Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li uopste postoji GEJ ljubav ?

DA
80
91%
NE
8
9%
Mnogo puta u zivotu sam se zapitao da li postoji prava ljubav, lisenja sumnje u partnera, oslobodjena bola, patnje, konfuzije.....

Voleo sam dva puta u zivotu, ali nisam siguran da li sam bio voljen toliko puta....

Ne mogu da kazem da sam prestao da verujem u ljubav jer su ljudi koji su izgubili veru u bilo sta, pa makar to bila i vera u ljubav,to su ljudi koju su izgubili zivotnu bitku... treba verovati i onda kada sve ukazuje na to da ta vera koja je u nama, daje nadu da ce se nesto ostvariti....

Moje licno misljenje je da gej ljubav ne postoji....

sve se svodi na interes u ovom ili onom obliku... a to nije ljubav...

Vecina ljudi ce pre izabrati situiranog decka sa kolima, svojom gajbom, zgodnog, lepog, finog, kukturnog... sta preostaje onima koji nemaju svoja kola, svoju gajbu, koji nisu fizicki privlacni, iz ko zna kojih razloga nisu obrazovani, kulturni...

Ipak nisu svi iz imucnih porodica, nisu svi imali uslove da se skoluju, da se u sopstvenoj kuci nauce osnovnu kulturu... Sta preostaje tim ljudima... da li ce njih hteti neko.. i ko ?

Vecina ljudi ce izmedju toga da se vidja kod nekog na gajbi, da bude odvezen kuci, da bude sa zgodnim tipom i izmedju toga da ljubav gaje u "Smajliju", ili nekog od gej diskoteka vikendom, trcanja na nocni prevoz, guranja u istom, izabrati ovo prvo, jer je lakse, prakticnije, vise mogucnosti daje za uzivanje....

Moja doskorsanjsa filozofija je bila da vam decko ode, tj napusti vas onda kada nadje vecu kitu, nekog sa gajbom i nekog ko svakako moze da mu pruzi vise nego vi.. ne mislim emotivno....

Naravno da ne treba zaboraviti ni to da je daljina izmedju ljudi neretko najvazniji faktor raskida...

Neretko me boli i porazava cinjenica da sam peder u ovakoj zemlji, medju ovakvim ljudima... Sve je prepuno zlobe, zavisti, podmetanja noge, ogovaranja, tracarenje, nanosenja zla drugima.... no, to nije tema vezana za ovo, ali je korisno pomenuti.....

Sta vi mislite o gej ljubavi... da li postoji, da li ste je osetili, da li ste ikada izgubili nadu u istu.....
Korisnikov avatar
By ns.happy
ako je tako, kako ti kazes, sta ces da uradis onda? vredi li ziveti? i za sta ziveti?
Korisnikov avatar
By jenny
a zasto mislis da je ovo sto si naveo odlika iskljucivo gay sveta?
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Joj, znao da da ce moj komentar biti docekan na noz...

Nigde nisam napisao da je to samo problem kod gej ljudi... tako je i kod strejtera.. i njima je bitan samo interes....

a naravno da vredi ziveti, jer nije ljubav motiv celokupnog zivota...

zivimo da bi se provodili, druzili, voleli rodbinu, putovali....

a sto se tice Srbije, pa svi mi znamo kakvi su gej ljudi kod nas...

80 posto populacije je dno dna, bez uvrede....

mislim da sam u svom zivotu za 6 godina gej aktivnosti, upoznamo samo 5-6 normalnih gay ljudi, koji nemaju zavist, ljubomoru, kao crtu licnosti... koji bi sve uradili da ponognu ljudima.....

