Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Swanheartkako neko uopšte može da kaže da je DOŽIVEO najveću ljubav u istoj rečenici gde kaže da je upropastio godine i godine svog života.
"Kada samo pomislim da sam upropastio godine i godine svoga zivota, da sam pozeleo da umrem, da sam najvecu ljubav doziveo sa zenom koja mi se nije svidela, koja nije bila moj tip!"
da li vam se dogodilo slicno?
Originally posted by SwanheartOvo jeste.
najvecu ljubav doziveo sa zenom koja mi se nije svidela, koja nije bila moj tip!
Originally posted by Swanheart
"Kada samo pomislim da sam upropastio godine i godine svoga zivota, da sam pozeleo da umrem, da sam najvecu ljubav doziveo sa zenom koja mi se nije svidela, koja nije bila moj tip!"
Originally posted by Swanheartne.nikada ne bih bila sa zenom koja nije moj tip,cak ni za ONS.
Originally posted by SwanheartCitat iz romana Jedna Svanova ljubav?
Originally posted by IriS
kakvi ego tripovi
Originally posted by Swanheartja tek kad se zaljubim znam koji je moj tip
Originally posted by Dinaovo je sjajno receno, i 'ladno skoro pa sasvim i moj odgovor.
Ne, sem ovog da sam pozelela da umrem. Ali nikad nisam zelela da umirem zbog neke konkretne osobe vise sto me je ovaj ceo svet zamarao pa sam htela da ih sve odreda napustim. Uvek sam zivela onako kako sam smatrala ispravnim u tom trenutku. Mozda sad nekad pomislim ono "e da mi je ova pamet a one godine" ali u sustini do ove pameti i ne bih stigla da nije bilo onih godina i ma kako da mi sad izgleda tada je delovalo drugacije. Najvece ljubavi su bile moji tipovi... da li sam i ja njihov to je vec drugo pitanje![]()
Originally posted by V I V I S E C TIako nije odgovor na temu...slazem se oko ovo sa "lavovima".
Uzasno je nama lavovima. Shto nam se neko vishe svidja i shto ga vishe volimo. Postavljamo sve vece zahteve, trazimo josh vece zrtve. Zelimo da se uverimo u njihovu ljubav jer je nasha iskrena, pa postajemo nemoguci...pre ili kasnije frajeri nisu u stanju ispuniti nasha ochekivanja, pa nas odjebu ili sagore. Tako da nisam iskusio ljubav za koju sam siguran 100% da je postojala.
Originally posted by SwanheartNije mi se dogodilo. ALi, nekako u zivotu nas uvek zadesi ono sto kazemo: E ovakve i ovakve ne volim, kao da nam neko dokazuje e sada ces da vidis da ces da puknes za nekim ko je bas takav kakvog ti ne volis, i to je realno skroz i desava se.. Meni nije, ali garant ce mi se posle ovoga posta nesto nasmejati u facu..
Originally posted by ZwezdicaJa nesto slicno pomislim kad god mi neka osoba drami oko ljubavi... da je videla sta su problemi i tezak zivot ne bi joj palo na pamet da joj to bude glavni problem u zivotu a kamoli razlog za smrt... Ali se ujedem za usne da to ne kazem, nisu ljudi krivi sto nisu imali tezih problema...
I da, zaboravih.. NIKADA nisam pozelela da umrem zbog ljubavi, mnogo gore stvari se u zivotu prezive i prevazidju, a zbog ljubavi umiru oni koji nisu iskusili vecu tugu i patnju i koji su labilne lichnost, pa im je ta ljubav nesrecna nesto najbolnije..![]()
Originally posted by MomoOriginally posted by IriSovo mi nekako zvuci kao jedini moguci odgovor/replika na pitanje
kakvi ego tripovi![]()
Originally posted by pipinvelikistvarno citat
ovo je citat. tako da nisu nikakvi ego tripovi. taj koji je to napisao je hteo da kaze da pravu ljubav nikad nije doziveo, da je na tom planu neostvaren i da najblize sto mu se desilo je bila verovatno samo puka naklonost ili neka druga vrsta mlakog osecanja. usled podvucene crte autor zakljucuje da nije imao nijednu veliku ljubav u zivotu i izrazava zal za protracenim danima, ah
zajdi udaviiii seeeeeeee![]()
swan do not![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!