Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By ~ Le Saint X ~
... sam shvatio da se ON meni NE svidja
vec
da mi se svidja IDEJA da mi se neko svidja!!!!

Do I make any sense???!!!

i setih se jednog dogadjaja od pre 4 godine

jedan decko je bio zaljubljen u mene i posto je bio uporan... odvukao me je u krevet

ali...

on mi se uopste nije svidjao
vec
nacin na koji sam se ja njemu svidjao se meni svidjao!

Slicna iskustva?
or
am I ... whatever?!
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Uh koliko hoces :lol:
Ali drugom prilikom cemo o tome, mnogo mi se spava :zev:
Laku noc :bye:
Korisnikov avatar
By horus.
ja sam jednom bio opcinjen paznjom koju mi je poklanjao jedan decko i njegovom opsesijom mnome, iako smo bili samo poznanici... ne mogu da kazem da nisam razmisljao o tome kako bi bilo kada bismo on i ja bili u vezi...
anyway, a onda je proslo vreme i ispostavilo je se da je taj decko manijak, jer je poceo ozbiljno da me uznemirava...
onog momenta kada sam pokusao da se povucem, on je poceo da mi preti i svasta nesto...
nego, the point is, tvoja "samospoznaja" je nesto najnormalnije i svi su u jednom momentu imali potrebu da budu voljeni, iako nisu pruzali nista zauzvrat...
so, don't worry... :mazi:
By J...
Originally posted by Renoir

ali...

vec
Jel to ono "voleli smo iste stvari, on mene a ja sebe" :P

Svi smo mi manje vise narcisi, mnogima se to desava, ali ako to postane stil zivota, onda je zabrinjavajuce jer ce te svi normalni ostaviti, oko tebe ce ostati samo manijaci. :flasher:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
@Renoir
Sasvim normalno osecanje, narocito ako t i se dugo niuje niko ozbiljnije svidjao...
Ce prodje :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
rizikujuci da mi prikaci etiketu stalkera ( :drama: ) odgovoricu...
ne znam koliko je to sebicno u stvari? mislim, biti sa nekim samo paznje radi. ali, o je igra na koju prihvata i druga strana, tako da, tu je bar opravdano. no, nisam od onih kojima je paznja neophodna, veza je nesto mnogo vise, nesto sto se ne gradi sa bilo kim...
i ovde se moze upotrebiti narodna izreka - ne jebe lep nego uporan :lol:
Korisnikov avatar
By Minie
Meni se jako svidjao osecaj da je neko zaljubljen u mene...meni se ta devojka nije svidela, ali ta paznja mi je prijala....ponekad sam cak i mislila da se i ona meni svidja,da sam zaljubljena... Ali nije to bilo to. Valjda uticaj ostalog me naveo da to mislim... :wink:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Paznja u svakom slucaju prija, ali treba biti oprezan i imati u vidu da i ta druga osoba ima osecanja.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Da se (imajte u vidu da sam tek ustala) nakaradno izrazim, bila sam i aktivno i pasivno ukljucena u tu situaciju.

Shvatila sam da ja obozavam da zaludjujem sebe samu i gusim impulse intuicije unutar sebe, shvatila sam da me neposredno okruzenje poznaje mnogo bolje nego sto ja sebe samu poznajem (ili je samo rec o pristupu the1whowished- jer oni, izvesno, imaju mnogo iskreniji pristup rema meni nego sto ga ja imam prema sebi).

Bas mi je drago sto sam ovo napisala, jbt. Isidora Bjelica, deal with this! :prst2:
By pipinveliki
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Paznja u svakom slucaju prija, ali treba biti oprezan i imati u vidu da i ta druga osoba ima osecanja.

