Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Od izbiracha nema jebacha?

Da
17
40%
Ne
25
60%
Korisnikov avatar
By gorilica
Ne slazem se sa izrekom iz naziva topica jer smatram da su je izmislili svashtojebi koji jedino ne biranjem i mogu da dodju do redovnog sexa.

Shto se ovog dela na engleskom tiche, ukoliko se radi samo o sexu, ne smeta mi. Ukoliko je rech o dubljim odnosima, well, it's a different story.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
A sta fali ako tip ima 'vile lizard tongue'? Kladim se da ume da odradi dobar rimming. :p
Korisnikov avatar
By BellyButton
Neko je u situaciji da bira, neko nije... Treba samo pametno prosuditi kojoj grupi pripadash...
Korisnikov avatar
By gorilica
Neko mi je jednom prilikom jako slikovito, ali prostachki dao svoju definiciju braka:
Brak je kao jedno ogromno bure napunjeno govnima a na vrhu tanak sloj meda. Kada pojedesh taj pochetni sloj, celog zivota jedesh ovo shto je preostalo.

Nekada je bolje biti i sam nego ziveti na opisani nachin.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by gorilica
Neko mi je jednom prilikom jako slikovito, ali prostachki dao svoju definiciju braka:
Brak je kao jedno ogromno bure napunjeno govnima a na vrhu tanak sloj meda. Kada pojedesh taj pochetni sloj, celog zivota jedesh ovo shto je preostalo.

Nekada je bolje biti i sam nego ziveti na opisani nachin.
Evo, ja koja sam bila u dugogodisnjem braku, prva sam pozvana da se oglasim i kazem da je ovo citirano skroz tacno.
:yes:
Korisnikov avatar
By bothways
A sta je sa onima koji ne vole med? :smug:

OnT: Slazem se sa gorilicom
Korisnikov avatar
By Modesty
Ne slazem se sa izrekom iz naziva topica jer smatram da su je izmislili svashtojebi koji jedino ne biranjem i mogu da dodju do redovnog sexa.

Shto se ovog dela na engleskom tiche, ukoliko se radi samo o sexu, ne smeta mi. Ukoliko je rech o dubljim odnosima, well, it's a different story.
Potpuno se slažem sa gorilicom....šta znači to "jebač"...izbirljiv je onaj ko ima neke kriterije i ne ide ispod njih...pa bolje onda biti ne jebač nego svaštojebač.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
pa zavisi kako su stvari postavljene.

ako ja nekog hocu, onda treba da vazi nacelo uzmi sta ti se pruza.

ako se ja nekom svidjam, onda mora da zadovolji razlicite uslove.

eto, tako nekako :cheer:
Korisnikov avatar
By Val
Pre nego jebem svashta cjem celog zhivota d´ ostanem "nejebach"! :klavir:
By Tresh-grl
pa ne znam bash

mislim da svako ima neku svoju kategoriju,eventualno moze da bude s nekim ko je jednu,dve iznad a sve ostalo ispod i iznad toga nece funkcionisati.

''

MENI TREBA NEKO KO JE KO JA NAJBOOLJIII!
DAA MIII BUUUDE SVE PO VOOLJI I DA MEEE ZADOOOVOLJIII :peva:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nema nishta loshe ako lik ima eksplozivnu narav, uostalom modrice su sexy. :harmonika:
Inache iz iskustva znam da je bolje kada te decko nabije uza zid, ili se odmah potuchesh s dechkom, a kasnije ce te jedno drugom lizati modrice i rane, nego lik koji ce precutati i njakati te chitavog zivota.
By Swanheart

:yes:

:fancyklap:
Korisnikov avatar
By castor

:up:

apsolutno tacno
By alexandermagic
Naravno da se ne slažem s navedenim u naslovu teme.

Tu izreku, kao i onu "probirač pronađe otirač" koriste oni koji svoja ograničenja po tom pitanju (izgled/život u provinciji/whatever) projektuju i na sve ostale.

Valjda se, siroti, tako bolje osjećaju.
Korisnikov avatar
By Kiborg
If you rule out every guy with a

1- vile lizard tongue,
2- a low IQ or
3- a violent explosive temper- of course you're gonna be alone!
Mislim da su ovu izreku gore iskonstruisali oni koji se uklapaju u neku od ovih kategorija gore (ove sa niskim IQ isključujemo, jer je smišljanje ove "izreke" zahtevalo izvesan misaoni napor).

