Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By BellyButton
Jako teshko se odluchujem na radikalne promene u svom zivotu... Kod mene se stvari uvek deshavaju postepeno... ili nikako...
Morao bih biti loooodachki zaljubljen i potpuno pomucenog uma da bih takvo neshto uchinio...
Dakle, jedino u afektu...
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
da postujem i ja..... odrekla bi se svega, i otisla , sto ne znaci da bi zaboravila , vracala bi se obilazila drage ljude porodicu.... al otisla bi....
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Da sam svoj chovek i da sam zavrisla fakultet DA, ali ne u neku zabit, vec iskljucivo u veci grad od Beograda.
Sada NE, suvise stvari sam zapocela i suvise stvari imam da zavrsim u ovom periodu zivota, pre svega mislim na fakultet za koji sam zrtvovala poslednje 3 god. zivota. Ne bih mogla to da napustim, nikako.. Toliko razuma imam, nazalost ili na srecu, ne znam.. :hvala:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne bih otisla ni da odlazi. Previse je stvari na kocki.
Korisnikov avatar
By svejedno
Ne.

..

Jbg, call me selfish.
..

Me...or the other person.. ;)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ne bih.
Ja sam moj zivot.
Ljudi oko mene i ono sto radim su moj zivot.
Ako bih otisao - sigurno bih jednog dana zazalio.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nije to pitanje ni sebicnosti, Swejedno.. WIse je pitanje toga sta ostavljas za sobom.. Ako ne ostavljas nista ili ako mislis da ce ti tamo negde biti bolje why not, u suprotnom not!

Brawo za one koji vide samo ljubav i ljubav, bez razuma, ali drago mi je sto nisam od tih.. Malo razuma ne skodi ni u ljubavi.

Bdw, ako se te osobe zaista vole nacice nacin, ako to zele u suprotnom svako na svoju stranu. :pinknaocari:
By Paranoid Androgynoid
bih.
ako imam obezbedjenu karijeru tj. diplomu u rukama i zavrseno sve sto se po tom pitanju zelim da zavrsim.

inace ne.
ne verujem u 'zivecemo srecno od ljubavi u kolibici kraj mora'.
Korisnikov avatar
By m..
Ovisno o okolnostima. Naravno da bih ozbiljno mislila o tome svakako, ali morala bih da izvagam.
Korisnikov avatar
By reveal
Ne bih se otisnula sa ljubavnicom u beli svet jer ovde imam jos sigurno par godina obaveza.
Ne bi bila srecna da ne pozavrshavam te obaveze, pa mi dodje kao neminovno.

:smokin:
Korisnikov avatar
By Manon
ja bih otisla (cesto to radim). mada nista jos nisam ostavila bas zauvek. sve me pre ili kasnije negde saceka. Volim promene i nisam rob navika
Korisnikov avatar
By Rei
Ako nije neka zabit...
By LeMale
HAHAHA,REI

Samo da ima struju,komp i net pa moze i Obala Slonovace :-))
By Swanheart
Ne.
Ne volim ultimatume, a to mu dodje kao ultimatum.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
U jednom trenutku sam bila u toj situaciji. Devojka me je pitala da li sam spremna da krenem sa njom "sada i ovog trenutka" tamo odakle je ona. Mislila sam DA, a rekla NE, jer sam imala nepunih 17 godina i nije postojao nacin da to uradim legalno. Rekla sam joj da me ceka jos godinu dana, maksimumdve, da zavrsim srednju i da cu onda moci (znala sam jezik sredine u koju je trebalo da odem, tako da ne bi bilo vecih problema).Navodno je ostala da me ceka.
U medjuvremenu smo raskinule, tako da je ispalo dobro sto nisam otisla, mada, i sada, nekad kad se izbedacim, prodje mi kroz glavu: a sta bi bilo sa mnom i mojim zivotom da sam tada otisla tamo sa njom...
Inace, doticna je posle raskida otisla tamo,provela nekih godinu dana, manje jos i shvatila da joj je ipak bolje ovde i sad ovde zivi...
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by m..
Ovisno o okolnostima. Naravno da bih ozbiljno mislila o tome svakako, ali morala bih da izvagam.
Same here
Korisnikov avatar
By Val
Chek´ da stavim na vagu...
Korisnikov avatar
By Modesty
Diskutabilo je to ,šta je to sve....,da ne kompliciram,odrekla bih se za pravu ljubav:posla,grada,odlaska od prijatelja,rodbine,stim što je imam sina i sve dakle pada u vodu,za sad.......za njegovu ljubav nebih ga odvojila od ničega što njemu znači.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Zavisi od okolnosti.
Ni pod tackom razno ne bih pristala da budem izdrzavana, da budem domacica, u zemlji gde ne znam jezik ili nemam osnovna prava koja imam ovde (pri tom mislim na serijatske zemlje).
Opet, ako bi se radilo o odlasku negde gde obe/oje imamo sansu da radimo i zivimo normalno, mislim da bih mogla.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Jesam par puta uchinio neshto u tom maniru i kasnije se iskreno pokajao zbog toga...
Korisnikov avatar
By Silvija Plat
ja bih se otisnula i samaa, samo da bude posla i da ima od ceega da se zzivi, a isto to i sa njom
By J...
Zavisi sta dobijam a sta gubim. Ali verovatno tesko jer ne volim neizvesnost. Zato nikad nisam htela da se previse vezujem za nekog ako planira negde da ide.
Korisnikov avatar
By Deksi
Ne znam...niko mi ne garantuje da ako napustim sve i odem negde s dechkom kog volim da ce to biti happily ever after pricha....
Ne verujem da bih to uradio.
Korisnikov avatar
By starsailor
mislim da ne...sve ljubavi se zavrse ranije il kasnije, a ako pricamo o realnom problemu ovde, i tamo se mora preziveti, raditi , bla bla....
druga stvar je da imam love do plafona pa da se selim gde god hocu
Korisnikov avatar
By Azdaja
Nemam pojma...jednom davno sam bila spremna (kao zapeta puska) sve da uradim,sad vise ne znam... :katemoss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!