Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Skoro sam saznala da muz moje jako dobre drugarice ima devojku (ljubavnicu).

Drugarica mi je jako dobra.
Voli ga.

On je ok.

Imaju i decu.

I onda se tu pojavila ona.

I ona je ok. Upoznala sam je.
Jako je mlada (punoletna je, nije rec o pedofiliji).

Ova moja drugarica nista ne naslucuje, bar meni nista ne pominje da sumnja.

On se vidja sa devojkom vec dosta dugo. (to sam saznala naknadno).

Kakva glupa situacija - kao bih bilo sta rekla drugarici, razveli bi se, na njega sam pokusala da uticem, ali ne ide.

Sad samo cutim i pravim se da nista ne znam. I glupo mi je sto cutim, a drugarica mi je. Ispadne da prikrivam njegovu preljubu.
Sa druge strane, ne mogu da joj kazem.
To ide u krug...

Da li ste bili u slicnim situacijama?
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Nisam...

Ja bih rekla drgc...jbg...nije zasluzila da je svi lazu....
Korisnikov avatar
By decko
Bio sam u slicnoj, samo u mnogo goroj verziji price pa ne bih u detalje. Ukratko, sve sam rekao.
Korisnikov avatar
By Dzi
ako ces po razumu cuti i dalje - pametnije je.
ako ces po srcu pazi kako ces joj saopstiti - iskrenost.
Korisnikov avatar
By decko
I da, budi spremna na one najgore situacije u oba slucaja:

ako ne kazes - ona sazna i otkrije da si znala a nisi rekla i to ti nikad ne oprosti
ako joj ti kazes - oni to rese/pomire se i ona posle prekine s tobom da se druzi (iz tebi nepoznatog razloga)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ja sam definitivno odlucila da cutim.

Znam da ona ne bi bila srecna ako bi se razveli,
razvod bi je jako boleo, a tek zivot bez njega...
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Mozes na kraju da ispadnes i ti kriva, to ce se saznati pre ili kasnije...
Ja stvarno nemam pojma sta bih radio.... Ali nekako mi je istina draza... Mozda bih i njemu zapretio da cu reci ako on nesto ne uradi (da sam na tvom mestu)...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ja se sve nadam da ce ga proci ta ludost,
podvodim to pod krizu srednjih godina... :povez:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Ja bih cutala i poslala joj anonimno pismo otkucano na racunaru i par fotografija u prilogu...
Pa, nek sama vidi sta ce da radi. Istina recena,a ti se nisi zvanicno umesala.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Ja bih cutala i poslala joj anonimno pismo otkucano na racunaru i par fotografija u prilogu...

:smeh: ti ba svolis spankske serije :lol:

Elem...kako hoces...ja bih definitivno rekla ....
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Problem je sto ona nece da joj drugarica pati....
To je najlakse...
Ali nikako najbolje...
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by KissQueen
Ja se sve nadam da ce ga proci ta ludost,
podvodim to pod krizu srednjih godina... :povez:
Sinulo mi je nesto:D
Izvini ja samo hocu da te razveselim. Smem li da kazem? :)
Sala je u pitanju...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Hajde, reci. :)

Otvorih novu temu o krizi srednjih godina. :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ne.... to mi je drugarica... nikako!
Korisnikov avatar
By Hys.
Uzasna situacija.

Da sam ja upitanju, nikad ne bih oprostila drugarici da mi ne kaze. Ali, to sam ja, uvek sam takva bila, zelim istinu po svaku cenu. Mnogi ljudi nisu takvi, i draze im je da ne znaju, i tako su srecni. Ja nisam, jbg.

Ti najbolje znas da li je tvoja drugarica jedno ili drugo. Moje bliske drugarice znaju kakva sam ja, i da bi se prijateljstvo zavrsilo kada mi ne bi rekle, a ne kada bi mi rekle.

A sa njegove strane je uzasno sebicno sto te je postavio u takvu situaciju, at least he shud have diSensi da ne postavlja njene prijatelje u takvu sitaciju, kada vec jebe klinku pored zene i dece koja ga vole.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Nanny Ogg
Uzasna situacija.

Da sam ja upitanju, nikad ne bih oprostila drugarici da mi ne kaze. Ali, to sam ja, uvek sam takva bila, zelim istinu po svaku cenu. Mnogi ljudi nisu takvi, i draze im je da ne znaju, i tako su srecni. Ja nisam, jbg.
Isti slucaj i kod mene!
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Upravo tako.

Jednom smo ona i ja pricale (nekoliko godina nakon njihovog vencanja, vec su bili dobili prvo dete), i u potpuno neobaveznom "filozofiranju" je ona rekla - znam da vecina muskaraca vara svoje zene, volela bih da on to nikada ne uradi, ali ako uradi, ne bih volela da saznam, mnogo mi bolelo, i to bi bio kraj, a to bi tek bolelo.

Ja se vodim tim sto je tad rekla.
Iako je bio sasvim neobavezan razgovor, bila je ozbiljna kad je to rekla.

Uvek sam se secala te njene recenice kad bi neko rekao "Ignorance is bliss".

:neznam:
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa eto ti odgovora onda.

