Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
"Ako sam greskom napravio gresku, molim te da smatras to greskom, oprostis mi i zaboravis. Ali te molim, zaboravi samo gresku, nemoj greskom zaboraviti i mene.."

koliko nisko umijete da puzite kad zaserete?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
jako.....ali......meni izgleda jako, a uvek mislim da se nisam dvoljno izvinila.....tacnije - kazem to "izvini", obrazlozim kako je do govanceta doslo....i to je to....cekam da vidim sta ce da bude.....

....da se razumemo, nije toliki problem da ja kazem izvini, nego mi uvek izgleda suvise uzdrzano
By Ulix
Nazalost ne umem da puzim.

I ne samo sto ne umem da puzim, nego ne razumem one koji to rade ili traze od drugih da puze.
Korisnikov avatar
By Mars
Isto. Puženje nije opcija.
Gadi mi se i kad meni puze.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ako napravim gresku, nemam problem sa tim da je priznam i da se izvinim zbog nje.
To ne smatram puzanjem, vec vrlinom koja, na zalost, danas krasi veoma mali broj ljudi.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by bananica
"Ako sam greskom napravio gresku, molim te da smatras to greskom, oprostis mi i zaboravis. Ali te molim, zaboravi samo gresku, nemoj greskom zaboraviti i mene.."

koliko nisko umijete da puzite kad zaserete?
Ovo mi uopste ne lici na puzanje.
Naprotiv, bas deluje sarmantno, duhovito i simpaticno.
Meni bi se odmah razvukao kez na ovakve reci i greska bi odmah bila oprostena i zaboravljena.
:B
Korisnikov avatar
By Burak
Znam i da kazem izvini, ali imam taj svoj jebeni ponos zbog koga sam nogo toga izgubio u zivotu....
Korisnikov avatar
By Daliborka
Danas se sve kupuje, pa i oprostaj.
Kad nesto zgresim i o nekog se ogresim, prvo napravim procenu date licnosti kojoj dugujem izvinjenje i onda odredim sumu.
Pa onda, uz stidljivo " Izvini ", tutnem nekom 500, nekom 1000, a nekom 2000 dinara ( u zavisnosti od toga ko je koliko " tezak " ) i resen problem.
Para vrti gde burgija nece.
U najlepsem secanju mi je ostala riba koja mi je oprostila prevaru za 2 chinije njoj omiljenih pihtija sa kozhuricom.
Bila je, jadna, siromashna kao crkveni mish i obradovala se tim pihtijama kao ozebao suncu.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nikada nisam napravio toliko veliku gresku da zahteva nesto tako... a ako ikada i ucinim nesto, ne znam da li bih mogao i zeleo da puzim.

Ali ono sto nikada nisam voleo, ni kao mali, jeste da me neko moli, odnosno preklinje, makar i u nekom najbanalnijem kontextu... ne umem da objasnim, uvek sam na to gledao sa sazaljenjem i nisam dozvoljavao meni bliskim osobama da to predamnom rade.
Korisnikov avatar
By scout_finch
umem da kazem izvini. i iz mog ponasanja moze da se zakljuci da mi je zao ako pogresim.
t
By alexandermagic
Ne puzim.

Nalazim da je to je slabost, a sebi istu ne dozvoljavam. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By .L O S T
nema problem sa tim da kazem izvini, zao mi je, pogresio sam.........ali da puzim :nope:

niti volim da iko puzi za mene... nisam takav.....:jbg:
By ...Sitnicava...
Aha, ovo je jedna od tema gde postujemo u službi odavanja utiska "onih koji ne puze". :drama:

Tvdoglava sam za ne poželeti, ali ako mi neko na pravi način predoči grešku, u stanju sam da uradim sve za šta sam sigurna da bi poslužilo kao iskupljenje, a da je opet u granicama razuma.
By J...
Originally posted by *deni*
Ako napravim gresku, nemam problem sa tim da je priznam i da se izvinim zbog nje.
To ne smatram puzanjem, vec vrlinom
:up:

Ne mislim da je ponizavajuce ako nekom kazem jednom i ozbiljno "izvini".
Ali ako taj neko nastavi da dize nos onda nema nista od pomirenja jer to znaci da hoce da manipulise sa mnom a to malo teze ide.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
bio sam kratak u uvodnom postu, kontao sam da ce sve biti shvaceno.

Nisam mislio da zaista kukate i molite, vec koliko ste zaista spremni da zamolite za oprostaj kad pogrijesite. Svi grijesimo, razlika je jedino u tome koliko je ko spreman da prizna svoju gresku, izvini se i ukoliko je moguce ispravi je.

ne trazim da bilo ko puzi zbog mene, ali sam uz smireno i dobro argumentovano izvinjenje spreman mnogo sta da oprostim...

