Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Gay ljudi u ogromnoj meri doprinose shirenju homofobije, ili barem stoje na putu borbi protiv iste!
Govorio sam u drugim temama o tome koliko se gay svet zgrazava nad fem momcima, a ukoliko ima onih koji vole fem momke taj svoj afinitet iznose kao - perverziju, chime daju do znanja da i oni imaju negativan stav prema fem momcima, ali su perverzni pa vole da ih "karaju", stavljaju u inferiorni polozaj ("budi-moja-pichkica fazon” i td.) potvrdjujuci na taj nachin svoja patrijahalna razmishljanja...
Kako gay osoba moze da se zgrazava nad chinjenicom da je neko feminiziran, i time se josh i ponosi?!?
Odsustvom zelje da se oslobode ovakvog razmishljanja, gay ljudi potvrdjuju patrijahalni obrazac i nachin razmishljanja koji je gay zajednici namece vecina.
Ovakve ljude ne smatram gay ljudima nishta vishe od str8 likova koji se kreshu u zatvorima. To shto si "dozvolio sebi" da se karash u bulju ne chini te gay likom! Koliko vas je zaista gay?
Poradimo prvo na sebi samima, pa onda menjajmo mishljenja drugih. Budimo I sami liberalni pa onda osudjujmo konformizam.
I josh jednom:
Kako gay osoba moze da se zgrazava nad chinjenicom da je neko feminiziran, i time se josh i ponosi?!?
By J...
Potpuno se slazem sa ovim razmisljanjem i mogu samo da dodam da se kod lezbejki desava slicna vrsta diskriminacije prema tzv. butch lezbejkama, odnosno prema nezenstvenim devojkama od strane tzv. fem lezbejki.

A takve pojave ce se izbeci ako ljudi postanu tolerantniji i oslobode se predrasuda.
Korisnikov avatar
By Val
Kako vidish, gay osoba mozhe svashta! :nazalost: I homoseksualci su samo ljudi. Zar zaista mislish da medju nama ne postoji razlichitost? Vidish, ja kao lezbejka (priznajem) imam uvrnutu sliku o pederima. Vidim ih kao ljude koji skachu iz kreveta u krevet, koji misle kitom...mushko kao mushko. (naravno, postoje izuzetci, ali nisu pravilo) Sa druge strane...bolje se slazhem sa mushkarcima, nisam od onih koje ih mrze, ne smeta mi shto su feminizirani (i pored toga shto tu feminiziranost ne razumem, kao ni svoju potrebu da nosim mushku garderobu), ne smeta mi shto mahom govore o sebi u zhenskom rodu, niti mi smetaju brkati i bradati, debeli ili mrshavi. Cenim karakter, a ne izgled. Pa ipak i ja imam neke svoje (mozhda chak neopravdane) predrasude. Chak u mnogim "sluchajevima" sumnjam u 100% gaystvo! Kad zagusti, po***li bi i svoju tetku.

I zaista nema potrebe da me pljujete zbog ovih izjava, jer sam u potpunosti svesna da neki moji stavovi jesu :lood: . Ali, to sam ja. Tako i svi ostali imaju predrasude. Ne vole feminizirane.
By J...
@ Val

Imamo svi mi neke predrasude, OK sto si iskrena ali je problem kad ljudi ne mogu da ih racionalizuju, da ih na neki nacin zadrze za sebe nego ih demonstriraju na svakom koraku kroz svoj govor, ponasanje ili cak vredjanje drugih. Najgore je sto ima i onih koji potpuno nisu ni svesni svojih predrasuda.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Osobe koje su nacisto sa svojom seksualnoscu nemaju predrasude prema nijednom obliku izkazivanja iste. Ne razmisljam zasto je neko feminiziran, kako se oblaci, u kom rodu se izrazava i sl. Jednostavno, muskarci koji imaju sex sa drugim muskarcima a zgrazavaju se nad gay svetom, feminiziranim momcima, TV, CD i sl. su muskarci koji nisu nacisto sa svojom seksualnoscu.

Belly, kad izadjes na neko gay mesto, pogledaj sve te "str8" momke oko sebe. Zapanjujuce ce biti koliko zenskih osobina i pokreta ces otkriti na njima. Veruj mi! :kiss:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by greek_lover
Belly, kad izadjes na neko gay mesto, pogledaj sve te "str8" momke oko sebe. Zapanjujuce ce biti koliko zenskih osobina i pokreta ces otkriti na njima. Veruj mi! :kiss:
Pa, gledam svakoga petka :kiss:

Problem je shto ima malo ljudi koji su toliko slobodni i nachisto su sa sobom, a mnogo vishe gay ljudi misli da je njihova dobra (karakterna!?!) osobina to shto ne izlaze na gay mesta!... Zar nije takvo shvatanje banalno? Ja govorim o tome da je gay zajednica u Srbiji homofobichna u ogromnoj meri (a da je jedan on indikatora toga njihov stav prema feminiziranosti... o tome je tema)...