ostatak ljudi koje sam upoznao, spada u ovih gore pomenutih 80 posto...
Korisnikov avatar
By ns.happy
niko tebe nije docekao na noz. zasto, cim ti neko kaze nesto sto bi trebalo da ti ukaze na drugaciju perspektivu u poimanju problema, odmah dozivljavas kao atak na tvoju licnost?
tema mi je zanimljiva, i mislim da bi moglo da se diskutuje o tome na dugacko.
a i generalizacije koliko procenata neke populacije je dno, je nemoguce izvesti na osnovu nekoliko losih iskustava koje si imao. ti poznajes samo jedan mali krug ljudi u kom se kreces, ne znas kakvi su ljudi pored. ja sam npr, bas sto se gay ljudi tice, upoznao svasta, i generalan stav mi je da je to jedna sarena, vesela druzina, u kojoj ima mnogo uplasenih ljudi...
Korisnikov avatar
By *STATUS*
joj...
ne dozivljavam ja to kao atak na svoju licnost... daleko od toga...

ali svi mi znamo mnoge stvari, ali ono sto mene buni, zasto gej ljudi nemaju hrabosti sebi da priznaju da su losi... tj da smo mahom zavisni, da smo ljubomorni, promiskuitetni, neretko i sebicni....

:rambo:
Korisnikov avatar
By jenny
ma razumem ja sta si ti hteo da kazes,ali ipak mislim da si uopstio malo previse..uvek je bilo takvih ljudi koje si naveo, uvek ce i biti..sto ne znaci da neces jednog dana naleteti na neku finu dusicu koja je po tvojim merilima normalna (mislim sta vec podrazumevas pod tim)

elem. mislim da postoji samo se ne desava uvek kad bi mi to hteli..
Korisnikov avatar
By ns.happy
zasto da neko prizna da je los, ako nije? cekaj, ti si gay, po tvojoj logici i ti si los?
ajde i da kazemo, da, losi smo, najgori smo, sta time dobijes?
ti bi kao pre izabrao nekog muljavca koji je gloop i neotesan, spram nekog ko je fin, kulturan, obrazovan, zgodan? logicno je da se slicni krecu sa slicnima, zasto mislis da bi se ova dva primera spetljala? ako se pri tom ni ne krecu u istom krugu ljudi, i jedina stvar koja ih povezuje je ta da su obojica gay?
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by *STATUS*
joj...

ali svi mi znamo mnoge stvari, ali ono sto mene buni, zasto gej ljudi nemaju hrabosti sebi da priznaju da su losi... tj da smo mahom zavisni, da smo ljubomorni, promiskuitetni, neretko i sebicni....

zato sto retko ko ima hrabrosti da prizna sebi svoje lose osobine i svi imamo sklonost ka tome da trazimo krivce negde drugo..
nema sta da te buni tu,to je ljudski :)
Korisnikov avatar
By *STATUS*
ne govorim o krugu kretanja, nego o onome sto trazimo ...
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by ns.happy
zasto da neko prizna da je los, ako nije? cekaj, ti si gay, po tvojoj logici i ti si los?
ajde i da kazemo, da, losi smo, najgori smo, sta time dobijes?
ti bi kao pre izabrao nekog muljavca koji je gloop i neotesan, spram nekog ko je fin, kulturan, obrazovan, zgodan? logicno je da se slicni krecu sa slicnima, zasto mislis da bi se ova dva primera spetljala? ako se pri tom ni ne krecu u istom krugu ljudi, i jedina stvar koja ih povezuje je ta da su obojica gay?
ma nije on mislio ako si gay da si los, nego vise na osobine ljudi koje mu se ne dopadaju (koje naravno nisu karakteristika gay sveta samo)

ovo za muljavce se slazem skroz! zasto bih ja ulazila u vezu sa nekim ko je (po nekim mojim merilima) ispod mene u intelektualnom ili duhovnom,emotivnom pogledu ? i obrnuto naravno..
Korisnikov avatar
By *STATUS*
poenta je da je svest gej ljudi u Srbiji svedena na minimum...

mislim na svest o samom sebi...

svi smo sebi prelepi, prezgodni, sportisti...

bla bla....

postoji carobna sprava zvana ogledalo, svako neka se pogleda u u njega i neka vidi sebe, pa u skladu sa tim neka trazi... a posle toga, moze da analizira i svoju unutrasnjost, da vidi koliko nudi pa kada spoji unutrasnje i spoljasnje, onda je to celokupna slika i sebi samom... i tek tad u potragu za pravom osobom...

