- 06 Avg 2008, 17:14
...Ne znam voljeti.... Trudim se da zavolim nekoga.... Nekoga ko to zasluzuje.... Dugo sam trazila osobu koja zasluzuje da joj pruzim ljubav.... Osobu koja vrijedi, i zna cijeniti vrijedno.... Na kraju sam pronasla takvu osobu.... Bila sam zadovoljna jer su postojali rezultati moje potrage.... Tu osobu vrijednu moje ljubavi nisam znala voljeti..... Nasla sam nekoga kome sam htjela pruziti ljubav, glava je tako htjela, ali srce je bilo kao izgubljeno.... I sada je.... Kazu ljubav ce doci sama, dok joj se najmanje budes nadala.... Uredu..... Ponekad se osjecam kao da sam jedina na svijetu koja ne zna voljeti.... Osjecam se jednostavno drugacije.... Kao da sam losija od drugih.... Mada se trudim da volim, ali ja to ne znam.... Kao da sam imuna na ljubav.... Boli me.... Boli me to sto ne znam da volim ljude.... A najvise boli sto ne znam pokazati ljubav onima prema kojima to osjecam (recimo roditelji).... Njih jednostavno volim i to je urodjena ljubav.... Ali to im ne znam pokazati.... Boli me sto sam tako hladna prema njima iako ne zelim biti takva.... Ah da, ta osoba iz pocetka price.... Ta osoba me razumjela.... Ali nisam je znala zadrzati uz sebe.... Radi te svoje hladnoce.... I boli me sto ne pokazujem i to malo ljubavi koju osjecam.... Barem prema roditeljima i prijateljima, ako ne prema nekom drugom..... Previse sam komplikovana da bih bila covjek.... Ja sam samo SlomljenaLutka....
~
Kako vi pokazujete vasu ljubav? Jeste li sigurni u to da koliko dajete da toliko i dobijate?...ili ste i vi mozda Slomljenalutka?
~
Kako vi pokazujete vasu ljubav? Jeste li sigurni u to da koliko dajete da toliko i dobijate?...ili ste i vi mozda Slomljenalutka?