Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
Koliko god meni naslov smesno delovao-nije smesno...

Da li vas je draga-voljena osoba ikad udarila(opizdila,opaucila...)? Eto mene jeste u zadnjoj vezi,raskid nije bio bas "najlepsi"...mogla sam vratiti-izlomiti je celu....ali,onda to bi mene jelo.... okrenem se i odem...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Opizdila opaucila :lol:

Nije smesna tema, ali naslov je urnebesan :lol:

Nije nikada...mene niko ne tuce!
Korisnikov avatar
By Azdaja
Pa ni mene niko nikad nije tukao-ne mislim na trening:D
Ni roditelji me nisu 1 udarili za 26 god..pa cisto pitam...

***poruka izmenjena od strane moderatorke
Korisnikov avatar
By Dzi
..vala kad se setim neceg ...ne znam jel' da se :smeh: ili da :placko:
..brate to jesu bile batine!..uzas. :lol:
no dobro..pogresi covek.
Korisnikov avatar
By Azdaja
:lol: batine?

A ja mis'la kod mene udarac da je problem... :lol: ili :placko: ko im jeb...mater
Korisnikov avatar
By Dzi
...bolje ne pitaj :bundeva:
:burner:
...ljubav pa to ti je cudo! :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By Dzi
:lol: :smeh:
i ja sam bila ozbiljna dok je fajt trajao , sad mi je smesno :lol:

izadji na crtu :boxer: :boxer: :boxer: :boxer: :boxer:
Korisnikov avatar
By Azdaja
hahha.... :lol: a nije smesno stvarno...:lol:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Nije zbog carapa, nego zbog naprcavanja :smeh:

Aj sad ozbiljno :ozbiljan:
Ne podrzavam nasilje ni u kakvom obliku...
Znachi da me devojka udari momentalno bi letela kroz prozor...
Dobro, ne bi jer ja nikad ne bih udarila devojku, ali bi se ta veza istog trena zavrsila...

Eto... :)
Korisnikov avatar
By starsailor
ON: ma kakvo nasilje?? ne volim , ne podnosim nit fizicko nit verbalno. Kako sam nezna ja bih pala da me dunes, nema potrebe od udarca :lol:

*** poruka izmenjena od strane moderatorke
Korisnikov avatar
By starsailor
pa ja jesam ozbiljno odgovorila :D
evo ponovo cu: nijedna osoba me nije udarila, nit sam ja nekoga. al to ne znaci da u lezbejskim vezama ne postoji nasilje, cak je i alarmantno...but nije to za ovu temu
Korisnikov avatar
By Dina
Offtopic sa ove teme nalazi se ovde

Dina, moderatorka Ljubavi i seksualnosti
Korisnikov avatar
By Dina
Nije mi se desilo. A da mi se desilo tu osobu bih sastavila sa zemljom. Ne bi mi bilo ni najmanje zao, takvi to zasluzuju, da im vise na pamet ne padne.

Medjutim, mislim da ima razloga sto se nekome desava a nekome ne, nazalost. Nasilnici traze i nalaze zrtve koje nisu u polozaju da odu, koje su zbunjene, koje misle na okolinu, porodicu, decu (ja sam se susretala sa nasiljem samo u heteroseksualnim brakovima/vezama i jednim u gay vezi ali je osoba naravno tog trenutka otisla). Imam u blizini dve zene koje su godinama trpele nasilje, u okolini znam i za vise, te sticem utisak da to nije tako retka pojava :( A posto cesto i detaljno imam prilike da slusam ove dve zene onda vidim koji je to zacarani krug u kojem prvo krece od karaktera te zene. Obe su dobre i popustljive, volele su nasilnike, opterecivale se time sta ce okolina da kaze, sta ce sa decom koja su se radjala. Jedna se opametila kad je pokusao da je ubije, to je bila kap u casi i ona kad prica vidi se da kakav god joj bio dalji zivot nema povratka na staro. Za ovu drugu strahujemo da cak postoji mogucnost da se pomiri sa nasilnikom. :( E da, imam osecaj da te zrtve krive i sebe, zato im je teze da izadju, nisu dovoljno dobre u nekom pogledu. Pa ako uspeju da postanu dobre onda ce nasilnik stati, ili im se vratiti od ljubavnice sa kojom je otisao... :roll: Ova jedna mi je pricala da fizicko sve vreme prati psihicko nasilje, tako da je i to mozda objasnjenje za tu sludjenost.

