Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By banne_nsad
Da li je bolje reci onom sa kim si u vezi da si ga prevario/la ili je bolje precutati ako znate da postoji mogucnost da raskinete posle toga?
Imam veliki problem,prevario sam decka vise puta sa jednom istom osobom.Raskinuo sam sa njim zbog toga ali sam ipak odlucio da mu se vratim.Sada se osecam kao govno zbog toga i u dilemi sam da li da mu kazem,a ne zelim da ga izgubim.Stalno razmisljam o tome kako sam ga prevario dok smo zajedno.Sta bi ste vi uradili u ovoj situaciji?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
u toj situaciji bih razmislila o tome sta ja u stvari zelim - prvo si u vezi, pa ga varas, pa se kajes, pa raskidas, pa bi sad opet da budes u toj vezi...

mislim, odluci se.
By Snow_Crystal
Oce kaki nece kaki...

Ajde prvo sedi i razmisli sta hoces, sa kim hoces pa tek onda kreni dalje. Ovako ces samo povrediti ljude oko sebe...:ves:
Korisnikov avatar
By KiWi

reći ...

da si bio siguran da će on raskinuti ako ga prevariš, a tebi on vredi više od ikoga, ne bi ga ni prevario ...

dakle, reci

P.S. Ne osuđujem :D Dešava se ... ali ne meni :D
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ocigledno ti to ne da mira - RECI

the thruth will set you free
By mikka
Tesko mi je da se stavim u tvoju poziciju, nikad nisam varao dok sam bio u vezi. Ako mi se svidi neka druga osoba, znaci da u vezi nesto skripi, porazmislim sta je u pitanju, i ako ne ide, raskidam pre bilo kakve konkretne "akcije" sa strane. Mislim da svaka osoba zasluzuje bar toliko posten odnos. :durenje:
Ali da ne popujem previse, jer je "mleko" vec proliveno :lol: I to vise puta :roll: nije bas da ti se "omaklo " :spank: :pop:
Da parafraziram recenicu iz Poslednjeg skauta: "Jadan, sapleo se o plocnik i zabo kitu u slatkog decka :sweet: "
Ljudska osecanja nisu igracke, razmisli dobro koliko ti je stalo do njega ako si se tako ponasao, pre nego sto se istorija ponovi.
Ja licno ne verujem da bih ikad opet muvao tu osobu,ali po tome kako(tj. na sta :giggle: ) se osecas vidim da imas savesti ;) i da te to muci,
pa ako ste opet u vezi ja bih skupio muda i priznao uvek sve bitne stvari, jer veza treba da se bazira najpre na iskrenosti(sve ostalo je mutljavina), pa makar vise on ne pricao nikada sa mnom, i ucinio bih sve moguce da se nekako izvinim (mada pitanje je koliko se to uopste moze ispraviti) i da mi oprosti, i postovao bih svaku njegovu odluku, i bilo bi i previse da ocekujem da mi se vrati. To je kao da si lupao kineskom vazom o pod, i to vise puta, i kad si je razlupao, sad je oces natrag citavu ;) . Svaka akcija ima reakciju (3. Njutnov zakon :lol: ). Act like a man :smug:
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by KissQueen
u toj situaciji bih razmislila o tome sta ja u stvari zelim - prvo si u vezi, pa ga varas, pa se kajes, pa raskidas, pa bi sad opet da budes u toj vezi...

mislim, odluci se.
ja bi te takvog udavio da saznam!

ako već oćeš da budeš sa tim dečkom, ćuti i ne ponavljaj se.

ako nisi siguran da oćeš, odluči se!!!

