuznost.
Jednom sam i imao priliku da se "ne suzdrzavam" i bilo je kul, doduse istripovah se najstrasnije jer je bilo manje vishe primetno :zen:
Em, ni sledeci put se ne bi suzdrzavao ali ne bi bio previshe transparentan.

(ovaj post ko da je pisala srednjoskolka)
Korisnikov avatar
By unic0rn
shiparica85 :) ))

iliti unicornpricess85
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e, znas da mogu do sutra..a nije losa tema...gubimo se odavle...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
navikao sam se... ne smeta mi. a nije isto ni kad si sveže zaljubljen ili u višegodišnjoj vezi. različite su manifestacije.

a javno sam "overio" većinu stranih gradova u kojima sam bio. :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne suzdrzavam... Ni malo.. BOle me uvo! Ne bih mogla da budem sa nekom koja je sva isprepadana po tom i bilo kom drugom pitanju...
GDE?
BOlje je pitanje GDE NE?
Svuda, na ulici, u parku, u 31-u koji je str8 autobus (MAKICE :kiss: )....
Ne mogu da se suzdrzavam, ni u chemu, a narochito ne kada su emocije u pitanju, jbg...
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Tesko ali trudim se.

Mada desilo se jednom i bilo je tako... dobro. :blush: Na parkingu ispred auta malo se ljubili, niko nije video, bar se nadam.
Ili samo niko nije reagovao. :D
Korisnikov avatar
By Calypso
ne suzdrzavam se :)

doduse, mislim da se nisam seksala na javnim mestima ali svakako ako mi se ljubi devojka onda je ljubim :)
Korisnikov avatar
By MaryJane
Recimo da se jako tesko suzdrzavam! I ako volim svoju curu, je zelim da joj pokazem svoju ljubav svuda...

Mada malo je teze to pokazati po gradu... ali ono rucice, koji kiss moze...

Dok u g klubu, uh kao svoj na svome! :lezkiss: :fuckbed:
Korisnikov avatar
By m..
Ne suzdrzim se nikako, zena me opomene. Sto je u neku ruku dobro, jer sam vec imala posetu urgentnom.
By alexandermagic
Hm, na javnim mjestima ne pokazujem nikakve znake emocija ni naklonosti. Jednostavno sam takav i želim da se to poštuje, neovisno o lokaciji/gradu/whatever...
To nisam radio ni sa jednom djevojkom, takođe.
Neupućen posmatrač sa strane bi se iznenadio kad bi znao u šta se pretvaram kad sam sasvim sam sa tom osobom u četiri zida. :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ponekad pomislim da sam prevrsila svaku meru.
Onda shvatim da ipak obracam paznju na to da postedim stare, zanemocale, trudnice i decu. :)

Prema suzdrzavanju imam isti odnos koji imam prema ljudima koji mi zamere da sam otkopcala jedno-dugme-previse na kosulji: ako niste odvratili pogled, hvala sto ste obratili paznju. :)
Korisnikov avatar
By Momo
Ne uzdrzavam se uopste a kad bulje u mene onda namerno prionem na ljubakanje...
uglavnom se u tom slucaju stondiraju ili iskolace (neka prodavacica je iz radnje izasla da vidi bolje)
mada mi to cini mi se vise daje legitimitet muskarca jer kontam da ljudi ovako razmisljaju kad me vide: sta je bre ovo??... aha ljubi ovu devojku onda mora da je musko jer inace ne bi oni smeli tako...
Korisnikov avatar
By decko
Sve zavisi i od vremena i mesta i situacije. Uglavnom se suzdrim dok se ne ukaze prva prilika :)

E da, nikad necu zaboraviti jednu noc, ima vise od 2 godine, kad sam se sa deckom ljubio u parku i odjednom ispred nas se stvorio neki covek koji nas je tako jezivo pogledao od glave do pete i jos namerno prosao izmedju nas a u istom trenutku ja nisam znao da li da pocnem k'o budala da se smejem ili da pobegnem u nepoznatom pravcu :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
slabo se suzdrz. trt, ako devojci smeta ok (ali do sada nije bila onih kojima smeta haha) uopste me ne interesuje ko nas i da li nas uopste neko gleda...:dancingfever:
Korisnikov avatar
By Myto
Originally posted by sleepingsun
kako se suzdrzite na janvom mestu..a ako ne..koja su javna mesta na kome se otvoreno pokazali emocije partneru..a da su to drugi videla? :jumphug:
Samo u gay okruzenju pokazujem emocije partneru, a i samo znamo koja su to mesta.
U zadnje vreme, to sve redje radim.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by sleepingsun
kako se suzdrzite na janvom mestu..a ako ne..koja su javna mesta na kome se otvoreno pokazali emocije partneru..a da su to drugi videla? :jumphug:
Zanima me, odakle ti ideja da se uopshte suzdrzhavam(o)? Ne suzdrzhavam se, ali ne bih znala da ti navedem sve beogradske ulice. Mnogo ih je. Pa josh i sve belosvetske... kukuuu.

Chak ne umem da kazhem da li su nas gledali, jer ja tako nesuzdrzhana zatvorim ochi i uzhivam. A ne gledam da l´ me ko vid´o!:nope:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
Ne suzdrzim se nikako, zena me opomene. Sto je u neku ruku dobro, jer sam vec imala posetu urgentnom.

Shtooo? Napucala te zhena u trenutku nesuzdrzhanosti? (Ne daj Bozhe) :giggle:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ja tako ne volim da vidim par npr. u autobusu ili tako nekom javnom (malom) mestu da se ljube (chitaj = zvalave) ... bilo da je gay ili strejt.... jadno.

tako da.... od toga mogu i umem da se suzdrzim....
Korisnikov avatar
By blenta
ne suzdrzhavam se da grlim dechake i napolju
ljubljuenje vatanje i ostalo nemam ni nagon da radim napolju
kad bih imao verovatno bih uprazhnjavao
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne dobijam takve nagone.

Kao sto neko vec ovde rece, ne volim na ulici, odnosno javnom mestu da gledam bilo koga kako se zvalavi i balavi.

S razlogom se to naziva intimna stvar!
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Uglavnom idem onom metodom da uporedim svoju potrebu za iskazivanjem emocija sa potrebom za samoocuvanjem. Obicno ova druga potreba preovlada. Mada, bilo je nekoliko prilika u kojima sam sa partnerom ugrabio trenutak kada se cinilo da je "vazduh cist".
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Shta fali zagrljaju, sasvim je normalno da dva tipa hodaju zagrljena.
Ako mi dodje da ga poljubim to cu uraditi, uopshte nemam gej izgled tako da kontam da to drugi kontaju kao poziv na tuchu pa iskuliraju. Mogu konja da oborim s jednim udarcem tako da me nije strah od ljudi i shta ce oni misliti o mojim akcijama.
Korisnikov avatar
By Das Ich
ne suzdrzavam se, ali ne bih volela ni da neko dobije batine zbog mene....pocinjem sve vise da vodim racuna o tome jer iz nemara mogu nekoga iz drustva da dovedem u nezgodan polozaj...no, mislim da ne bih mogla da budem u vezi s nekim ko se krije i paranoicno osvrce na svakom koraku...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!