Isto tako, sposoban sam da prilicno lijepo verbalizujem osjecaj krivice, i da pokazem koliko mi je zao. Ako mi je zao.
By mikka
To ne smatram puzanjem, vec vrlinom koja, na zalost, danas krasi veoma mali broj ljudi.
Apsolutno. :yes:

Nemam problem da se izvinim, i uvek pokušam da izgladim nesporazum.
Baš tako, izviniti se za grešku nije puzanje, naprotiv, to je odlika vrlih ljudi. :smug:
Onaj koji ne želi da se izvini za sopstveno s*anje kojeg je svestan se time ne uzdiže, već se još unižava, bar je to moje mišljenje :peace:
Korisnikov avatar
By m..
sto bih puzila? zajebem se tu i tamo, previdim stosta, napravim sranje, pa skontam ili mi se ukaze, pa se izvinim. nije da pravim sranja iz zle namere, nego iz beslovesti uglavnom. i onda se lepo izvinim i gledam da ne zaserem opet. ne znam gde tu dodje deo sa puzanjem. mislim, moje je da priznam gresku, a tudje da je oproste ili ne, necu nikog da kumim da mi oprosti, ali cu se potruditi da uvidi zasto sam napravila gresku i da mi je zaista zao. a ako mi nije zao i ne izvinjavam se.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nikada ne zajebem toliko da bih morala da puzim.. ;)
By sense
nikad se ne izvinjavam i nikom ne puzim, mada su meni puzili i pravdali se... sve to mi se gadi... :jazzva:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Spremna kada smatram da sam pogresila.
Spremna sam cak i na to da navedem nekoga da mi kaze da sam pogresila pa da se izvinjavam.

Puzila bih jedino pred majcinim nogama.
By жњ
ako sam pogresila, izvinim se. to smatram pristojnoscu :sesir:

za preklinjanja i ostale stvari...

''
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by mikka
Apsolutno. :yes:

Nemam problem da se izvinim, i uvek pokušam da izgladim nesporazum.
Baš tako, izviniti se za grešku nije puzanje, naprotiv, to je odlika vrlih ljudi. :smug:
Onaj koji ne želi da se izvini za sopstveno s*anje kojeg je svestan se time ne uzdiže, već se još unižava, bar je to moje mišljenje :peace:
Slažem se.
Korisnikov avatar
By Machkodlak

Originally posted by ...Sitnicava...
ako mi neko na pravi način predoči grešku, u stanju sam da uradim sve za šta sam sigurna da bi poslužilo kao iskupljenje, a da je opet u granicama razuma.
Originally posted by J...
Ali ako taj neko nastavi da dize nos onda nema nista od pomirenja jer to znaci da hoce da manipulise sa mnom a to malo teze ide.
Slicno je i kod mene samo sto ja umem da kazem jos koji put "izvini" uz to i "razmisli" i "hajde da popricamo jos jednom". To sve zavisi od slozenosti i tezine moje greske. Cak cu nekad preterati sa izvinjenjem zbog najbolje namere, ali ako me tada ispali, pa nek se tera u pitu sa pecurkama. :shmi:

Ja lako prastam ili ne prastam uopste. Sve zavisi od problema. :shmi:
Korisnikov avatar
By Wight
Kad zase*em bas fino, ma mogu se saviti do poda, ne puci, ne lezati , ali to samo za nekog prema kome jako puno osecam, bilo da je devojka, a friend, family... Ostalima samo kazem jednom izvini i nema vise ubedjivanja... hoces-neces..sta ces..e sad, ako neko od njih ima okglagiju ili kisobran ne daj Boze, situacija se menja iz korena...
By Kragi
Pa trudim se da budem sto bolji i sto korektniji u odnosu sa ljudima ... Ako nekoga povredim spreman sam da kazem izvini ....
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ukratko:znam da se izvinim kad treba i to mi nije problem.
By Garbo
Obicno priznajem svoje greske i izvinim se zbog istih jer sam dosta samokriticna. Jasno da to podrazumeva ako i sama uvidim da sam objektivno pogresila a ne u kontekstu da mi neko nesto namece i manipulise.

A izvinjenje uopste ne smatram puzanjem.
Korisnikov avatar
By tramp
ako pogresim i mislim da sam pogresila izvinem se, eventualno objasnim zasto sam nesto uradila ako ima smisla objasniti i onda ... ajmo dalje, ili ce mi oprostiti ili nece

ako je to sto sam uradila strasno i ne zele da mi oproste razumem i ostavim ih na miru, ne mozemo biti oprosteni za sve sto uradimo u zivotu

inace retko "gresim" vecina "zlodela" svesno ucinim :evilgrin:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by tramp
ako pogresim i mislim da sam pogresila izvinem se, eventualno objasnim zasto sam nesto uradila ako ima smisla objasniti i onda ... ajmo dalje, ili ce mi oprostiti ili nece

ako je to sto sam uradila strasno i ne zele da mi oproste razumem i ostavim ih na miru, ne mozemo biti oprosteni za sve sto uradimo u zivotu

inace retko "gresim" vecina "zlodela" svesno ucinim :evilgrin:
sad sam ja ko dete koje je ugledalo bambija!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!