Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Da li vam se nekada desila ovakva ljubavna relacija kao u naslovu?
Znaci da osobu poznajete duze vreme mesecima ili godinama ali da ste samo prijatelji (mada skrivena privlacnost izmedju vas dvoje postoji) zatim posto dobro upoznate tu osobu i ona vas kroz druzenje shvatite da ste vas dvoje u stvari savrseni jedno za drugo i odlucite da probate i nesto vishe?

Meni se upravo desilo tako nesto ovih dana i potpuno me zbunilo a njegov predlog da budemo zajedno me iznenadio kao grom iz vedra neba.
Iako dechka znam vec duze vreme i intenzivno se druzimo izmedju nas nije bilo nista intimno mada je on 100 % moj tip dechka (zgodan, lep , iskren, sklon vezama) a kroz druzenje sam shvatio i da veze kao i drugarstvo shvata ozbiljno i da ne svrlja okolo kad je u vezi.

Da li vam je nekada trebalo dugo vremena da shvatite da ono sto trazite celo vreme stoji ispred vas i da li vam se desilo da ovakva veza koja nastane iz prethodnog dugog i iskrenog prijateljstva kasnije preraste u pravu ljubav?
Korisnikov avatar
By Modesty
nije,meni se sve ljubavi dešavaju odmah ili nikako,ili ima kemije ili nema.....ako ima i uspostavimo nešto više,onda nastojim graditi temenje za ostalo tipa,prijeteljsto(povjerenjem i razumjevanjem9 i tako to...nikad se niam u nekog naknadno zaljubila niti mi se kad ko svidio naknadok,odmah ili nikad.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^^
Meni su se isto sve dosadasnje veze i vezice (sve tri :lol: ) desavale odmah i potpuno spontano ovo pretvaranje duzeg drugarstva u vezu mi je zato tako neobicno.

Mada mislim da za nekoga poput mene ko trazi ozbiljnu vezu ovakav trip da prvo upoznas nekoga dobro kroz druzenje pa da se tek onda smuvam, moze biti dobitna kombinacija.No to ce se tek videti posto smo se dogovorili da celu pricu izmedju nas dvojice startujemo polako pa da vidimo gde ce nas to sve odvesti :)

A i privlacnost izmedju nas dvojice postoji od samoga starta samo shto je on kad smo se upoznali bio u nekoj vezici a ja nisam hteo da ulecem i mesam se u to, kasnije kada je raskinuo sa deckom smo vec bili postali prijatelji ali je privlacnost ostala.Prvo vece kada smo se upoznali u klubu odmah smo u startu pricali kao da se poznajemo 100 godina i pritom ne skidajuci osmeh sa lica :D
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Lakiboy_ns
Znaci da osobu poznajete duze vreme mesecima ili godinama ali da ste samo prijatelji (mada skrivena privlacnost izmedju vas dvoje postoji) zatim posto dobro upoznate tu osobu i ona vas kroz druzenje shvatite da ste vas dvoje u stvari savrseni jedno za drugo i odlucite da probate i nesto vishe?

Meni se upravo desilo tako nesto ovih dana i potpuno me zbunilo a njegov predlog da budemo zajedno me iznenadio kao grom iz vedra neba.
Iako dechka znam vec duze vreme i intenzivno se druzimo izmedju nas nije bilo nista intimno mada je on 100 % moj tip dechka (zgodan, lep , iskren, sklon vezama) a kroz druzenje sam shvatio i da veze kao i drugarstvo shvata ozbiljno i da ne svrlja okolo kad je u vezi.

