Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Swanheart
"Kada samo pomislim da sam upropastio godine i godine svoga zivota, da sam pozeleo da umrem, da sam najvecu ljubav doziveo sa zenom koja mi se nije svidela, koja nije bila moj tip!"

da li vam se dogodilo slicno?
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Swanheart
"Kada samo pomislim da sam upropastio godine i godine svoga zivota, da sam pozeleo da umrem, da sam najvecu ljubav doziveo sa zenom koja mi se nije svidela, koja nije bila moj tip!"

kako neko uopšte može da kaže da je DOŽIVEO najveću ljubav u istoj rečenici gde kaže da je upropastio godine i godine svog života.

meni ovo smešno.

a tek koliko mi je smešno što je doživeo najveću ljubav sa ženom koja nije bila njegov tip.

kakvi ego tripovi :smeh:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Meni su nekako sve devojke koje sam volela...mislim "volela" bile moj tip...mozda ne na prvi pogled (fizicki), ali kad ih bolje upoznam definitivno da :)
Ali esilo se jednom da mi se svidela devojka koju sam, ne znam kojim trikom, zavolela nenormalno...a nije bila moj tip ni u snovima...aj sto nije fizicki, manje bitno (jer nemam odredjeni tip devojke...svidi mi se ona koja mi se svidi...nema pravila) nego ni ovako...
:drama: al basmi je bila draga...i sad je ,,,...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
najvecu ljubav doziveo sa zenom koja mi se nije svidela, koja nije bila moj tip!

Ovo jeste.
By ...Sitnicava...

Ne. Niti mislim da može.

To gore napisano je čista zabluda i zanos.

Može se desiti svakome ko idealizuje i od silne želje da mu se dogodi ljubav, uobrazi je.
Korisnikov avatar
By Burak
Meni se isto dogodila; bio sam se zaljubio do usiju iako sam vidio i znao da taj frajer jednostavno nije za mene i da nikad necemo biti srecni..
Korisnikov avatar
By Dina
Ne, sem ovog da sam pozelela da umrem. Ali nikad nisam zelela da umirem zbog neke konkretne osobe vise sto me je ovaj ceo svet zamarao pa sam htela da ih sve odreda napustim. Uvek sam zivela onako kako sam smatrala ispravnim u tom trenutku. Mozda sad nekad pomislim ono "e da mi je ova pamet a one godine" ali u sustini do ove pameti i ne bih stigla da nije bilo onih godina i ma kako da mi sad izgleda tada je delovalo drugacije. Najvece ljubavi su bile moji tipovi... da li sam i ja njihov to je vec drugo pitanje :smeh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Ne znam, tj ne znam sta da.... odgovoricu ti za jedno 30 godina :lol:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Opet swanka sa svojim "emo tackice" temama...:jerry:
Korisnikov avatar
By starky

ne.nikada ne bih bila sa zenom koja nije moj tip,cak ni za ONS.

a sto se tice samog citata,ako je vec doziveo najvecu ljubav,nije bitno da li je ta zena njegov tip ili nije,a jos besmislenije je sto kaze da je upropastio godine i godine svog zivota...kada dostignes pravu ljubav,to je najvece dostignuce i dar,i ne vidim kako to moze nekome da upropasti godine zivota.
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by IriS

ovo mi nekako zvuci kao jedini moguci odgovor/replika na pitanje
Korisnikov avatar
By Blady
Pa ne bas, ta zena jeste bila moj tip zene....
jesam, upropastila sam neke godine, na zalost... ali vise ne ucestvujem u tome..
I da, pozelela sam da umrem par puta....
Korisnikov avatar
By Galateja
Citat iz romana Jedna Svanova ljubav? :D

Mislim da treba pročitati roman da bi se shvatilo tvoje pitanje. Poenta je da kreneš od nečega bezazlenog, možda i ne tako zanimljivog, a naiđeš na nešto opasno. Tačnije, odeš po hleb, a nađeš izgubljeni dijamantski prsten u običnom kamenčiću.