E da, videla sam da je tema o samaru i sl, ali nisam promasila :D Od toga se pocinje. Ni muz ove zene koju spominjem nije krenuo odmah sa pokusajem ubistva. Osoba koja ne ode kad dobije samar, dobice i sledeci i sledeci i sledeci, nasilje ne staje dokle god zrtva ima snage da trpi...
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Postoje tacni kriterijumi, odrdjeni sklopovi licnosti, koji postaju nasilnici ili zrtve nasilja bilo da je rec o nasilju u skolama, mobingu, porodicama ili prosto bracnim zajednicama.

U svakom slucaju, nasilje ne treba trpeti, niti vracati isto merom. Ukoliko do toga dodje u vezi, posle prvog udarca, postoje jedino dva prava resenja:
1) Prekid veze i kontakta sa nasilnikom
2) Razgovor i mogucnost nastavka veze sa tim da ona stana koja ima nasilnih sklonosti potrazi strucnu pomoc i nauci da prepoznaje i kanalise svoje emocije na nacin koji nikoga nece povrediti

Nisam dozivela, nadam se da necu. Iskreno, nikada se u zivotu nisam potukla, cak ni u vrticu, to mi je tako nezenstveno i ne pronalazim se u tome.....
Korisnikov avatar
By scout_finch
nikad ne bih udarila devojku,niti bih dozvolila da me udari, a ako bi se desilo da me udari to bi znacilo prekid veze istog trenutka,naravno ne bih joj vratila istom merom.

ne verujem da nekom moze da se desi da samo jednom udari,ako je nasilnik/ca to ce raditi kad god mu/joj se pruzi prilika.
Korisnikov avatar
By Val
Treba malo hrabrosti za udarit´ me. Il´samo treba biti dovoljno paglu. A vala ni razlog ne dajem. Sve u svemu, najsmeshnije su mi one koje chupaju kosu, grebu i histerishu. :hekla:

johndoe, mislish li da su takvi ljudi neizlechivi?
Korisnikov avatar
By scout_finch
@val
da,mislim da kad ih jedna osoba ostavi zbog takvog ponasanja,oni jednostavno predju na drugu.
a ja znam devojku koju je manje vise svaki decko tukao,tako da mislim su i da zrtve nasilja osobe kojima su nasilnici iz nekog razloga privlacni i znaju daa ih prepoznaju.
Korisnikov avatar
By Dina
Luda Kravice i John Doe,
sto ne biste vratile?

Mozda nasilnici imaju nacina da se izlece ali ne sa mnom. Imam lepse nacine da provedem zivot :cvetduga:

Inace, isti ti koji su prebijali zene o kojima sam pisala, ne tuku sadasnje ljubavnice. Imam utisak da je to zato sto finansijski dobro stoje, sto imaju drugacije roditelje i bracu koji bi se umesali i ne bi savetovali trpljenje itd. Ne znam da li ce se nasilnik u njima opet probuditi (zbog tih zena se nadam da nece) ali meni sve to deluje da nasilnik nije tako naivan nego postaje nasilnik kada ima uslova za to, inace je "dobar".
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by starsailor
al to ne znaci da u lezbejskim vezama ne postoji nasilje, cak je i alarmantno...but nije to za ovu temu
jeste. i to je jedan od velikih tabua lezbejske zajednice.

vrlo se malo govori o tome, zene se stide da priznaju da su nasilne i/ili da zive sa nasilnicama. uglavnom se cesto nalaze opravdanja i za sebe i za partnerku.

mislim da je to nesto sto ce tek uci u zizu interesovanja sa rastom broja lezbejskih parova koji to prepoznaju kao problem za koji treba da potraze pomoc.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by johndoe
@val
da,mislim da kad ih jedna osoba ostavi zbog takvog ponasanja,oni jednostavno predju na drugu.
a ja znam devojku koju je manje vise svaki decko tukao,tako da mislim su i da zrtve nasilja osobe kojima su nasilnici iz nekog razloga privlacni i znaju daa ih prepoznaju.
Da, ali mi ne prichamo o BDSM i fetishima! :alexis:
Korisnikov avatar
By starky
niti sam nasilna,niti je neko isto sprovodio na meni...

:astral2:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by anche
Originally posted by starsailor
al to ne znaci da u lezbejskim vezama ne postoji nasilje, cak je i alarmantno...but nije to za ovu temu
jeste. i to je jedan od velikih tabua lezbejske zajednice.

vrlo se malo govori o tome, zene se stide da priznaju da su nasilne i/ili da zive sa nasilnicama. uglavnom se cesto nalaze opravdanja i za sebe i za partnerku.

mislim da je to nesto sto ce tek uci u zizu interesovanja sa rastom broja lezbejskih parova koji to prepoznaju kao problem za koji treba da potraze pomoc.