Ne slažem se sa tim iz prostog razloga što pedere deli u svega 3 kategorije, a bojim se da ima i gorih stvari od ove tri navedene gore na koje može da se naleti.

Ja u suštini i nemam neke definisane kriterijume :D jednostavno mi se neko dopadne ili ne. Momcima sa kojima sam bio ne mogu da nađem nijednu zajedničku karakteristiku. Postoje neke stvari za koje sam primetio da me privlače više nego druge, ali to je i za mene toliko komplikovana matematika da nema šanse da objasnim to nekom drugom.

U svakom slučaju, verujem u jednu drugu izreku:

Rđavom kurcu i dlaka smeta.

U njenu istinitost sam se uverio nebrojeno puta i van ovih naših gay odnosa.
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Kiborg

Ja u suštini i nemam neke definisane kriterijume :D jednostavno mi se neko dopadne ili ne. Momcima sa kojima sam bio ne mogu da nađem nijednu zajedničku karakteristiku. Postoje neke stvari za koje sam primetio da me privlače više nego druge, ali to je i za mene toliko komplikovana matematika da nema šanse da objasnim to nekom drugom.
same here ::volinevoli:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Slazete li se s ovim:
If you rule out every guy with a vile lizard tongue, a low IQ or a violent explosive temper- of course you're gonna be alone!
Ako na to dodamo i one koji su premladi/prestari i one koji su neodgovarajuće telesne građe, naravno da se slažem

ili to ili u ovoj sobi postoji neki nevidljivi daddy bear :hypno: :puzzle:
Korisnikov avatar
By .L O S T
nek i nisam jebac ali necu da jebem krsh i svasta:pop:
Korisnikov avatar
By KiWi

mora da postoji kriterijum ... tako da je svako izbirač ... pitanje je samo koliko su visoki.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:lizalica:

Sta fali izbirachima?
Oni koji mogu biraju...oni koji ne mogu skacu na sve sto im se nudi...uglavnom je tako.

Mada koliko primetih ima i onih koji mogu da biraju a ipak budu sa svakim jer im jednostavno nikada nije dosta.
:bic:

Neka u tom smislu zivi svoj zivot svako kako hoce....ali ja ne nameravam skoro da menjam svoj stav, ima da budem izbirach dok ne naletim na onog jednog posebnog :cvetduga:
By mikka
nema vajde da pisem posle lakija, al ajde kad sam vec tu :turban:

ja sam izbirach (pa sta :sladoled: )
ali sam u poslednjih cetiri-pet godina mnogo duze u vezama nego van njih
da srusim tabue :vogue:
mozda idealizujem ponekad, gledam najbolje u ljudima...
doduse, do pre nekoliko meseci sam bio samo u strejt vezama
eto, ne znam da li se to racuna :eifranloo:
Korisnikov avatar
By m..
Pa meni je uspevalo i da izbiram i da jebem. Tako da ne mislim da je to nesto preterano tacno. Mislim da je sasvim moguce naci 4-5 ljubavnika koji ispunjavaju gro kriterijuma na godisnjem nivou (i vise, ako se pocimas). Pritom ne mislim na kriterijume vezane za dugogodisnju vezu, nego za fuck buddy-ja, ljubavnicu, nekog s kim mozes i da izblejis i cavrljas, ali ne i da se nesto specijano zaljubis i slicno. U svakom slucaju, mislim da je sasvim moguce biti izbirljiv i imati koliko toliko redovan seksualni zivot.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Kriterijumi moraju da postoje.

Cak i onda kada sam mislila da sam ih se otarasila u potpunosti, postojalo je 'nesto' sto me je sprecavalo da pojebem bas svaku pizdu u blizini.
Korisnikov avatar
By Insorcer
Poshto ne znam shta podrazumeva pojam "jebach", odluchitju se za NE. Ne biva niko nejebachem ukoliko bira! Da li je jebach onaj koji dobro pojebe 1,2..5 osoba; ili onaj koji ofrlje odradi 100...500 osoba?!

Sam nisam nikakav jebach, i da... biram itekako. :gotika:

Wilhelmina, znash li da ja tebe obozavam zbog te tvoje virtuelne jezichine?! :leviathan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!