One koji nemaju ovakav problem vec imam kao friendove na MySpace-u - i ima ih 130... ha ha ha :lol:
Korisnikov avatar
By greek_lover
To njihovo shvatanje je izuzetno glupo, ali ... njihov propust, oni propustaju mnogo dobrih ljudi, oni propustaju dobru zabavu i zasto misliti o tome? Postoje i ljudi koji su nacisto sa sobom i koje treba imati u svom okruzenju.
Low life ... to treba jednostavno eliminisati iz sopstvenog okruzenja i uzivati u onim ljudima koji ti prijaju.

Simple as that! :angel:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Koliko ljudi onda ima motiv da se bori protiv homofobije u Srbiji? 130?
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Meni ne smeta feminiziranost kod muskaraca...i par puta sam cula da gay momci ne vole feminizirane momke, sto je meni totalna debilana...
Ali, ljudskoj gluposti nema kraja...ne znam sta drugo da ti kazem...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Ja niam upoznao ni jednog gay tipa koji nije bar malo fem. a upoznao sam ih i previse. Bilo da su to jedva primetni gestovi rukama, boja glasa, nacin obracanja....svaki gay ima bar nesto fem u sebi i to je bar meni super. Ja sam u srednjoj bio nevidjeno fem, imao prilicno problema zbog toga ali sam to prihvatio kao sastavni deo sebe i nije mi padalo na pamet da se svesno promenim. Medjutim, mutacijom glasa u pubertetu i daljim odrastanjem to se nekako izmenilo a da to nisam ni primetio. Naravno jos uvek imam nesto u ponasanju sto bi se moglo okarakterisati kao fem i time se apsolutno ponosim. To sam ja!!!!!
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by colonia_boy
Ja niam upoznao ni jednog gay tipa koji nije bar malo fem. a upoznao sam ih i previse. Bilo da su to jedva primetni gestovi rukama, boja glasa, nacin obracanja....svaki gay ima bar nesto fem u sebi i to je bar meni super. Ja sam u srednjoj bio nevidjeno fem, imao prilicno problema zbog toga ali sam to prihvatio kao sastavni deo sebe i nije mi padalo na pamet da se svesno promenim. Medjutim, mutacijom glasa u pubertetu i daljim odrastanjem to se nekako izmenilo a da to nisam ni primetio. Naravno jos uvek imam nesto u ponasanju sto bi se moglo okarakterisati kao fem i time se apsolutno ponosim. To sam ja!!!!!
Ti si fem? Jel? Ajde! Ne primetih svo ovo vreme koliko te vidjam. :maca:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ja niam upoznao ni jednog gay tipa koji nije bar malo fem.
Upravo... :up:
Ima onih koji se ne stide toga, ali prevelik broj ljudi insistira na tome kako nisu fem... Zashto je medju gay svetom ta osobina toliko nepozeljna?
Zato shto su gayevi homofobichni...
Dakle, zar ne treba prvo krenuti sa suzbijanjem homofobije u samoj gay zajednici?
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ti si fem? Jel? Ajde! Ne primetih svo ovo vreme koliko te vidjam. :maca:
A ovo je zbog toga shto je feminiziranost relativan pojam... Ja mislim da pitanje "Jesi li fem?" logichki uopshte nije na mestu... "Koliko si fem?" bi bila neka ispravnija varijanta...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
mozda im je to laksi nacin da kazu da se stide sami sebe...docice im iz dupeta u glavu kad tad :)

@ greek_lover

mi se vidjamo??
Korisnikov avatar
By greek_lover
mozda im je to laksi nacin da kazu da se stide sami sebe...docice im iz dupeta u glavu kad tad :)

@ greek_lover

mi se vidjamo??
ili sam ja pogresio nick ... bio u App juce sa Zonchetom, Superstarom, kako god da se sad zove i DzRouz... a?

@Belly ... a sta uopste definise pojam fem? Koje odlike? Poznajem ljude koji su zaista jako fini i kulturni, neki ljudi misle da su oni gay zbog toga a oni vise str8 ne mogu biti. Prosto, kulturni su .... mislim ...
Korisnikov avatar
By bothways
Predrasude. Sve sa na to svodi. Ako fem-hejteri, da ih tako nazovem, setaju knezom ili gde vec sa svojim deckom ili jebacem, mnogo ce vise sumnje postojati (a niko, bozemesacuvaj, ne sme da sazna) da su oni gej ukoliko je decko fem, zbog predrasude da je fem == gay. I znam koliko puta se meni desi da vidim nekog fem lika na ulici i instinktivno pomislim da je u fazonu, ali na takve predrasude se ne obazirem (iako ih, verujem, vecina ljudi ima). A problem sa fem momcima nemam. Prvi decko mi je bio polu-fem i u pocetku sam bio malo uplasen upravo zbog toga: da ne pomisle ljudi okolo da sam gej samo zato sto setam sa feminiziranim likom. Ali, taj strah me je brzo prosao i sada nemam nikakvih problema glede feminiziranosti.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
nope, nisam izlazio sinoc :)

cesto za "fem tipa" se koristi i naziv tetka. citajuci jednu temu na forumu o tome i detaljnom analizom sta to podrazumeva, svako iole inteligentan bi zakljucio da su svi do jednog forumasha tetke na kub. Sad, cinjenica je da ce jedan deo njih veci deo svog zivota provesti porichutji to.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by bothways
Prvi decko mi je bio polu-fem...
Shta znachi ova rech?
Korisnikov avatar
By greek_lover
nope, nisam izlazio sinoc :)
Ja se onda najiskrenije izvinjavam, slican nick je u pitanju. Izvinjavam se na neprijatnosti :) :angel:
Korisnikov avatar
By BellyButton
'Ajmo ovako...
Imali smo i na forumu nekoliko korisnika koji su zestoko napadali iskazivanje "zenske strane" kod gay mushkarca, tj. feminiziranost i bili su kritikovani zbog toga...