Jebeno - nemaš pet godina!

btw, kissqueen, slažemo se ! :P
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by banne_nsad
prevario sam decka vise puta sa jednom istom osobom.Raskinuo sam sa njim zbog toga ali sam ipak odlucio da mu se vratim.Sada se osecam kao govno zbog toga
pa bez ljutnje ali i jesi govno i to VELIKO.
Kako god da uradis nece valjati...ako mu kazes bice jako povredjen, ako mu ne kazes osecaces se loshe i naravno u oba sluchaja ostajesh govno....sorry ali jednostavno je tako.
Korisnikov avatar
By starsailor
ako pretpostavimo da ti je on veran ( a nikad se ne zna) ja mislim da treba da ga ostavis...i da produzis kao do sada, da se sexas okolo, posto vidim da ne mozes da se obuzdas
Korisnikov avatar
By reveal
Treba da mu kazes i da snosish posledice svog ponashanja. Ako ce da te ispljuje, i treba. AKo ce da te shutne, i treba. Bitno je da ti nauchish i steknesh iskustva da to vise nikada ne uradish....

:dedamraz:
Korisnikov avatar
By ns.happy
idi dok si mlad.. dok imas vremena za more promena...
Korisnikov avatar
By starsailor
ahahahahhaahah, znam da je off al nisam mogla :lol: srecko :kiss:
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
RECI.... i zapocni vezu , ali ovogta na poverenju, pokazi mu koliko ti znaci.... ako te otkaaci...

znaces da si probao....
jednom ces naci osobu slicnu bi , koja ce te razumeti , podrzavati , bez obzira sta sedesi, zasnuj vezu na iskrenosti i poverenju.....

prevara nije nesto najgore sto moze da se desi jednoj vezi.... prevazicicete to ako se stvarno volite , brinete jedno za drugo... i naravno imate malo tolerancije.....

prevara , moze se desiti svakom paru , al tolerancija , poverenje , oprastanje, retkim parovima ....

drzim ti palceve.... javi sta si uradio! drago mi je ako sam bila od koristi
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Da li je bolje reci onom sa kim si u vezi da si ga prevario/la ili je bolje precutati ako znate da postoji mogucnost da raskinete posle toga?
Imam veliki problem,prevario sam decka vise puta sa jednom istom osobom.
A jesi li posle bio sa tim deckom u vezi, sta je sa njim i njegovim osecanjima? :lukavi:
Ja sam uvek za istinu! Bolje reci. Da li ce ti biti lepse sa njim dok te sve to izjeda ili ce ti biti lakse da ga ponovo osvajas mirne savesti? A mozda ce ti odmah oprostiti pa onda bude jos lepse :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Snow_Crystal
Oce kaki nece kaki...

Ajde prvo sedi i razmisli sta hoces, sa kim hoces pa tek onda kreni dalje. Ovako ces samo povrediti ljude oko sebe... :ves:
Pametna moja drugarica.. :mazi:
Korisnikov avatar
By banne_nsad
[quote]Originally posted by bila jednom jedna...
RECI.... i zapocni vezu , ali ovogta na poverenju, pokazi mu koliko ti znaci.... ako te otkaaci...

znaces da si probao....
jednom ces naci osobu slicnu bi , koja ce te razumeti , podrzavati , bez obzira sta sedesi, zasnuj vezu na iskrenosti i poverenju.....

prevara nije nesto najgore sto moze da se desi jednoj vezi.... prevazicicete to ako se stvarno volite , brinete jedno za drugo... i naravno imate malo tolerancije.....

prevara , moze se desiti svakom paru , al tolerancija , poverenje , oprastanje, retkim parovima ....

drzim ti palceve.... javi sta si uradio! drago mi je ako sam bila od koristi
[/quot
Mislim da je ovo jedan od boljih odgovora,hvala ti puno
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
nema na cemu..... tu sam da pomognem....... cmokic

kad god imas problem mozes me kontaktirati u2u:pivce:
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
to sam i ja radila i to mnogo puta...vise sam bila sa ostalima nego sa mojom curom, mada ja sam posle pola godine od raskida sve njoj priznala mada je ona to sve znala samo je cekala da joj se ja otvorim...i evo sada ce pola godine kako smo opet zajedno...presla je preko svega mada sam se i ja dosta promjenila....sto znaci da je bolje da kazes....
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
prvo ga u :meda: trenutcima priupitaj da li je on tebe nekad prevario...

