Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Dobar75
Cao svima
U vezi sam tri godine.Sve je bilo ok do pre nikih par meseci i od tada moj decko od mene trazi neke stvari za koe ja bas nisma zainteresovan.
Pocweo je da prica kako smo se smorili,kako nam je monotono i da bi trebali nesto da uradimo da nam bude zanimljivije.
Njegov predlog je bio da pravimo neke trojke i jos neke kombinacije.Ja nisam za takve stvari,ali da bi ostali zajedno ja sam to odobrio.
Uradili smo par trojki on je pozeleo da napravimo cetvorku,pa je pozeleo da idemo solo.On da nadje nekoga,a i ja da nadjem nekoga.
Znam da me voli jel vidim i osecam.Sve mi cini,sto god pozelim.
Zanima me da li je neko mozda imao istu situaciju i sta je uradio.
Sta ja da radim?
Korisnikov avatar
By Val
Uf!

Opet mixanje. Sexa i ljubavi...

Radite bre shta vam se radi. Jedan je zhivot!
Korisnikov avatar
By Vespertine
Deluje mi kao da ti smeta to shto ti trazhi jer inache verovatno ne bi ni pokrenuo temu?
By Dobar75
Smeta mi naravno. A druga stvar,kaa je sve u redu zasto bi se neko na nekoga zalio.Mozdasi u pravu da treba u svakom slucaju pokrenuti neku temu vezano za dobro i lose.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Pa ako ti smeta porazgovaraj s njim o tome.Glupo je da se samo od jednog u vezi ochekuje da se prilagodjava i podredjuje kompromisima i zahtevima koje ovaj drugi postavlja... Ako je sve funkcionisalo kako treba a on sad kao problem u vezi iznosi potrebu da ima sex sa nekim drugim, a tebi to smeta, prst na chelo i razmisli odgovara li ti to shto se od tebe ochekuje...
Korisnikov avatar
By Vespertine
I bash kao shto reche koleginica Val, svako radi ono shto zheli... Ako mu se jebe s drugima, pusti ga nek se jebe, ako tebi to smeta, potrazhi nekog ko ti vishe odgovara i mirna Bachka:)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
vespertine & val - nije to tako jednostavno. Ne mozes tek tako nekog kog volis da pustis da se krese s kim zeli. bar ja ne bih mogao.

@dobar - pokusaj da razgovaras sa njim, da vidis zasto ustvari on zeli druge, i zasto mu vise nisi samo ti dovoljan. ukoliko dodjete do korijena problema i nadjete rjesenje, sjajno. ukoliko ne, usmjeri svu svoju snagu na to da ga prebolis, jer je razlaz jedino sto ostaje.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
u pravu si. Sorry, jos se nisam bio sasvim probudio kad sam citao i odgovarao:)
Korisnikov avatar
By linostar
eeeeeeee ljudi mojiii pa u cemu je sustina te veze i ljubavi? Cim dodje do trojke a onda i cetvorke i petorke...:-) Onda je to veza samo za javnost dok se mi kresemo gde i sa kim stignemo... Ja stvarno ne znam o cemu se ovde radi? Zar stvarno jedna gay ljubav ne moze proci bez trojki... Ako ja pozelim nekog drugog i cak budem sa nekim a to nije moj decko onda tu nesto debelo smrdi :-)
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by linostar
eeeeeeee ljudi mojiii pa u cemu je sustina te veze i ljubavi? Cim dodje do trojke a onda i cetvorke i petorke...:-) Onda je to veza samo za javnost dok se mi kresemo gde i sa kim stignemo... Ja stvarno ne znam o cemu se ovde radi? Zar stvarno jedna gay ljubav ne moze proci bez trojki... Ako ja pozelim nekog drugog i cak budem sa nekim a to nije moj decko onda tu nesto debelo smrdi :-)
I ja tako mislim, ali pobornici poliamorije, slobodnih veza i slichnih jebachko-veznih poduhvata ce se vec oglasiti :D
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Ja bih poshtovala to shto je bio iskren i otvoreno ti rekao shta zeli. Prati svoje srce a i mozak i uradi ono sto ti zelish. Morate da potroshite puno sati razgovarajuci dok se ne nadjete "na sredini", ako vam je stalo do veze poradicete da potraje. Mene ne bi plashila njegova potreba za drugim telima, neki ljudi imaju faze u zivotu kad bi samo sexualno ludovali, ako mozesh ostani uz njega dok ga ludilo ne prodje :) ako te voli umorice se od skakanja iz kreveta u krevet, treba vremena da sam to ukapira.
Kazi mu da koristi kondom, dodje kuci pre doruchka i kupi hleb i mleko :)
Korisnikov avatar
By linostar
Ja sam u svojoj vezi imao taj problem sa deckom davno.... Sve sto sam u zivotu stekao preko noci sam razjebao. Ne mogu reci da i dalje nemam probleme i carki ali ipak covek treba sesti razgovarati i resiti. U mom slucaju je on poceo, on i zavrsio i eto mogu se pohvaliti da uskoro slavimo 4 godine zajednickog zivota. Nije lako uopste ali je prelepo ako se covek trudi i podari celog sebe u svim sferama bezuslovno
By Dobar75
To znaci da pristanem na sve dok mu se ne smuci.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Ja bih uradila sledece: Sela i porazgpvarala otvoreno da vidim u cemu je problem i onda predlozila da se privremeno rastavimo na mesec dana, tokom kojih bi svakim mogao da radi i ponasa se onako kako zeli. Posle tih mesec dana sednete i popricate, vidite gde ste (to je dovoljno da se izluduje i izjebe na sve strane, ako mu je to cilj, ali i dovoljan vremenski period da obojica razmislite i preispitate se sta zapravo zelite od svoje veze i zivota).
Korisnikov avatar
By Vespertine
Bratac, bash suprotno... Ja bih razgovarao s njim, pokushao da utvrdim u chemu je to problem, i ako se svede samo na to da ima potrebu da bude s nekim drugim, doneo bih vec neku odluku... Nikad ne bih sebe prisiljavao da trpim neshto shto mi se ne dopada, pogotovo takvu situaciju da partner od mene zahteva neshto shto mi ne odgovara...