A ti? Da li ti spadas u tu grupu ili ovu moju i mackodlakovu?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Znam ja odgovor, postavila sam temu samo da vidim da li je jos ko bio u slicnoj situaciji, ili se to samo meni desava...

A sto se mene tice, ja volim da mi se kaze istina. Jbg.
Korisnikov avatar
By Dina
Vec sam pisala, bila, rekla i nikad vise. Takve stvari se ne govore. I ta moja prijateljica je htela da joj se kaze pa sam na kraju ja ispala kriva. Ljudi koji nesto zele da znaju i sami ce saznati, osetiti, oni ostali samo "ne znaju" tj ne zele da znaju. Inace znam za jedan slucaj da zena "nije znala" za ljubavnicu preko dvadeset godina. Znali su svi okolo cak i deca, ipak je to dug period, ali ona ne. Na kraju je i ona saznala i odbila da se razvede, kaze nije luda da se razvodi posle tolikih godina. Tako da sad postoje i ona i ljubavnica, samo sto je nakon vise od dvadeset godina lazi to otvoreno.
Korisnikov avatar
By anche

Znam da ona ne bi bila srecna ako bi se razveli,
razvod bi je jako boleo, a tek zivot bez njega...
a tek zivot sa njim? lepota jedna kad samo pomislim na mogutjnosti koje su pred njom u trenutnoj situaciji: bolesti, trudnoca te devojke, muz pravi paralelnu porodicu... :drama: mozda preterujem, ali nista od toga nije nemoguce :nono:

nego, ja nisam za mesanje u tudje veze - pa ni saopstavanja tog tipa. njihov brak, njihova stvar. pa kad sam se nalazila u slicnim situacijama onda bih se distancirala, cisto u smislu samozastite: imam dovoljno svojih drama, nisu mi potrebne tudje. smanjim vidjanja i kontakte na minimum.

postoji i mogucnost da kad/ako tvoja drugarica sazna za preljubu dragog kojeg 'ona pegla - a druga guzva' i sazna da si ti sve, ili vecinu vremena, znala za to, usmeri bes i povredjenost na tebe. ova situacije je tih razmera da moze da se desi i da izgubis drugaricu.

a to sto je ona, nekad, negde, nekako rekla, ja ne bih uzimala zdravo za gotovo jer ljudi svasta kazu i cesto menjanju misljenja (sto je dobra stvar ukoliko je tako u ovom slucaju).
Korisnikov avatar
By Stripi
ja ne bih volio znat a i ne bi volio da mi neko vrlo drag to priopći. Što se ne zna ne boli.
Korisnikov avatar
By Deksi
Ne bih rekao nista...
Mislim da ne bi bilo moje da se mesam u bilo ciji brak...
Ako je ta drugarica nije slepa pored ociju i ona ce uvideti kroz neko vreme da je muz vara...ako se to nastavi.
Ako ne mogu da funkcionisu zajedno razvesce se...cicha micha i gotova pricha.
Mislim da nema potrebe da ti budes inicijator bilo chega. ;)
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Dina
Vec sam pisala, bila, rekla i nikad vise. Takve stvari se ne govore. I ta moja prijateljica je htela da joj se kaze pa sam na kraju ja ispala kriva. Ljudi koji nesto zele da znaju i sami ce saznati, osetiti, oni ostali samo "ne znaju" tj ne zele da znaju.
E to je najgore... :zvezdice:
By J...
Nisu mi jasne zene koje su u braku s muskarcem i zive u zabludi da ih on nikada nece varati?! 20, 30 godina braka i da muskarac bude samo s jednom zenom, to je nemoguce! Sto znaci da te zene potpuno ne poznaju musku psihologiju.

Ono sto bih ja uradila u ovom slucaju...

Ne bih sebe uvukla u situaciju da mi on predstavlja svoju svalerku i da se jos upoznajem s njom. Pa valjda si ti prvenstveno njena a ne njegova drugarica.
Ako bih vec to saznala, rekla bih mu da se ne zeza vec da to prekine, ti valjda treba da stitis svoju drugaricu i od njega.
Ako ne ide, njoj ne bih nista direktno rekla vec bih je (a to bi i ranije verovatno govorila) savetovala da se malo okrene sebi, da ima svoj zivot, da ne zavisi mnogo od njega, pa ako treba i ona da nadje nekog. A neko vec rece da bi i vas dve mogle da se zblizite, sta ima veze ako ti je drugarica, tim jos bolje.

A opet, ja licno ne bih sebi pravila takvu glavobolju i verovatno da bih se odmah povukla iz sve te price i ostavila ih da resavaju svoje probleme sami. Ako zeli da zna, ona ce sama i saznati.
Korisnikov avatar
By Khons
a kakav odnos generalno imaju tvoja prijateljica i njen muz? da li tu ima prostora da ona nesto nasluti?
Korisnikov avatar
By ns.happy
da li taj muz voli tu tvoju drugaricu, svoju suprugu? sta ako se on sam odluci da je ostavi? sta njih vezuje i dalje da budu zajedno? i sta dobija od te druge?
Korisnikov avatar
By Insorcer
Ja sam definitivno odlucila da cutim.
:klap:

..to definitivno predstavlja njihov odnos, i oni treba da ga prepoznaju, takodje prepoznajeu eventualne nedoumice..i reshe ih na njima blizak nachin.

:sudija:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!