Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *STATUS*
Analiziram ovih dana nesto i dodjem do zakljucka da je mnogo tipova koji zele vezu ali se plase......

jedni se plase da ce im to oduzeti slobodu...
drugi se plase da ce im promaci neki dobar tip dok su zauzeti...
treci se boje da ne budu povredjeni...
cetvri se boje da ce biti ti koji ce povrediti nekog...

cega se to plase ljudi kada je vezivanje u pitanju...
Korisnikov avatar
By KiWi

1) Ne generalizuj.

2) Ko kaže da se plaše?

3) Zar nisi u uvodnom postu odgovorio na svoju temu?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Interesantna podela, malo generalizovana, no koja podela nije :D , ali dobro, još i može da se diskutuje na ovu temu.

Ovi prvi i drugi nije da se plaše, već ih ne zanima veza. Po meni su te dve kategorije manje-više ista stvar.

Treći su emotivno nezreli tupsoni koji nisu u stanju da se nose sa promašenim vezama, pa paranoišu bezveze kako će svako da ih zajebe.

Ovo četvrto je nešto od čega mi se povraća, kao neki pseudosamarićanski izgovor :) To je isto izgovor koji se koristi kad neko, jel'te hoće da ispadne fin i dobar, svestan je svih svojih mana i kao neće nikog da osudi na vezu sa njim. Budalaština. Te ljude klasifikujem u licemere :)

Upoznao sam barem po jednog od svake kategorije :) Jedino razumem ove što hoće slobodu, jure za sve boljim i boljim frajerima. Tako su izabrali, bitno je samo da to ne pravdaju nekim nebuloznim izgovorima.

Ima i ona kategorija "imam visoke kriterijume" :) To kad čujem, uglavnom padam od smeha :) Visina kriterijuma je obično obrnuto proporcionalna kvalitetima /što fizičkim, što intelektualnim/ dotičnih persona :D
Korisnikov avatar
By *STATUS*
alo ljudi
ja sam dao svoju podelu a vi napisite sta vi mislite...

zato i postoji tema da bi se diskutovalo i da bi se generalizacija necijeg misljenja diskutovala i da bi svako napisao sta misli....

Kiwi ovo se odnosi na tebe :)
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by *STATUS*
Analiziram ovih dana nesto
status anal-izira... :lizalica:

good 4 u... :maji:
By ~ Le Saint X ~
a zasto ne postoji u tvojim analizama i misljenje da neko prosto
NE ZELI VEZU
bez ikakvih strahova ili nekih drugih sta znam sta izgovora

neki ljudi ne zele decu
ili
nesto
bez ikakvih drugih objasnjenja
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Statuse, duso, mislim da se ti najvise bojis veze, bar onakve veze kakvi bi mnogi zeleli da imaju...
Mozda je bolje pitanje zasto ti ne mozes da odgovoris na uslove koja sama veza postavlja (ah, da ti si taj koji postavlja uslove)???
Kissich
Korisnikov avatar
By Modesty
Meni se teme sviđa STATUSE.
Mislim da se ljudi plaše dubokih emocija..tada smo razgolićeni i ranjivi...ljudi se generalno plaše ljubavi.
Razlozi zbog kojih se plaše su različiti,neke si nabrojoa,većinu,mnogo njih se plaše da će biti povrijeđeni iako su na izgled vrlo samouvijereni, i sl.u duši su ranjivi i suprotno.......isto kao oni što jako inzistiraju na stabilnosti i vezi,rade to uglavnom zbog straha od samoće...to su neke ,recimo moje analize.
By alexandermagic
:zev2:

OnT:
Originally posted by Kiborg
Ovi prvi i drugi nije da se plaše, već ih ne zanima veza. Po meni su te dve kategorije manje-više ista stvar.

Treći su emotivno nezreli tupsoni koji nisu u stanju da se nose sa promašenim vezama, pa paranoišu bezveze kako će svako da ih zajebe.

