Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
Da li ostajete u kontaktu sa drugaricama/drugovima od vasih bivsih devojaka/momaka...?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Pa, nisam imala priliku da se bas zblizim sa nekim prijateljm moje ex, ali da se to desi ne vidim razlog da ne ostanemo drugari.. Ziveli drugari, pa makar i od exova! :lezkiss:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Ne mislim close close prijatelji,ali ipak ono,"cujemo se povremeno i vidjamo"...e ja npr ne volim to...a bas sad razmenjujem sms sa komsinicom moje ex ,sa kojom sam pre bila super-pa se malo mislim oko odg...ma i ja serkam...i to treba sasJeci ..:blenta:
Korisnikov avatar
By LittleRed
pa recimo da mi se pojedini njegovi prijatelji čak i ne jave na ulici, iako smo bili u pristojnim odnosima.
verujem da tako iskazuju solidarnost sa "oštećenom" stranom, ili osudu jednog tako zastrašujućeg gesta kakav je raskid skoro pa "pred oltarom" :lol: njihov problem
Korisnikov avatar
By Azdaja
da...evo i zatrubljena jedan pametan odg da da... :hail: hahahah sala :lol:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Pa sta treba da napisem...i ostajem dobra i ne, zavisi od veze....nekako mi je "PA DA" najvise odgovaralo....
Korisnikov avatar
By Azdaja
A meni ne mozes,ja jos nemam ni 26... :lol:

ON Ne zavisi sve od raskida,nego kako se sa njenim/njegovim prijateljima sprijateljis-a ja sam neke lude "srece"da se UGLAVNOM sa svima skontam... eto odakle potece pitanje,jer ipak "drugarica"je bila kod moje ex veceras,poslala sms,pa se mislim garant su ga zajedno slale-taj fazon...:tuc:
By Paranoid Androgynoid
um, ne bas.. empirijski gledano.
nekako se sve to ugasi sa gasenjem veze jer svi predju na 'onu drugu' stranu (zato valjda prijatelji i sluze.. a nekima i samo za to sluze) pa nekako bude prirodno da vremenom kontakti takve vrste prestanu da budu aktuelni i aktivni.

ako se i uspostavi neki post-breakup kontakt, ok.. drago mi je, drago ti je.. ispricamo se, vidimo se, iskuckamo se na netu, popijemo kafu.. pa onda sve opet padne u zaborav neko vreme :roll:
ako se ni to ne desi, nikom nista. lepo vama lepo nama.
ja jesam za prijateljstvo bez granica, ali nisam za prijateljstvo na silu.
Korisnikov avatar
By Dina
Offtopic sa ove teme nalazi se ovde

Dina, moderatorka Ljubavi i seksualnosti
Korisnikov avatar
By Dina
Jao ovo je bila prica mog zivota :rida: Sreca da mogu da kazem "bila"... :klap:

