Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Silvija Plat
Dakle, jedna mala meni vrti pamet.
Sve je pocelo pre par meseci. Desilo se na nekojj zurrci, spontano, ljubile smo se, razmenile brojeve telefona, vidjale se neko vreme. Ja sam se zaljubila, a i ona. Tu krecu problemi male sredine. Njena bivsa (za koju ja nisam znala) pokazuje veliko interesovanje da se druzi sa mnom. Postajemo drugaarice, i puno vremena provodimo zajedno. Malo po malo otttvara ni se i prica probleme iz njihove veze. I jos neki zajednicki poznanici kao mi slucajno prosipaju price o njenim vezama. Mene je sve to izjedalo, ali nisam vise imala priliku da pricam sa njom o tome jer se ona povukla. A i bilo mi je neukusno da je cimam u takvoj situaciji. Prekid.
Druga faza. Bila je pijana i nekko iz njenog drustva me je zvao, pa je iskoristila priliku da me i ona iscima. Rekla sam joj da je ok da me pozove kad pozeli. Od tada smo u sms ljubavi. Ne vidjamo se kako veza zahteva, iskljucivo se kao slucajno, vidjamo na desavanjima. Tada ume da bude slatko grljenje i saputanje, ali nista vise od toga. Rekla mi je da je moja i da bi trebalo da se potrudim, ali su okolnosti jako teske. Ja sam skroz izgubila samopouzdanje zbog svega sto sam cula, sto se desavalo, pa i zbog onog sto cujem i sada, da nekada cima neke cure. A i inace nemam mnogo vere u sebe u ljubavnim odnosima. Misao koja me muci je da njoj prija moja ljubav i da ne bi volela da je izgubi, ali da sama nije sigurna da zeli vezu. Ili me cuva kao rezervnu varijantu Ili smo previse zakomplikovale odnose. Ili...ne znam sta da mislim, a jos maanje sta da radim.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
NE WERUJ swemu sto se prica !
Weruj samo njoj kakva je kada je sa tobom i kako ti se predstavlja, citaj izmedju redova, ali ne slusaj glasine, price i nebuloze, ljudi mnogo lazu iz razlicitih razloga, a najcesce zbog sujete!
A sto se tice nje, ne cimaj je, pusti je da sam vidi sta hoce, neka joj dodje iz guze u glavu. Ako vidis da se hladi zbog toga, da se ne javlja, onda joj nije zaista ni stalo!
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
RAZGOVOR, ljudi moji.
Razgovor u 4 oka...ako se vec toliko volite, sedite lepo (TREZNE) i razgovarajte o tome...ti kazi sta tebe muci, ona nek kaze sta nju muci i eto :)
Mani se drugih ljudi, vidis bre da vise niko ne moze da gleda tudju srecu, svi se nesto prave pametni i osudjuju, a ne gledaju sebe..
Sta fali ako cima bivse ribe, pa zar ne sme da ima drugarice...

Al znas kako, ne smes ni da budes slepa, mozda su prijatelji upravu, ali opet, mislim da treba da cujes i njenu stranu price, ako ti je bas toliko stalo..
Probajte to da resite....:fige:
Korisnikov avatar
By Silvija Plat
da, da tako sam nekako i ja mislila. hvala cure, vec se osecam bolje i sigurnije. :friends:
nekada je pottrbno da podelis svoje misli sa nekim, a jos lepse i lakse kad naidjes na podrsku i razumevanje.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Beogradjanin18
In den poop!
That was funny like, a topic ago. :njanja:
Korisnikov avatar
By .L O S T
prosto mi je neshvatljivo da osoba sama sebi toliko vredja IQ da ne moze sama da proceni kakva je neko osoba nego mora slepo da slusa druge. narocito ex.
a i mozda to sto njima nije odgovaralo tebi bi.
zasto drugi da vode vezu?
ne razumem :jbg:
Korisnikov avatar
By Silvija Plat
Originally posted by .L O S T
prosto mi je neshvatljivo da osoba sama sebi toliko vredja IQ da ne moze sama da proceni kakva je neko osoba nego mora slepo da slusa druge. narocito ex.
