Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Veliko pitanje za mushku gay populaciju, "Da li vredi muvati zaljubljenog dechka?"?

Koliko nas se nashlo u situaciji da mu se svidja neki dechko a da on svaku rechenicu u komunikaciji zapochinje "Moj bivshi..."

Da li imate zivaca da slushate sve te priche i poredjenja, i koliko je zaista neko takav vredan truda?

Ja sam trenutno u takvoj situcaciji i zaista se trudim da ne mrzim tog "bivsheg" ali me vec polako iritira (iako ga ne poznajem) :)
Sve se neshto nadam da je vredno truda, ali je jako teshko...
:doh: Ima li neko pozitivna iskustva, da je uspeo da ga "preotme"?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
To sto pominje svog bivseg decka ne znaci da je u njega i zaljubljen. A ako jeste- nemoj dirati u to.

-Zenski pripadnik muske gej populacije
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Da, bash ga je zanimao komentar na njegov potpis...

on:
To shto pricha o bivhsem ne mora da znachi da je i dajle zaljubljen u istog. Mozda je samo nervozan pa pokushava da dochara kako je imao lepu vezu (barem neko vreme)... Deshavalo mi se. :D
Korisnikov avatar
By Insorcer
Imam osetjaj da je tome delimichni uzrok to shto ne poznaje tebe, ili makar misli da te nedovoljno poznaje...a red je da se "pohvali" zivotnim iskustvom. Pa da ne bi bilo "ja, pa ja"..nekako je lakshe pominjati "bivhe".

Prosto neki ljudi su nesigurni ;)

....u nekom trenutnku tje prestati sa time... ili netje, no to ti svakako ne treba biti vazno.

Mozesh se radovati tome da tje nekom budutjem stalno pominjati tebe kao bivsheg :D
Korisnikov avatar
By ZekaNS
Originally posted by Amadeo
Mozesh se radovati tome da tje nekom budutjem stalno pominjati tebe kao bivsheg :D
Joj, vishe bih voleo da me spominje kao sadashnjeg, a ne kao drugara zbog "bivsheg" :( Mislim ok, ne poznaje me dobro, kao ni ja njega, ali ako bih mu nabrajao sve dobro shto sam imao u proshlim vezama, pa dechko bi pomislio "sta ti trazish samnom?".
Zaista se kapriamo, u slichnoj smo situaciji, obojica od skoro imamo bivshe, ali *emem mu misha, zar mora toliko da se pricha o nekom ko nije u istoj prostoriji. Shvatam i da je bio veliki deo njegovog zivota (i jos uvek je), ali ako si okrenuo list, okreni ga do kraja...

P.S. Hvala za pohvalu
Korisnikov avatar
By Insorcer
Samo se ti ne opteretjuj vishe nego shto morash :D ...nekako se sve samo razluchi, za ne verovati, u pravom trenutku ;)

P.S.Nema na chemu.

..a o kakvoj se pohvali radi? :misli:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja se jako retko zaljubljujem a kad se to desi pridrzavam se onog: u ljubavi i u ratu sve je dozvoljeno (dobro ajd' skoro sve :lol: )... :lija:

Zbog proslosti se posebno ne uzbudjujem jer da je odgovaralo ne bi zavrsilo u proslosti ;)
By sense
Dok ne pocne u sred sexa da spominje bivse, dobro je... :zakljucano:
Korisnikov avatar
By ZekaNS
hehehehehe... daleko sam ja od te faze :)
By sense
doci ce... ako ti se svidja, pokusaj, nemas sta izgubiti... mozes samo dobiti :wink:
Korisnikov avatar
By Burak
samo polako, nije zaljubljen - to je samo navika
Korisnikov avatar
By Burak
samo polako, nije zaljubljen - to je samo navika
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako pravilo za duracell vazi i za tebe (a to je i do 10 puta veca izdrzljivost), nemas o cemu da brines! :opacupa:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
"Da li vredi muvati zaljubljenog dechka?"?

Ne, jer nema efekta.

Koliko nas se nashlo u situaciji da mu se svidja neki dechko a da on svaku rechenicu u komunikaciji zapochinje "Moj bivshi..."

To ne mora da znaci da je zaljubljen u bisveg. Ne smeta mi to "moj bivsi" jer je to bilo pre mene. Kao sto rece Dina: "Zbog proslosti se posebno ne uzbudjujem jer da je odgovaralo ne bi zavrsilo u proslosti".
By sense
a sta ako proslost pocne da se vraca i druga strana uvidi da i nije bas ravnodusna prema toj proslosti??
Korisnikov avatar
By Val
Duracellm, aK´ sam ja dobro skontala, ti si zaljubljen u dechka koji je od skorA single. Ukoliko ti je zaista stalo do njega, necje ti smetati to shto on pricha o BILO CHEMU, nego cjesh kao i svaki drugi dobri dechko da mu pokazhesh da si zainteresovan za njega i njegove priche. Ovde razlog njegovog potenciranja te priche uopshte nije bitan! Bitno je to da TI svarish tu prichu i da je vidish kao neshto shto je bilo i pre KRATKOG vremena proshlo.