:up:

Slicna iskustva?
or
am I ... whatever?!
posto vec pitas, evo ti odgovor:

1. nisi sposoban da osvojis osobu koja ti se svidja pa gubis vreme sa nekim ko ti se ne dopada

ili

2. niko ti se i ne svidja trenutno pa ti je potreban neko drugi da ti dize samopouzdanje jer tu lezi problem

da volis sam sebe dovoljno ne bi se igrao sa tudjim osecanjima
jer ako nemas sta da mu uzvratis, sta je tu tebi tacno zanimljivo?

klasicni ego tripovi ljudi ciji je ego sam po sebi poljuljan

ja se nikad nisam igrao sa tudjim osecanjima
zato sto ne osecam potrebu za paznjom od nekoga za
koga nisam zainteresovan

nije mi potrebna paznja da bih znao koliko vredim
:zakljucano:
Korisnikov avatar
By Minie
Ja nikad nisam rekla toj osobi za ta "osecanja"...to je bilo samo moje... i nikad ne bi na taj nacin povredila nekog.
I mislim da mi je ego na skroz na mestu...2 god sam u predivnoj vezi i nista drugo mi ne fali... :ozbiljan:
By ~ Le Saint X ~
For the record...

ja se nisam igrao nicijim osecanjima niti slicno
(ili, pak, ako jesam, to su moja sopstvena)

jednostavno...
vec treci mesec kako mi se svidja jedan decko

a sinoc sam u stvari shvatio da mi se
NE SVIDJA ON
vec
SAMO IDEJA DA MI SE NEKO SVIDJA

p.s.

pogledati temu
On/ona i njegovo.njeno drustvo
za neupucene
By pipinveliki
For the record...

ja se nisam igrao nicijim osecanjima niti slicno
(ili, pak, ako jesam, to su moja sopstvena)
:)

znao sam da nisi :piggy:

:shake:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
@Renoir
\Znam o cemu se radi, nisam ni mislila da si ti takav, rekla sam onako generalno o cemu treba voditi racuna u takvim situacijama.
Delujes mi kao neko ko ne bi namerno povredio druge.
Korisnikov avatar
By Blady
Imala sam takvu situaciju.... cini mi se da ima i malo sadizma u mom slucaju... Ne privlaci me to vise...
Svidjalo mi se da me doticna osoba obozava.. ta kontrola, koja je jednom prilikom izmakla.... dobar osecaj, ali se vise ne bih prepustala tome, pogotovo sto se uvek ispostavi da je taj neko psihopata....:protest:
By Çâðê_DUP
Apsolutno mi je nezanimljivo da znam da se dopadam nekome ko se meni ne dopada. Cak se i izbedacim.
Korisnikov avatar
By Modesty
Značilo je mojoj sujeti kad sam bila klinka...sada mi bude bedak ako znam da neko pati zbog mene ili želi nešto što ne mogu pružiti zauzvrat.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena

vec

Slicna iskustva?
or
am I ... whatever?!

Desavalo mi se, ali to obicno ne potraje...svidi mi se ideja da se neko lozi na mene, pa se i ja primim...ali to ne ide...
Korisnikov avatar
By m..
vec

i setih se jednog dogadjaja od pre 4 godine

jedan decko je bio zaljubljen u mene i posto je bio uporan... odvukao me je u krevet

ali...

vec

Slicna iskustva?
or
am I ... whatever?!
Ja volim da volim, i volim da sam zaljubljena i volim da dajem, pa se tu i tamo zajebem iz prevelikog entuzijazma, zeleci da dam sansu nekom ko me proganja (nesto se inace ne zalecem u veze samoinicijativno, dok nisam sigurna da je to ono sto zasita zelim). Mada sam se svakako osvestila lately, kad sam uvidela posledice. Kod mene to nikad nije bilo tako crno belo. Nije mi se desavalo da mi se neko uopste ne svidja, ili da nema nekih veoma ociglednih kvaliteta, nego se pre ispostavljalo da mi ne odgovara. Tj da su nasa stremljenja, pogledi na svet, karakteri i ostalo prosto nekompatibilni, ili da se sa tom osobom strasno dosadjujem ili osecam nekako zarobljeno i skuceno. Mada opet nisam sklona da prekidam te odnose, i te osobe ubrzo uvide da ne ide, pa odu same.
Korisnikov avatar
By Myto
Originally posted by Modesty
Značilo je mojoj sujeti kad sam bila klinka...sada mi bude bedak ako znam da neko pati zbog mene ili želi nešto što ne mogu pružiti zauzvrat.
Nije ti zao onog jadnog deteta sto sad pati zbog onoga sto si uradila sebi?

ontopic: samodopadam se kad se dopadam i nekom drugom.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa ja bih to rekao drugacije.