Da li vam je nekada trebalo dugo vremena da shvatite da ono sto trazite celo vreme stoji ispred vas i da li vam se desilo da ovakva veza koja nastane iz prethodnog dugog i iskrenog prijateljstva kasnije preraste u pravu ljubav?
Upravo mi je prva veza bila takva;)

Problem je shto nikada ne znash da li ti ta osoba najvishe odgovara za prvo, drugo ili tretje :) ...ili za sve pobrojano od jednom ;)

Takve osobe se vole zauvek:mini:
Korisnikov avatar
By Deksi
Kod mene je slucaj da sam poznavao decka godinama ali posle kad smo pokrenuli komunikaciju potpuno smo se skontali i usledili su veza i prijateljstvo paralelno.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Amadeo

Upravo mi je prva veza/ljubav bila takva;)

Problem je shto nikada ne znash da li ti ta osoba najvishe odgovara za prvo, drugo ili tretje :) ...ili za sve pobrojano od jednom ;)
Bilo bi idealno imate sve troje u jednoj osobi mada to deluje nerealno chak i jednom idealisti poput mene.
Ono shto me brine eventualno je da li bi se posle prekida takve veze jednog dana mogli vratiti na staro odnosno samo na drugarstvo...mada sam spreman da rizikujem ovaj put jer ne zelim posle da mi bude zao sto sam svojom neodlucnoscu propustio jos jednu sansu :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Swe moje duze veze su prerasle iz prijateljstva i detaljnog upoznavanje nekoga..
I bas mi je lepo to.. LEpota toga je sto zavolis nekoga prvenstveno kao osobu, kao to sto ta osoba zaista jeste, bez sexualnih smetnji i gledanja nekoga kroz to..

Uzivaj cico, to je bas lepo! :) :andjelak: :bisou:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^^
Upravo to.
Ja sam njega zgotivio kao osobu skroz jer smo provodili zadnjih meseci sate preko telefona pricajuci o svemu i svacemu i poveravajuci se jedan drugome on je u ovom gay kupleraju u kome su promiskuitet, zloba i frustracija glavni obrasci ponasanja potpuni vanzemaljac isto kao i ja.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
:yay: Uzivaj i nastavi da se ponasas kao do sada i u vezi, pricanje, bliskost, telefonski razgovori, je l on se zbog toga i zaljubio u tebe, nemoj da to prestane. Naravno, sada kao dodatak imas mazenje i ljubljenje.. :yay: :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Videcemo josh kako ce to sve ispasti :)
Iako sam po prirodi optimista vec sam toliko dugo proveo sam da sam skoro digao ruke....a kazu da se to desi kada se najmanje nadas i izgleda da su u pravu oni koji to kazu :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Pazi, ljudi koji ne biraju i nemaju nikakve kriterijume STALNO imaju nekoga, ulecu iz veze u vezu, nisu se jos ni obukli, a vec su nasli novu zrtvu sa kojom ce da se prc..

Swako ko vredi nece se vuci svake nedelje sa novim mediokritetom i gay kurvom !

Samo hrabro, maleni decace! :andjelak: :bisou:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Bilo bi idealno imate sve troje u jednoj osobi mada to deluje nerealno chak i jednom idealisti poput mene.
Ono shto me brine eventualno je da li bi se posle prekida takve veze jednog dana mogli vratiti na staro odnosno samo na drugarstvo...mada sam spreman da rizikujem ovaj put jer ne zelim posle da mi bude zao sto sam svojom neodlucnoscu propustio jos jednu sansu :)
...da to je posve charobno imati 3 u 1 (i mnogo vishe nego 3) ;)
Shto se tiche prekida?! ..zavisi iz kog razloga se desi isti. Sam odnos se definitivno promeni tokom veze, i ne moze biti "vratjen na staro, odnosno drugarstvo". No, svakako se moze izgraditi ponovo neki korektan odnos...a i to zavisi od oba/e/oje uchesnika/ce :hug:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
kada prodje neko vreme i emocije, sa bivsima koji su bili korektni moguce je imati lep odnos.

Ewo ja sam primer, kisses za moju ex cicu sadasnju drugaricu.. :sesir: :bisou:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Zwezdica
Pazi, ljudi koji ne biraju i nemaju nikakve kriterijume STALNO imaju nekoga, ulecu iz veze u vezu, nisu se jos ni obukli, a vec su nasli novu zrtvu sa kojom ce da se prc..