a i mozda to sto njima nije odgovaralo tebi bi.
zasto drugi da vode vezu?
ne razumem :jbg:
ne radi se tu o slepom
slusanju, vec o konfuznoj situaciji i ne
igurnosti. dakle nikakv koflikt se nije desio ni jednog trenutka, samo su se neki dusebriznici upetljali i bukvalno nas fizicki razdvojili. ja nisam ni jednog trenutka pomislila da je ona losa ili zla osoba, ali mi nije bilo svejedno jer sam se mnoooooogo zaljubila. staalno mi se javlja, ukazuje mi paznju i neznost, ali mislim da i nju koci lupa palanacke javnosti, kao i mene. puno nas ljudi poznaje i zna za nasu ekscentricnost, a ja ne bih volela da moji bliznji saznaju neke stvari o meni od zluradih jezika. ipak bih da ja odaberrem trenutak i nacin kada cu im reci.
by the way, moze li neko da mi prevede beogradjaninou mudrost :neznalica:
Korisnikov avatar
By Blady
Razgovor... definitivno... karte na sto ;)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ma rizikuj. ionako nisi nikad sigurna kad ce osoba kojoj poklonis srce ispasti totalna svinja. probaj sa njom ako ti se vec svidja.
By Paranoid Androgynoid
:drama:
zasto ljudi veruju pricama?
moze neko da mi prica pet dana ako hoce o nekome, necu verovati dok se ne uverim sama u to.
zasto se veruje da postoji 'pattern' u ljudima, jbte, da li si se recimo ti (Silvija Plat) ponasala identicno u (samo!) dve veze?! Sa (samo!) dvema osobama?! Nema teorije.. nema rasprave, to je jednostavno nemoguce.
Razni ljudi te razlicito pokrecu, teraju te da radis razlicite stvari.
Pa i da se menjas, ako vec imas neki "sablon" u sebi.. on ne moze zauvek opstati.
Rastemo, bioloski i psiholoski.. menjamo se, menjamo poglede na svet, ljude pa i veze, prirodno.

Ne znam, da sam na tvom mestu i da mi se neko toliko svidja ne bih verovala. I ne bih se smirila dok ne saznam da li je to istina ili nije. Ali ne zato da bih cisto saznala, potvrdila ili opovrgla svoje verovanje vec iz razloga sto verujem u ono dobro u ljudima i da ako je neko vredan.. i dobar.. i zeljan ljubavi.. a ti sa druge strane imas lep i spontan ili vec kakav dopadljiv prilaz toj nekog osobi, nemoguce ne postoji.
Potrudi se ako ti je stalo i ne slusaj sta drugi pricaju. Nemoj slusati ni sta ti ona prica previse.. "slusaj" ono sto ti pokazuje ;)
Korisnikov avatar
By m..
Nikad nisam dozvolila da mi neko soli pamet. A cula sam svasta, i pricali su mi svasta, da ne rpicam kakve su gluposti ljudi culi o meni. Prvo zato sto ljudi umeju da imaju zadnje namere (recimo, i ja i cica smo odbile neku ribu, i sad ona i meni i njoj plasira neke gadosti), ljudi imaju svoje iracionalne strahove (neko prosto ne bi imao muda da se upusti, ili bi njemu licno tu nesto smetalo, tipa ljubomoran je ili nesiguran), mislim sta god ti neko rekao, moze delom biti istina, a dobrim delom je obojeno tudjim strahovima, malicioznostima i slicnim sranjem. A ja bih onda radije da saznam sama, a kad mi je stalo da napravim nesto s nekim, ja onda to i kazem otvoreno. Jbg veza ne pada s grane, ne donose je rode. Ne vidim sto je to toliko strasno reci nekome. Pa i da te odbije, bolje to nego da uopste nisi ni probao.
A ako ona ne zna sta bi, pa vidi s njom dal hoce ili nece, ako ne zna, nek ti se javi kad skonta, nek makar skonta da li bi da proba. I ako se ne javi, to je bolje nego to nesto nedefinisano. Bar meni, ja vise volim da znam na cemu sam.