sa nerealnom procenom sebe, svojih mogucnosti i potreba, dolazi do problema da kukamo kako ne mozemo da nadjemo srodnu dusu... a mozda je problem zapravo u nama....
Korisnikov avatar
By ns.happy
svako trazi najbolje za sebe. sta te buni?
da li bi ti izabrao ovu dusicu : Slika

ili ovu dusicu: Slika
Korisnikov avatar
By jenny
@status
pa jeste,ali meni se ucinilo da ti kukas :)
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB

postoji carobna sprava zvana ogledalo, svako neka se pogledau u njega i neka vidi sebe.. pa u skladu sa tim neka trazi... a posle toga, moze da analizira i svoju unutrasnjost, da vidi koliko nudi pa kada smoji unutrasnje i spoljasnje, onda je to celokupna slika i sebi samom... i tek tad u potragu za pravom osobom...

sa nerealnom procenom sebe, svojih mogucnosti i potreba, dolazi do problema da kukamo kako ne mozemo da nadjemo srodnu dusu... a mozda je problem zapravo u nama....
Korisnikov avatar
By ns.happy
pitanje za statusa: kako ti definises ''svest gay ljudi u srbiji''?
Originally posted by A.F.K.A.OB
a mozda je problem zapravo u nama....
evo i odgovora na statusovu dilemu.
razlog nase unutrasnje patnje/nemira, ne treba traziti spolja, i ne treba kriviti ''gay ljude u srbiji'' vec treba razmisliti sta je to u nama pokrenuto njihovim postupcima, pa nas boli. kad nadjes odgovor, bices srecan.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Svest gay ljudi u Srbiji definisem ... pa evo par stavki... :

1. Da je vecina gej ljudi promiskutetna, JESTE
2. Da su Ceca, JK, Seka i ostale grandovke ideal dobrog dela gay ljudi JESU
3. Da vecinaljudi preceni sebe i sopstvenu vrednost... TACNO
4. Svi trazimo i kukamo kako nam treba ljubav... a vecina tih isti ljudi ne silazi sa kurca :) TACNO
5. Vecina gej ljudi je ljubomorna, zavisna, podla, TACNO

jesam negde pogresio u ovih 5 stavki... a mogao bih sigurno do 100 da pisem...

a znam da ce neko reci da sve ovo u ovih 5 stavki postoji i u strejt svetu... ali problem nije u tome sto sam na nabrojao, nego u tome sto niko nece da prizna....
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Svest gay ljudi u Srbiji definisem ... pa evo par stavki... :

3. Da vecinaljudi preceni sebe i sopstvenu vrednost... TACNO
4. Svi trazimo i kukamo kako nam treba ljubav... a vecina tih isti ljudi ne silazi sa kurca :) TACNO

jesam negde pogresio u ovih 5 stavki... a mogao bih sigurno do 100 da pisem...

a znam da ce neko reci da sve ovo u ovih 5 stavki postoji i u strejt svetu... ali problem nije u tome sto sam na nabrojao, nego u tome sto niko nece da prizna....
2. Ti si najveci fan na ovom forumu
3. Stalno pricas da si najpopularniji, najovo, najono
4. Najvise kukas o ljubavi

Statuse, tim stavkama si manje vise opisao sebe.
Korisnikov avatar
By ns.happy
sta ima bilo ko da ti priznaje?! mene samo ta tvoja recenica muci? kao da si pop pa da moraju da ti se ispovedaju.
no da krenem.
1. netacno. koliko gay ljudi poznajes? a sa druge strane, ti prvi pricas kako si se kresao u sumici sa njih 30. (ok, karikiram, ali imas te radove)
2. mozda. i ti si medju njima, volis cecu.
3. moguce. ljudski je gresiti.
4. sta je lose u kurcu pa da niko ne sme da ga zajase?
5. a da promenis drustvo? hm?
Korisnikov avatar
By Dominion
lolz, statusella u pet tacaka opisala sebe :rotflmao:

*edit* drugi su me vec pretekli u opazanju : pametnica : :P
Korisnikov avatar
By Modesty
joj...

