- 16 Sep 2008, 23:13
Koliko ste tolerantni prema vasem partneru/ki,da li mislite da ste nedovoljno tolerantni cak i za neke uobicajene stvari?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Khons
ja sam ovu temu vise shvatila kao toleranciju na neke ne tako velike stvari. naravno da ne bih bila tolerantna prema devojci da me npr udari, ili uradi nesto za sta zna da sam izuzetno protiv. ko sto rece @m.. ja ne stavljam ruku u bure, pa koju curu izvucem, s njom sam. naravno da pre veze dolazi do nekog odabira, tj sigurno se necu upustiti u vezu s osobom koja ne odgovara mojim kriterijuma. ali kad je vec izabrana, malo toga moze da uradi sto ce mene stvarno da izbaci iz takta.
Originally posted by unic0rnO da!
ako je nesto nebitno, ili nesto sto je ipak stvar te osobe pokusam da se zagrizem za jezik ili to jako fino i polako kazem..
ako mi je nesto nepodnosljivo i neprihvatljivo kazem odmah, chesto i graknem bez upozorenja pa posle i meni bude krivo al shta sad... bolje reci nego trpeti i puci![]()
Originally posted by Dina
Ja mislim da je razlicito tolerancija i trpljenje. Ja nisam trpeljiva, kad mi nesto smeta, kazem, vicem... ili se eventualno suzdrzim pa kazem nesto kasnije.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!