E sad, ako je prag tvoje tolerancije dovoljno visok da neko vreme otrpi to, radi sha god mislish da je potrebno... Probaj iskreno da mu objasnish da ti to smeta, i zbog chega, ponudi mu da ako zheli nek se sexa s nekim drugim ali da od tebe to ne trazhi, i da ne ochekuje da im se pridruzhish. Ako mozhesh otrpi to, pa ako se nakon toga ne promeni, vec zatrazhi da proba josh, preuzmi potrebne mere...
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Mora da odluci zadovoljstvo kog dela tela mu je najbitnije u zivotu: mozga, srca ili penisa.
By Dobar75
Znate sta je jos najgore.
On nije nikada otisao sam da se vidi sa nekim.
On zeli samnom to da radi,a ako se ja pobunim on kaze da ne zeli da bude samnom.
To je problem.
Razmisljao sam da iskreno da se rzidjemo jedno vreme da ga pustim da radi sta hoce,ali se iskreno plasim da to tako ne ode predaleko
By J...
@ Dobar75

A mozda si ti i suvise dobar. Ako bi mu tolerisao da moze da bude sa nekim drugim da mu ne zameras a on te jos ucenjuje terajuci te da radis ono sto ne zelis (trojka) mislim da je on malo preterao.

@ xx LooDa KrAwItZa xx

Ne moze to tek tako lako da se odluci jer je covek kompleksno bice, skup te tri navedene i jos nekih stvari tako da se ni jedna ne moze i ne sme ignorisati. Tu je resenje kompromis.
Korisnikov avatar
By bigirl
Šutni ga.

Inače ćeš biti nenormalno povređen.

Inače već jesi tako da poente nema.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja bih se razisla sa ti covekom.....jos kod prve bandere....ocigledno ne zelite isti razvoj situacije.....
Korisnikov avatar
By V25
Totalno je besmisleno ostati u toj vezi, jer očigledno više ne tražite iste stvari. Vrlo je prosto, ili želiš vezu ili kres varijante. Ako nije u stanju da se ponaša odgovorno i zrelo, i da ti posveti pažnju šutni ga naravno. Ma hajde molim te, samo ti fali da se zbog nečijih detinjarija osećaš loše.
Korisnikov avatar
By foolish
bilo je lepo dok je trajalo, ali vasi putevi se sad ocigledno razilaze.
Korisnikov avatar
By artnow
eh da je tako lako ostaviti nekoga posle tri godine zajednickog zivota ovaj covek bi to uradio bez pokretanja ove teme!!!

mogu samo reci: razgovorom do resenja; srecno i pazljivo sa donosenjem odluka i nemoj da pristajes na sve dok mu se ne smuci, imaj dostojanstva!
Korisnikov avatar
By V25
Veruj mi ne odnose se svi isto prema odnosima koji dugo traju, treba prvo da proveri koliko njegovom partneru to zaista znači.
By Dobar75
Nje lako baciti tri godine jos ako su bile ok.
Ja sa njim pricam o tome,ali on mi kaze da ga ja gusim sa tim.Ja kada ne pricam i kada cutim sve je ok,a uz to se prica kako bi bilo extra razbiti monotoniju.
Ja nekazem da netreba napraviti neku trojku i razbiti monotoniju,ali tio da se rai svaki drugi dan to je van pameti.
Ja sam cak predlozio da kada odemo negde van srbije to uradimo,a ne ovde.
A mozemo da odemo vrlo cesto negde.
Korisnikov avatar
By V25
O kojoj monotoniji pričaš? U svom ili u njegovom životu? Životna monotonije definitivno nije odnos između dve osobe koji je kvalitetan. Onda bi možda trebalo da se zapitate o kvalitetu same veze. I sam si gore rekao da si to uradio da bi ostao sa njim a sada kažeš da nemaš ništa protiv toga. Nemoj gaziti preko sebe da bi nekoga zadržao. Ako on to iskorišćava, svakako zaslužuje korpu.
By Ulix
Originally posted by Dobar75
Ja sa njim pricam o tome,ali on mi kaze da ga ja gusim sa tim.
Sve sto si napisao se svodi na ovo: ti pricas, a njega to gusi.
To je uzasno, uzasno.
By Dobar75
da njega gusi sto ja ne odobravam takve stvari,a kada odobrim,ja sam tada najbolji,najlepsi i najvise me voli.
To je problem
Korisnikov avatar
By gneeebo
dobro ovo ocigledno nema veze sa poliamorijom itd. vec je liku s tobom dosadno. KORPA!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!