Ovo četvrto je nešto od čega mi se povraća, kao neki pseudosamarićanski izgovor :) To je isto izgovor koji se koristi kad neko, jel'te hoće da ispadne fin i dobar, svestan je svih svojih mana i kao neće nikog da osudi na vezu sa njim. Budalaština. Te ljude klasifikujem u licemere :)
Otprilike.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Kako god okrenes, izgleda da sam ja izuzetak koji potvrdjuje pravilo... happy to be! :trep:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by ivanazuh
Statuse, duso, mislim da se ti najvise bojis veze, bar onakve veze kakvi bi mnogi zeleli da imaju...
Mozda je bolje pitanje zasto ti ne mozes da odgovoris na uslove koja sama veza postavlja (ah, da ti si taj koji postavlja uslove)???
Kissich
Da,i ovo je tačno.
Najveći zagovaraći "slobode" su ustvari oni koji imaju najmanje hrabrosti da vole..da se prepuste i ostanu razgoličeni,emocionalno i duhovno pred "nekom" osobom.
Korisnikov avatar
By Val
Ne delim ljude na one koji se plashe i one koji se ne plashe, nego na one koji zhele vezu i one koji je ne zhele! Simply as that.

Prosto izabran Lifestyle.
Korisnikov avatar
By EYA
strah je u nama :uplasen:

uzrok i posledica, istovremeno.
By Swanheart
nisam osoba koja se plasi vezivanja, trenutno nisam za vezu jer u istoj ne mogu biti trenutno monogamna i ne mogu se posvetiti samo jednoj osobi.
Korisnikov avatar
By Modesty
obožavam imati nekoga ko me ispunjava i koga ispunjavam.....ne bolim se ljubavi iako ona počesto boli...po meni sve to vrijedi.
By J...
Veze se ne plasim. Monogamije se plasim.

Veza kao podrska i razumevanje a ne veza kao sputavanje i laz.

I prijateljstvo kao najjaci temelj za vezu.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by J...

:yes:

a ni monogamija nije strasna ako je spontana i neobavezna, tj bez prekrsajnih konsenkvenci... free love :setnja:
By J...
Originally posted by emo_haos_
mislim da se ljudi plase obavezivanja
Necu da se obavezujem! Neeecuuuu! :vezan:

:prst2:
Korisnikov avatar
By Modesty
Nazovite,drage,stvari pravim imenima,biće vam lakše ;)
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by horus.
Analiziram ovih dana nesto
status anal-izira... :lizalica:

good 4 u... :maji:
Kakve sada ja veze imam sa analnim seksom... fuj fuj, sto puta fuj :)

:dance:

Originally posted by B.U.
NE ZELI VEZU

neki ljudi ne zele decu
ili
nesto
Ovo je tema onih koji zele.... ali se plase....

Originally posted by ivanazuh
Kissich

Ja se veze ne bojim, naprotiv... samouveren sam i znam sta hocu...

ali se jos nije pojavila osoba koja je sposobna da mi parira po senzibilitetu, interesovanjima i onome sto je za vezu najbitnije...
a to je reciprocitet emocija.... da ne zvuci kao isfuran fazon, ali mislim da sam u svakoj mojoj dosadasnjoj vezi ja bio taj koji manje stedeo emocije....
Korisnikov avatar
By *deni*
Sto puta sam pitao, a sad cu i sto prvi put :

- Kako odredjujete momenat kad ste stupili u vezu ?
Da li se dogovorite sa partnerom i kazete : " Ej, od ovog casa smo u vezi i sad mi predaj svoju slobodu, zvacu te po 10 puta na dan, nemas vise pravo da se vidjas sa tim, tim i tim, ne smes bez mene da izlazis uvece itd. itd. ! " ?
- Kako definisete tu vezu ?
Kao nesto od cega ocekujete da vam rapidno promeni zivot na bolje, kao inhibicionu kategoriju za sprovodjenje raznih obaveznih rituala, menjanje navika i nametanje obaveza, ili kao drustveno pozeljnu i priznatu konstrukciju u kojoj svaki ozbiljan covek koji drzi do sebe mora da bude ?
Korisnikov avatar
By *deni*
ali se jos nije pojavila osoba koja je sposobna da mi parira po senzibilitetu, interesovanjima i onome sto je za vezu najbitnije...
a to je reciprocitet emocija.... da ne zvuci kao isfuran fazon, ali mislim da sam u svakoj mojoj dosadasnjoj vezi ja bio taj koji manje stedeo emocije
Eto.
Svako u tim vezama smatra da je dao i u vezu ulagao vise od partnera, da je imao veci senzibilitet, da je manje stedeo emocije... Jos nam samo pijacni kantar fali, pa da merimo ko je dao vise dushevnih resursa..
:bljak:
I posle se neko jos pita zasto ljudi izbegavaju veze, u uobicajenom i kod vecine uvrezenom smislu te reci.
Prava veza je za mene nesto sasvim drugo....
Slika
Korisnikov avatar
By Dina