Da li to shto neko ne voli fem momke moze prosto biti rezultat njegovih afiniteta ili je to uvek odraz homofobije?
Ako mene pitate... ako su nekome privlachni samo vrlo muzevni mushkarci, onda to nije stvar afiniteta vec homofobije...
Shta vi mislite o tome?
Korisnikov avatar
By greek_lover
Hajde da definisemo pojam "muzevan" muskarac.
Obrijane gleve, prodornog pogleda, razvijenih bicepsa, tricepsa i ostalih grupa misica ... i .... sta? Da, fasciniracu se njegovim look-om 3,5 min i sta onda??? To je stvar predrasuda i kompleksa. Ako te privlaci fasada a ne unutrasnjost, onda si u velikom problemu ....
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by BellyButton
Originally posted by bothways
Prvi decko mi je bio polu-fem...
Shta znachi ova rech?
Pa neko gore rece da bi trebalo da se pita "Koliko si fem?" umesto "Da li si fem?" i sa tim se potpuno slazem. Verujem da na svetu (osim u slucaju matematike i tako to :D ) ne postoji nista sto je crno-belo, tacno-netacno, vec da svugde postoje kolicine ili procenti necega. Pa tako neko moze da bude malo feminiziran, malo vise... jako puno. Ovaj je bio negde izmedju: imao je feminiziranih gestova, ali nisu svi bili feminizirani, a oni koji jesu nisu se ispoljavali u svakoj prilici.

A sto se tice gornjeg belijevog pitanja, ne slazem se. Stvar ukusa nema veze sa homofobijom. To bi, onda, po defaultu znacilo da su svi ne-pederi homofobi. Sto nije tacno (mada, mislim da odgovor na pitanje sta je to homofobija svako dozivljava razlicito). Licno, ne bih imao problem da budem sa fem likom, ali kad vec mogu da biram, radije bih izabrao ne-fem umesto fem. I to ne znaci (barem ja tako smatram) da sam homofob, jer je to stvar mog ukusa. Isto tako, onaj kome se svidjaju samo "muskarcine" ima svoj ukus i to ne znaci da on ne moze da ima fem ljude kao prijatelje ili sta vec (doduse, verujem da u velikom broju slucajeva to ne vazi).
Korisnikov avatar
By bothways
To je stvar predrasuda i kompleksa. Ako te privlaci fasada a ne unutrasnjost, onda si u velikom problemu ....
Mislim da ovo prelazi u off, ali samo jedna stvar: ima dosta gej muskaraca, a cini mi se da cine vecinu, kojima nije stalo do veze, vec samo do seksa. Za jeb'nje ti nije potrebno da ti partner bude elokventan ili duhovit. :)
Korisnikov avatar
By greek_lover
Stvar ukusa, misalim da nema veze sa homofobijom ... prosto i jednostavno, o ukusima ne vredi raspravljati niti necije ukuse ispravljati.
Korisnikov avatar
By BellyButton
bothways, dopada mi se tvoj odgovor vezan za afinitete :up:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
pazi, ja mogu da shvatim kad nekog fizicki ne privlace fem tipovi. ok, znachi traze nekog macho tipa aka stupidus balkanikus ( who am I to judge :alexis: ) i to ne bih svrstao u homofobiju. to su vishe neki afiniteti, svi ih imamo i uglavnom gazimo preko istih kad se zaljubimo

ali kad mi tip na dejtu kaze da ne moze ni da se druzi sa feminizirani muskarcima jer su mu odvratni (aham, i ovakve bisere sam doziveo) e tad mi naidju ubilacke ideje : :die: :ples: :rafal: :flaming:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Imam josh jedno pitanje... vrlo me zanima odgovor...
Koliko puta ste bili svedoci da se izrazito fem liku fizichki dopada isti takav?
Shta mislite o ovakvoj kombinaciji?
Korisnikov avatar
By greek_lover
Imam dobrog prijatelja koji je u vezi sa fem tipom ... strasno su slatki, super se slazu i vec su prebacili godinu dana zajedno. Zive zajedno, iznajmili su stan .... I tek su presli 25 godinu zivota svaki :D :jumphug:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by BellyButton
Imam josh jedno pitanje... vrlo me zanima odgovor...
Koliko puta ste bili svedoci da se izrazito fem liku fizichki dopada isti takav?
Shta mislite o ovakvoj kombinaciji?
Ja vala josh nikada ne videh dve tetke "zajedno". :neznam:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!