Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Od malih nogu ljudi nas truju bajkama sa srecnim krajevima gde princ i princeza uvek zavrse zajedno, gde je vestica ubijena kao i zla azdaja.

Svakodnevno se susrecemo sa filmovima koji imaju ljubavnu tematiku i u vecini njih posle problema, dolazi onaj "znamo gde smo pogresili i kako ovo sranje da resimo i bice kao carolijom ispravljeno" i opet, par zavrsi zajedno i odlaze uz zalazak sunca.

I pored razlicitio obradjivanih tema u bajkama, filmovima i umetnosti koja imitira zivot, uvek postoji taj kraj koji nas natera da pomislimo "ipak se vredi boriti jer posle sranja dodje duga i ljubav sve pobedjuje"... (ili pak pomislimo "kakav bullshit")

Da li ti dosadni klisei uticu na vas?
Da li vi zaista verujete u to da vas someone special zapravo ceka tamo negde i da je vasa uloga u slicnom filmu samo pitanje vremena?

Da li ste imali nekada takvu pricu sa happy endom?
Da li je zivite?

Ili je sve to samo sranje koje nas tesi u svoj ovoj surovosti?
Korisnikov avatar
By Minie
Ono sto osecam utice na ceo moj zivot...srecna sam.
By the way...filmovi se zavrse happy endom, ali niko ne zna sta ce biti "10 years later"...
By J...
Postoje samo srecni periodi zivota ali ne zna se sta posle toga sledi i tako sve do konacnog Kraja. E sad da li je on srecan ili ne - saznacemo.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Pa dobro, ali opet, sigurno znate bar par prica koje jesu imale happy end?

Da li je onda happy end samo za povlascene koji jednostavno imaju pregrst jebene srece u zivotu?

I te lepe trenutke koji traju jako dugo?

Ono kao, izdvojili smo vam kako moze da bude, pa vi umrite...
Korisnikov avatar
By Azdaja
Postoji npr moji roditelji...u braku su 30 godina,a znaju se ceo zivot(bili su komsije..) gledaju tv zagrljeni,kuvaju zajedno,ljubkaju se-ne mislim na zvalavljenje svaki dan bar 10x,imaju ogromno postovanje jedno prema 2gom.. itd itd...

i onda,posle toga kako da se ne nadam happy end-u ?! :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
I da li se samo meni cini da vecina ljudi traga za nekom bajkom ne osvrcuci se na ono sto propustaju u tom procesu?
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Azdaja
Postoji npr moji roditelji...u braku su 30 godina,a znaju se ceo zivot(bili su komsije..) gledaju tv zagrljeni,kuvaju zajedno,ljubkaju se-ne mislim na zvalavljenje svaki dan bar 10x,imaju ogromno postovanje jedno prema 2gom.. itd itd...

Vidis, imam i ja to...Meni su baka i deka zajedno vec 50 i kusur godina i vole se ko prvog dana...

Dok sa druge strane moji roditelji nisu imali ni priblizno dobar brak...
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Superstar!
Originally posted by Azdaja

Vidis, imam i ja to...Meni su baka i deka zajedno vec 50 i kusur godina i vole se ko prvog dana...

Dok sa druge strane moji roditelji nisu imali ni priblizno dobar brak...

Razumem te...kao sto meni bas NISTA ne garantuje,da cu ja pronaci neku zeMsku i s njom imati sve ovo sto moji roditelji imaju..."ono" nadam se...

:kiss:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Znam neke parove koji imaju po 70 godina, ako na to mislis.

Mozda se jedna prica u ljudskom zivotu zavrsi hepi endom, ali ko zna sta nosi sledeca koja se nadovezuje na to (tj. da li je Trnova Ruzica obolela od insomnije ili je princ prevario Snezanu sa nekim od patuljaka).
Korisnikov avatar
By Dzi
ma kakav happy end keve ti???????? uaaaa ;)
Korisnikov avatar
By gorilica
I da li se samo meni cini da vecina ljudi traga za nekom bajkom ne osvrcuci se na ono sto propustaju u tom procesu?
Stvar gledishta.
Svi smo mi skloni da idealizujemo neke stvari nakon izvesnog vremena, a onda kada ti se pruzi prilika da ih podgrejesh, brzo se setish svih onih razloga zbog kojih si ih i propustio.
Korisnikov avatar
By Dina
Alergicna sam na te bajke :meduza:
Korisnikov avatar
By ns.happy
nisam siguran da me zanima kakav ce end biti, vise bih voleo da mi zivot bude jedna urnebesna komendija, sa dosta pozitivnih scena i vibracija :happy:
siguran sam da cu umreti sam. kao sto sam se i rodio. :dance:
By J...
Izraz "srecan kraj" mi je malo diskutabilan. Kraj cega? Traganja, mucenja, borbe?

Ako i postoji nesto u zivotu sto mozemo nazvati srecom i ako nam se to dogodi, ja bih to pre nazvala srecnim pocetkom jer kraj mi implicira staticnost a zivot nije takav.

Ako mislis na primer srecne veze - ima ih...

Da, ja verujem u "someone specijal" koncept ali nikako u onom klasicnom smislu potpunog predavanja i vezivanja za tu osobu forever and ever. Vise sam za funkcionisanje u sadasnjosti bez mnogo opterecivanja planovima o buducnosti.
Korisnikov avatar
By unic0rn
ne verujem u jednu osobu u fazonu ONO PRAVO, ni u sudbinske i kosmicke vezanosti za jednu osobu pa ni tradicionalne hepi endove.
logicnije mi je da postoji skup osoba s kvalifikacijom the significant other i jos veci skup zvani ostali - a dalje vec nastupa zivot u ulozi one tete u staromodnoj telefonskoj centrali koja nasumicno nabada one jackove te mi bivamo konektovani a na nama je vec da vidimo sta ce biti sa tom konekcijom.