Nekad sam nove ljude upoznavala preko onih sa kojima sam bila u vezi. Mislim upoznavala sam ja i sama ali neodgovarajuce, sve nekako suvise klasicne i konzervativne za mene, nikako nisam mogla da zracim energiju koja privlaci ljude kakvi meni odgovaraju. Pogotovo je jedan moj bivsi bio talenat da stalno srece nove i provokativne ljude a i oni koji su mu bili stalni prijatelji bili su zanimljivi. Koliko ja nisam imala te energije on ju je imao na pretek... Ja mislim da su mene kod njega najvise fascinirali ti ljudi okolo, bili su mi nesto kao duhovna hrana, cim se pojavi novi covek ja sa njim pricam, pricam, pricam... Ali naravno raskidom sa njim, kao i sa ostalima, to se menjalo... Desavalo se da ti ljudi svrate kod mene na posao ili da se slucajno sretnemo i dogovaramo da se i nadjemo... Ali ipak su to njegovi prijatelji, pa cak i oni poznanici, ipak smo se znali preko njega i funkcionisali kao drustvo... Onog trenutka kad je druzenje moglo da bude pojedinacno to nekako nije bilo ono sto zelimo. I dan danas kad njega sretnem, ja samo pitam sta radi ovaj, pa sta radi onaj, pa da ih puno, puno pozdravi... Inace imam ja moje prijateljice iz detinjstva... I one su mi svakako drage i ostajale su tu pre, za vreme i posle veza. Ali prijateljstva sa njima nisu meni neki duhovni izazov koji mi je valjda potreban sa ljudima. Ona imaju toplinu ali sve znam sta smo pricale pre deset godina, sta sad a sta za deset, ne razlikuje se to mnogo. Ali inace u medjuvremenu sam se "izvestila" da ja upoznajem nove prijatelje, pa su mi vec ta neka nova prijateljstva postala stara, a srecem i nove ljude, nove, nove :klap: Nekad kad sam sa njima ustinem se da vidim da ne sanjam ;) jer toliko godina sam bila usamljena i ljudi su mi bili tu samo dok sam u nekoj vezi. I divan je osecaj da su to moji prijatelji ili poznanici i da nece otici sto se neki drugi odnos raspada...

:grouphug:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Ne. Ali mi se desilo obrnuto.
Da je riba koja mi je u tom trenutku dve godine bila najbolja drugarica krenula nastavila da se druzi sa mojom bivsom (koju je pre toga videla celih 6 puta!) i sa mnom uporedo. Polako smo se udaljavale (stvarno nisam zelela da moja bivsa zna detalje iz mog zivota, jednostavno ne tice je se) i sada se samo pozdravljamo.
Korisnikov avatar
By anche
pa ocigledno je se ticalo cim je pocela da se druzi sa tvojom drugaricom :giggle:

ont: nemam bivse :zen: , to je sve jedna velika porodica :grouphug:
Korisnikov avatar
By bothways
Pa... da.

Sa jednim bivsim sam u odlicnim odnosima, pa sam i sa celim njegovim drustvom (i vice versa).
Korisnikov avatar
By mirth
Pa ne bas. Nisu to nikad bili ljudi koji mi smetaju na bilo koji nacin (ili su mi neprijatni), ali nisu bili ni ljudi koje bih ja ikad sama odabrala.

Doduse, iz jedne bivse veze sam povukla dva jako divna prijateljstva, i to ni manje ni vise nego sa mamom i sestrom (iako mi nismo ostali ni u kakvom kontaktu, cak ni preko njih (sto je jako divno od njih dve)), ali je u mom slucaju to samo izuzetak koji je potvrdio pravilo.
By Snow_Crystal
NEsto i ne praktikujem dok se moja devojka redovno druzi sa mojim drustvom....
Korisnikov avatar
By Blady
Bas razmisljam....
Pa desilo mi se da je moja bivsa bila sa mojom bivsom...
Ali bas to drugarstvo.. moguce da mi se desilo, ali ne kao neki kontakt vec ovako, javljanje na ulici..
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Uh, posto do sada nisam bila u situaciji da imam bivsu devojku, mogu da pretpostavim da bih ostala u kontaktu sa nekim prijateljima svoje zene, jer je uglavnom rec o nekim finim ljudima. Ili bar ja ne mogu da se setim nekoga kog bih zaobisla u sirokom luku. Mada, kad bolje razmislim, mi imamo sve vise zajednickih prijatelja.
Korisnikov avatar
By Frey
Zar nisi ti primer osobe sa kojom se "ostalo u kontaktu"? :)
Korisnikov avatar
By Draco
Jao ne. Zajednicki prijatelji/poznanici, ljudi koje smo obe upoznale zasebno - moze, sve ostalo ne. Polazim od sebe, ne bih volela da se neka moja ex druzi sa mojim ljudima, samim tim ne bih ni ja sa njenim.
Korisnikov avatar
By Modesty
Ako sa nekim uspostavim iole prijateljski odnos,ne vidim zašto bih ga prekidala zbog treće osobe.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!