Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By mikka
Da li je zaista sve dozvoljeno u ljubavi?
Da li cilj da osvojite nekog opravdava sredstva?
Na sta ste spremni ako se na nekog nalozite...
Ima li nekih granica?
I da li je "ljubav" zaista opravdanje?

Preziveo sam one scene :"ako ne budes sa mnom, neces biti ni sa kim", uhodjenja, smaranja...
A sad mi je sve to narocito pipavo posto sam prvi put u gej vezi, a sve mi "vise repovi" starih strejt veza.

Mislim na razne smicalice, a svedok sam i onih dostojnih spanskih sapunjara
Korisnikov avatar
By ns.happy
to nema veze sa ljubavlju. ako nekog volis, ako si u nekog zaljubljen, onda valjda tu osobu postujes, i neces da radis nesto protiv njene volje, samim tim ni da joj se udvaras ako ona to ne zeli.
to ''ako neces biti sa mnom, neces biti ni sa kim'' je detinjarija, i zasluzuje :samar:

dakle, ne, nije sve dozvoljeno. mora biti postovanja! :)
By Snow_Crystal
Originally posted by ns.happy
to nema veze sa ljubavlju. ako nekog volis, ako si u nekog zaljubljen, onda valjda tu osobu postujes, i neces da radis nesto protiv njene volje, samim tim ni da joj se udvaras ako ona to ne zeli.
to ''ako neces biti sa mnom, neces biti ni sa kim'' je detinjarija, i zasluzuje :samar:

dakle, ne, nije sve dozvoljeno. mora biti postovanja! :)
Slazem se... Kad nekog smaras,pratis,uhodis to je vec opsesija a ne ljubav ili zaljubljenost...Ja sam vise za romanticno muvanje pa ako je osvojim super a ako ne bar sam pokusala.... Pokusacu da ostanem prijatelj sa njom....
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ma ja odmah skontam dal imam sanse, i obicno skontam da nemam i samo iskuliram... (i naravno dodjem d akukam na forumu, kako mi je zivot drama, niko me nece...bla truc..smrc :ubise: )

Ni na sta nisma spremna..(naravno samo u slucaju da se ne svidim toj osobi..ako mislim d aimam sansi onda sma spremna na dosta toga :) )
Postoje granice!
Ljubav nije opravdanje!
Korisnikov avatar
By Modesty
Ljubav,zaljubljenost su lijepi samo onda kada je to obostrano....a ako nije,štaće mi.Preferiram kvalitet.
Sve učiniti za osobu sa kojom si u ljubavi...to je druga prića....u stanju sam MNOGO toga učiniti.
Uvijek treba da postoje granice..te granice odvajaju zdravog čovjeka od bolesnog.
Korisnikov avatar
By Val
Granice? :shok: U ljubavi? Nema!

Ljubav only ak´ je bezuslovna! Bezgranichna... :love:

Joooj, spucale me emocije! Jebala vas tema! :obesen:
By mikka
Slazem se da U obostranoj Ljubavi nema granica u njenom iskazivanju...Mislio sam na one niske zakulisne mice-trakalice koje se sprovode sve sa dramskom fabulom, ah u ime "Ljubavi" :drama: koja se zloupotrebljava kao opravdanje...
I onda kad shvatim sta je neka osoba uradila, oteza mi momenat da je propisno posaljem u Timbaktu, ako mi zatrepce okicama i kaze da je to ucinila iz navodne ljubavi. :kakodane:
Korisnikov avatar
By Blady
U ljubavi nema granica.. ali izgleda da ne misle svi tako... eh....
Ali naravno, ako me neko ne voli, necu ga proganjati.. najgore kad te neko voli , a ne zeli te pored sebe... to je prava spanska serija.. :vruce:
Korisnikov avatar
By Val
Pravila, granice, progon...? :shok: Ajmeeee...vi to o Azerbejdzanu?
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Val
Pravila, granice, progon...? :shok: Ajmeeee...vi to o Azerbejdzanu?
Mislis Pravoslavnoj Dzamahiriji Srebistanu? :D

Ne moze niko da mi govori sta cu i kad da radim - tj moze i onda da odjebe.

Ne znam, ne mogu ja ta posedovanja, ograniavanja, emocionalne ucene i ostalo i petljanja u stvari u koje ne treba da se petlja. Meni se to gadi, i ne dozvoljavam da mi se radi, a jos manje ja nekom to radim.

Mora sve da bude na dobrovoljnoj bazi, uz dogovor, konsenzus, kompromis...

Pa kome odgovara dokle mu odgovara.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Nije sve dozvoljeno ni u ljubavi ni u ratu.
Male smicalice i lazi mogu biti dopustene samo ako su >male< u svakom smislu te reci.
Ostale zakulisne radnje se ne rade ljudima koje volish jer one mogu tu osobu da povrede i nanesu joj bol...a to se ne radi nekome koga volish.

Sa druge strane te izjave tipa:ili ces biti sa mnom ili neces biti ni sa kim, mogu biti izrecene u afektu i napadu ljubomore i da ne znace nista posebno opasno a sa druge strane takve izjave pracenje uhodjenem i slicno mogu biti i izraz teske patologije....tako da tu treba biti oprezan.