Swako ko vredi nece se vuci svake nedelje sa novim mediokritetom i gay kurvom !

Samo hrabro, maleni decace! :andjelak: :bisou:
Znam ja te i takve zaobilazim u sirokom luku kao i taj moj drug ( odnosno buduci decko verovatno). :D

Maleni dechache? :lol:
Sestro ja sam ti u drugoj polovini 20-tih nisam ja odavno vise malen :rock:
Ali hvala na lepim recima.

Imam osecaj da cu u narednom periodu najvise visiti u folderu LJUBAV :love:
Korisnikov avatar
By Galateja
Relacija koju si naveo u naslovu mi se čini kao najpoželjniji oblik građenja jednog odnosa. Ono što se gradi temeljito, obazrivo i racionalno daje potencijala za uspešan ljubavni odnos. Ljubav na prvi pogled i sl. tinejdžerske tričarije su kratkotrajne, a pošto kažeš da nisi dečak nego gospodin u drugoj polovini dvadesetih :lol: , onda znaš šta ti valja činiti.
Korisnikov avatar
By castor
Deluje kao nesto sto bi moglo da traje, blago tebi
Menjaj nick u Luckyboy_ns
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Galateja
Znam sta mi je ciniti ali hocu da cujem i slicna iskustva drugih :)

A i bilo je krajnje vreme da je pokrenem jednu temu u folderu ljubav.

Inace zadnja dva dana otkada mi se ovo desilo se samo smejem i sretan sam kao mali majmun :lol: a nisam se odavno tako osecao....cenim da je i to dobar znak :D

@Castor pa moj nik to i znaci ali je LAKI na srpskom bre :lol:
By alexandermagic
Moje veze nisu počinjale kao prethodno drugarstvo/prijateljstvo.

Ovo što se tebi dešava je vrlo lijepo, trebate pokušati s vezom, a i ako ne uspije, po svemu što si naveo, na kraju ćeš ga opet imati kao prijatelja.
Fino si se izreklamirao u uvodnom postu, kao i njega. :D Ako je sve tako kao što navodiš, drago mi je da znam da ima još gay muškaraca koji cijene iste stvari kao i ja, a da su pritom i fizički atraktivni, kao što je i taj tvoj prijatelj. .
Nama koji smo takvi samo rijetki vjeruju da smo zaista ozbiljni i vjerni u vezi.
:drama:

Ahm, da, svakako pokušajte s vezom.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye

Da li vam je nekada trebalo dugo vremena da shvatite da ono sto trazite celo vreme stoji ispred vas
Naravno...ne samo kada su ljudi u pitanju. Vec i neke znachajnije stvari.

Nisam od tipova koji ce od prijateljstva napraviti ljubav. Mozda zato shto ljubav dolazi i odlazi, dok su prijateljstva za chitav zivot.
Drugo, ja se jako brzo umorim (smorim) od ljudi. Monotonija ljudskih umova me smara. Tako da pre ili kasnije ljubav pruzena od strane decka ce mi dosaditi, a onda postoji velika shansa da ce izleteti iz moga zivota, brzinom kojom je ushao.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Ono shto me brine eventualno je da li bi se posle prekida takve veze jednog dana mogli vratiti na staro odnosno samo na drugarstvo...
ju ju ju... naopako, pa ovo je daleko najbolji nacin da se neka ljubavno seksualna veza zavrsi. kamo srece da su moje takve bile. osmeh je jako lep nacin da se zapocne prijateljstvo, a najbolji da se zavrsi. ;)
ako odgovarate jedan drugom, samo ce vas dovesti do veze. to moze biti jako lepa prica, ako nema sujete u odnosu i ako uvek znate i imate taj osecaj prijateljstva sa pocetka.
Korisnikov avatar
By anche
mnogo zgodnija i jednostavnija varijanta od one gde fatalna ljubav prerasta u prijateljstvo.