ako kaze da jeste - prvo ospes drvlje i kamenje pa mu saspes da si i ti njega! :durenje: ...mirna Backa ravan Srem...

ako kaze da nije:
1. nisam ni ja tebe :lukavi:
2. pa trebao si :sweet:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Ja bih ti savetovala da kazes. Ja bih svakako rekla, a da devojka to uradi - ocekivala bih da mi kaze.
Prevara jeste nesto ruzno i ume mnogo da povredi, ali ako je postojao neki valjan razlog, bolje je sesti i popricati o tome, videti sta i kako dalje... Ukoliko ti znaci kao osoba pre svega, a onda i kao decko, budi covek prema njemu. Ukoliko si imao muda da ga prevaris, skupi muda i da priznas svoju gresku, ukoliko si naucio lekciju, ukoliko ti je stvarno zao, neces to ponoviti i zelis sa njima da gradis buducnost - reci mu to, a on, ako je pravi i ako te voli - umece to da prepozna, cenice tvoju iskrenost (jer ipak si mogao i da mu ne kazes) i zajednickim snagama cete se potruditi da od te veze napravite nesto vredno pomena i truda da se ostane veran.
Ukoliko ne... pa, onda to sto je medju vama nije dovoljno jako da pregura odredjena iskusenja, a ako je tako - bolje je da to sto pre saznas, da mozes da nastavis dalje posle nekog vremena i da znas da si ispao koliko toliko covek...
Korisnikov avatar
By Machkodlak
a i dalje cekam odgovor na moje pitanje... :cekam:
sta se desilo sa deckom koji je ucestvovao u tvojoj prevari?
Predpostavljam da nista nije znao....
Korisnikov avatar
By ns.happy
mislim da ne bi trebao da kazes, jer ces ga povrediti. koliko tebi znaci ta prevara? ako je to nesto sto te jede, onda znas da nije fer prema njemu, i razmisli da li vredi da budes sa nekim u vezi, ako ti u istoj nesto fali. ako mislis da ste vas dvojica ok, onda jednostavno prevazidji tu prevaru. ne bi trebalo da ga povredjujes jos vise, bar ja to tako vidim.
By dervish
Al' ste napali coveka, kao da ste svi ovde neke svetice.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Imam veliki problem,prevario sam decka vise puta sa jednom istom osobom.Raskinuo sam sa njim zbog toga ali sam ipak odlucio da mu se vratim.Sada se osecam kao govno zbog toga i u dilemi sam da li da mu kazem,a ne zelim da ga izgubim.Stalno razmisljam o tome kako sam ga prevario dok smo zajedno.Sta bi ste vi uradili u ovoj situaciji?
To the bonfire with you!!! :seljache:

@ Dervish: Ja sam svetica i imam pravo da spaljujem ljude, ne zvao se ja Torkemada:pop:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Reci. Jer je glupo da ti se veza raspadne zbog neceg sto NIJE ucinjeno (kao sto nije receno). Bolje da se raspadne zbg necega :devil: sto JESTE ucinjeno.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Ajd sad bez zaebancije... Nikad nisam bio u toj situaciji, jer kako vec rekoh, jesam svetac i nikad nikog nisam prevario, vernost mi jeste najbitnija stavka u vezi i smatram da treba biti otvoren, i to govorim samo iz ugla osobe koja mrzi da bude namagarchena i onda jossh pravljena budalom jer je neko imao muda da prevari ali ne i da snosi posledice za ono shto je uchinio...

Ako tipu stvarno znachish, oprostice ti, ali samo pod uslovom da te toliko dobro poznaje da zna i kapira da je to iskreno kajanje, ali pazi se i raschisti sam sa sobom da li si zapravo spreman na to da stavish tachku na takvo ponashanje. Ako nisi, i ako nastavish sa takvim nesuvislim ponashanjem, onda i nisi spreman za ozbiljnu vezu...
Korisnikov avatar
By Val

Recji!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!