:lol:
Korisnikov avatar
By Deksi
Srecan ili nesrecan opet je kraj.
Mislim da se samo ono pre kraja moze uchiniti srecnim/nesrecnim i da na osnovu toga kad vrtimo sat unazad i analiziramo kraj sagledavamo ga na ruzan ili lep nachin.
Ponekad i kraj mozda nije takav kakav smo zeleli i to nas posle opterecuje,ali uglavnom je to u sitacijama kad nismo uspeli da predjemo preko onog sto se izdeshavalo pre tog zavrshetka.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Mislis da li cemo se javiti na poziv? :giggle:

Da, dobra teorija...
Korisnikov avatar
By Tomek
...
Da li vi zaista verujete u to da vas someone special zapravo ceka tamo negde i da je vasa uloga u slicnom filmu samo pitanje vremena?
...
O ovome sam raspravljao sa jednim drugom pre par dana... Tvrdim da medju 6000000 ljudi na ovoj planeti sigurno postoji someone special... Ko misli da niko nije dovoljno dobar, ima problem.... Sasvim drugo pitanje je da li ce ga ikad sresti...

Jos je vaznije da se ne misli na taj END, vec da se na najbolji nacin provede ono sto imamo sada...
Korisnikov avatar
By decko

Da li ti dosadni klisei uticu na vas?
Hm..pa ne bas, mozda u nekim trenucima ali ne u fazonu da se posle zamislim i nesto mastam ili se nerviram..

Ranije sam razmisljao na taj nacin, samo nekako mi je glupo da razmisljam da me neko 'ceka' ili da ja cekam nekog. To someone special moze da bude vise njih, ne samo jedna osoba i mislim da nije stvar u cekanju vec u susretu i da samo treba prepoznati u svakom to nesto a ne cekati da se pojavi jednog dana :)

Da li ste imali nekada takvu pricu sa happy endom?
Da sam imao sigurno ne bih sad pisao posto je 'end' :giggle:

Da li je zivite?
Mlad sam, jos se pise prica, rano mi je da vidim happy end sad i trenutno :)

Ili je sve to samo sranje koje nas tesi u svoj ovoj surovosti?
Mozda i jeste, ali uostalom, ne dobijas nista verovao ili ne u to, pa onda - zasto da ne verujemo i da se tesimo iako je to mozda sranje? :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Deksi
Mislim da se samo ono pre kraja moze uchiniti srecnim/nesrecnim i da na osnovu toga kad vrtimo sat unazad i analiziramo kraj sagledavamo ga na ruzan ili lep nachin.
Ponekad i kraj mozda nije takav kakav smo zeleli i to nas posle opterecuje,ali uglavnom je to u sitacijama kad nismo uspeli da predjemo preko onog sto se izdeshavalo pre tog zavrshetka.
Da vidis, malo je suluda konstrukcija...SRECAN KRAJ...
Krajevi su krajevi...nema tu srece...Ali kada kazem KRAJ ne mislim na kraj veze, vec kraj za traganjem i jednostavno kraj te strane zivota, ili samo zivota in general...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by decko
Mozda i jeste, ali uostalom, ne dobijas nista verovao ili ne u to, pa onda - zasto da ne verujemo i da se tesimo iako je to mozda sranje? :)
Pa to verovanje je isto ono kao verovanje u Boga. Olaksa. (izvinjavam se vernicima ovo je samo moje misljenje)
Korisnikov avatar
By reveal
Postoji naravno... bas kao sto to kaze bajka.

A isto tako bajka kaze da se zelje ispunjavaju.... i to je tacno.

Verujem u to. :cool:

:zastava:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Deksi
Da vidis, malo je suluda konstrukcija...SRECAN KRAJ...
Krajevi su krajevi...nema tu srece...Ali kada kazem KRAJ ne mislim na kraj veze, vec kraj za traganjem i jednostavno kraj te strane zivota, ili samo zivota in general...
Pokushaj mozda da sagledash na to kao zavrshetak te jedne strane zivota,ali ne kao na apsolutni kraj svemu.
Ne mora da znachi da je stavljena tachka na to vec samo zapeta.
Docice novi pocheci i krajevi.

;)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ma kapiram ja to u potpunosti Deksi...
Ne pricam ja ovde o raskidima, vec o onoj osobi sa kojom eventualy NECES raskinuti.
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by decko
Pa to verovanje je isto ono kao verovanje u Boga. Olaksa. (izvinjavam se vernicima ovo je samo moje misljenje)
Pa..dobro, moze se i tako reci :)
Mada postoji i ona caka, tj. kazu da se neke stvari desavaju tek onda kad prestanes u iste da verujes i kad ti je svejedno :) Opet, meni je lakse ovo prvo..

@ Zonche :hug:
Korisnikov avatar
By Zonche!
A sta kada sve vreme verujes? I cekas? Onda nikat? :lol:
Korisnikov avatar
By decko
Pa ne znam :lol: Pitaj me za nekih 20,30 godina pa cu ti kazem.. :smeh:
Korisnikov avatar
By decko
:P

Sta 'oces, lepo kaze zena u pesmi.. :lol: Cuti i slusaj :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!