naravno, to samo u slucaju ako nije u pitanju ono 'nema nikoga drugog na vidiku pa daj da probamo mi' :giggle:
By alexandermagic
Originally posted by alexandermagic

Ovo što se tebi dešava je vrlo lijepo, trebate pokušati s vezom, a i ako ne uspije, po svemu što si naveo, na kraju ćeš ga opet imati kao prijatelja.
Fino si se izreklamirao u uvodnom postu, kao i njega. :D Ako je sve tako kao što navodiš, drago mi je da znam da ima još gay muškaraca koji cijene iste stvari kao i ja, a da su pritom i fizički atraktivni, kao što je i taj tvoj prijatelj.
Nama koji smo takvi samo rijetki vjeruju da smo zaista ozbiljni i vjerni u vezi.

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

Fino si se izreklamirao u uvodnom postu, kao i njega. :D Ako je sve tako kao što navodiš, drago mi je da znam da ima još gay muškaraca koji cijene iste stvari kao i ja, a da su pritom i fizički atraktivni, kao što je i taj tvoj prijatelj.

Procitao sam tvoj post prvi put ne moras da ga duplirash i citiras samoga sebe :lol:
Naravno da cemo pokusati sa vezom i naravno da postoje jos uvek momci koji su i fizicki atraktivni a traze i nesto vise :milkacanic:
By mikka
Joj, kako mi je drago sto ti se ovo desilo :klap:
I sam sam ti govorio da pokusas, a on te prvi startovao!
Nisi ni morao sam da se potrudis :lol:
Ti ne da si laki, ti si uberlaki boy;) :smeh:
Zelim vam da sve bude super, i da potraje, i da bude prava ljubav :love:
go, laki, go :cheer:
uvek vredi cekati na pravu ljubav :smug:
Ljubac od mikke :kiss: :)
By alexandermagic
Šta mi je danas? :nesiguran:
Ispravljao sam gramatičku grešku u svom prethodnom postu, no evo vidim da sam prethodno kliknuo na "citiraj" umjesto na "promeni". Svašta i od mene.

Originally posted by anche
mnogo zgodnija i jednostavnija varijanta od one gde fatalna ljubav prerasta u prijateljstvo.
Ne mogu povjerovati da fatalna ljubav može prerasti u prijateljstvo. Čak ni u drugarstvo, a da je iskreno.
Korisnikov avatar
By ns.happy
bilo bi lepo da laki ovde periodicno ostavi po koji zapis o razvoju veze, i kako im je.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
To cemo jos videti, posto ne volim detalje o takvim stvarima da iznosim ovako javno ipak svoju intimu i dechka radije cuvam za sebe :)

Ovu temu sam otvorio prvenstveno sa ciljem da vidim kakva su iskustva drugih ljudi sa vezama koje su nastale posle duzeg drugarstva :cuddle:
Korisnikov avatar
By ns.happy
niko ne trazi da se ispovedas, vec samo da vidimo da li je sve ok. :alikako: a tvoj doprinos sopstvenoj temi je upravo u tome da pricajuci o tome ostali vide da li takva kombinacija moze da opstane ili se zavrsi raskidom posle kraceg vremena. no, kako god... :bye:
By Swanheart
ummmm
kad malo bolje razmislim ni jedna moja veza nije isla tim redosledom ( mozda su zbog toga sve trajale manje od 4 meseca :doh: )

a i ako bi se dogodilo tako nesto, recimo da bih to posmatrala samo kao prelazak na neki vishi stepen prijateljstva.
drugarsvo - veza - ljubav po meni ima vise izgleda za "uspeh" i za dalje razvijanje i nadogradnju nego ljubav na prvi pogled, samo iz razloga sto te ta osoba prvo upoznaje kao ono sto ti zapravo jesi a ne onako kako se predstavljas svojoj okolini.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!