A kada se malo bolje upoznate i provedete vishe vremena zajedno, imacjete i "zajednichke" teme. Uzhivaj!
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by LordOfSex

Ne, jer nema efekta.
Korisnikov avatar
By IceBerg
nije ga josh prebolio... nemoj da odustajesh... ali mislim da trazi utehu!!!
Korisnikov avatar
By unic0rn
zaljubljen ili jednostavno "sa teretom iz proslih odnosa" - jok.

ja sam nekako perverzno vaseljenski predoredjen da se za mene lepe takvi, jednom sam i probao i negde izmedju trosenja energije da sebe zastitim od moguceg zajeba i pokusaja da se teret odbaci - propustio nabolji deo odnosa sa nekim a to je onaj pocetni polet, upoznavanje i slicno.
godi egu sto je to uspelo ali kuca sa rdjavim temeljom da opstane ne moze.

od tada sam odmah spustao loptu i produzavao dalje - ako neko meni ne moze da da svoj maximum i ukoliko bih ja konstanto bio ko na iglama - jok, to nije to. one night stands su onda mnogo bolje reshenje.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Zaljubljenog i "srecno ozenjenog", ne vidim svrhe... Uvek mozes da pokusas, ali mrka kapa.
Zaljubljenog sa repovima... E ta kategorija mi je uvek bila mutna... Tek je zavrsio nesto i jos voli tu drugu osobu, tako da te cekaju tirade "On je ovakav, on je onakav...". Jednostavno, te osobe su jos uvek ranjive, nestabilne, ne znaju ni one sta zele, a kamoli drugima da izadju u susret... Njima tada vise treba neki sagovornik, neko kome mogu da se izjadaju, eventualno neki neobavezni ljubavnik. Nemaju kapacitete za nesto ozbiljno u tom trenutku. Ako si spreman za tirade o bivsoj osobi, neodredjene odgovore spram vaseg odnosa i veliku mogucnost da na kraju niceg ne bude izmedju vas dvojice samo navali :up: .
Moj savet ti je da ostavis tu osobu da prodje kroz proces zaceljivanja i da joj se vratis posle nekog vremena, tada ce situacija biti mnogo jasnija i u krajnjem slucaju postenija prema obojici.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By doktor_NS
Da li je zaljubljen,ili povredjen kad stalno spominje bivseg decka,ko ce to znati.Ako ga vec smuvas,onda ti ne vredi da se opterecujes oko toga i da chachkash,jer mozda ishchachkash neshto shto ti se nece dopasti,kad vec bude kasno.Ako je jos uvek zaljubljen,on to nece moci sakriti i uvek ces biti u senci "bivseg".Ja nisam za ono "klin se klinom izbija",nije poshteno.Mislim da prvo treba rashchistiti sa proshloshcu,pa tek onda krenuti u novu vezu.
U svakom slucaju SRECNO ...
Korisnikov avatar
By stefan19
Mislim da je muvanje zaljubljenog decka cisto gubljenje vremena. Prvo i prvo jer nemas apsolutno nikakve sanse, a drugo sto ces ga iznervirati, pa i kada se odljubi bices mu :bljak:
By Kragi
Pa sve zavisi sta ocekujes od njega ....
Ako te zanima sex zasto ne .... za nesto vise tesko!
By iWanna
Originally posted by the1whowished
-Zenski pripadnik muske gej populacije
:smeh:
By pipinveliki
Originally posted by Mr.Ja
To shto pricha o bivhsem ne mora da znachi da je i dajle zaljubljen u istog. Mozda je samo nervozan pa pokushava da dochara kako je imao lepu vezu (barem neko vreme)... Deshavalo mi se. :D

takodje
Korisnikov avatar
By Val
Ova tema josh zhiva?

I shta bi? Smuva li ga? :nerd:
Korisnikov avatar
By Myto
Ako je zaljubljen u bivseg, ili bilo kojeg drugog, jednostavno je to zakljuciti. Zaljubljeni ljudi imaju odsutan pogled u trenucima kad im govorite ono sto bi nekom ko je zainteresovan za vas zasijale oci.

Neki ljudi su svoj socijalni zivot zapostavili da bi vreme provodili sa deckom, ponasaju se kao tipicne verne zene, domacice, koje cekaju svoje muzeve. I kad ta veza pukne, logicno je da takvi momci cesce pricaju o bivsem jer je on za njih bio jedinka koju su, pored, eventualno, mame idealizovali i samo ih je interesovalo sta oni rade i upijali su svaki pokret ili rec.

A uvek vredi muvati. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!