Nemam to u iskustvu, jer svaki kamenčić je za mene poseban. Ili ga ni ne primetim. Tačnije, pristupam sa ozbiljnošću skoro svemu.
Korisnikov avatar
By coka
o ljubavi cu moci da odgovorim kroz koju godinu, pozelela da se ubijem aham ali to je davno proslo vreme, protracane godine pa nemam ih puno da bih mogla to da kazem ima odredjenih perioda ali ne moze se reci godine.
By J...

kakvi ego tripovi
:up: :lol:

Za ljubav mi je malo cudno da se tako nesto dogodi dok kod zaljubljenosti i idealizovanja je vrlo moguce i skoro redovna pojava.

Mozda mi se i desavalo nesto slicno ali nikad to nisam shvatala tako tragicno. Naprotiv. :pinknaocari:
By mikka

ja tek kad se zaljubim znam koji je moj tip :turban: :luda:
By жњ
"Kada samo pomislim da sam upropastio godine i godine svoga zivota....

koje godine... leba ti :lol:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Uzasno je nama lavovima. Shto nam se neko vishe svidja i shto ga vishe volimo. Postavljamo sve vece zahteve, trazimo josh vece zrtve. Zelimo da se uverimo u njihovu ljubav jer je nasha iskrena, pa postajemo nemoguci...pre ili kasnije frajeri nisu u stanju ispuniti nasha ochekivanja, pa nas odjebu ili sagore. Tako da nisam iskusio ljubav za koju sam siguran 100% da je postojala.
By Swanheart
Originally posted by жњ
"Kada samo pomislim da sam upropastio godine i godine svoga zivota....

koje godine... leba ti :lol:
si ti videla da je ovo citat :smirk:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Dina
Ne, sem ovog da sam pozelela da umrem. Ali nikad nisam zelela da umirem zbog neke konkretne osobe vise sto me je ovaj ceo svet zamarao pa sam htela da ih sve odreda napustim. Uvek sam zivela onako kako sam smatrala ispravnim u tom trenutku. Mozda sad nekad pomislim ono "e da mi je ova pamet a one godine" ali u sustini do ove pameti i ne bih stigla da nije bilo onih godina i ma kako da mi sad izgleda tada je delovalo drugacije. Najvece ljubavi su bile moji tipovi... da li sam i ja njihov to je vec drugo pitanje :smeh:
ovo je sjajno receno, i 'ladno skoro pa sasvim i moj odgovor.
Nisam upropastio godine, ali sam neke periode proveo skroz na pogresnim mjestima, sa pogresnim ljudima, radeci neke nepotrebne i.. pogresne stvari..
Da, pozelio sam da umrem. Bas kao sto rece Dina - ne zbog nekog, vec zato sto sam imao momenat u kom sam osjecao da oko mene nema nikoga ko bi mi nedostajao, a ono sto sam u tom momentu imao nije bilo dovoljno da zbog toga zivim. Srecom, nije dugo trajao:)
Ali upravo to sto sam uvijek zivio onako kako sam mislio da je u tom trenutku najbolje rjesenje cini mi laksim lose i ljepsim sve dobro sto mi se desava.
A moja najveca ljubav do sad je bila cura (kakva ironija za nekog ko je imao nekoliko veza od po par mjeseci i desetak "veza" od po nedelju-dvije). I bila je i jeste moj tip.
By ~ Le Saint X ~
Hahaha...
Swan at her best
:)

Ovo je antologijska recenica
pored
one o madleni i caju koja je i bila inicijator celog romana

Neko rece prethodno...ne moze se sagledati niti odgovoriti na ovo pitanje samo na osnovu dela Jedna Svanova Ljubav

treba procitati jos najmanje 2000 strana, pa dati odgovor na Svanov i Odetin odnos

meni je recenica potpuno jasna i sasvim moguca...

NIsam licno bas to doziveo...ali i moj zanos tipovima koji znam da nisu 'moj tip' u ne-fizickom smislu mogu se podvesti tu... kao i slucaj sa poslednjim o kome je i otvorena tema i kako se zavrshilo
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... 221&page=1

Mozda treba videti ovu temu
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=21580
By Garbo
Originally posted by V I V I S E C T
Uzasno je nama lavovima. Shto nam se neko vishe svidja i shto ga vishe volimo. Postavljamo sve vece zahteve, trazimo josh vece zrtve. Zelimo da se uverimo u njihovu ljubav jer je nasha iskrena, pa postajemo nemoguci...pre ili kasnije frajeri nisu u stanju ispuniti nasha ochekivanja, pa nas odjebu ili sagore. Tako da nisam iskusio ljubav za koju sam siguran 100% da je postojala.
Iako nije odgovor na temu...slazem se oko ovo sa "lavovima".

