Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By pipinveliki
Juce sam bas razgovarao sa deckom o prvim poljupcima njegovim i mojim iskustvima i zakljucio sam da se nikad poljubio prvi put tamo gde sam zeleo. Prvi poljubac se uglavnom desavao u gay klubu ili u stanu.

Kao da u zivotu nisam imao spontani prvi poljubac.

Secam se kao tinejdzer dok sam se ljubio sa devojkama uvek sam
mogao da izaberem trenutak, mesto i mogao da zagrejem momenat,
a sad se sve svodi nekako da nadjes mesto gde niko nece da te vidi.

Da li se vama desio neki spontani prvi poljubac?

Koliko vam manjak spontanosti kvari dozivljaj?

Jeste imali nekad neki filmski momenat? :D
Jel imate posebno mesto mozda? ( ako je u ns, obavezno
hocu da znam koje je :molise: )
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Sa prvom devojkom se deso u stanu, ali ne zato sto nismo imali gde, nego zato sto je bas tada bio PERFECT MOMENT.
Sa drugom devojkom u parku na klupi,mposle duze setnje, jednostavno se dogodilo... Nije bilo ljudi u blizini, ali i da je bilo mislim da ih u tom trenutku ne bismo videli...

U pricnipu moze to da se izvede u nekom mrakicu, sumarku, ulazu od zgrade, bla, bla, ako se covek potrudi...
Korisnikov avatar
By ns.happy
o da... kad bih se nasao u situaciji da je poljubac bas prikladan poljubio bih ga, bez obzira da li sam na javnom mestu ili ne. naravno, ne bih to uradio u podne na mileticevom trgu, ali radio sam npr na djavi ispod sata na klupi, bilo je 2 ujutru i nikog okolo... onda na stepenistu bivseg lounge-a, ispred mog ulaza (tad me je momak dopratio, pa sam hteo da budem kao glumica u filmovima, da se poljubimo i da kazem, gore su mi roditelji :lol: ).

jednostavno, prvi poljubac bi dosao u tacno savrsenom trenutku, tako da ne mislim da je mesto nesto posebno bitno za njega...
Korisnikov avatar
By decko
Kod mene su (skoro) svi prvi poljupci bili spontani i desavali se na raznim mestima, uglavnom negde napolju, iznenada :)
Ima par momenata koji su ostali onako bas bas urezani u secanje i verovatno cu ih se secati uvek zbog nacina na koji su se desili i mesta :giggle:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Izmedju kamiona na Beer Festu... Gde ces spontanije... :D
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
park, stan....

sa muzem na moru - u moru :) :kosa:
Korisnikov avatar
By XerYuS
Desavalo mi se u kolima, stanu, u jednom pasazu, cak i u wc-u u skoli...
Sa mojim dragim smo se prvi put poljubili u parku na obali Tise :love:
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by ns.happy
tad me je momak dopratio, pa sam hteo da budem kao glumica u filmovima, da se poljubimo i da kazem, gore su mi roditelji :lol:
:roflmao:
By pipinveliki
Originally posted by abcd
Originally posted by ns.happy
tad me je momak dopratio, pa sam hteo da budem kao glumica u filmovima, da se poljubimo i da kazem, gore su mi roditelji :lol:
:roflmao:
:lol:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Jes da je off...ali meni bas nedostaje ljubljenje...i zagrljaji... (a da nisu drugarski)... :sigh:

Bas sam nesto usamljena danas :(
Korisnikov avatar
By uninvited
uh sad kad razmislim.. svi su se desili u nekom 'zatvorenom prostoru'.. tj kuca,neki kafic.. bas klasika.
jedini koji nije bio,ali to me je drugarica neka poljubila(jer smo malo vise popili) i to mi je bio nazovi prvi poljubac koji je trajao celu sekundu i desio se na nekoj raskrsnici i u hodu.. :mete:
strahota :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Moji su se desavali tamo gde bih i upoznala devojku... Mada sam zaista poljubila toliko mnogo ljudi, da ima i brdo egoticnih mesta.
By mikka
mislim da su bile
masne fote
a onaj pravi
na vrhu jednog solitera:)
Korisnikov avatar
By foolish
sad nesto preturam po mozgu i skontao sam da sam imao prve poljupce po celom gradu i vecina ih je bila skroz nekako spontana, a bilo je i par romanticnih :giggle:
naravno, vecina su bili i poslednji

najjaci mi je kad smo sedeli na klupici ispod nekog drveta, pada kisa, cirkamo, u jednom trenutku pocemo da se tucemo (ne prava tuca, ali ono lupanje po glavi) i u sledecem trenutku se ljubimo...