Ja sam se uvek toga plasila... stanje kad ce svaki preostali dan biti isti, nista mi se vise nece dogoditi, a ako se nesto i dogodi moracu nekog da lazem, kao ziva a mrtva... I stalno sam odlagala trenutak kad to "mora". Na kraju sam ga odlozila sasvim bar sto se ovog zivota tice... ;)

I osecam se tako slobodno... :peva:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Dragi deni, sad ce Staty da ti kaze...

ako neko stalno krene prvi da poljubi partnera, ako mu znacima paznje pokazuje da mu je stalo do njega, ali zeli na sve nacine da mu ugodi i pokaze koliko mu je stalo do njega...taj neko je ulozio vise emocija u vidu paznje, vremena, snage....

ako neko nikada ne krene prvi da poljubi svog decka nego ceka poljubac,
ako se nikada prvi ne seti da poklonom i sitnicom obraduje decka i izmami caroban osmeh kod njega, nego svesno ocekuje da neko njemu to uradi... ako neko konstatno ne zeli da vam u necemu ugodi nego misli da je obaveza nog drugog.... to je znak da je taj partner ulozio manje emocija...

znaci, vrlo lako se moze videti ko je koliko ulozio....
Korisnikov avatar
By *deni*
Dragi deni, sad ce Staty da ti kaze...

ako neko stalno krene prvi da poljubi partnera, ako mu znacima paznje pokazuje da mu je stalo do njega, ali zeli na sve nacine da mu ugodi i pokaze koliko mu je stalo do njega...taj neko je ulozio vise emocija u vidu paznje, vremena, snage....

ako neko nikada ne krene prvi da poljubi svog decka nego ceka poljubac,
ako se nikada prvi ne seti da poklonom i sitnicom obraduje decka nego svesno ocekuje da neko njemu to uradi... ako neko konstatno ne zeli da vam u necemu ugodi nego misli da je obaveza nog drugog.... to je znak da je taj parntner ulozio manje emocija...

znaci, vrlo lako se moze videti ko je koliko ulozio....
Odlican opis ponasanja nezrele decurlije u " vezi ".
:beba: :beba: :spank:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by B.U.
NE ZELI VEZU

neki ljudi ne zele decu
ili
nesto
Eto nije napisao, ali ti jesi.Zato i postoji tema, da svako napise sta misli.
Korisnikov avatar
By Seaman
Sad cu malo ja sebe da analiziram, pa da vidim u koju kategoriju spadam. :misli:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by EYA

:yes:

a ni monogamija nije strasna ako je spontana i neobavezna, tj bez prekrsajnih konsenkvenci... free love :setnja:

Tako je EYA,kada si neđeš nekog kompetabilnog,kada stvarno voliš,monogamija dođe kao nešto prirodno,kao tvoja potreba a ne kao nešto nametnuto.

@STATUS, da te ne citiram,pisao si plavim slovima;slažem se sa tobom da i ne treba biti u vezi gdje se više daje,više pokazuješ,više se trudiš i sl.
Bolje biti sam nego sa nekim emocionalnim vampirom...reciprocitet je bitan kao i elementi prijateljstva i uzajamnog poštovanja.

100% sam sigurna da u vezama dolazi do švrljanja jedne ili obje strane(a da to nije dogovor) samo zato što nam druga osoba ne pruža ono što nas treba,seksualno i emocionalno nas ne ispunjava ali po meni se tada treba zamisliti šta onda radimo sa tom osobom u vezi...da li zato što se negdje duboko u sebi plašimo samoće,pa neka nekog sigurnog kraj nas ili je u pitanju navika?

Iz ove priče isključujem, ipak daleko manji broj onih koji zbilja ne žele nikakav vid vezivanja niti obaveza....postoje i takvi.Njihov profil ličnosti još nisam prostudirala ...razmisliću i o njihovim porivim ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!