Sto se tice teme odgovoricu kasnije.

:vezan:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Kao sto B.U. rece - recenica mi je jasna i sasvim moguca.

Ali...
Zvuci mi kao nesto izgovoreno u trenucima loseg tripa izazvanog alkoholom i letargijom, uz dodatak samosazaljenja i malo (ili malo vise) besa prema sebi.
Dijagnoza - mentalni mazohizam.
Dr. Birth :rodjendan:

Slicno, sve tako zajedno, nije mi se desilo.
Korisnikov avatar
By Zwezdica

Nije mi se dogodilo. ALi, nekako u zivotu nas uvek zadesi ono sto kazemo: E ovakve i ovakve ne volim, kao da nam neko dokazuje e sada ces da vidis da ces da puknes za nekim ko je bas takav kakvog ti ne volis, i to je realno skroz i desava se.. Meni nije, ali garant ce mi se posle ovoga posta nesto nasmejati u facu.. :giggle:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
I da, zaboravih.. NIKADA nisam pozelela da umrem zbog ljubavi, mnogo gore stvari se u zivotu prezive i prevazidju, a zbog ljubavi umiru oni koji nisu iskusili vecu tugu i patnju i koji su labilne lichnost, pa im je ta ljubav nesrecna nesto najbolnije.. :kafa:
Korisnikov avatar
By Khons
na ovo cu moci da odgovorim tek kroz nekih 50ak godina.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Zwezdica
I da, zaboravih.. NIKADA nisam pozelela da umrem zbog ljubavi, mnogo gore stvari se u zivotu prezive i prevazidju, a zbog ljubavi umiru oni koji nisu iskusili vecu tugu i patnju i koji su labilne lichnost, pa im je ta ljubav nesrecna nesto najbolnije.. :kafa:
Ja nesto slicno pomislim kad god mi neka osoba drami oko ljubavi... da je videla sta su problemi i tezak zivot ne bi joj palo na pamet da joj to bude glavni problem u zivotu a kamoli razlog za smrt... Ali se ujedem za usne da to ne kazem, nisu ljudi krivi sto nisu imali tezih problema...
By pipinveliki
Originally posted by Momo

ovo mi nekako zvuci kao jedini moguci odgovor/replika na pitanje

ovo je citat. tako da nisu nikakvi ego tripovi. taj koji je to napisao je hteo da kaze da pravu ljubav nikad nije doziveo, da je na tom planu neostvaren i da najblize sto mu se desilo je bila verovatno samo puka naklonost ili neka druga vrsta mlakog osecanja. usled podvucene crte autor zakljucuje da nije imao nijednu veliku ljubav u zivotu i izrazava zal za protracenim danima, ah

zajdi udaviiii seeeeeeee :peva:

swan do not :trol:
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by pipinveliki

ovo je citat. tako da nisu nikakvi ego tripovi. taj koji je to napisao je hteo da kaze da pravu ljubav nikad nije doziveo, da je na tom planu neostvaren i da najblize sto mu se desilo je bila verovatno samo puka naklonost ili neka druga vrsta mlakog osecanja. usled podvucene crte autor zakljucuje da nije imao nijednu veliku ljubav u zivotu i izrazava zal za protracenim danima, ah

zajdi udaviiii seeeeeeee :peva:

swan do not :trol:
stvarno citat :iskolacen: a ja mislio Swanheart to stvarno doživela sa svoje 22-3 godine koliko ima, uh baš sam se zajebo... da mi ti nisi otvorio oči ja bi živeo u zabludi

a ti si inače iz tog citata iznedrio sva ta njegova "mlaka osećanja, neostvarenost i bla bla" :wow:

:odbij:
znam zašto sam rekao da je ego trip ako ti se ne svidja moja interpertacija citata tj postavljenog pitanja u temi zajdi brale sam šta god oćes :peva:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!