Mene pali cinjenica da ja nekog palim, odnosno na samu napaljenost koja se u datom trenutku ispoljava u vidu uzdaha, grchenja, erekcije, ugriza, stisaka... a ne dize mi se na pomisao bilo koga... niti mi bilo ko uzima dah svojom pojavom.

Mada mora tu postojati odredjena privlacnost... bilo ona mozda samo zivotinjska na momente... ali neka hemija...

E sad, ja se tu ne poigravam sa tudjim emocijama, jer nikome ne dajem laznu nadu da je to vise od sexa... a ako neko pak to zeli, sta ja sad tu mogu... ipak sam ja sebi samom na prvom mestu.

Tako sam uzasan, znam... ali se ne stidim.

P.S. Sada uvideh da nisam bas najbolje odgovorio na temu... ali tako je u mom slucaju, ali i ovo je osecaj izazvan tudjim osecajem, moze da prodje? :andjelak:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by ~anAMORphOsé~
vec

Naravski. Pa ja sam vazda imala zaljubljivanja radi zaljubljivanja, uglavnom krene s proleca, nekako u ovo vreme. S tim sto nekako ipak razgranicis da je to sporta radi i da ne treba od toga praviti big deal, cak nista ni raditi po tom pitanju. Nego onako lepo ti je.
By Sixto
Originally posted by ns.happy
rizikujuci da mi prikaci etiketu stalkera ( :drama: ) odgovoricu...
ne znam koliko je to sebicno u stvari? mislim, biti sa nekim samo paznje radi. ali, o je igra na koju prihvata i druga strana, tako da, tu je bar opravdano. no, nisam od onih kojima je paznja neophodna, veza je nesto mnogo vise, nesto sto se ne gradi sa bilo kim...
i ovde se moze upotrebiti narodna izreka - ne jebe lep nego uporan :lol:
Al mico ti moras da stalkujes! To je predmet tvoje pozude i rastrojstva! Svima nama!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Lepo je kad si predmet necije paznje ali meni licno to nije dovoljno da me neko odvuce u krevet-mora i on meni da se svidi na sve nacine inace nista od toga, slatkorecivost, zavodenje i paznja ne pomazu puno ako ja ne osecam privlacnost :)
Korisnikov avatar
By .L O S T
to je opasno polje gde su greske vrlo moguce i jako velike

pazi sta radis i razmisljaas:seljache:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by .L O S T

dobro,mama

jel to iz iskustva?
By Speculum Columbae
Pa, još sam mlado i neiskusno čeljade, ali da...događalo mi se.U takvim trenutcima sam sebe video kao plitkog i usamljenog.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Mozda kada sam bio mladji u situacijama kada bi mi bilo poljuljano samopouzdanje, kada sam sliku o sebi gradio na osnovu poruka koje sam dobijao iz sredine, znaci na osnovu spoljnih izvora. Problem sa takvim gradjenjem samopouzdanja je sto su ti izvori nestabilni, danas neko moze da nas voli, sutra skroz drugacija slika i odakle sad da crpimo samopouzdanje? Vremenom sam resio taj problem tako sto sam izgradio svest o tome ko sam i sta sam i sada samopouzdanje crpim iz svojih sopstvenih resursa i mnogo ga je teze poljuljati...

Sta znam, oslanjanje na spoljne izvore samopuzdanja mi je sasvim ok i legitimno na trenutke (svi smo mi manje-vise sujetni :) ), ali ako je to stil zivota to mi deluje jako infantilno i po meni su u pitanju strasno nesigurne i sujetne osobe.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by ~anAMORphOsé~
Originally posted by .L O S T

dobro,mama

jel to iz iskustva?
Nazalost:whatever:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!