@ Mikka...tvoj avatar....Jake G :love:
Na ovom mi je najwepshi :trep:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Kad kazem bre da nije onda nije :panker:

Salim se sve je to individualno ja sam samo izneo svoj stav o tom pitanju i stav koji ocekujem da ima moj potencijalni boyfriend :)
Korisnikov avatar
By starky
ma kad bih ja krenula sa obrazlozenjem svog stava...to bi bas potrajalo...nije to tako jednostavno...
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by starky
Sve je dozvoljeno.

:lizalica:
povredjivanje nije.
Korisnikov avatar
By Val
Anche, crna anche! Bona zheno, drugi nas povredit´ne mogu! Jedino, ak´sebi dozvolish, pa se sama povredish.

Sama pala, sama se ub´la! Josh da nema emocije...ihaaaaaaaa! DJe b´nam kraj biJo?
Korisnikov avatar
By anche
da prostis val, jebes tu ljubav bez otvaranja.

a ja kad se otvorim sam ranjiva.

ili zrelo doba podrazumeva odustvo ranjivosti - to 'oces da mi kazes? :eureka:
Korisnikov avatar
By Val
Ja vazda prisutna! Pozne godine te nauche da stvar gledash ´nako kako manje boli. :) Mislim, boli ´nol´ko kol´ko dozvolim, ´bem li ga!
Korisnikov avatar
By greek_lover
Naravno da je sve dozvoljeno ... tu se za zlocin protiv covecnosti ne odgovara ... a ajde sad, svi smo ga ponekad pocinili, hehehe
By mikka
^^
ja nisam :saint:
nikad ne bih smisljeno povredio osobu koju volim :durenje:
radije bih ja bio povredjen

ali pokusavam da shvatim ljude koji koriste Ljubav kao izgovor za razne namestaljke( :vudu: :vestica: :napitak: )
i ima li tu zapravo ljubavi uopste, ili je u pitanju neki povredjeni ponos, sujeta, posesivnost, "unistavanje" konkurencije, sta li?
meni je slatko ako se neke osobe koskaju oko mene dok sam single,
ali grubo mesanje u postojecu vezu nije mi nimalo.
cini mi se da treba znati koliko daleko ici i kada stati
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by anche
da prostis val, jebes tu ljubav bez otvaranja.

a ja kad se otvorim sam ranjiva.

ili zrelo doba podrazumeva odustvo ranjivosti - to 'oces da mi kazes? :eureka:
Ma jok, stvrdnu se ko pete u panzionera.

Ja na to gledam ovako: Volis se sa nekim, taj neko te povredi manje ili vise svesno (mislim ako se volite i tu ste neko vreme, taj neko zna sta moze da te povredi, ako ne zna onda je beslovesan), ti si sam kriv sto si takvog odabrao, al on nije nista manje djubre (ili samoziv, stagod) sto te je povredio.

A da volis i ne budes ranjiv, to ne ide, mozes da budes s nekim a da ne budes ranjiv, al je onda taj odnos zabavan, uzbudljiv i ispunjavajuci ko mlaka bara, nema tu srece, eventualno ima dobrog sexa, al meni nije to to, nego jebanje.
Korisnikov avatar
By Deksi
Uvek postoje granice.
Ne koristim ljubav i mrznju kao izgovore za pravljenje gluposti.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja volim da govorim to da je u ljubavi i ratu sve dozvoljeno ;) Ali mislim na castan rat, ako rat moze biti castan. U svakom slucaju mislim na osvajanje osobe ali korektnim sredstvima. Uhodjenje, smaranje, uslovljavanje ne spadaju u to. Ja inace mislim za sebe da sam izuzetno borbena pa se to odnosi i na ljubav i ma koliko gledam na tu cast koju spomenuh, desi se da preteram, sta cu borbena priroda :D Tako da i kad se iskljuce te stvari koje nikad ne bih uradila, tanka je linija izmedju osecanja i preteranosti u osecanjima. Ali onda gledam da se korigujem i da se druga osoba moze osecati slobodno u mom prisustvu...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Jaoj, bila sam spremna na sve kada sam ubedjena da je TA neka za mene.. Uf.. Ali, sada shvatam da to apsolutno nije pametno.. Pre svega jer je SVE navodno u ljubavi dozovljeno, uvek pomislim na neke ruzne stvari koje smo spremni da uradimo zbog svoje srece, ali to nam se tako vrati kroz odredjeno vreme kao bumerang. UVEK se vrati, jbg, karma! Kada god postupamo sebicno gledajuci svoje i samo svoje interese neko uvek bude povredjen, a nama se to dvostruko obije o nos. :kletva:
Tako da, ja ne bih vise radila takE stvari.. Zbog svoje sebicne guze, da ne bi ona ispastala vise.. :molise:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Tresh-grl
U ljubavi i rato ja zapalim dzoint :spliff:

Hehhee.. :)

ON Mislim da nema pravila...ili su sve moje veze bile sajko :astral2:

ali postovanje i razumevanje mora da postoji,i onda dodjemo na pocetak da ipak postoje pravila hahha-meni danas nije good,preskocite moj post...:vrcka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!