Zbilja neznam čime si motiviran da ovako razmišljaš.
"Gay ljudi nemaju hrabrosti sebi priznati da su loši......."

Jesi li ti sebi priznao i šta je to što te čini lošim kao gaya...jeli samo što si gay...prihvataš li ti u potpunosti svoju orjentaciju?
Zar nije,slobodno da kažem i večina streljt ljudi ljubomorna zavisna,tj.da su dobri ljudi generalno u manjini?

Ovo mi baš lići na tvoju sugrađanku.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Dominion
lolz, statusella u pet tacaka opisala sebe :rotflmao:

*edit* drugi su me vec pretekli u opazanju : pametnica : :P
a ja uvek govorim kako su ljudi mnogo kompleksniji :giggle:
By polarlicht4.1
Vecina ljudi ce pre izabrati situiranog decka sa kolima, svojom gajbom, zgodnog, lepog, finog, kukturnog...
COCK-turnog, perhaps? :alexis:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Ista forumska svita pocinje da me napada, ne koristeci mozak...

(jel odlazak 50 parova iz Toxica na seks i zakazivanje seksa u narednih nekoliko dana ima veze sa Statusom ?)

(Djuskanje i secenje vena u klubovima na narodnjake, posecivanje njihovih foruma, osnivanje fan klubova gde je 80 posto njih gay ima veze sa Statusom?)

3. Da vecina ljudi preceni sebe i sopstvenu vrednost... TACNO
(upoznavajem se sa nekim ispod prosecnim tipom koji mi kaze : Znas kako, ja trazim sportistu, koji je obrazovan, "Aman tetko, nudis li ti toliko i vidis li se?")

4. Svi trazimo i kukamo kako nam treba ljubav... a vecina tih isti ljudi ne silazi sa kurca TACNO
(svim nama je poznato da oni sto traze ljubav, na putu do pravog, prodju kroz krevet potencijalnih)

(ovo je nesto sto je opstepoznata stvar kod gej ljudi)

neko rece da sam bio u sumici sa 30 ljudi...a ko su ti drugi ljudi... jel su gejevi ili drvosece ? zar to ne govori i o njihovoj svesti...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Zato sto oni ne dolaze ovde i ne kukaju.

Jebem ti izgovor "To rade svi, pa mogu i ja"

Ako hoces da promenis gej svet, bar po tih 5 tacaka, pocni od sebe.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Afkice, slazem se....

ali gej svet se ne menja tako lako...

monopol i potreba da svi odu u Toxic je nesto sto ja ne mogu promeniti.....

zelja da se na Romeu i chatu nadje seks te veceri je nesto sto ja ne mogu da promenim

provociranje prolaznika na ulici od strane dva gej momka koji se grle, ljube i traze batine je nesto sto ja ne mogu da promenim.....

potrebno je menjanje celokupne svesti kod gej ljudi... pojedinci su nesto sto je mrav u odnosu na slona :)
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Od pojedinaca se krece.

Ako ne zelis da ti grad bude prljav, prestani da bacas otpatke na ulicu. Kada prestanes ti, mozda prestane i jos neko u tvom okruzenju, mozes da pocnes i da kenjas svim ostalima da se upristoje.

A s druge strane, mozes da nastavis da bacas djubre svuda oko sebe i da kukas o prljavstini na forumu.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
hocete da kazete da je STATUS tj, da sam ja kriv sto je Usce svako vec puno, sto je Ada i sumica puna, sto uvece na roemu po 300 ljudi bude online, od toga 150 njih trazi seks, hocete da kazete da sam ja kriv sto dobar deo ljudi izadje u toxic da navata jebaca?

jel sam ja krivac za to.....

jos ce neki poceti da me udedjuju kako sam sve to napisao ali da se to ne desava i da sam izmislio....

:misli:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Ok....

Afka...

npr....
eto, ja cu da prestanem da idem na Romeo i chat i trazim seks...
prestacu da idem na Usce, necu ici na Adu...
Necu ici u Toxic i druge klubove da trazim tipa za seks..

Da li ce to i ostali da urade ?

Hoce li taj moj napor kolko tolko promeniti sliku o gej ljudima ?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!