Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By banne_nsad
Koliko ste tolerantni prema vasem partneru/ki,da li mislite da ste nedovoljno tolerantni cak i za neke uobicajene stvari?
Korisnikov avatar
By Dina
Mnogo, i za uobicajeno i za neuobicajeno ;)
Korisnikov avatar
By Khons
smatram da sam tolerantna. mada je to sada vec pitanje navike, tj vec sam se navikla na neke stvari koje su me u pocetku mozda i nervirale.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
dok god mi opasno ne cepa integritet, sve sam u stanju da tolerisem
By Tresh-grl
Ja ni prema sebi nisam tolerantna a kamoli prema drugima ili osobi koja mi se svidja,ako mi idu na zivce....krv im jebem oca im jebem!! :tuc: :osama:
By mikka
Ljubav znaci uzajamno postovanje i razumevanje :love:
A i inace mislim da sam tolerantna osoba :sladoled: :andjelak:
Korisnikov avatar
By unic0rn
ako je nesto nebitno, ili nesto sto je ipak stvar te osobe pokusam da se zagrizem za jezik ili to jako fino i polako kazem..
ako mi je nesto nepodnosljivo i neprihvatljivo kazem odmah, chesto i graknem bez upozorenja pa posle i meni bude krivo al shta sad... bolje reci nego trpeti i puci :closet:
Korisnikov avatar
By Tomek
Jesam, tolerantan sam...

Ali MORAM da kazem sta mi smeta i sta mi se ne svidja... Kada kazem, onda sve bude OK....
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Swi toleranti jbt. :wow:

NISAM TOLERANTNA, zahtevna sam do zla boga u svakom smislu, ali opet, kada se voli svi zahtevi koji su upuceni drugoj strani su tako sitni (naravno, mislim na normlane zahteve) !
Korisnikov avatar
By m..
Kako u kojoj situaciji. Ne znam zapravo na sta se misli. Pazi, u principu ima stvari sa kojima mogu da zivim i sa kojima ne mogu da zivim, i u startu biram partnera u skladu sa tim. Sa devojkom nemam nikakvih stvari koje bi mi smetale pa bih ih tolerisala ili ne, a ako naletimo na nesto, resavamo usput.
Zaista ne znam na sta se misli.
Ako si mislio da li sam tolerantna kad me neko gazi kao osobu - nisam, nisam ni tolerantna prema tome kad neko ocekuje da se menjam da bih bila u skladu sa njihovim potrebama, niti prema ljubomori, niti sam tolerantna prema tome da me neko vuce za nos iz svog problema s egom, ali ja ni ne bivam s ljudima koji bi od mene to zahtevali ili mi radili.
Korisnikov avatar
By m..
I ne, nikad nisam tolerantna prema bezobrazluku.
Korisnikov avatar
By Luba
Originally posted by Andjelika
Mislim da sam previse tolerantna.. i da mi se to obija o glavu...
Korisnikov avatar
By Luba
Originally posted by Luba
Originally posted by Andjelika
Mislim da sam previse tolerantna.. i da mi se to obija o glavu...
Slika
Korisnikov avatar
By Modesty
kako kad...mislim da sam zahtjevna ali i tolerantna...ovisi od situacije,nekad tolerišem krupnice a nekad pizdim na sitnice.
Korisnikov avatar
By Khons
ja sam ovu temu vise shvatila kao toleranciju na neke ne tako velike stvari. naravno da ne bih bila tolerantna prema devojci da me npr udari, ili uradi nesto za sta zna da sam izuzetno protiv. ko sto rece @m.. ja ne stavljam ruku u bure, pa koju curu izvucem, s njom sam. naravno da pre veze dolazi do nekog odabira, tj sigurno se necu upustiti u vezu s osobom koja ne odgovara mojim kriterijuma. ali kad je vec izabrana, malo toga moze da uradi sto ce mene stvarno da izbaci iz takta.
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Khons
ja sam ovu temu vise shvatila kao toleranciju na neke ne tako velike stvari. naravno da ne bih bila tolerantna prema devojci da me npr udari, ili uradi nesto za sta zna da sam izuzetno protiv. ko sto rece @m.. ja ne stavljam ruku u bure, pa koju curu izvucem, s njom sam. naravno da pre veze dolazi do nekog odabira, tj sigurno se necu upustiti u vezu s osobom koja ne odgovara mojim kriterijuma. ali kad je vec izabrana, malo toga moze da uradi sto ce mene stvarno da izbaci iz takta.

Baš krasno rečeno. :shake:

:zvezda:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by unic0rn
ako je nesto nebitno, ili nesto sto je ipak stvar te osobe pokusam da se zagrizem za jezik ili to jako fino i polako kazem..
ako mi je nesto nepodnosljivo i neprihvatljivo kazem odmah, chesto i graknem bez upozorenja pa posle i meni bude krivo al shta sad... bolje reci nego trpeti i puci :closet:
O da! :up:

Tolerancija uz nuzhno poshtovanje.
Korisnikov avatar
By starky
Zavisi.Za neke bitne i sustinske stvari,nisam tolerantna ni prema sebi,pa samim tim ni prema drugima.

:lizalica:
Korisnikov avatar
By Deksi
Generalno sam tolerantna osoba tako da i kad je decko u pitanju moja tolerantnost prema njemu se prozima unutar nekih mojih granica tolerancije.
Mozda mogu vishe stvari da progutam i cesce pristajem na neke kompromise ali tu je jedina razlika.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
U stanju sam da tolerisem mnogo toga, ali da pizdim u sebi.

Generalno gledano - nisam.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja mislim da je razlicito tolerancija i trpljenje. Ja nisam trpeljiva, kad mi nesto smeta, kazem, vicem... ili se eventualno suzdrzim pa kazem nesto kasnije. Ali mislim da sam tolerantna jer vecina stvari koje ljudima smetaju meni su kao "dobar dan", hladnokrvna sam, a i uvek sam takva bila, ljudima su cesto bile neobicne moje reakcije.
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by Dina
Ja mislim da je razlicito tolerancija i trpljenje. Ja nisam trpeljiva, kad mi nesto smeta, kazem, vicem... ili se eventualno suzdrzim pa kazem nesto kasnije.
:up:

nikako ne trpim, jer ne zelim da stvorim takvu podlogu da neko misli da moze stalno da radi nesto pa da dodje do opasnog nesporazuma na kraju. trpeti ipak povlaci po meni duzi vremenski period, a vala, zivaca za to stvarno nemam.
a tolerancija mi je ipak za odredjene situacije, koje mogu da me bocnu, ali brzo prodju.
Korisnikov avatar
By Sunce
Bio sam tolerantan, cini mi se. Neke stvari nisam mogao i nisam hteo da prihvatim i tu je nastupio kraj.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!