Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Svaki put se razočaram u ljubav,čak i onih najbližih,ali joj ipak vjerujem,i nadam se da će jednog dana doći ona prava,velika ljubav.
Toliko vjerujem u ljubav,ona me jedina još drži u Životu....
Ima li još neko da iako razočaran vjeruje u ljubav...
Korisnikov avatar
By Burak
jbg, i ja vjerujem u ljubav...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ah, kako su divno tragicne sve te ljubavi i tuge kad imas 15 god:sweet: :sigh: :sweet:

da mi je jos jednom..:)
By mikka
Originally posted by Gayboy15
Svaki put se razočaram u ljubav,čak i onih najbližih,ali joj ipak vjerujem,i nadam se da će jednog dana doći ona prava,velika ljubav.
Toliko vjerujem u ljubav,ona me jedina još drži u Životu....
Ima li još neko da iako razočaran vjeruje u ljubav...
:sweet:

Moj potpis lepo kaže :turban:

Postoji jedna zackoljica u ljubavi, a to je da naucis da dajes bez ocekivanja necega zauzvrat. Da budes srecan samo sto volis, i pruzas najbolji deo sebe. ;) :love:
A sto se vere u ljubav tice, ja znam da postoji :paradajz: nista ti ne brini :hvala:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ti verovatno kao i mnogi klinci trazis ljubav na pogresnim mestima i od pogresnih osoba.

Nije ljubav sve sto vidis.....kad te strefi prava ljubav znaces, osetices...ali svejedno pazi kome otvaras svoje srce me zasluzuju ga bas svi :bye:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Verujem u ljubav...

A ti si jos uvek mlad, tako da je i previse rano za pravu ljubav... Moras proci svasta nesto gadno i ruzno da bi umeo da cenis kada ta prava ljubav dodje do tebe.. I da ti se sada desi ne bi umeo da se snadjes, ipak si suvise mlad.. :)

Strpljenja i ne gubi vreme sa svakakvim slucajevima.. LJubav ce doci i postoji, nemoj da gubis nadu.. :mazi: :setnja: :setnja: :setnja: :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Doci ce tvoj princ na belom konju ne brini. Samo ima jedan problem, trenutno vlada nestasica belih konja. :lol:

Salim se.

Naravno da verujem. Ne ocajavaj doci ce vremenom. :setnja:
Korisnikov avatar
By Gayboy15
Originally posted by Zwezdica
Verujem u ljubav...

A ti si jos uvek mlad, tako da je i previse rano za pravu ljubav... Moras proci svasta nesto gadno i ruzno da bi umeo da cenis kada ta prava ljubav dodje do tebe.. I da ti se sada desi ne bi umeo da se snadjes, ipak si suvise mlad.. :)

Strpljenja i ne gubi vreme sa svakakvim slucajevima.. LJubav ce doci i postoji, nemoj da gubis nadu.. :mazi: :setnja: :setnja: :setnja: :love: :love: :love:
A ne znam šta bi više prolazio gadno i ružno,zar može još.....
Ne vjerujem da ću je ikad biti sretan,li ipak postoji mali plamičak nade.
Korisnikov avatar
By Hton
Jeste, sad ispade da svi veruju u ljubav... i plus ta odvratna fraza "prava ljubav". Aman!!! Svaka ljubav je prava ljubav! I to sto neko mozda nece sa nekim ostati zauvek "dok ih smrt ne rastavi" ne znaci da nisu imali pravu ljubav! I na kraju krajeva zasto bi neko svoje emocije unizavao samo zato sto nesto nije opstalo. One dok su postojale i dok postoje su jednake bilo kojoj "pravoj ljubavi", dokle god su iskrene i stvarne!!!
By ~ Le Saint X ~
Jao, jao, jao...
Jel ovo epidemija???

I mislim...15 godina i vec takve reci o ljubavi, razocarenju i tra la la...

Ti dete uci da zavrshish skolu
ima vremena za ljubav!

teta Daca mode off
By ~ Le Saint X ~
p.s.

Da...verujem u ljubav kada mi je dosadno

Kada mi nije dosadno, ima zaanimljivijih stvari od ljubavi!

et toq!
:snob:
By ~ Le Saint X ~
Jel nije pisalo nesto kao

Leo, dosta je duplih naloga ili slicno?
:smug:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Superstar!
Leo nasli smo ti decka!
Jadan taj decko

:drama:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by B.U.
Jel nije pisalo nesto kao

Leo, dosta je duplih naloga ili slicno?
:smug:
:bj:

:lol:
Korisnikov avatar
By Gayboy15
Iako imam zek 15 godina,nisam klinac :paki: ,bio sam primoran da prije odrastm,i puno sam zreliji za svoje godine...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
blah, you say potato, i say potato...sto bre svi toliko zure da odrastu i da budu zreli? zrelost je dosadna.
Korisnikov avatar
By bakalar
rece i on i nastavi biti dete :)

edit: alo bre mali sporije kucaj, uleteo si preko reda :)
Korisnikov avatar
By Dina
E da nemoj zuriti da budes zreo, ima vremena... Meni je taj tinejdzerski period divan, uvek ga se rado secam... :sigh: Mada svakako i kod mene je bilo tih velikih uspona i padova, umirala sam i vracala se u zivot svaka dva dana :lol: Ali lepo je secati se toga posle...

I sa petnaest godina sam i ja cak verovala u ljubav... kad ces u to verovati ako ne u tom dobu... :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina
E da nemoj zuriti da budes zreo, ima vremena... Meni je taj tinejdzerski period divan, uvek ga se rado secam... :sigh: Mada svakako i kod mene je bilo tih velikih uspona i padova, umirala sam i vracala se u zivot svaka dva dana :lol: Ali lepo je secati se toga posle...

I sa petnaest godina sam i ja cak verovala u ljubav... kad ces u to verovati ako ne u tom dobu... :pinknaocari:
Ja i dalje umirem svakih deset dana. :lol: Dajes mi vjestacko disanje. :D
Korisnikov avatar
By Gayboy15
Ja umirem više od godinu dana,i za to cijelo vrijeme,ništa mi se lijepo nije desilo....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!