Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By sense
... zanima me vase misljenje, posto se moj sagovornik i ja ne mozemo dogovoriti...

... prica otprilike ide ovako:

.... Dva momka se nalaze preko neta, upoznaju se, vide se par puta, spavaju i dogovore se da otpocnu vezu... Sve se dogadja u roku od nekih pola meseca... Svidjaju se jedan drugome, ali jedan od njih nije posve iskren... Posle tri meseca "veze" jedan od njih dvojice saznaje da je drugi tokom veze sa njim odrzavao sex kontakte sa jos jednim deckom... Kontakti su prekinuti mesec pre nego sto je decko saznao, ali ipak se osetio prevarenim... Izgovor- decko koji je varao nije bio siguran u namere drugog decka i nije zeleo da uleti u vezu sa osobom koju ne poznaje... Kada se uverio da je to to, prekinuo je sve i posvetio se svojoj sad vec tri meseca dugoj vezi... Za njega veza tada pocinje...

Da li je to prevara?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Naravno da je prevara!

Nema dileme!

Sta da su godinu dana bili zajedno i ovaj nije bio siguran da je to to i posle godinu dana postane siguran da je to to, a sve vreme ga je varao?! TO nije prevara! Ma neeeeeeeee...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
jedino ako je slagao kad je ovaj pitao - da li se vidjas jos sa nekim
By Kragi
Meni ovo nije prevara ako odnosi nisu u startu definisani :)
ako smo se videli, kresali bili zajedno a niko do nas nije pomenuo vezu kao mogucnost .....
Mislim da bih ja u ovoj situaciji postupio tako sto ne bih varao ali bih opet bio oprezan, mada tesko da mogu da dozivim "nedefinisan" odnos ....
By Ulix
Ako su se dogovorili da budu u monogamnoj vezi, onda jeste prevara. Ne mozes jednim dupetom na dve stolice.
By жњ
ima nas raznih...

mozda to nekom i nije prevara, ali svakako jeste neiskrenost od starta (i los pocetak)
By Kragi
Pa koliko sam ja skapirao nikakvog dogovora nije bilo ......
By sense
Originally posted by KgCS3
a niko do nas nije pomenuo vezu kao mogucnost .....
... dogovorili se da otpocnu vezu, dogovorili se da se partner obavesti drugog ako ga prevari :kakodane: ... znaci bila je planirana kao monogamna veza... to je bit...
By Kragi
A joj izvinjavam se :(
Onda je prevara :D
By sense
Originally posted by KissQueen
jedino ako je slagao kad je ovaj pitao - da li se vidjas jos sa nekim
pri upoznavanju je rekao da nije u vezi ni sa kim vec skoro godinu dana i da zeli normalnu vezu...
By Kragi
Da situacija je komplikovana pa smo se svi zbunili :D
Dakle definitivno jeste prevara jer ako su se dogovorili da pocnu vezu nema sta tu ad se pita da li se vidjas sa nekim ili ne ... Valjda se to podrazumeva jbt!?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
onda je taj lik lazovcina i kreten

i, da, u tom slucaju jeste prevara
By sense
pa, po meni, ako ste se dogovorili da pocnete vezu, dogovor zapecatili sexom i redovno ga imali, veza je pocela... pri tome ste se vidjali dosta cesto...

taj decko pocetkom veze smatra trenutak kad je on shvatio da je to to... i moj sagovornik se slaze... meni to sve... ono..
By Kragi
Na zalost po ovoj drugoj logici mnoge veze funkcionisu (mada ja uzasno postujem sve ljude i njihov izbor da zive na nacin an koji oni zele, pa i da vezu kapiraju kako zele) ...
Dakle sense u pravu si ! :)
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by sense
.... Dva momka se nalaze preko neta, upoznaju se, vide se par puta, spavaju i dogovore se da otpocnu vezu... Sve se dogadja u roku od nekih pola meseca... Svidjaju se jedan drugome, ali jedan od njih nije posve iskren... Posle tri meseca "veze" jedan od njih dvojice saznaje da je drugi tokom veze sa njim odrzavao sex kontakte sa jos jednim deckom... Kontakti su prekinuti mesec pre nego sto je decko saznao, ali ipak se osetio prevarenim... Izgovor- decko koji je varao nije bio siguran u namere drugog decka i nije zeleo da uleti u vezu sa osobom koju ne poznaje... Kada se uverio da je to to, prekinuo je sve i posvetio se svojoj sad vec tri meseca dugoj vezi... Za njega veza tada pocinje...
Dečija posla. :zeva:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl

... dogovorili se da otpocnu vezu, dogovorili se da se partner obavesti drugog ako ga prevari :kakodane: ... znaci bila je planirana kao monogamna veza... to je bit...
Ma sta onda tu nije jasno?!
I cemu onda tvoje pitanje?
By ...Sitnicava...
druga zvezdica :love:
Pitaš gluposti, Birthday.

Doš'o čovek po drugu zvezdicu. :zeva:
By ...Sitnicava...
Dečkić je uzbudjen zbog druge zvezdice, pa mislim da off neće ni primetiti.

:iskolacen: :iskolacen: :iskolacen:

KgCS3, kakav ti je to potpis???

:smeh:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by ...Sitnicava...
druga zvezdica :love:
Pitaš gluposti, Birthday.

Doš'o čovek po drugu zvezdicu. :zeva:
Vidim...
A ja dosla po trecu :lol:
I mene interesuje taj potpis K... smthng smthng...
By Kragi
Pa da me pola foruma ne optuzuje da sam njen bivsi decko, pa rekoh da razjasnimo stvari :O
By sense
:lol:

da dokazem jednoj osobi da ima ljudi koji isto misle da je to prevara, mada on u to ne veruje, jer- ja sam lud...

a i zvezdica :love: ne mogu da kazem da (ne)skrivenog motiva nije bilo..
By Kragi
Hm?
A taj sto misli drugacije od tebe ti je decko??? :lol:
By sense
si... i ne razume on kako ja mogu da mislim da je to prevara :drama: i kaze mi da pitam druge da li jeste... i ja dosao vamo... :)
Korisnikov avatar
By Sing
.. Kada se uverio da je to to, prekinuo je sve i posvetio se svojoj sad vec tri meseca dugoj vezi...
Ti bi radije da ignorises trenutnu istinu (da se tip uverio da si mu ti 'to') i debatujes ovde da li je u proslosti u pitanju bila prevara ili ne? :nope:

Ne mislis da gubis vreme koje bi mogao da provedes sa njim radeci nesto lepo?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
izjeda ga iznutra crv sumnje

sta ako se ponovi

jer ovaj to ne tretira kao da je bila prevara

pa ko zna sta jos u buducnosti nece tretirati kao prevaru

:jerry:
By alexandermagic
Sve napiše i pojasni u uvodnom postu i onda pita da li je to prevara? :doh:

OnT: Prevara, nego šta. :ozbiljan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!