a poslednji je bio na adi, setali i u jednom trenutku me je samo povukao u stranu i poljubio :blush:

jebem ti temu, sad mi se ljubi!
Korisnikov avatar
By ljubav91
Originally posted by Zaljubljena
Jes da je off...ali meni bas nedostaje ljubljenje...i zagrljaji... (a da nisu drugarski)... :sigh:

Bas sam nesto usamljena danas :(
sto ne kazes :wink:
Korisnikov avatar
By maka
prvi poljubac with my first girlfriend garant nikad necu zaboraviti.

tek smo se upoznale,bile smo u centru grada. takvu strast i privlacnost i dalje mislim da NIKAD necu osetiti.. znam..znam...svi ste mislili da necete pa se opet desi. no ja i dalje mislim da necu. pustite me,ne kvarite mi iluziju :)

lm,u centru grada..ma u centru,centra jedva smo se suzdrzavale,bukvalno kao dva magneta se lepie jedna o drugu.. u jednom trenutku ona se nesto spontano priblizila i TRAS! u centru centra grada... takoc.. :)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
prvi pravi prvi - jedne noci, na jednom od brezuljaka atine, posto smo preskocili ogradu i upali na arheoloski lokalitet.

jos topao mermer, zvezdano nebo, svetla grada. scenerija savrsena.

boze, sad kad pomislim, mogli su nas uhapsiti.
Korisnikov avatar
By coka
na klupici na keju kod mene :love: jutro posle mature... mmm samo kad se setim...
Korisnikov avatar
By greek_lover
Prvi put: Na sred druma Kalithea - Polihrono, na nekakvom praznom parkingu u praskozorje, pre gotovo tisucu godina, tj. pocetkom 90-tih godina proslog veka :smeh:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Prvi put kod njega na prevaru... Video decko da sam nervozan i da od moje saradnje nece biti nista (kad je pokusao da me poljubi izmakao sam se). U jednom trenutku sam obracao paznju na nesto drugo u njegovoj sobi, on me pozvao da se okrenem i ja se, ne sluteci nista, sudarih sa njegovim usnama :) ... Nisam mu dugo zamerao :) ...
Sto se spontanosti tice... Nekako sam oduvek znao u kom smeru moji odnosi idu pa nije bilo mnogo iznenadjenja... Jedna od simpaticnijih situacija mi se desila u klubu kada sam poceo nesto da zborim sa poznanikom, da bih u par sledecih minuta skontao da se neobavezni razgovor sasvim spontano pretvorio u muvanje... Poljubac je dosao sam od sebe... Najsarmantnije iskustvo u mom zivotu...
:sesir:
NOX
By ...Sitnicava...
Sva tri poljupca (3 devojke sam imala, je l') su bila spontana i divna... :love:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
sreli se prvi put u diskoteci, i on me pitao sta mi je.......i ja mu srucila u lice sve sto mi je u zivotu naopako....i poljubila ga.....bili zajedno dve godine posle toga :D
Korisnikov avatar
By Val
Poshto nikada ne ljubim zhene do kojih mi na neki nachin nije stalo, nemam iskustva sa spontanim a nezheljenim poljupcima. Sa spontanim a prizheljkivanim itekako. Tu nit´ biram vreme nit´ mesto. Nit´ me ko shta pita! :lol:
By saigo
Nikad nisam poljubio nikoga....
Korisnikov avatar
By Daliborka
Hodi, saigo, Big mami Daci da je poljubis.

Slika
Korisnikov avatar
By bothways
Hmm, da vidimo. U njegovom stanu, u mom stanu, u mom stanu, u parku, u njegovom stanu, u klubu. Nista spektakularno. Osim onog u parku. To mi je bilo sarmantno (dugo iscekivanje, mogucnost da nas neko vidi...)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!