Korisnikov avatar
By Silvija Plat
thanks people, l got the point. akcija, ne reakcija.
e sad, dok sam pisala uvodni post nisam ni bila svesna da je mnogo dublja od navedene, moja nedoumica kako se ponasati, kako odddrzavati vezu u maloj, osudjujucoj, homofobicnoj sredini. npr. ja se sva sledim od pogleda njenne mame kada je sretneem, kojoj se ona outovala, a nema nacina da je ne srecem. kosa mi se dize na glavi kad mi kazu ti si pametna devojka, sta ce to tebi u zivotu, kada se neke poznanice zzalede kada me sretnu, ili beze k'o djavo od krsta. a u maloj sredini toga iiiimma...
moja mala je najdivnije stvorenje na svetu i mislim da me nikad svesno ne bi povredila. ali, isto tako mislim da i nju koce iste stvari.
razgovor? toliko puta se u potpunosti razumemo bez i jedne reci. osmeh je signal da je tako. kada krenu da me more sumnje, svesna sam da sam zabludela u razmisljanjima, da me vode pogresne emocije, pa me je sramota da joj bilo sta pomenem. tada cutim ili joj poklanjam neznost, koju i dobijam zauzvrat. ali ne prestaju da me muce poljupci koje bih joj dala tamo, pred svima koje bi to sablaznilo.
kako odrzati (u mom slucaju ostvariti) vezu u sredini koja bi te lincovala?
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
A imate li mogucnosti da promenite sredinu? Ili bar jedna od vas?
U svakom slucaju, ti si negde sa juga, ako sam dobro shvatila, verovatno i na forumu, a i ovako znas neke ljude koji zive tu i mozes njih da pitas za te stvari: gde se vidjati, kako ovo, kako ono...
Inace, devojka i ja uglavnom izlazimo na str8 mesta (99% vidjanja), pa normalno prolazimo, a i po gradu uvek ima skrovitih mesta gde mozes da se poljubis i tako to....
A za neke intimnije stvari cekamo priliku (uvek neko negde otputuje, pa ti ostavi kljuceve, pa ovo, pa ono)...

Inace, pre nego sto zapocnete bilo sta ozbiljnije, trebalo bi da sednete i pricate. Kapiram ja da se vi razumete i bez reci kada je rec o osecanjima, medjutim o konkretnim problemima ipak treba sesti i razgovarati.

Treba pre svega da znas da su osecanja koja imate jedna prema drugoj nesto lepo i nesto samo vase. Nisu pogresna i nema razloga da ih se stidis. E, sad, s obzirom na sredinu u kojoj zivis, naravno da nije pametno da paradirate gradom i razmenjujete neznosti na glavnom trgu, ali moze za sve da se nadje mesto, vreme, nacin i mera. Najbitinije je da obe znate sta hocete. Prvo moras da znas sta tacno hoces i kako hoces, onda pocinjes da radis na tome da to i ostvaris. :)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by bananica
ma rizikuj. ionako nisi nikad sigurna kad ce osoba kojoj poklonis srce ispasti totalna svinja. probaj sa njom ako ti se vec svidja.
:up: Ako ne pokushash, nikada saznati necjesh. :nope:
Korisnikov avatar
By Modesty
pročitala sam samo tvoj prvi post.......svijet priča jedno a tvoje srce drugo.....ja uvijek dajem prednost srcu...ljudi zanju da lažu,da budu zli i zavidni....poslušaj srce,daj vam šansu..koće ako ne ti...probaj..nemaš šro izgubiti jet trenutno ništa i nemaš.
Korisnikov avatar
By bigirl
Uh... Da sam pre par godina slušala neke ljude (baš sa ovog foruma) i poslušala ih kada su mi izokola pričali da se ne petljam sas nekim... Uštedela bih sebi skoro godinu dana cimanja i maltretiranja i ubeđivanja da to IPAK nije tako. I na kraju... Ne, nije bilo tako. Bilo je gore. Nego su ljudi bili fini, pa su me štedeli svih detalja.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Ili nemoj nista da mislis,prepusti se pa sta bude...:novine:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!