Zheno, ta tema nije iskljuchivo u gay-zajednicama tabuizirana! Ali dovoljno strashno da je uopshte tabuizirana. I da...nasilje...po meni...jeste nedostatak "rechi". Nemocj. Lichna slabost... Ili?
Korisnikov avatar
By Modesty
O da....jesenas sam se pošaketala sa dragom,bez čupanja i tih ženskih fora..skoro mi je nos razbila...naravno,razlog je bio ljubomora.
Vratila sam joj:elektro:
U biti ne podnosim naselje ali nije mi to tako tragično palo......možda samo sa njom jer sam je jako voljela a i povrijedila sam je na neki način....a i subica sam ;)
Korisnikov avatar
By Dina
Bila je vec jednom tema o nasilju na forumu.... I secam se tada da se javio neko ko je rekao - da, bio sam nasilnik, tukao sam decka 2 godine. To je svakako problem, ja sam se i tada iznenadila da se neko javi i napise i kaze tako nesto. Uglavnom smo se javljali mi koji nismo doziveli ili osudjujemo nasilje... Verujem da ce tako biti i na ovoj temi... Ali nije lose da teme postoje pa makar da ljudi koji su u tim situacijama procitaju i mozda nesto osveste u sebi...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by allexa37
O da....jesenas sam se pošaketala sa dragom,bez čupanja i tih ženskih fora..skoro mi je nos razbila...naravno,razlog je bio ljubomora.
U biti ne podnosim naselje ali nije mi to tako tragično palo......možda samo sa njom jer sam je jako voljela a i povrijedila sam je na neki način....a i subica sam ;)

Subice dizhu ruku na svoju Gospodaricu? :shok: I samo da znash za ubuducje...nasilje ne trazhi opravdanje no izlechenje!
By J...
Originally posted by Azdaja

Da li vas je draga-voljena osoba ikad udarila(opizdila,opaucila...)?
Koliko se secam nije a nisam ni ja nikog. Ako ne racunam ono sto se zove fajt iz zezanja a to je, naravno, kontrolisano.
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Val

Subice dizhu ruku na svoju Gospodaricu? :shok: I samo da znash za ubuducje...nasilje ne trazhi opravdanje no izlechenje!
Nije ona bila moja Gospodarica i tako nešto mi je mogao uraditi samo ako sam bila totalno bila zaslijepljena emocijama ali i tad sam vratila istom mjerom ali se nisam ljutila posle.Ne vjerujem da će toga biti u budučnosti a da posle toga ne uslijedi razlaz.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Dina
Bila je vec jednom tema o nasilju na forumu.... I secam se tada da se javio neko ko je rekao - da, bio sam nasilnik, tukao sam decka 2 godine. To je svakako problem, ja sam se i tada iznenadila da se neko javi i napise i kaze tako nesto.
da, secam se toga. i opet su zene cutale (koliko se secam). znam zasigurno za nekoliko lezbejskih veza u kojima fizicko nasilje eskalira prilikom svadja. zene to uglavnom opisuju kao: 'mi se obavezno pobijemo', ili 'osamarila me je kad vise nije znala sta da mi kaze' i sl. drugarice su mi pricale da su jednu morale da voze u urgentni centar koliko je bila prebijena. postoje lezbejke za koje se zna da biju svoje zene. ali se sve to provlaci onako u domenu traca.

Originally posted by Dina
Uglavnom smo se javljali mi koji nismo doziveli ili osudjujemo nasilje... Verujem da ce tako biti i na ovoj temi... Ali nije lose da teme postoje pa makar da ljudi koji su u tim situacijama procitaju i mozda nesto osveste u sebi...
jeste, jako je vazno da postoje i ovakve teme. mada meni predstavlja pravi problem to sto, kada bih se nasla u takvoj situaciji, ne bih znala kome da se obratim za pomoc.
Korisnikov avatar
By Val

Nije ona bila moja Gospodarica i tako nešto mi je mogao uraditi samo ako sam bila totalno bila zaslijepljena emocijama ali i tad sam vratila istom mjerom ali se nisam ljutila posle.Ne vjerujem da će toga biti u budučnosti a da posle toga ne uslijedi razlaz.
Ukoliko ona nije bila deo igre koja se zove Ds-dominacija, recji cju ti samo jedno: Svako dizanje ruke na bilo koga treba sprechiti, a potom lechiti!

Jedino opravdanje koje pije vodu jeste obostrana zhelja glede sexualne stimulacije! Inache je apsolutni No Go!
Korisnikov avatar
By KiWi

Ne. Ne upotrebaljvam silu (osim ako se drugačije unapred ne dogovorimo :bic: )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!